Par masāžu
Sveiki vai varat ieteikt kāsu masāžistu, kas veic "spēcīgu" masāžu. Pie reizes palūgšu kontaktinfo.
ejiet uz dziednīcu - 5046800
Pajumtē ir super masiere! 65024682 - t.i. pie celtnieka sporta zāles.
Salonā Helios puisis Sandris veic "spēcīgu" dziļo muskuļu masāžu. Tiici man - ir vērts! 65049249
Tu runā par Matrosovu?
Masiere Inga Salons Orhideja, pretī katoļu baznīcai.tel.650-71871
Es arī par Pajumti. Kaut gan spēcīga nenozīmē laba, jo sākumā muskulis ir jāiesilda. Ja uzreiz ar spēku sāk masēt aukstus muskuļus, rezultāts var būt pilnīgi pretējs gaidītajam
a kur ir ar polisem? masāžu vajag pareizu,ne tikai spēcīgu....
vēl ir masāžas gultas-daži ir sajūsmā......
Kādas polises?Kurš normāls masieris ies krāmēsies ar polisēm, rakstīs n tos papīrus un tērēs laiku?
Tā vietā labāk ņemiet čeku un ejiet pie sava apdrošinātāja un daboniet to naudu atpakaļ.
ne jau visu masieru cekus apmaksa apdrosinataji,tur jabuut arstniecibas personu registraa,vot taa
Iedomājos, ka nākamgad daudzi ārsti nemaz nevēlas slēgt līgumus ar visām šitām apdrošināšanām, jo tās tak nemaksā ārstiem par padarīto darbu, naudu aiztur mēnešiem, a papīrus liek rakstīt tonnām, lai to nopelnīto naudu atgūtu:(
Salona Helios ir gan masazas gulta,gan loti laba, masiere Solvita un ar polisem apkalpo.
tikai ne Helios,ta gulta stulbums nevis masaza.
Marija, kāpēc tu atbildi par visiem, ka gulta ir slikta? Man piemēram tā patika pat ļoti! Un tā ir vairākos salonos!!! Jā uz Helios var iet ar polisēm, tas gan tiesa!
Marija ir pati gudrākā, par visu viņa zin ko teikt. ZANUDA...............
a man patīk marija,vot tā