Dr. Irina Bogatih
Vai kāda, lūdzu nevarētu man iedot Dr. Irinas Bogatih tel.nr., nekādi nevaru atrast! Paldies ;)
29257281
paldies ;)
Ko tā daktere Dr. Irina Bogatih dara?
ārstē...sieviešu ārste,ginekoloģe,ļoti laba ārste,eju pie viņas un zinu par ko naudu maksāju...
Kur šī daktere pieņem?
doktr. Pajumte
un kādas cenas pie viņas ira?
nedomāju gan ka laba ginekoloģe var pusaudzei (kurai nav seksuālu attiecību un pat domu par tādu uzsākšanu tuvākajā lakā) ieteikt menstruālā cikla noregulēšanai lietot hormonālas kontracepcijas tabletes. Domāju, ka normāls ārsts šādā gadījumā sāktu ar asinsainas izmeklējumiem, kas varbūt parādītu mazasinību, ko tad varētu nonormalizēt ar dzelzs preparātiem, vai ar ārstnieciskām ginekoloģiskām tējām, nu vai vismaz remensu. Man, pat tikai kā biologam ir skaidrs, cik neveselīgi sākt lietot hormonālus preperātus tik agrā jaunībā. Vai tiešām cienījamai ārstei nav zināmas sekas?
es neesmu pusaudze, tāpēc man šādi komentāri neinteresē. Cien. bioloģes zināšanai, horm.preparātus ir neveselīgi lietot arī neesot jaunai!
Gadu atpakaļ maksāju 5 ls par izmeklēšanu un tālāk iedeva norīkojumu uz televizoru ,telivizors ja ir vēl norīkojums no ģimenes ārsta ,tad tālākā apskate bij gandrīz par velti .Es gan tālāk izmantoju maksas Rģā ,jo man vajadzēja steidzīgi paspēt izmeklēties .Daktere ļoti laipna un neko sliktu nevaru teikt .Man jau liekas ,ka paši ar negatīvu griežas pie daktera ,tad to arī saskata .
Ļoti laba dakterīte, eju pati jau pie viņas sesto gadu un esmu ļoti apmierināta, ar analīzēm līdz kaut kādiem 10 Ls, bet tādai dakterei nav žēl maksāt!!!!
es arī mēģināšu pie viņas pierakstīties, ceru varēs pieņemt tuvākajā laikā!!
Vinja ir laba daktere!!!! Tas ir man personiskais viedoklis un pieredze!!!!
Bet, sakiet... vai juus ziniet kaut vienu dakteri, par kuru visi teiktu tikai un vieniigi pozitiivu!!???
To eeee: zini, gan jau ka nē, jo ir jau visādi tie pacienti, citi atnāk un sāk "naturāli gruzīt" dakterim. A ko- dakters arī ir tikai cilvēks. Es jau nu visādā ziņā esmu pozitīvi noskaņojusies!!
ja jau jūs esiet tik gudra un izglītota šajā jomā,tad jums būtu arī jāzin ka pusaudzei menstruālais cikls ir ļoti neregulārs kamēr nostabilizējas un es nedomāju ka tāpēc kkas ir jālieto,it sevišķi ja nav nekādu seksuālu attiecību... un ja jūs neapmierina ārste,tad jums ir visas iespējas apmeklēt citu ārstu,vel labāk tik gudra un zinoša bioloģe izmeklējiet pati sevi,jums jau labāk zināms kas un kā....
Bioloģe- apmeklētāja! Tā vietā lai apšaubītu dakteres profesionalitāti, vajadzēja pašai pusaudzi ārstēt ar savām pieminētajām metodēm un iedot kādu dzelzs gabalu pasūkāt, iespējams cikls normalizētos, kāpēc jāved pie ginekologa?Kā var tādu sviestu sarakstīt.
Daktere ir ļoti laba, zinoša un profesionāla. Cerams ka apmeklētāja - bioloģe viņu vairāk netraucēs.
Bet kāpēc tik dīvains uzvārds?
lai tu pajautatu!!!
Pirms gadiem sešiem biju pie viņas uz ikgada pārbaudi. Analīžu rezultātos bija atrastas gardnerelas, vēl kaut kas - aizmirsu - un pat hlamidioze. Laipna daktere paskaidroja, ka tās esot STS un viņai pēc likuma būtu par to jāziņo kaut kāda dispanserā, ka ārstēšana ir ļoti dārga, ka vīram arī būs jāārstējas, ka nevarēšu bērnu iznesāt. Tādu šoku vēl nebiju pārdzīvojusi... Aizgāju pie citas dakteres. Ar analīzēm viss bija ok. Bērns arī piedzima vesels.
cik cilveku,tik viedoklu!
ohaaa, laikam gan pati esi tā "cita daktere", kas neslavu ceļ internetā Bogatihai :D
sakiet ludzu, vai pie Bagatihas cenas nesamainijas? cik maksa kostultacija ar analizem?
10 ls grutniecem 5 ls
a kāpē grūtniecem uz pusi mazāk jāmaksā? tieši otrādi vairāk jāmaksā, jo grūtnieces ir daudzāk, nekā negrūtnieces... kaut ko tā Bagatiha muhļī
Cik tagad maksā vizīte pie Bogatihas? Viņai aparatūra ir uz vietas?
Rita,es tiko par cenu jautaju 10 ls vizite un 5 ls grutnienem( palasi forumu).....
Oi,to gan palaidu garām. :) Paldies. Kā ar rindām?
kad pedejo reizi biju,no rita pierakstijos un nakosa diena vina mani pienema!
vai kaut kas ir mainijies cenas zina pie vinas?gribu grutniecibas uzkaite staties tur.vai USG ari uzvietas iespejams uztaisit?
Hello,
Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.
Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.
pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.
Sveicieni,
Edward Harijs
Sveiki,
Vai esat vīrietis vai sieviete, esat bijis meklē aizdevumu? Lai paplašinātu savu biznesu, vai izveidot savu biznesa uzņēmumu, vai, lai nomaksātu savu parādu, ja tā, tad mēs esam jūsu atbildi, mēs piedāvājam aizdevumu no 40,000.00 eiro līdz maksimāli 500,000,000.00 eiro ar laiku, ka jūs varat atļauties, un jebkāda veida aizdevumu, pieprasīja , ko klients ir tāds kā:
* Personal Loan
* Business Loan
* Privātais kredīts
* Projektu Loan
Procentu likme ir 3%, ja Jums ir interese, atgriezties pie mums, aizpildot kredīta pieteikuma informāciju.
AIZDEVUMA PIETEIKUMS
Vārds: _________
Kredīta summa nepieciešams: _________
Dzimums: _________
Ģimenes stāvoklis: _________
Valsts: _________
Valsts: _________ Vecums: _________
Vieta: _________
Tālruņa numurs: _________
Mājas adrese: _________
Aizdevuma termiņš: _________
Ikmēneša ienākumi: _________
Nodarbošanās: _________
Lai aizdevums: _________
Reliģija: _________
Sazinieties ar e-pasts: perfectloan77@live.com
Sveicieni.
Mr.James Roma
WE ARE REGISTERED LOAN COMPANY IN NIGERIA SET UP TO HELP THE POOR AND THOSE SEEKING FOR FINANCIAL ASSISTANCE WORLD WIDE,APPLY FOR A BUSINESS OR PERSONAL LOAN RANGING FROM $5000 TO $5MILLION UNITED STATE DOLLARS WITH AN AFFORDABLE INTEREST RATE OF 3% FROM 1-10 YEARS REPAYMENT.
1. Your Full names:
2. Contact address:
3. Country Of Residence:
4. Loan Amount Required:
5. Duration:
6. Gender:
7. Occupation:
8. Monthly Income:
9. Date Of Birth:
10.Telephone Number:
Await your details for loan processing.
MR Itua Leonard.
EMAIL (liftabovepovertyorganization.loandepartment@careceo.com)
WEB SITE ... http://www.lapo-nigeria.org/
+2349091843317
Vai jūs jebkāda veida finanšu grūtībās? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai
parādu konsolidācijai, būvniecības, nekustamā īpašuma aizdevumu, refinansēt, personas
uzņēmējdarbības mērķiem vai ārkārtas naudu? Vai esat biznesa cilvēks vai
sievietes, kas plāno paplašināt savu biznesu, mēs piedāvājam aizdevumu visu veidu. ja ir interese sazinieties ar mums šodien, izmantojot danielbryan220@gmail.com ar informāciju zemāk.
Pilns nosaukums:
VALSTS:
Kredīta summa VAJADZĪGA:
AIZDEVUMA ILGUMS:
Ikmēneša ienākumi:
Tālruņa numurs:
paldies,
Alvin mr
Cienījamais klient, es esmu Mrs George Winston, Makerting direktors Sky Financial Company Limited ..
Vai esat noguris meklē aizdevumiem un hipotēkām, tu esi bijis noraidīts pastāvīgi jūsu bankas un citas finanšu iestādes, mēs piedāvājam jebkura veida aizdevumu privātpersonām un juridiskām struktūrām zemām procentu rate.If jūs interesē, ņemot kredītu, justies brīvi sazināties ar mums šodien, mēs apsolām jums piedāvāt labākos pakalpojumus ever.Just dod mums izmēģināt, jo tiesas process būs pārliecināt jūs.
Kādas ir jūsu finanšu vajadzībām?
Vai jums ir nepieciešams biznesa kredītu?
Vai jums ir nepieciešams personas aizdevumu?
Vai jūs vēlaties iegādāties auto?
Vai jūs vēlaties, lai refinansēt?
Vai jums ir nepieciešams hipotekāro kredītu?
Vai jums ir nepieciešams milzīgs kapitāls, lai sāktu savu biznesa priekšlikumu vai paplašināšanu? Vai esat zaudējuši cerību un jūs domājat, ka nav nekādas izejas, un jūsu finanšu slogs joprojām pastāv?
Sazinieties ar mums pa mrsgeorgewinstonloancompany@gmail.com
1. Pieteikuma iesniedzēja vārds ..............
2. DZĪVOJAMĀ COUNTRY ............
3. dzīvesvietas adrese: ........
4. Uzņēmuma adrese: ..................
5. AGE: ..........................
6. Nodarbošanās: ................
7. aizdevuma summa VAJADZĪGA ..............
8.Loan ilgums ..............
9. aizdevuma mērķi: ............
10. Tālruņa numurs: ..........
11.LOAN ILGUMS ................
Aizpildiet VIRS informāciju un nosūta
IT kontaktinformācijas zemāk:
PIEZĪME: Visi atbilde jāsūta tieši: mrsgeorgewinstonloancompany@gmail.com