zobārsts
Sveiki!!!
Varbūt kāds var ieteikt labu zobārstniecības kabinetu,kur var aizvest bērnu pie higiēnista???
Iepriekš jau paldies :)
Nemēdz būt labi vai slikti kabineti, mēdz būt labi un ne tik labi dakteri. Es bērnu vedu uz poliklīniku pie dr.Bāras (bet nezinu vai viņa taisa higiēnu). Vēl man patīk Skolas ielas Orionā, bet bērnus vēl tur neesmu vedusi.
Jā Dr. Bāre ir laba dakterīte, un skolas ielā var vest arī bērnus pati tur savu vedu!!!!
Uz poliklīniku vairs nekad nevedīšu zobus labot,jo manuprāt attieskme pret bērnu tur bija šausmīga..pēc poliklīnikas zobārstniecības manējā tagad baidās no visiem dakteriem!!! :(
Bet cik cilvēku tik viedokļu :)
Paldies par ieteikumiem!!!!
Foršākā zobu higiēniste Ogrē, ja nemaldos četru bērnu mamma ir Inese Vīksne, t.28633406
arī mans bērns pēc poliklīnikas zobārstu apmeklējuma,nav vairs dabujams vispār ne pie kāda zobārsta. bērnam sākas panika un histērija,ja jāiet kaut vai tikai zobiņus parādīt
Droši varu ieteikt Orionu, Kalna pr.1, pati tur jau nevienu reizi esmu bijusi.
Piekrītu Sandrai - tik tiešām Inese Viksne ir foršākā higiēniste. Viņa strādā Ogres ģimnāzijā.
Liels paldies!!! :)
Uzmanieties no "higiēnistes" Elīnas Ločmeles.Viņai nav ne diploma, ne sertifikāta, bet pieņem klientus un prasa tādu pašu samaksu, kā sertificēts ārsts.
Persona uzdarbojas Ķegumā, Lielvārdē.
Ločmeles iestāde nerullē, dārgi, nekvaliatīvi un attieksme pretīga!Čekus negrib dot.
Orionā-bērnam, kurš vļe pat neiet 1 klasē, zobārsta pakalpojumi pat 20Ls! :O Labāk tiešām pie Dr. Bāres-kur tikai pacientu nodeva-laikam 50 saņi un viss! un viss bumbās!
Ja ir līgums ar slimokasi, jāmaksā nav vispār nekas.Nekādas nodevas.Pat 20 santīmu ņemšana ir pretlikumīga.