zobi zobi
Vecukam sasapejusies zobi, jaarauj ara. Luudzu iesakiet, kur leetaak un bez garaam rindaam to var izdariit. Poliklinikaa 13 ls, padaargi prieks vina.
nU LĒTĀK KĀ POLIKLĪNIKĀ NV NEKUR.
Nu lētāk kā poliklīnikā nav neku nemaz nemekēejietr. Neticu, ka tas maksā tik dārgi. Anestēzija bija kādi 3 ls , viss kopā ne vairāk kā 5 ls.Cik tad zobus viņš uzreiz grib raut.
Brr, atvainojiet, kaut kas ar kompi, neesmu pillā.
Maajaslapaa ir ir taada informaacija. Buus vien jaaved tur.
mans tēvs arī poliklīnikā rāva zobu-tā arī ir 13.LS.....
Nu tak aizeij pie Dr. Bāras, ja tiešām večukam nav tie 13 Ls izraus arī par 5 Ls vai par velti, ja tiešām stāsts ir tāds...
Kas tas par murgu ka poliklīnkā ls 13? knapi piečuks sanāk!
www.ogresslimnica.lv - atveriet ,,maksas pakalpojumi,,-zoba izraušana (lokālā anestēzija)-13 Ls!!!!!
Ziniet ko?Zobārsti nenodarbojas ar labdarību un par piečuku zobus nerauj.Nepatīk?Brauciet uz stomatoloģijas institūtu, tur zoba raušana vilks uz 50 ls.Bet speciālisti toties krutie:)
kā var izraut zobu par 5Ls?Instrumenti diez ir sterili?
kā var izraut zobu par 5Ls?Instrumenti diez ir sterili?
Varētu, un ļoti labi, ja būtu pazīstams dakteris. Ļoti daudzi tādus 13Ls vispār nespēj samaksāt.
es eju(gāju) pie Tretjakovas labot. viss ok.,bet tā pļāpāšana besī. kāpēc man jāklausās viņas un blakuspersonu sarunas - bērni,suņi,kaķi,problēmas...
Tikai neejiet labot zobus uz Ločmeles privātpraksi, šie kabineti atrodas Ķegumā un Lielvārdē.Drausmonīgas cenas,strādā samoučkas,čekus nedod.
Skrīveros netālu no stacijas atrodas viena ļoti laba zobārstniecība, protams patālu no ogres, bet cenas pieņemamas lai izrautu 3ls
Aizeij " Bermudos"
pie Tretjakovas sarunas vismaz atrauj no ikdienas un saspringuma,vai tad labak klusuma un ar nopietniem gimjiem,ka tev apkart nemas,labak jau jautriba un nesaspringta atmosfera.......
elizabethe,kas tu gandriiz gadu nokodi?Veckuka varbuut vairs nav bet Tu te filozofee.
nu nē ,tomēr vajag pievērst uzmanību man un manam zobam ,nevis zviegt par citām tēmām. es arī vairs tur negribu.
Zobarste Tretjakova klacu baba un vinas mamma ari.
kads sakars mammai?????????neviens jau neliek tev tur iet,varetu padomat,ka tu baiga kusetaja un flegma..........
cik cilveku tik viedoklu,sakuma varbut paskatamies uz sevi un tad noliekam citus.......Ne mes visi tik balti un tiri,un ne mums kads spiez darit to vai sito,katram ir izvele,bet mes tik makam muti palaist un citus nolikt.............negribam iet tur ejam citur,galvenais lai tik tas bumerangs nenak atpakal tiem kas sudzas un sukstas............
pakalpojumi tomēr jāsniedz kvalitatīvi un kulturāli, man arī nepatīk, ja man jāklausās citu sarunas un tāpēc izvairos
tretjakovai tiešām labāk būtu klusējot strādāt! es pie tās prastās klačenes vairs neiešu.tāda kā tirgus sieva, žēl :(
man šķiet, ka Ogres privātpraksēs zobus izvairās raut - sūta uz poliklīniku
Man gan Tretjakovas pļāpāšana netraucē.Man svarīgi, lai zobi būtu kvalitatīvi salaboti, es ju pie Mudītes kā pie speciālista un man vienalga vai viņa klačojas vai nē.
ja kadam kautkas nepatik,tad tapec cilvekam ir mute dota un normali var palugt,ka Jus velaties klusumu....katrs cilveks ir savadaks un viens runa,viens kluse,bet galvenais ir ka darbs padarits...Bet cilveki jau ari ir maitas,galvenais kadu apdirst,apest un apliet ar samazgam,tikai pec tam ka nenak tas bumerang atpakal un nenakas vien lugt tam pasam cilvekam palidzibu......Vai tiesam nevaram dzivot nevienu ar samazgam neaplejot...........