''winlites'' murgs
mana sieva no kaut kādas izpltiitjas ķegumā( ja pareizi atceros vaardu- Aiva Bērziņa) iegaadajas ''briinumpaketes'' un tagad piedodiet par tiešumu-mēnešreižu dienaas-staigaa smirdeedama peec siļķ'em. Kad vienreiz beigsies šii naudas izkraapšana solot nez kaadus pasaules briinumus :( Varbuut sagadiišanaas varbuut ne, bet nu jau populaara ir šii siļķu smirdoņa īpaši biezo dāmīšu viduu kuras var atļauties teereet naudu par soliitajiem labumiem starp kaajaam.Nožmiegt gribas taas izplatiitaajas.Diez vai pašas ar tos draņķus liek starp kājām? Dodu tomeer priešroku franču smaržam un nevis zivju smakai :))))
Piedod, bet es gandrīz no krēsla izkritu aiz smiekliem! :D
Vakar braucu vilcienā un tiešām kaut kur smirdēja pēc siļķēm, es naivā to izskaidroju ar to, ka kāds tantuks ved no tirgus '" lētās" siļķes. Tad redz, kas par lietu, busim zināt, jāskatās uz glaunām dāmām.
Ar sievu šo tēmu pārspriedāt, vai tu pa taisno uz šejieni???
apspriedaam, vinja man pilniigi piekriit... gribeeju vnk lai pieveershat uzmaniibu , varbuut kaada sievinja tieshi pashlaik apsver iespeeju izteereet naudu...:))))
tad varbūt aizved savu glauno sievu pie normāla ginekologa, nevis, atvainojos par izteicienu, izdirsini preci par kuru patiesībā tev nav ne mazākās poņas?
cik redzu - cilvēki nav nemaz izglītoti! Ja sieviete "smird" pēc siļķēm - tā ir pirmā pazīme par infekciju. Un nu ir jādodas pie ārsta šo to noskaidrot. Un tās ir pēdējās muļķības, ka šo problēmu ir izraisījušas šīs paketes.
un vēl: diez vai intelektuāls vīrietis tā atļautos "ievemt" šeit par lietām, par kurām pats neko nezin. šaubos, ka monitora otrā pusē Tu patiesībā smaidi, kā esi atzīmējis šeit, tā ir problēma un ļoti nopietna veselībai. smaku nerada paketes, bet gan slimība, bet ja mēģini šādā ceļā meklēt "atmaskas" un attaisnojumus tam kas tagad ir skāris tavu sievu, iesaku labi ātri visu pārdomāt.
izplatiitajas tagad pleš spalvas no pakljas :) preizi ir:) tas jau bija gaidaams :)))))))))))))))))
''2007. gada 28 janvārī kompānijā Winalite parādās vēl viens uzņēmums -sieviešu higiēniskās paketes ''Love Moon’’ ar ārstniecisku efektu. Produktam ir Pasaules patents , analoga produkta tirgū nav. Katrā paciņā ir tests( arī Pasaules patents), ar kura palīdzību var noteikt infekcijas stāvokli organismā''- teksts no apraksta, tad kada velna peec tas dolbanijs tests nedarbojas. Viss ts ir h....
kādam laikam verbālā caureja sākās :D
turpini smīdināt, interesanti paliek. (skatos uz Tevi no augšas ar dziļu ŽĒLUMU)
Varbūt tantuki no Rīgas ved reņģes saVIEM ruņčiem, Ogrē ta reņģu nav. Kādam sabojāta fantāzija un tāpēc sasapņojās.Es arī šad tad vedu reņģes un zivis ne lētās bet labas, ko uz zoba likt. Jo Ogrē, zivis safasētās jau smird un pretīgas , ko tirgo Juma veikalā. Kādam ar galviņu nav kārtībā un domā nezin ko. Ja garšo piemēram zivis , kur lai tās ņem. Ogrē es saku visas zivis ir sliktas un neēdamas. Tās pat sētas ruņči neēd, tad jāved no Rīgas. Bet varbūt tu arī rij visu Ogrē sapirkto smirdīgo , ta ēd vesels. Mūsu ģimene neēd tās smirdīgās JUma zivis.
Ieteiktu tavai sievai aizet pie ginekaloga,un pec tam mēģināt super - truper :)dārgās paketes ;)JO izklausās,ka paketes Te nebus pie vians,un izārstēt infekcijas slimiibu ( sēniti?!) ar nevar arī miljons LVL vērtas paketes ;)
pilniigi noteikti shii ''jaunkundze''ir taada pati tirgone ka sho aizkjeera:) vechi uztraucas ka taadas cuukas nokash naudu no gjimenes budzeta :) mana sieninja lieto veco labo olveis ko pats vinjai arii nopeerku ja vajag un taadeelj jau vinja nav slimaaka par taam kaas dziivu naudu kajstarpee saliek:)
tiko palasiju par tam paketem ko te pspriezat, izskatas k krtejais suuds naudas nokasanai, man tadu nevajag.
roma.
tirgone es neesmu, bet gan jau sena lietotāja, kas ir pārliecināta par šo pakešu kvalitāti. ar mani viss ir kārtībā. bet ko es te dzirdu - vīrieši apspriež sieviešu lietas, laikam esat TĀDI SPEČUKI, ka zinat kas uz ko norāda :D ne jau no jūsu spriedelēšanas izplatītājiem būs mazāk klientu. ja tā būtu taisnība un no winalite būtu kā uz tavas sievas novērojamā siļķu smaka, izplatīšana sen būtu aizliegta. domā taču ar galvu, vecīt :) citas sievietes staigā veselas un laimīgas un saka tikai paldies, ka daudzas problēmas ir izārstētas tieši pateicoties love moon.
roma.
tu gan labi rūpējies par savu sievu - pērkot plēves paketes. Aptin ap savu... un pastaigā dienu. Redzēs, kā patiks. Būtu vismaz pircis kokvilnas izstrādājumu. Ja nezini ar ko lielīties, labāk - paklusē. Sievietes ir pieticīgas - taupot ģimenes budžetu - bet ne vienmēr tas ir tas labākais variants. Viņas tak taupa uz savas veselības rēķina. Turpretī jūs atļaujaties lielu daļu naudas nopīpēt, nodzert.....
daudzas problēmas ir izārstētas tieši pateicoties love moon.
Izklausās pēc diagnozes :)
Kurš roma rūpējas par savu sievu?
Sen nebiju tā zviedzis:) Ko tik neizfunktierē lai būtu par ko pačatot ar beibēm:):):)
pats, mauka, aplaidis savu sieviņu ar sts un tagad gāž vainu uz paketēm. nezolīdi kaut kā!
p.s. labākajā gadījumā tā ir gardnerella, bet sliktākajā - anaerobā infekcija, kuru diemžēl pat moderni un dārgi ginekologi jauc ar sēnīti un cenšas ārstēt ar svecītēm
to Ziedonis
:)) :)) :D LIELAIS ŽETONS TEV PAR PAREIZIEM VĀRDIEM!!!
Ha, ha ha jojo
Nedomāju , ka paketes būtu pie vainas. īstenībā , ja ar veselību viss kārtībā arī lētām paketēm nav ne vainas , varbūt biežāk jāpamaina.Drīzāk jāuzmanās no aromatizētajām, var piemesties alerģija.Neesmu par tām dārgajām dzirdējusi, bet diez vai pirktu...
LLA vienigais normalais viedokli,bet paarejie no apdirseeju bara,ka jau latvieshi viens otru gatavi noriit :)
nejauši tiku ievilkta prezentācijā, kur vēl 2 Ls bija jāpiemaksā par klausīšanos - štrunts par tiem latiem, bet vēlējos uzjautāt vai Tava sieviņa nenopirka šīs paketes arī Tev? Esot arī vīriešiem, un arī brīnumdziedinošas - tā ka, ja gadījumā naktī jūti ko aizdomīgu "tur", tad var gadīties no rīta arī Tu smirdēsi pēc zivīm...
arī man ieteica nopirkt tās paketes....no nakts paketēm man nebija nevainas-paketes,kā paketes...bet turpretī ,kad sāku lietot ikdienas paketes-sākās parādīties izdalījumi jau pēc kādas 4-tas dienas...nomainiju atpakaļ uz iepriekšējām,pēc pāris dienām vis bija kārtība...tākā varētu būt,ka ir alerģija no tām paketēm.......
da, palasiet mājas lapu, gramatikas un terminu kļūdas ka biezs - kurš gan ir tulkojis to lapeli, ja pat tik vienkāršu terminu kā anjons iztulko kā anions, un visi izplatītāji tālāk tūkstošbalsīgi turpina kaut ko stāstīt par neeksistējošiem anioniem, bet nu - ir aitas , ir cirpēji
jojoo,nu gan izgāzies!!!! varējāt jau sakuma pie daktera aiziet. ta ,drosi vien, ir infekcija,kura te jau vārda nosaukta...
Kas tas par brīnumu - "Pasaules patents"?
Paketes,kā paketes.Tikai cena nenormāla.Un vispār,mazgāties vajag.Ziepes dārgi nemaksā:)))
100% konkurentu antireklama!!!!!
jojoo neesi tu nekads virs, bet vnk stulba sieviete, kurai nav ko darit, ka tikai rakstit mulkibas!!!
ja jau pati izplatitaja vonji peec silkjeem tad jau gan ir baigaa dirsaa
kegumiete,tu pati smirgi es pat seit jutu!!!!!
Ogrenet,kāpēc jūs šo diskusiju nedzešiet?????
lai vai kā- paketes ir pašas krutākās kādas tagad latvijā nopērkamas! kas nevar atļauties ,tam skauž! lai liek starp kājām otreizēji pārstrādātu plastmasu ---- kad vēl šīs paketes nebija parādījušās latvijā,iekāpjot sabiedriskajā,uzreiz bij skaidrs,kurai MR. Šogad gaiss būs daudz tīrāks
Heii latviete- mulkiibas tu runaa, laikam tiesaam pati izplati. Nezinu gan kam buutu jaanotiek,kai tagad peec smakas vareetu just,kurai ir MR =) man ar saviem parastajiem tamponiem arii tagad vajadzeetu seedeet un darbaa smirdeet. Pag, atveersu logu, paveedinaasos :D
cik no jums šīs paketes ir lietojuši? Varbūt kāds var pastāstīt, ja sievietei ir mioma, vai tiešām lietojot šis love moon anion paketes to var izārstēt? Jau iepriekš paldies par atbildi, lūdzu vīriešus nerakstīt, ja vien viņi nav ginekologi vai kādi citi ārsti, kuri var sniegt padomu....
es pec te visa sarakstita pameginaju un to ko te "gudrinieki" rakstija multibas!!!es nesmirdeju pec zivim ka te rakstija,un man salidzinot ar citiem paketiem love moon daudz vairak patika!!!par miomu gruti pateikt!te vispar normali reti kad kaut kas labi atbild!ieiejiet vinus majas lapa,un palasiet!drosvien tur ir telefons ,var pakonsulteties par to!!!
pievienošos vienai, paketes atīra, un ja sāk no ikdienas ielikņiem parādīties izdalījumi, tas ir normāli, jo velk visu slikto ārā, man patīk, a pa to smirdēšanu ir tā, ka mums sievietēm, jāmazgājas
Aij kā paŗsmējos... Bet smiekli man nenāk, pāršķirstot interneta lapas, kurās visās ir vienāds teksts. Vārds vārdā arī par otreizēji pārstrādāto plastmasu. Tas gan mani dara uzmanīgu par kārtējo mārketinga pirmaīdu. A mani lūk visvairāk interesē no tā visa brīnumlīdzekļa, ar kuru pat iesnas var ārstēt un kāju sēnīti arī... Gadījumā nav no balinātas kokvilnas, kas pirms tam audzēta kārtīgi aplejot ar dažādiem herbicīdiem?
Kādēļ jāosta svešas kājstarpes?
Emils Hegle izaugsi lielāks uzzināsi :)))
ibio peso!!! :D
it kā pieauguši cilvēki-nu ja jau sievas/ vīri ir, bet domāšana kā pubertātes sasniegušam tīnim-kam domās virpulis rosās un pinnes ne tikai uz sejas, bet citās jūtīgās vietiņā! :))
Kādreiz Latvijā populāras bija Lida kapsulas novājēšanai no Ķīnas un neskatoties uz redzami graujošo veselības pasliktināšanos cilvēki tās lietoja.Tāpat lieto arī jonu paketes neskatoties uz to ka pastāv risks palikt neauglīgai.Vienīgi varam novēlēt uz veselību,kaut gan būtu jāsaka prātiņ nāc mājās.Iesaku paintervēt kādu Winalite paketīšu izplatītāju,lai redzētu cik fanātiski ir noskaņoti šie cilvēki,kaut gan ja jau tādi paliek neauglīgi tad tas ir labāk nekā dzemdēt tādus pašus fanātus.