Ārstnieciski profilaktiskie tamponi

Vai kāds ir šādus mēģinājis? http://www.life.90.lv/?ct=22263926
Izklausās jau nu ļoti iespaidīgi. It sevišķi, kad palasa tās citu sieviešu atsauksmes :)

Kensija , 2009-02-02 16:42:31

Aizraujošs sastāvdaļu saraksts... Galvenie komponenti: angelika, «drakona asinis», Bornejas kamfora, ceriņi, katehu akācija.
1.Kušen – drudzi pazeminošs ( iznīcina baktērijas, novērš augoņu rašanos);
2.Sjue-dze – dziedē asiņojošas brūces (mazina sāpes);
3.Biņ-pjeņ – piešķir spēkus (noņem sāpes, sniedz pretiekaisuma iedarbību);
4.Huaņ-ljeņ – drudzi pazeminoša (attīra organismu, pretbaktericīda, nomierinoša iedarbība, novērš augoņu rašanos);
5.I-Šu - pretsāpju iedarbība (nodrošina pareizu asins cirkulāciju);
6.Ši Čuan Czi – paaugstina potenci (likvidē vulvas niezi);

Labi, atliek tikai nojaust, kas slēpjas zem nosaukuma "drakona asinis"... bet tas viss man tiešām liekas riktīgs HUAŅ...

Iksiņa , 2009-02-02 16:47:31

lohatrons

aga , 2009-02-02 16:51:30

Atradu vēl vienu "pērli" tajā pašā lohotrona lapel':

Уникальный оздоровительный пластырь для мужин.
Избавление от простатита.
(Prostatic Navel Plasters)
Пластырь на пуп для лечения предстательной железы (простаты) – составлен по рецепту древних врачей и зарегистрирован в 1899 году.

Pasakiet man, kas tas par orgānu, kur jālīmē tas plāksteris? Ja tā ir naba, tad tā krieviski izrunājas un rakstās savādāk. Un kā uzlīme uz nabas var ietekmēt prostatītu?

Iksiņa , 2009-02-02 17:03:46

Tā tiešām ir naba(Пуп vai пупок) :)

naba , 2009-02-02 18:19:48

Varu padalīties pieredzē :)
Izmēģināju pēc vienas paziņas ieteikuma. Tampons pats tāds diezgan mazs - apmēram ķirša lielumā. Ieliku un jau pēc dažām stundām varēju just, ka kaut kas tur sāk iedarboties - bija tāda nedaudz dedzinoša un kņudinoša sajūta. Bet nebija pārāk traki :)
Un tad, kad ņēmu ārā - varēja redzēt, ka ir labi patīrījies - viss tampons bija aplipis ar tādu kā baltu papīru. Pēc tam vēl arī nākošajā dienā nāca ārā tādi galaiņi - laikam tie, kas nebija pie tampona pielipuši. Vispār jau skats nav no patīkamākajiem :D Mana paziņa stāstīja, ka viņa vispār esot bijusi šausmās, kad redzējusi, kas viņai tur tīrās ārā :D Jo tas tampons tur pamatīgi iztīra visu - gan visādus atlikumus, kas nav izvadījušies MR laikā un ir sakrājušies maksts krokās, gan visādas baktērijas u.c.
Mans eksperiments nākošnedēļ turpināsies, tad varēšu vēl ierakstīt :)

Bet vispār pats labākais ieguvums - it īpaši sievietēm, kurām ir bijušas vairākas dzemdības un maksts ir ļoti izstaipīta - ar šiem tamponiem tiek atjaunota maksts sieniņu elastība un tā tiek "savilkta atpakaļ". Es jau pēc 1 tampona varēju just, ka tur viss ir tāds ciešāks kļuvis. Līdz ar to ir vienkārši fantastiskas sajūtas TĀ laikā :)

freija , 2009-02-02 18:59:09

murgs

///// , 2009-02-02 21:03:23

Tad sanak, ka tadu mantu aptiekas var nopirkt? Gribas pameginat.

Japamegina , 2009-02-02 21:49:06

Nē, aptiekās to nevar nopirkt. Es pirku no savas paziņas. Ja interesē, varu viņai vēl uzprasīt.

freija , 2009-02-03 00:15:14

iznīcina mikrobus un blablabla. vai tad neviena nezin, ka baktērijas ir sievietes veselības pamatā?!

.... , 2009-02-03 10:03:36

iznīcina mikrobus un blablabla. vai tad neviena nezin, ka baktērijas ir sievietes veselības pamatā?!

.... , 2009-02-03 10:03:37

He he , feja ar domestos vajag izskalot , un redzamās mantiņas ar cillit bng lai spīd un laistās.

Ja tavu atkritumu bedri neņem , tad veco labo "kurmi" un tad ar pudeļ birsti mazliet pievieno Skaidra 3 , un būstev sterils šekums :))))

Sybase , 2009-02-03 11:32:38

Es tomer piekritu, ka reizem nepieciesama tada procedura.

ES! , 2009-02-03 12:58:32

Es uzrkstiju epastu uz noradito adresi, it ka viss vienkarsi, aizsutam naudu un tad pa pastu piegada. Bet, protams, ka nedaudz ari riskanti :(

... , 2009-02-03 13:02:18

Tik dāmas ņemiet vērā, ka tās, kuras lieto hormonālo kontracepciju vai Mirenu, šos tamponus lietot nevar. Nojauksiet visu sistēmu...

Vārna, Riebīgā , 2009-02-03 17:49:06

Tad sis lidzeklis sanak diezgan jau zinams? Varbut ir vel kadas atsauksmes? Pagaidam taisos testa variantam pasutit vienu to tamponu, ja jutisu kadu efektu (jutamus uzlabojumus), nekavejoties pasutisu vel :D

??? , 2009-02-03 18:34:57

Nezinu, cik plaši viņi ir zināmi, bet īpaši daudz nav dzirdēts. Vispār es arī varu pievienoties šito tamponu fanu klubiņam :)
Es tagad taisos veikt pasūtījumu - ja gribat dabūt tamponus pa 9 Ls, tad atrakstiet man uz e-pastu labaakai.dziivei@inbox.lv un atvedīšu uz Ogri vai Ikšķili :)

Saule , 2009-02-03 21:34:42

Es ar šo tamponu palīdzību beidzot tiku vaļā no savas piena sēnes - nu jau vairākus mēnešus tā vairs nav rādījusies. Bet nu tamponu lietošanas laikā bija arī diezgan nepatīkamas sajūtas - dedzināšana un nieze.

Veronika , 2009-02-22 01:05:02

Ko ginekologi par to saka?

sviesc , 2009-02-23 17:37:00

Es pasūtīju tur mājas lapā. Apmaksāsju uz kontu - pa pastu pienāca - viss ok vismaz šajā ziņā.
Man ieteikca paziņa, kura 5 gadus ārstējās no dzemdes erozijas un pēc dažiem tamponiem tā jau pazuda. Viņas ārstējoša ginekoloģe nespēja vispār noticēt un it kā ļoti ieinteresējās.
Nu , man ir situācija, ka labāk šo pamēģināšu šo (vai da jebko), ka tikai neietu zem skalpeļa...

Inesočka , 2009-03-23 17:17:42

Ja jūs interesē tiešām zinātniski pamatota informācija,tad raksiet man uz e-pastu: soya13@inbox.lv un saņemsiet pamatīgu informāciju.Neesmu izplatītāja.

soya , 2009-03-28 19:07:46

nu kas par sviestu!!!!!!! juus lasiijaat vispaar no kurienes nak, kaapeec tieshi ukraina ir tikai izplatiitaajs, es dziivoju LOndonaa, apstaigaaju ap 100 kiinieshu polikliinikaam un veikaliniem, viniem pirmaa dzirdeeshana par kaut ko taadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, maajas lapaas gan Latvijaa, gan Ukrainaa sakopeetas vienaadas pozitiivas atsauksmes, un saveejo ievietot nav iespeejams...uz jautaajumu izplatiitaajam, iedodied Kiinas razhotnes adresi..telefonu....jo saprotu kinieshu valodu.....klusums......ja jau shai produkcijai ir pasaules slaveni atziits sertifikaats ar 10 gadu pieredzi starptautiskajaa pardoshanaa, kaapeec tad nekur tas netiek paardots, nekur , ierakstiet google, paraadiisies tikai ukraina un pashlaik Latvija, kur tad taa pasaule??? kaapeec ne ASV, ne Lielbritaanija?? taapeec ka tur taadus meeslus nevarees pat ievest, pie mums baazh petenees!!!!!!!!!! Iebaaziet iekshaa parastu tamponu uz 3 dienaam, pastieties kas naks aaraa.....saakas pusshana, jo maksts neelpo!!!!!! taa ir kaarteeejaa puushana miglu aciis (pareizaak sakot muusu petenees), kaa juus domaajat vai tie kas izplata apmaksaas jums veelaak aartseeshanos deelj tamponu izraisiitajaam probleemaam?????????????????????

zita , 2009-03-31 22:24:28

zita - nerunā muļķības, ja nezini, par ko ir runa. Fitotampons pēc izmēra ir kā mazs ķirsītis - ievietojot tādu makstī, elpošanas neapstājas un netiek aizturēti dabiskie ikdienas izdalījumi.

freija , 2009-04-13 19:45:43

Domaju, kā tev Zita ir taisniba par fitotamponiem, bet divaini es ari viņu lietojusi un rezultats man ari tiešam parsteidza.Man jau ilgu laiku mokojos ar ginekoloiskiem sapem un pipušams veders, bet pec jau pisrma tampona jutijos lieliski, bet pec otras sapes ne bija. Tagad pagajusi jau 3 menesi un es jutos lieliski!!!!

Elena , 2009-06-26 15:03:51

Kādus tik mēslus nestūķē sev iekšā un tādām vēl mute veras pārmest ka sīkie degunus urbina un puņķus ēd A KO PAŠAS un kur stūķē , murxs!

Lunis , 2009-06-26 18:48:30

Jēziņ... ko tad šis teikumiņš nozīmē: "Man jau ilgu laiku mokojos ar ginekoloiskiem sapem un pipušams veders, bet pec jau pisrma tampona jutijos lieliski, bet pec otras sapes ne bija."

Iksiņa , 2009-06-26 22:28:24

Iksiņa : Šis termins pareizak sakot IZLOKSNE nozīmē "Google Translate"

Lunis , 2009-06-26 23:21:10

Pasarg Dies,sievišķi jūk prātā!Super,visām ginekoloģiskām kaitēm atrasts brīnumlīdzeklis,ginekologi droši var pārkvalificēties!!!ko tik neiegūst ar pašiedvesmu!

dada , 2009-06-26 23:27:43

Paldies ,ka var nopirkt sis ginekol.bumbiinas,lEs lietoju jau 4 gadus un nenozeloju,visas slimibas pargaja,bet vareja but operacija.

Tesa , 2011-09-19 10:37:49

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet