Polises
Esmu apzvanījis vai visus Ogres salonus, nevienā nav iespējams iziet masāžas kursu ar polisi. Kāpēc tā? A polise ta tūlīt beigsies. Vai tiešām jābrauc uz Rīgu?
tapec ka tagad krizes laikos apdroshinataaji zmiedzas, un daudz iestades lauzh ligumus ar vinjiem, jo grib pa tiesho no klienta uzreiz pikji dabuut, nevis kasities ar apdroshinatajiem , kas biezhi atrod iemeslu naudu neizmaksaat iestaadei.
grīvas prospektā 29, ir iespēja izziet
Dziednīcā BTA der gan masāžai gan baseinu apmaksā!
Iziet var daudz kur, tikai no sākuma jāsamaksā pašam, un tad naudiņu atgriezīs.Es izgāju ar BTA polisi Helios salonā:))
Skatoties kāda polise, bet tās jau nav domātas saloniem, bet medicīnas iestādēm.
Dakteres Balodes doktorātā apkalpo ar Rīgas Slimo kases polisēm, varbūt arī ar citām un nav pašam sākumā jāsamaksā.
Es ar polisi biju veselības veicināšanas salonā HELIOS, jauka masierīte, tiešām LABA masāža. Tikai rinda liela, uzreiz nevar tikt, tā ka, ja polise iet uz beigām tad diez vai sanāks.
Bet kur problēma pajautāt masierei čeku un tad pašai iet pie apdrošinātāja?
piekrītu Katei, man arī patika masāža Heliosā, tiek gan miesai, gan garam
26587858 Ilga-apkalpo ar polisēm-zvani!!!
jā,bet ari ilgi jāgaida. labi,ka strādā vakaros.
HELIOSA laikam krize, cik var tik tizli sevi reklamet forumos?
To: BaGi,
kur strādā Ilga?
krīze ganjau skar visus salonus,bet no HELIOSĀ patiešām labi strādā.esmu bijusi gan uz SPA ,gan ārstniecisko masāžu