Zobarsts 3 gadniekam
Kura zobārste Ogrē vislabāk māk apieties ar tik maziem? Ir problēmas ar 2 zobiniem, slimosanas laikaa paraadijaas taadas kaa gaisas svitrinas, tagad carums saak veidoties. Lielas ceribas liku uz Kalna pr Orionu, bet dr ar bernu nevareja atrast kontaktu.
Ogrē nevedu ne pie vienas , Rīgā Stabu ielā bērnu zobārstniecībā pie dr. Apsītes gan daktere, gan māsiņa super. Mums bija lielas bailes nekādi nevarējām pie citiem, bet pie Apsītes viss ok.
Druvas ielā Ogrē ļoti labas dakterītes un prot ar bērniem visu sarunāt. Jau 12,14 gadi bērniem , bet regulāri iet pie zobārsta ar prieku.
Bijām Druvas ielā, daktere jauka, nestresoja, liidz ar to bērns mierīgi visu uztvēra.Vienu zobu salaboja, to kur vareja iztikt bez urbsanas. Urbt neuznēmās. Saprotu jau, ka ar tik maziem loti grūti strādāt, bet negribās caurumus ielaist.
Es savu bērniņu vedu uz dziednīcu, tur strādā jauka dakterīte, tikai ur gan būs par maksu, bet kā mani brīdināja, ka no jūnja vispār bērniem būsot maksas zobārstniecība...
labas dakterītes ir Ķegumā un Lielvārdē aiz ambulances.
labas dakterītes ir Ķegumā un Lielvārdē aiz ambulances.
Es savu 5gadnieku aizvedu uz poliklīniku un nav ne vainas. salaboja un ar bērnu tika galā.
Abas meitiņas vedu uz Orionu pie dakteres Andas un viss bija kārtībā. Jaunākā ļoti baidījās, mājās raudāja, bet viss beidzās ļoti labi. tagad pati saka, ka iešot atrādīt zobiņus.
Pārogrē-Druvas ielā-2.stāvā,dr.Dundure!!!!!!!!!!Ļoti laba zobārste!(jāgaida, pieraksts)
Ja kāda no jums izvēlas Ločmeles privātpraksi, prms ejiet kabinetā pajautājiet, lai uzrāda zobārsta diplomu, savādāk sajās visu muti.
Atrodiet(Gugle) Daci Krūzi. Ogres ģimnāzijas ilggadēja zobdaktere, dēlu vēll tagad reizi gadā apskata., la igan tur kabinetu likvidēja, tagad -Poliklīnikā. Pats arī eju, tik maigas rokas nevienam neesu jutis....
Pārogrē arī ir laba daktere.
Par Pārogri domas dalās. Pret vīriešiem esot laba, pret sievietēm ne.