ŠMITA ZOBĀRSTNIECĪBA
Esmu pārvākusies dzīvot uz ogri, un blakus mājā ir šī zobāŗstnieība. painteresējios, ka diezgan dārgi tur ir. bet kā ar kvalitāti. jo zobu salabot esot ap +/-30 latiem.
kādas cenas ir Orionā?
paldies
Ej uz Kalna pr. zobarstniecinu pie Jolantas,super taisa un letāk nekā pie Smitiem ;) pameklee formuma vienreiz jau bij tema par zobarstnieciu ogree ;)
Orionā par zobu amēram 25 Ls....
nu nezinu gan,man mazu cauriminu pr. zoba par 35 ls un nelaipna daktere- tā kas tikai sestdienas strādā..
nezinu ka ir ar laboshanu Orionā,bet zobu higienu,gan tur taisa nekvalitativi
Ej uz Orionu Kalna prospektā (nevis Skolas ielā). Hēlija plombēm cena atkarībā no cauruma lieluma un anestēzijas nepieciešamības. Ja zobs nejūtīgs un caurums neliels, tad tiksi cauri ar ls 15. Ja problēma liela, ko var novērst 3 apmeklējuma reizēs(1.zāļu ielikšana, 2.kanālu tīrīšana 3.Kanālu pildīšana un zoba blombēšana), tad gala cena izveidosies ap 45 ls par zobu). Nu vidējā cena ko jāmaksā par vienu normālu caurumu ar anestēziju ir ls 20. Kalna prospektā ir visas dakterītes normālas, es jau pie vairākām biju, nekādu iebildumu. Un uzbūvēs zobu no gruvešiem, nepieciešamības gadījumā.
tikai ne pie Smitiem !!!!!!
Man Šmites plombes turās jau 12 gadus, neviena nav pat jāmaina, ne izkritusi, nekā! Tā kā nemuldiet.
Kalna pr. likats plombes ar stav un nekrit laukaa,tad kāpēc maksat dārgi pie Smitiem,ja kvalitativi un lētāk taisa Kalna pr. ?????Ja ,naudu nav kur likt,luudzu pie Smitiem ;)
Man plombes arī poliklinikā pi dakt.Gulbes liktas turas ilgāk kā 10 gadi un maksā pavisam lēti .
Pie Smitiem neejiet, Smites vīrs Guntis nemaz nav zobārsts, bet zobu tehniķis, bet atļaujas protezēt cilvēkus, kaut viņam pienāktos strādāt tikai laboratorijā.Pirms sēsties krēslā noskaidrojiet vai šim cilvēkam vispār ir diploms un sertifikāts:)
Galvenais, lai labs cilvēks! Slakterim piemēram arī ne visiem amatiem ir bijusi attiecīga izglītība :D
ŠMITĀ šodien biju pie higēnistes, nu neko tīri patika labi. labāk, kā oriona. nu cena arī nebija slikta. 25.00
Nu par šādu darbošanos bez izglītības, veselības inspekcija var slēgt privātpraksi.Tad jau visi būsim gudri, paši labosim sev zobus, taisīsim operācijas, ka tika labi cilvēki esam, ne?Jā, nafig man 6 gadus mācīties amatu,var taču tāpat, esmu gana labs cilvēks:)
Par kvalitatīvu darbu esmu ar mieru maksāt arī lielāku cenu. Inga Šmite ir zobārste, pie kuras braukšu labot zobus kaut uz otru Latvijas galu
ta pat loti jauzmanas ar Locmeles parksi,jo ari tur ir cilveks kam nav ne zobarsta ne augstaka izglitiba,bet lien mute un proteze,konkreti ta ir pati Locmeles kundze,kura ari ir tikai zobu tehnikis.........................
Nu Ločmeles privātprakse vispār ir manā skatījumā dīvains kantoris.Ārsti viņai mainās ik pa mēnešiem.Higiēnistei Elīnai arī nav diploma, bet tīra zobus, ka maz neliekas.Cenas visam astronomiskas, čekus dod nelabprāt.
a kur ir Ločmeles prakse, kur ta atrodas?
Mēs visa ģimene ejam uz mitiem, esam ļoti apmierināti, plombles turas, dakterītes mīļas, prot ar bērniem tikt galā arī. Cens - ok! Vienīgais mīnuss - nedod čekus, ja īpaši nepalūdz....
Šmitiem (Š burts pazuda)
Ločmeles privātprakse atrodas Ķegumā, Lielvārdē un Jumpravā.
Dace Ločmele?
Mīļie!Viņai taču jau sen problēmas ar alkoholu!Viņai jāapmeklē narkologs!Jūs gribat teikt, ka viņa pieņem pacientus?Tādā gadījumā tas ir vājprāts!
Toties ļoti griboša un tapēc vien ir jāiet pi viņas!
Ločmele griboša?Kura?Jaunā vai vecā?
Rēcīgi!!!!
Alvil,Tu tak esi slims... Galvaa .ists