dzemdēt Ogres dzemdību nodaļā

Vai te ir kāda jaunā vai topošā māmiņa, kas ir dzemdējusi vai taisās to darīt Ogres slimnīcā? Man rit 38 nedēļa, plāns braukt uz DzN Rīgā, tikai gadījumā, ja dzemdības sāksies ļoti strauji, laikam būs jādodas uz mūsu slimnīcu. Kādas atsauksmes? Ir dzirdēti visādi briesmu stāsti, arī labas atsauksmes, vairs nezinu kam ticēt kam ne...
Cik zinu, viņiem arī nav Epidulārās anestēzijas, vai ne?

cc , 2008-11-25 17:44:36

Tik atbildīgs lēmums jāpieņem pašai, konsultējoties ar speciālistiem un/vai vizmaz tuviem cilvēkiem, izsverot objektīvus apstākļus, nevis paļaujoties uz nepazīstamu cilvēku "klačām" i-netā. Galu galā runa ir par Tavu un Tava bērniņa veselību.

mjaaa , 2008-11-25 18:28:45

PAR ANISTEZIZU NEZINU.DZEMDET VAR ARI OGRE.NEVAJAGA KLAUSITIES BAUMAS,AIZEJ UN APSKATIES KAS TUR NOTIEK UN KADAS TELPAS.PATI NESEN PIEDZEMDEJU OTRO BERNINU UN NESUDZOS PAR OGRES DZEMDIBU NODALU.

ILONA , 2008-11-25 18:29:04

Dzemdē droši! Ogrē ir daudz mazāks konvejieris kā Rdzn, kur Tevi bez ilgstošas uzmanības un aprūpes drīzāk var atstāt. Par Epidurālo anestēziju neuztraucies - savu bērnu taču visas mēs esam dzemdējušas, un Tev arī tas izdosies arī bez anestēzijas. Dzemdību sāpes nav vieglas, bet tās ļooti ātri aizmirst, un tās taču ir Tava bērna pasaulē laišanas sāpes. Lai Tev viss izdodas!

mamma , 2008-11-25 18:58:54

Es dzemdēju Ogrē. Man bija ķeizars, ja jau taisa daļējo anestēziju, tad domāju, ka arī epidurālo taisa, bet to vajag pajautāt slimnīcā. Ja trāpās tikt maksas palātā, tad Ogrē ir pat ļoti labi. Es par RDzN esmu dzirdējusi vēl briesmīgākas atsauksmes, pie kam attāliem radiem tieši RDzN nolaidīgās attieksmes dēl bērniņš ir invalīdz uz mūžu -bija jātaisa ķeizars, bet vecmāte neuzskatīja par vajadzīgu saukt ārstu. Patiesībā viss ir atkarīgs no tā, kāda vecmāte trāpās, bet to jau nevar ieplānot :(

*** , 2008-11-25 20:27:30

pati aprolli dzemdeju pirmo, nu superīga attieksme. nav uci puci, bet kā vajaag.dzemdju darba dienas rītā. un klausīju ko doki teica. ogre nav EA. viss pa dabisko. Rdzn. bus konveijers.mana dakt. no Stradiņiem pati ieteica Ogri, kā dzemdēšanas vietu.

es par , 2008-11-25 21:28:57

Ir Ogrē EA, to zinu noteikti, draudzene dzemdēja un taisīja anestēziju. Pirms tam tika apbraukti arī citi dzemdību nami, t.sk. Jūrmalas, izvēlējās ogri, un viss ok

xyx , 2008-11-26 08:37:32

Tikai Ogre ir jādzemdē.Pirmo bērniņu es dzemdeju Rīgas dzemdibu nama,tur tiešam ir konvejieris,otro bērniņu dzemdēju Ogrē,nesalīdzinoši labāk.

....... , 2008-11-26 09:21:41

izvēlies pati, vai braukt uz konveijeri vai uz mazu dz/nodaļu Ogrē, kur ir maz to dzemdētāju, lidz ar to vairākkatrai tiek pievērsta uzmanība.
Aizej vizītē tur un tur un izvērtē, kā tev patīk, kā personāls attiecas pret tevi, kad Tu tikai apskatīties esi aizgājusi utt. Vadies pēc intuīcijas.

lili , 2008-11-26 10:32:56

Es pavisam nesen dzemdēju Ogrē. Pirms tam - Rīgā. Un no sirds iesaku nekur nebraukt, bet palikt uz vietas un dzemdēt Ogres slimnīcā, jo tur strādā zinoši mediķi. Esmu ļoti pateicīga dakterei Irēnai Saukai un vecmātei Gerdai, kuras palīdzēja man laist pasaulē manu meitiņu. Man bija skaistas dzemdības.

N. , 2008-12-17 21:33:25

Es neriskētu. Dzīvoju 3 min. gājienā no slimnīcas bet abi bērni dzimuši Rīgā.

ZL , 2009-01-22 13:58:09

Vai drīkst pajautāt, kas tur ir tik riskants? Es biju dzemdējusi Rīgā divas reizes, ķeizarojos pie dr.Brežinskas, pati dzemdēju ar dr.Gaili, man ir, ar ko salīdzināt. Un ticiet man - Ogrē prot kvalitātīvi un pat skaisti palīdzēt sievietei dzemdībās. Un kā var rakstīt par risku, ja Jūs dzemdējāt citā vietā? Es pirms tam arī biju salasījusies par Ogres slimnīcu tādus komentārus, pašai bija bail, bet man tā pieņēma bērnu, ka es pēc divām stundām pat noželoju, ka viss tik ātri beidzas.

N.->ZL , 2009-01-22 14:19:32

N., bet Jūs pati rakstat ka dzemdējāt Rīgā divas reizes, pat pie dr.Gaiļa. Kāpēc jau sākumā neizvēlējāties Ogri? Es taču neapgalvoju ka Ogrē ir slikti,vienkārši šobrīd mana izvēle bija par Rīgu.Ticu un priecājos ka Ogres dz.nodaļā ir tik labi.

ZL , 2009-01-30 12:33:51

"Kāpēc jau sākumā neizvēlējāties Ogri?" - Tieši tāpēc, ka lasīju tādus komentārus - "Es neriskētu. Dzīvoju 3 min. gājienā no slimnīcas bet abi bērni dzimuši Rīgā." Domāju - kas tur varētu būt labs, ja neviens neko labu nav uzrakstījis. Izrādās, ka ar slikto pieredzi un baumām cilvēki skrien pie datora, lai padalīties ar citiem, bet ja viss ir kārtībā, neviens nesteidzas par to stāstīt.

N. , 2009-02-24 13:37:15

N., atvainojos Jums par savu neapdomīgo komentāru, bet tāds nu ir mans viedoklis, un tam ir savi iemesli. Vēlreiz - man tiešām prieks, ka Ogrē ir tā kā aprakstījāt. Tajā pašā Cālī ir pilns ar labiem komentāriem un atsauksmēm par Ogres dz.nod. Domāju, ka interneta atsauksmes nav noteicošās dzemdību vietas izvēlē.

ZL , 2009-02-24 14:40:05

Pajautaasu jums milie cilveeki:)
Man tagad ir 35 grutniecibas nedela,un es nezinu kur labaak dzemdet kur labaki aarsti Ogree vai Jeekapili?????Kur labaka attieksme un labi pret bernu un maaminu izsturaas????

Baarmeniite , 2010-01-08 21:52:53

Tev ir izvēle - vai dzemdēt uz konveijera dzemdību namā, vai Ogres slimnīcā, kur dakterīte atcerēsies tavu vārdu, bet vecmāte neaties no tevis ne soli, kamēr viss nebūs beidzies. Mūsējās pat muguru pamasē, ja vajag (mugura ļoti sāp dzemdībās). Muravjova ir profesionāle, ārsts no Dieva. Arī speciālais aprīkojums Ogres dzemdību nodaļā ir... kāpēc jābrauc uz J-pili vai uz Rīgu, ja pie mums mēdz braukt no J-pils?

Iksiņa , 2010-01-08 22:04:54

Muļķibas..man visi 3 berni dzimuši Rīga DZN- viss notiek ka janotiek- ta nav izklaide ne mammai, ne arstiem...konvejiers?..ar tas neabilst patiesibai..ja nu vienigi vesela armija sak dzemdet viena diena:))..katram pasam japienem lemums, kur dzemdet un ka dzemdibas uzvesties...man nav bijis svarigi,ka taja mirkli kads appuišotu, bet citam to vajag...citam vajag glaudit muguru( tam gan virs domats), citam vajag anesteziju( kam bail no dabiska procesa), utt.

lauma , 2010-01-08 22:15:42

PS.bet ja godigi- es par Rīgu...drošāk!tapec ari braucu uz RĪGas DZN...

Lauma , 2010-01-08 22:18:01

Dažus mēnešus atpakaļ dzemdēju Ogrē. Nekāda vaina

ese , 2010-01-08 22:55:55

es dzemdeju pirms 10 gadiem, biju loti apmierinata ar sniegto paliidzibu.

e , 2010-01-09 15:16:49

nav Rīgā konvejers, bet par anestēziju, tā varētu būt tiesa, jo vismaz 2 gadus atpakaļ tā bija, tāpēc, labāk Rīgu, ja pēkšņi tomēr izdomāsi anestēziju, un nav jātēlo māte varone, tas, ka agrāk to netaisīja, tas neattaisno tavas vēmes.

BB , 2010-01-09 17:29:43

es piedzimu Rīgā,nekaada vaina.

@$@ , 2010-01-09 18:02:07

Vai tad Ogrē nav anestēzijas iespējas? Kāpēc?

zika , 2010-01-09 19:52:21

cik Ogree ir pēcdzemdību palātas viena vai vairākas?

liigo , 2010-04-06 16:35:36

Es par Ogri!

mmmjk , 2011-08-19 20:53:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet