zobs
Sakiet lūdzu,vai ar sāpošu zobu ir iespēja doties tikai uz Ogres politlīniku?privātpraksesēs nepieņem ātrāk kā tikai rindas kārtībā?
Domāju, ka pieņem arī privātprakses ja aiziesiet un pateiksiet, ka sāp zobs. Bet es vienmēr esmu gājusi uz Ogres poliklīniku un viss nav bijis ne par gramu sliktāk kā privātpraksē.Pieņemšana ātra, cilvēki normāli laipni un medikamenti un iespējas priekš sāpoša zoba arī nav sliktāki.Tikai cena nazāka.
Neiesaku tikai poliklīnikā pie cepurītes!!!! jo vinja sabojāja zobu vēl trakāk! tagad tikai uz rīgu braucu un es tai rīgas zobārstei parādiju vinja teica ārprāc pie kā es esmu gājis!!!!
Mani nevienaa privaatpraksee nepieneemaar saaposu zobu,lazipni pasuutija pazmekleet varbuut,ka citur paveicas :-((
Mani nevienaa privaatpraksee nepieneemaar saaposu zobu,lazipni pasuutija pazmekleet varbuut,ka citur paveicas :-((
Tikko bija līdzīga situācija mūsu ģimenē - sāpošs zobs. Visur atteca, braucām uz Rīgu Stomatoloģijas centru. Tur rindas kārtībā ņem visus. Internetā var atrast adresi u.c. informāciju
Vai nevarētu pateikt, kur tas Rīgas zobārstniecības centrs atrodas. Googlē neizdevās atrast.
Riebjās tā laipnība privātpraksēs. Uzspēlēta. Ar sāpošu zobu, lūdzu tikai pēc pieraksta. Jūs esat pierakstījies? Nē. Nu tad lasies uz poliklīniku. Tur tiešām strādā laipni un izpalīdzīgi zobārsti.
tiesi taa,ar smaidu uz luupam pasuuta laipni triis maajas taalak.
nu vot sāpīgums zobā ;]
Nu nezinu, es ar sāpošu zobu gāju uz Dziednīcu uz Tretjakovas privātpraksi, tur nekad nav atteikts, arī manai draudzenei netika atteikts ar sāpošu zobu.Lōti laipnas dakterītes tur strādā:)
Tikai Rigas stamatalogis instituta (pardaugava dzirzciema 36 ja nemaldos). rindas isas, njem visus - cenas tik bik bus jutamas.