Ģimenes ārsti

Vai kāds var ieteikt vēl stulbāku ģimenes ārsti par Āboli'ņu Natāliju?? Kurš Ogrē ir normāls ģim .ārsts ?Un kurš iedziļināsies Tavās veselības probēmās?

MILDA , 2009-03-19 10:45:56

Daktere Ozoliņa, viņai ir privāt prakse, ļoti laba daktere, pēc manām domām, viņa ir manam dēliņam, nu jau kā piecus gadus!!!!
TEL.:65053366

jap , 2009-03-19 10:58:39

Kaktiņa brauc ar Mercedes džipu, Vāvere -Eklases Mercedes, Koha - VW Touran(Visas diezgan pajaunas) . Pārējas neesmu piefiksējis, bet iesaku izvēlēties ārstu, kuram vispieticīgākā mašīna, varbūt tas vairāk domā par pacientu nevis kā lielāku piķi iesūkt.

dubins , 2009-03-19 11:01:18

Dr. Linde brauc ar autobusu un poar viņu esmu dzirdējusi tikai labas atsauksmes! Arī savus bērnus vedu pie viņas!

giga , 2009-03-19 11:05:40

Dr.Ozoliņai telefons ir 65023366 nevis kā augstāk minēts. Ļoti laba daktere, bet viņa ir pediatrs. Ja ārstu vajag pieaugušajam, tad jāmeklē cits, ne Dr.Ozoliņa.

Gudrā , 2009-03-19 11:25:34

.....un kā ar dr.Ieviņu no Dziednīcas ,-saka jau ,ka tīri neko?

Milda , 2009-03-19 11:43:56

Var redzeet cik skaudiigs cilveeks esi! kas vinjaam kaa cilveekiem ir aizliegts braukt ar daargaam automashiinaam? vinjas vismaz to ir nopelniijushas ar savu darbu nevis kaa citi kuri zog! kaa buutu ja tev buutu kaada jauna markas automashiina un citi saaktu komenteet ai vinjs tur brauc ar jaunu mashiinu

to dubins , 2009-03-19 12:45:59

nav patreiz runa par īpašumiem ,bet gan par profesionalitāti !!!!Jautājums viens???? Kurš no ģim .ārstiem ir ārsts ar LIELO BURTU??

MILDA , 2009-03-19 12:55:38

Ausma Balode ir jauka daktere

inga , 2009-03-19 13:03:55

daktere Abolina ari loti laba daktere nekadas pretenzijas nav pie katras dakteres var piesieties

Irina , 2009-03-19 13:36:05

neviens jau viņai negrib piesieties ,grib ,lai kvalitatīvi tiek sniegta palīdzība !!

Milda , 2009-03-19 14:30:23

Dubin-Tev gan nav dzīvē paveicies:(..., ja esi tik nenovīdīgs. Kas Tev liedza izmācīties par ārstu un braukt "pajaunā"mašinā???!!! Kādreiz izglītība bij bezmaksas un tikai tie, kas bija par slinku un stulbu neieguva labu izglītību. Viņas ir mācijušā 10 gadus un tagad strādā smagu un atbildīgu darbu. Vai tādēļ viņām jāstaigā caurās kurpēs???? Un varbūt šim dakterēm vīri ir biznesmeņi, kuri arī šajos laikos prot strādāt??? Nu tiešām neiedomājama skaudība!!!!! Tāpēc jau Tev neiet!

sailens , 2009-03-19 14:48:14

Mašīnas ir iegādātas par naudu kura ir ietaupīta uz pacientu rēķina jūs muļķi...Un viņas vēl brēc, ka par maz naudiņas ģimenes ārstiem dod.

aizstāvjiem , 2009-03-19 15:08:39

Nē,mašīnas iegādātas nevis kā privātpersonai, bet kā uzņēmumam- ārsta praksei, izdevumus ( arī par benzīnu) norakstot kā ražošanas izdevumus. Līdz ar to samazinās valstij maksājamiais uzņēmuma ienākuma nodoklis. Ar vārdsakot- rodas nerentabls uzņēmums, kam ir labs pamats prasīt, lai valsts maksā vairāk par pacientu aprūpi. Un vai jūsu dakteris mēdz dot čekus par pacienta iemaksu?

ff , 2009-03-19 16:03:59

Tikai ne Balodi!!! Pēc pieredzes ( ne tikai savas)!

Krauklis , 2009-03-19 16:07:48

Jā - mana ģim.ārste dod čekus par apmeklējumiem!!!

ance , 2009-03-19 17:31:39

mana Balode un nekādu problēmu nav bijis!

anna , 2009-03-19 21:33:25

Nožēlojami, ka daži te skaita naudu svešā maciņā. paši neko dzīvē nav sasnieguši un tagad nezin,kur savu skaudību likt. Vai tiešām cilvēkam ar augstāko izglītību un atbildīgu darbu(ārstiem) nevar būt laba mašina??? Tas, ka visādi šmurguļi brauc ar biezām mašinām ir normāli, bet ārstam jāstaigā kājām vai jābrauc ar grabažu??? Vai jūs, skauģi, domājat, ka jums nekad nevajadzēs meklēt palīdzību pie šiem ārstiem? .... sliktās domas atgriežas atpakaļ.
p.s. Man ir ļoti jauka ģimenes ārste.Paldies viņai par manu ārstēšanu. Uzvārdu neteikšu, jo noteikti atradīsies kāds, kas pateiks kaut ko sliktu.

sumo , 2009-03-19 22:52:55

Dr.Einārs Ieviņš ir palicis ļoti augstprātīgs, ļoti-mājas vizītē viņu var nesaukt, viņš vienkārši nenāk! Atbild, lai nāk uz dziednīcu un viss. Nekad viņam nav laika, atrunājas, ka esot pilns pieraksts, bet kad aizej - neviena cilvēka. Sazvanīt viņu praktiski nav iespējams-neatbild, labākajā gadījumā - atbild māsiņa. Nav ieinteresēts sadarboties ar pacientiem, ļoti nelaipns ja patraucē bez pieraksta. Varbūt kā speciālists viņš nav no tie sliktākajiem, bet viņa attieksme pret cilvēkiem ir zem katras kritikas.Tāds nevar būt ģimenes ārsts, nevienam neiesaku...Viņš ir iedomīgs un nelaipns - fui.

Es... , 2009-03-19 23:15:37

Ja par vinu jau visa Ogre runa ka vins loti rups un nelaips.

Liene , 2009-03-20 00:22:38

Runaajot par E.Ievinu varu piekrist Es... rakstiitajam,ja ir problemas tad pie vina netikt vispaar labaakais peec paris dienaam,un runaa ja aiznes kautko no kukuliisha attieksme mainaas,bet vai tad taa vajag:)

s , 2009-03-20 10:44:30

zinu, ka dr. Baika ir domājoša ārste....nezinu gan ar kādu mašīnu viņa brauc, man tas šķiet mazsvarīgs fakts.......vērtēt cilvēkus pēc īpašumiem ir padomju laika paliekas (tipa-visi bagātie ir nelieši ....)

uhigy , 2009-03-20 11:03:28

dr. Paeglīte ir ļoti zinoša, iejūtīga daktere..es un mana ģimene esam apmierināti...bet ja ģimenē mazi bērni,tad dr. Grantiņa!!!(tikai viņai nav privātprakses...bet strādā bērnu nodaļā-galvenā ārste...super!

dūda , 2009-03-20 11:54:28

Mana ģimenes ārste nu jau 5 gadus ir dr. Vāvere. Par viņu varu pateikt tikai to labāko. Līdz šim ārstējot manu dēliņu nav ņēmusi ne santīma, tāpēc man ir prieks, ka cilvēks arī godprātīgi strādājot var atļauties braukt ar viņa statusam atbilstošu automašīnu.

xxx , 2009-03-20 12:10:32

...wēeee!!!.manus bērnus Vāvere ir tā noārstēja,ka attapām slimnīcas gultā....maina savas domas un zāles katru pusstundu...kaut kāda nepārliecināta...un zāles izraksta ne tās,kuras lētākas...

beate , 2009-03-20 12:43:24

beate - nu nez vai vienmēr ar tām lētākajām varēsi izārstēties!
Bet pēc savas pieredzes saku, ka Vāvere nav tā labākā. Man pašalik ir Roska-Ieviņa, liekas jauka!

ljaljka , 2009-03-20 14:32:25

iEVIŅAM JĀIZIET KĀDI SASKARSMES KURSI VAI KĀDA TERAPIJA , KUR MĀCA , KĀDAM JĀBŪT ĢIMENES ĀRSTAM. TĀDU VIENALDZĪBU UN ATTTIEKSMI KĀ VIŅAM VĒL JĀPAMEKLĒ.

LLA , 2009-03-20 20:53:31

Vaavere galiigi garaam ,gandriiz pie vinas iedzivojos tada slimiibaa ,bet labi ka savlaiciigi aizgaaju pie cita arsta!!!

a , 2009-03-20 21:14:23

Roska-Ieviņa nezin to, ka bērnu vakcinācija NAV obligāta. Pati izbolīja acis un noteica - bet tas taču ir OBLIGĀTI! Sviests! Un Vāvere izraksta antibiotikas pa labi, pa kreisi ar piebildi ka mazais jau tāpat dabūjot a/b no citurienes, piem. pārtikas. Vai tad tapēc man jāiebaro bērnam vēl papildus deva? Neskaitāmas reizes esam tikuši cauri ar medu un sīpoliem viņas izrakstīto a/b vietā. Par šīm divām neko labu nevaru pateikt.

gests , 2009-03-20 21:14:48

tāda pati kā vāvere (beates un gests komentāri) ir arī dr.Linde.... antibiotikas pa labi un pa kreisi,visus jauninājumus patīk izrakstīt... tās ir tās ārstes kuras no padomijas laikiem vel iesēdušās....ierastos stereotipus grūti lauzt...

no pieredzes , 2009-03-20 22:23:42

dakterei Dacei Roskai - Ieviņai nav ne vainas,manuprāt viņa arī ir zinoša, vismaz man nav pretenziju, atsaucīga ! Viņa ir mūsu ģimenes ārste.Vēlam viņai izturību un galvenais nekrņķēties par sliktiem izteikumiem no pacientu puses, jo tā pacienti nedomā, viņi ir tikai saērcināti par pašreizējo situāciju valstī.Ar kādu auto dakters brauc , tā nu gan nav pacientu darīšana ,un mums tas ir pilnīgi vienalga.

pacients , 2009-03-21 09:21:39

Un kādas atsauksmes par Sandru Saldnieci?

Lee , 2009-05-07 14:31:58

lielaku aprekinataju par Dr Kaktinu es vel nesmu satikusi vina tacu skaidri un gaisi pasaka ka gaida tikai tos pacentus kas labi maksa kukulus.Un vispar pirms ejot pie vinas visiem sakuma jaaieziet esot pie psihaloga

saule , 2009-07-27 14:50:53

Daktere Boreiko ir izcils speciālists bērniem un ļoti zinoša daktere vispār. Atbildīga, atsaucīga un ļoti gudra.

Mamma , 2009-07-27 15:53:00

Es arī par dakteri Saldenieci varu teikt tikai to labāko,ļoti laipna un zinoša,ja vaig norīkojumu,nav problēmas,neaizbildinās ka nav limits.

Zuze , 2009-07-27 16:03:00

Arī man ir zināma pieredze saistībā ar dakteriem Ogrē!
Man bērnam līdz gada vecumam dr. Vāvere pie iesnām izrakstīja 6reizes antibiotikas! Protams, es ne reizi nedevu! Varu ārstus attaisnot ar to, ka tā ir vieglāk, bet mūsu mazajiem tas galīgi nenāk par labu! Savukārt par dakteri Grantiņu man ir tikai labākās atziņas! Lieliskākā daktere Ogrē. Es ar savu bērniņu biju pāris reizes Ogres slimnīcā un likās, ka nu jau bez antibiotikām nu nekādi, bet viņa mūs tās pāris reizes dabūja uz kājām bez antibiotikām! Un dr.Grantiņa ir atsaucīga jebkurā diennakts laikā! Protams, saprāta robežās! Arī man pašai pamatskolas laikā bija veselības problēmas, kuras bija liela mīkla manam ģimenes ārstam, bet dr. Grantiņa mani nosūtīja uz Rīgu un atradās visādas ārstējamas vainas! Dr. Grantiņa toreiz arī mani izārstēja!!! :)

XXX , 2010-06-07 16:22:43

Nu Boreiko es neiesaku nekādā gadījumā. Arī izraksta antibiotikas pa labi, pa kreisi un vienā laidā maļ par potēm un par to , ka ir jāpotējās u.t.t. Pašlaik viņa ir, bet drīz būs bijusī mana ģimenes ārste, jo vēlos pāriet pie citas ģimenes ārstes, tādēļ šajā sakarā man ir jautājums: Kādas ir jūsu atsauksmes par Dr. Ligitu Hohu? Paldies! :)

liiguciss , 2011-08-18 18:16:15

man liekas ka ogre vispar nav neviena laba bernu arsta

vika , 2016-04-23 17:47:50

grantinas nekad nav uz vietas ,vinas ta medmasina nav laipna un ari uz tel.zvaniem nevienmer atbild.Manam delinam bija tem.40 zvaniju grantinai necela klausuli,zvaniju masinai...ta pat neuzklausija...teica ka parzvanis un protams neparzvanija,necela klausuli.Izsaucu atros ,ieteica ko darit,kadas zales dod...un teica piezvanit musu arstei.Bet ka vinai piezvanit?

ieva , 2016-04-23 17:55:15

grantinas nekad nav uz vietas ,vinas ta medmasina nav laipna un ari uz tel.zvaniem nevienmer atbild.Manam delinam bija tem.40 zvaniju grantinai necela klausuli,zvaniju masinai...ta pat neuzklausija...teica ka parzvanis un protams neparzvanija,necela klausuli.Izsaucu atros ,ieteica ko darit,kadas zales dod...un teica piezvanit musu arstei.Bet ka vinai piezvanit?

ieva , 2016-04-23 17:55:18

Baika ir ļoti nekompetenta ārste. Ja vispār viņu var nosaukt par ārsti! No tik dumja daktera jābēg pa gabalu un arī komunicet ar veciem cilvēkiem nemāk.

hiiiii , 2016-12-14 14:50:51

Laba diena

Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:

(Aiznemeji INFORMACIJA)

Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................

Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.

Ar laba velejumiem,
Jeff Michael

Jeff Michael , 2017-01-14 18:37:31

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet