zobu balinaassana
vai var kaads ieteikt kur Ogree veic zobu balinaassanu?Un cik tas vareetu maksaat?
Incanti, kāpēc neviens nekad neinteresējas par zobu balināšanas sekām...
Aizej pie zobārsta un parunā par to.Iesaku M.Tretjakovas praksi Dziednīcā.
Interesanti, kāpēc paši zobārsti, māsīņas, higiēnisti un viņu ģimenes locekļi nebalina zobus? Neesat par to padomājuši? Iesaku pirms balināt zobus, painteresēties par sekām...
arī pie higiēnista aizejot var tikt pie baltākiem zobiem :p
Balināt ieteicams pilnīgi veselus zobus, jo saplombētos zobos pēc laika plombes maina krāsu un balināšana ir nebeidzams process...
Zobus vajag tīrīt un galvenais pēc ēšanas un īpaši pēc krāsaino ēdienu un dzērienu lietošanas.. Un tiešām ejot pie higiēnista var dabūt baltākus zobus. Un gudri zobārsti parasti ar balanāšanu nenodarbojas.
Balināšana saprata robežas-neko sliktu nedara!Pati esmu balinājusi-un neko sliktu nevaru teikt....
Aizgāju pie sava zobārsta(tiesa gan Rīgā),dakters nonema nospiedum, izgatavoja kapiti,kurā tiek likts balinošais līdzeklis,kas arī iegādats pie tā paša daktera!Balināju apmēram 2nedēļas,katru vakaru uz 2-3h liku balinātāju!Un efekts ir vēl tagat....zobi ar uz vietas...ja pareizi atminos,tad pag.gadā man tas izmaksāja 80Ls!Var jau būt,ka šogad jau ir lētāk!
Lai veicas...
Pisanja,mazgā zobus katru vakaru,nepīpē un zobi būs veselīgi!
Rīgā ir atvēries kosmētiskās zobu balināšanas salons. Vinas procedūras laikā, kura ilgst tikai 15 minūtes, iespējams iegūt 2-8 toņus gaišākus zobus. Cena Ls 55.00
Vairāk info www.bleachbrightlatvia.lv
Nuja, un pēc šāda blečbraitlaitlatvia gaidi kad sāks drupt zobi:)))))))))))))))))))))))))))
manuprāt, lai dabūtu baltākus zobus ir jālieto Neways zobupasta
Es zobus pie zobārsta balināt neieteiktu nevienam - pat tiem, kuriem ir perfekti veseli zobi. Ūdeņraža vai karbamīda peroksīds, kuru izmanto visās zobārstu lietotajās metodēs - ZOOM, Brite Smile u.c.- nodara nopietnu kaitējumu zobu emaljai - zobi ātrāk bojājas, kļūst trausli un jutīgi. Pacientiem ar jutīgiem zobiem tie kļūs vēl jutīgāki.
Vislabākā informācija par to kā iegūt baltus zobus ne tikai tiem nekaitējot, bet pat uzlabojot to stāvokli ātri un lēti mājaslapā:
www.zobubalinasana.lv