Laila Ozoliņa
Nesen dzīvojam Ogrē un meklēju bērnam ģim.ārstu,ko Jūs varētu teikt par dr.Ozoliņu Ausekļa ielā?
Ļoti laba daktere, kārtīga, nav jāgaida garā rindā.
Kā ar nosūtījumiem nav problēma,jo mums tie diezgan daudz nepieciešami.
Daktere laba,pretim nākoša,un nostuijumus dod,ja ir TIESHAM nepiecieshams,nekad nav atteikusi ;)
Bet man šķiet, ka viņa īpaši neiedziļinās, ir ļoti virspusēja. Ik reizi, lai arī kāda būtu vaina, lielākoties izraksta vienas un tās pašas zāles. No šī dakteres atteicāmies piems kādiem 5 gadiem, iespējams, pa šo laiku kaut kas ir mainījies, vismaz ceru.
ši diskusija ir veltīga, jo katram taču sava pieredze un katrs mēs esam ar individuālām prasībām un vienam patīk māte, citam meita, bet vēl citam kleita, mēs pie viņas esam ar abiem bērniem, man ir neitrāls viedoklis, jo katra mamma pati arī var iazvērtēt savu bērnu, vai dot antibiotikas pie puņķiem vai nedot.Ja iet runa par nosūtījumiem vienmēr dabūju, jo esmu uzstājīga.
Paldies!Pilnīgi piekrītu par antibiotikām,es arī cenšos izvairīties,ja nu galīgi bronhīts nepāriet,tad dodu.Vienkārši par tiem nosūtījumiem ir tā,ka mans meituks ir ar attīstības aizturi un pie dr. sanāk braukāt diezgan bieži.
Man tā neīpaši viņa iet pie sirds , bet nu tas man, pat nezinu kapēc, varbūt, mazliet kautkāda man nezināma, apslēpta iedoma...eju pie vinas ar negribu, varbūt tāpēc, ka apslimis kādreiz esmu, kas gan notiek reti.Varbūt tāds cilvēcīgs pārspīlēts iejūtīgums no viņas puses. Bet es neko īpašu, kā tikai to, ka nepatīk , nepateikšu....laikam tāpēc, ka dakters, tāpēc uztveru šocilvēku ne tā kā gribētos.....bet bez jebkādiem aizvainojumiem.
Daktere,kas mājas viziitees NEKAD nenovelk zābakus :(
Jā ar zeķēm varbūt negrib staigāt. Un savas čības jau grūti vienmēr iznēsāt līdzi.
Daktere ,kas ieslidina atvilknē jeb ko ko viņai dod un tad itkā sāk ārstēt .Varbūt bērnu slimības var ārstēt ,bet kā ģimenes ārsts 0
Dakteri nekad nenovelk ielas apavus, tas ir normāli.
Stāstiju viņai ka sirds rajonā ir sāpes, viņas atbilde,esmu par jaunu!
Bet man ja majas nav cūku kūts,kur baltās zeķites var sasmērēt ;) Un bērns pēc tam rāpo pa grīdu,kur viņa izlāčojusi ar saviem zābakiem:(
No ko vr čikštēt aiz muguras! Pasakiet acīs, lai novelk zābaus!
Ir tak viņai teikts,tad viņa novelk ;) UN nakamreiz atkala r zābakiem brien iekša,tak pieaudzis cilvēks - mediķis!
Varbut vina guļ arii ar zābakiem???????
ļoti laba daktere, nekad lieki nenozāļo, nekad!Pretstatā slavinātajai Boreiko!Jums ir iespēja mainīt dakteri kaut 10 reizes, nevis šeit anonīmi nomelnot. Kauns par Jums. Kāda vēlme var būt vēl Jūs ārstēt?
Nu es nu gan par tiem zābakiem lieki nebēdātu. Prikekš tam taču ir grīdas lupata vai putekļusūcējs. Atraduši lielu lietu.
Priekš nosūtījumiem, receptēm un regulārajām apskatēm - ok, bet kā kaut kas nopietnaaks, tomeer jaameklee kaads zinošāks...jūtu, ka esmu daudzos jautājumos zinošāka, un tad vaicāju, viņa rausta plecus un saka, nu ja jums tā liekas....Bet receptes, nosūtījumus NEKAD nav atteikusi, i nosuuta uz sanatoriju, ja juut, ka naaks par labu, piem, elpceļiem, Rindu gan nav un ja ļoti vajag, var tikt tai pašā dienā!
Runājot par tiem zābakiem,man tas šķiet,tā jau ir cilvēka pieklājība,un ja mājās staigā ar āra apaviem pa visu māju,tad arī ciemos šķiet,ka var lāčot tāpat.iepriekšējā dakktere uzvilka bahilas,kad nāca mājas vizītē.
Vēl viens jautājumiņš,ko Jūs sakat par dr.Zadarožnaja?
Un kāpēc gan mēs nevarētu par dr. Ozoliņu šeit runāt? Katrs izsaka savas domas un viedokli ;) Un neviens viņu nenomelno!
p.s. Par Malkalni ar runājām,un re Malkalnei vēl nav pārgājusi vēlme mūs sildīt :D
A kas tās tādas bahilas?
es viņia piedāvāju čības, kad nāca pirmo reizi pie mana bērna vizīte :)) tomēr uzvilka :))
Daktariem nav jānovelk apavus....
Tad arī policistiem to buutu jādara....
Vai tik grūti pēc viņas aiziešanas noslaucīt to grīdu???
Cik dzīvoju tik brīnos par cilvēku...pat nezinu ka to nosaukt..diezvai tās ir stulbums...varb;ut lielummanija....nezinu
Visi novelk apavus arii policist!!!!!i :)ja nav lopiņi ;) Un vai šeit varam salidzinat - dakteres apmeklejumu pie zīdaiņa,un policista apmeklējumu pie zīdaiņa :D
gribētu es redzēt policistu zeķēs :)))))))))))))))
ir reglaments un pēc tā formas terpu nesā tikai ar apaviem
A dakters arī nenāk ar dubļainiem apaviem, pilsēta ka neka dzīvojām....NU NEUZSKATU ES KA DAKTERIM JĀNOVELK APAVUS.... un kā tad ar ATRAS PALIDZĪBAS MEDIĶIEM???? :)))))))0 pagaidiet, pagaidiet ar savu temperatūru, mums apavis jānovelk :))))))))))))))))))
Nu ,ziniet,ko!!!vispār nav vairs par ko runāt.akcenti nepareizie!!! ūdens jau vēl ir pietiekoši.neesi slinka.
Labāk reģistrēties pie Ozoliņas kolēģes - dr. Sāmites.
Ozoliņa raksta gadiem vienas un tās pašas zāles, nosūtījumu jāčīkst...Būtu iespēja, nomainītu dr.
Par zābakiem štrunts, ja tikai ārstēšana būtu kvalitatīvāka ( ne tikai pa telefonu, bet arī atnākot mājās uz vīziti, ko viņa dara nelabprāt ).
ārstiem nav jānovelk apavi, nākot mājas vizītē. pat piedāvāt tā darīt būtu nepieklājīgi. man arī daktere uz gaišā paklāja ienāca zābakos slapjā laikā.. nu neko - kā viņa aizgāja, bija iemesls iztīrīt paklāju un izmazgāt grīdu.. tik ļoti jau viņi nepiestaigā, speciāli nepiebradā un netīrumus nenotrin pret grīdassegumu. vispār jau oficiālās vizītēs (t.sk. ārsti, policisti, darba devēji, soc.dienesta darbinieki, u.c.) nav pieņemts novilkt apavus. tas ir vizītes ētikas jautājums.
Dr.Sāmīte ir pilnīgi garām:@
Dr.Ozoliņa ĻOTI mīl rakstīt antibiotikas:@
Dr.Sāmīte noved bērnus līdz pēdējai robežai, ka citiem ārstiem tad gadiem jātsrādā, lai no šīs robežas bērnu atdabūtu atpakaļ. Un recepties cien. kundze raksta no piezīmju blociņa.
neko jauku par šo dr. pateikt nevaru. Manam zīdainim bija tikai pāris nedēļas, kad dakteres kundze man ieteica - 20 grādu salā nākt pie viņas svērties, jo redz viņai negribējās pie mums nākt..... nākamreiz, kad zvanīju un jautāju par pastiprinātu pēdu svīšanu ieteica nākt pēc mēneša uz kārtējo vizīti un tad nu domāsim..... mēs nomainījām dakteri...
Briesmīga dr.Sāmīte. Vissliktākās atsauksmes. Tu nāc pie dakteres meklēt palīdzību, bet viņa īpaši neņem galvā, pašai jālūdzas pēc nosūtījumiem, un tā māsiņa, kas sēž ir vienk.briesmīgs cilvēks.
runajot par dakteri ozolinu es uzskatu ka vina nav arsts bet vel macekle vinai daudz jamacas manam mazajam ir problemas ar staigasanu kad pie vinas registrejamies teicam kas un ka bet tad kad vina sanema dokumentus no ieprieksejas arstes vina mums jauta velreiz vai tiesam nerapojam :D smiekligi ja pati redzejusi bernu un vel uzdod tik stulbus un sapigus jautajumus ! pluss kad mums bija 39.c tempretura un saucam vinju majas vizite vina teica ka vina mus var nosutit uz slimnicu un ateicas nakt majas vizite teica ka ara ir labs laiks un varam pasi atnakt pakal nosutijumam! vienkarsi sausmas ! bet paldies dievam atradam dakteri grantinju nu esam laimigi un vesali !
Cienītās dāmas. Vai Jūs gribētu , lai Jūs šādi publiski nomelno?!.. es domāju, ka jebkurai no jums ir darbs, profesija, kuru Jūs veicat un šaubos, ka vienmēr pareizi un ideāli.. Kauna Jums nav..ejiet un izrunājieties ar šo pašu dakteri vai nesakiet neko...un par tiem zābakiem... dakters ieradas pie jums majas, jums vien par to japasaka paldies , ka vinjsh ir atbraucis jusu labaa , juusu beerna labaa... un jus pec tam taadas lietas seit rakstaat, vai taa ir ciena pret so cilveeku , pateiciiba.. es vien izdzeestu visu ko jus te rakstiijusas.Starpcitu ir bijis gadījums, ka ierodās mājas neatliekamās palīdzības brigāde... un kaa juus domaajat, gudraas daamas, vai man vinjiem visiem trijiem vajadzeeja palugt novilkt zaabaakus...
Un kāda jēga ir rakstīt komentāru,vecam rakstam????Darīt nav ko citu???
LAIPNI LŪGTI MAGRET JAMES FINANCE aizdevumu pakalpojumus .......... Vai esat biznesa vīrietis vai sieviete? Vai jums nekādu finansiālu haoss vai jums ir nepieciešams līdzekļus, lai uzsāktu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai sāktu jauku mazajām un vidējo biznesu? Vai jums ir zems kredīta score, un jums ir atrast ir grūti iegūt kapitālu aizdevumu no vietējām bankām un citām finanšu iestādēm ?. Mūsu aizdevumi ir arī apdrošināts maksimālu drošību ir mūsu prioritāte, mūsu vadošais mērķis ir palīdzēt jums pakalpojumu jūs pelnījuši, mūsu programma ir ātrākais veids, kā iegūt to, kas jums ir nepieciešams vienā mirklī. Samaziniet savus maksājumus, lai atvieglotu spriedzi jūsu ikmēneša izdevumus. Iegūt elastīgumu, ar kuru jūs varat izmantot jebkādiem mērķiem - no brīvdienas, izglītībai, lai unikāliem pirkumiem Mēs piedāvājam plašu finanšu pakalpojumu klāstu, kas ietver: Biznesa plānošana, tirdzniecības un attīstības finanses, Properties un nekustamajiem īpašumiem, parādu konsolidācijai aizdevumi, uzņēmuma aizņēmumiem, Privātie aizdevumi, mājas refinansēšanas aizdevumi ar zemu procentu likmi 2% gadā vismaz atcelt attiecībā uz privātpersonām, uzņēmumiem. Mēs piedāvājam visa veida aizdevumus, PIETEIKTIES šodien pieejamiem aizdevumiem. Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu, lai iegūtu vairāk informācijas: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
Sveiki, Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka Jeļena Fedosejeva kundzei cienījama privāto aizdevējs aizdevumus atvērts ekonomisku iespēju visiem tiem, kam nepieciešama jebkuru finansiālo palīdzību. Jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai notīrītu savu parādu vai nepieciešama mājas aizdevumu, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jums ir pagriezts pa bankām un citām finanšu iestādēm? Redzēt ne tālāk, jo mēs esam šeit, lai visiem jūsu finanšu problēmas. Mēs nodrošināts aizdevumus 2% procentu likmi privātpersonām, uzņēmumiem un sabiedrību ar skaidros un saprotamos vārdos un conditions.100% garantētās, sazinieties ar mums jau šodien pa e-pastu: (JELENAFEDOSEJEVALOAN@GMAIL.COM)
Pabeidz savas finansiālās rūpes
Mēs esam aizdevumu akreditēti uzņēmumi. mēs piedāvājam aizdevumu privātpersonām
zemu procentu likmi 2%, mēs piedāvājam personīgo aizdevumu, biznesa aizdevumu,
hipotekārais kredīts. nekustamā īpašuma aizdevums. lūdzu, lai iegūtu papildu informāciju
Nevilcinieties sazināties ar mums pa: felixgeorge958@gmail.com
Vai jums ir nepieciešams kredīts nekavējoties? Vai jums ir slikta kredīta? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai sāktu savu biznesu, ja bankas tiek noraidītas? Neskatoties uz sliktiem / sliktiem kredītreitingiem, mēs piešķiram kredītus cilvēkiem. Privātpersonām un uzņēmumiem mēs samaksāsim gan uzņēmējdarbības, gan privātos aizdevumus ar 2% likmi, ar zemu procentu likmi, ar ilgtermiņa un īstermiņa izvēli. Ātri un droši, šodien izmantojiet un saņemiet tūlītējas atbildes. aizdevumi ir labi apdrošināti, 100% garantēti, un klientiem tiek piešķirta maksimālā drošības garantija. Lai iegūtu plašāku informāciju, sazinieties ar mums pa michaelrichard073@gmail.com un saņemiet kredītu šodien
E-pasts: (michaelrichard073@gmail.com)
Es esmu profesionāla privātā aizdevuma aizdevējs. Es strādāju kopā ar ekspertu komandu kā personālu. Es piedāvāju lētus aizdevumus ar ļoti zemu 3% procentu likmi, darījumi šeit ir lēti, vienkārši, ātri, efektīvi un veiksmīgi. Man ir tiesības aizdot visu pasauli. Es piedāvāju ātru kredīta apstiprinājumu pirmajās 24 pieteikšanās stundās. Minimālā aizdevuma summa ir 20 miljoni eiro. Apmeklējiet mūs jebkura veida aizdevumiem, finansējumam vai projektu finansējumam. Apmeklējiet mūs šodien, izmantojot jerrybestloanfirm@gmail.com
Sveiki
Tas ir informēt sabiedrību par to, ka Romas katoļu kristiešu organizācija ir atklājusi finansiālu iespēju palīdzēt palīdzības cilvēkiem, piemēram, finansiālajai palīdzībai. Tātad, ja jums ir finansiālas grūtības vai jums ir kāda finansiāla problēma, un jums ir nepieciešami līdzekļi, lai sāktu savu biznesu, vai arī jums ir jāmaksā rēķini ar jūsu izvēlēto ilgtermiņa un īstermiņa ilgumu, ar zemu procentu likmi 2% par katru atlīdzību privātpersonām un uzņēmumiem. Lūdzu sazinieties ar mums šodien pa e-pastu Adrese: (romancatholic19@gmail.com) Bībele saka (Lk. 11:10) Par visiem, kas lūdz saņemt; kas meklē meklēt; un tam, kas klauvē, durvis tiks atvērtas. Tāpēc neaizmirstiet šo iespēju, jo Jēzus ir tas pats vakar, šodien un uz visiem laikiem. Lūdzu, tas ir nopietni domājošiem, un Dievs baidās no cilvēkiem. Saņemiet mūsu patieso sveicienu no Romas katoļu kristiešu organizācijas. Sazinieties ar mums šodien ar šo e-pastu: (romancatholic19@gmail.com)