pediatrs
ESmu grūtniece un man Ogrē jāizvēlas dakteris mazulim.sakiet lūdzu,kad izlemju kuru daktrei vēlos man jāiet pie viņas un jāprasa vai būs mana bērna dakteris?vai jāzvna?
var gan tā, gan tā. Vispirms labāk piezvani un tad jau viņa patieks, vai ir ar mieru ņemt tavu bēbi aprūpē.Ir citas, kas uzreiz atsaka, jo daudz bērnu.
labāk brauc uz rīgu, Tu tak savam mazulim vēli tikai to pašu labāko??!! Tad dieva dēļ, paklausi mani un neej pat tuvumā Ogres poliklīnikai un slimnīcai!!
Pediatri jau nav pieejami tikai slimnīcā un poliklīnikā!!!
Nu tieši bērnu ārsti Ogrē nebūt nav slikti.
Piekrītu zikai, Ogrē nav tie slikktākie ārsti.
Par dr.Boreiko dzirdu labas atsauksmes jau no seniem laikiem un arī tagad. Var jebkurā laikā piezvanīt un saņemt atbildi kas jādara.
mani divi ir dr Ozoliņas pacienti- tikai to labāko!
Man berni un es pati ejam pie dr. Ozoliņas - emu ļoti apmierināta :)
Varbuut SHE paarcelties dzivot uz Rigu,ja te visi tik slikti?
Ģimenes ārsti /pediatri - Boreiko, Vāvere, Zadorožnaja, Linde, jau sen nodibinājušas privātprakses un viņām ar poliklīniku bija tikvien sakara, kā telpu īre. Ja kādam pietiek prāta, dzīvojot Ogrē, staipīt savu bērnu uz Rīgu - karogs rokā. Tikai jāatceras, ka ārstu savajadzēsies ne tikai lai veiktu profilaktiskās potes, bet arī tad, kad bērnam būs 39 temperatūra un tu nezināsi ko darīt. Ar stiepsi uz Rīgu? ;) Šajā gadījumā, ja sauksi ātros, bērnam pazeminās temperatūru un tāpat forvardēs ārstēties pie ģimenes ārsta. Man ir Linde, kādreiz pati ārstējos pie Vāveres. Nav ne vainas! Manuprāt ārsta dislokācijas vieta (Rīga vai Ogre), nenosaka ārsta profesionalitātes līmeni....
Ak jā, vēl kas - ne jau ārsti ir pie vainas, ka bērni saslimst, nepaspējuši izārstēties. Vaina ir pašos vecākos, kuri nezina, ka pēc slimības mājās jāpavada vismaz 2 nedēļas, lai bērna organisms paspēj izstrādāt vajadzīgās antivielas. Tak nē, rauj uz dārziņu tikko kā temperatūra pazūd... Otra muļķība, ko dara vairums vecāku - pičkā bērnu ar zālēm, tikko j;a viņš ieklepojas. Un vēl dod n-tās pakāpes antibiotikas... bet kādreiz, kad antibiotikas tiešām savajagas, tad tās nedarbojas. Un māmiņas visā vaino ārstus. Pašām nevajag būt muļķēm un klausīt, ko iesaka cilvēks, kas padsmit gadus studējis medicīnu! Nevis uz savu galvu vadīties pēc stereotipiem "sintētiskie vitamīni ir kaka", vai "antibiotikas - labākās zāles"....
Ar nožēlu jāsaka ,ka šajos apstākļos ne katra māmiņa var vēl divas nedēļas sēdēt mājās .Būtu ideāli ja ārsts dotu slimības lapu tik cik tas nepieciešams un darba devējs to pieņemtu kā pašsaprotamu lietu .
Manas meitenes esmu pierakstījusi pie Lindes. Par viņu varu teikt tikai to labāko!
šādiem gadijumiem ir omes, aukles, u.c.
Ne visiem ir omes .Es pati esmu ome un cenšos palīdzēt bērniem ,bet arī man taču ir jāstrādā.Atrast tādu aukli nav nemaz tik vienkārši .un ja alga ir minimālā ,tad pēc bērna ārstēšanas diez vai kas atliks auklei .Vieglāk jau ir kādam nogrūst ,bet vai nebūtu pareizi ka dod iespēju māmiņai pašai parūpēties par savu bērnu.
Isaku Dr. L. Sāmiti, esmu ļoti aomierināta!
Paldies par padomiem:)
Nu nez cik tu no tiem padomiem gudrāka paliki :)) Patiesībā ir diezgan muļķigi prasīt padomu daktera izvēlē, tas jajūt pašam, ar sirdi. Piem., daudziem dr.Muravjova liekas brutāla bābiete, bet vēl vāirākiem - absolūti lielisks speciālists, kas ar aci redz to, ko citi secina tikai ar USG palīdzību. Jā, viņa var būt asa izteikumos, bet vismaz man, ejot pie ārsta, ir svarīgi, lai viņš zina, ko dara. Kur nolēmi dzemdēt?
nu vismaz ieguvu info kuri vispār ir bērnu ārsti.vot tā.
Nu, un kur tad viņi, tavupraat, ir ? :D
ja ogre neņem, tad ikšķilē ir jauna, laba pediatre un ģā Ilze Barone.
to iksiņa - , dziedi vai raudi, bet Ogres ārsti(ne tikai ogres,provinces) ir pāris līmeņus zemāk nekā piemēram stradiņu slimnīcas ārsti. Jā Ogres ārstiem ir diploms, bet, ko tas dod, ja ķirurgs uz vaļējas brūces uzliek ģipsi???
iesaku Ilzi Baroni Ikšķilē. Brauc arī uz Ogri mājas vizītē.
Ilze Barone diemžēl melo, ka ir pediatre. Viņai nav pediatres diploms. Zīdaiņu un mazu bērnu aprūpē absolūti nekompetenta, pie tam nekaunīga. Arvien vairāk un vairāk ir neapmierinātu viņas pacientu. Ak jā un nav sazvanāma pat darba laikā, kur nu vēl ārpus tā.
http://www.tvnet.lv/sievietem/stils/307942-3_panemieni_ka_kopt_krutis_majas_apstaklos
to amigo- , dziedi vai raudi, bet Rīgas ārsti,piemēram Gailezera,tiešām ir pāris līmeņus auKstāki nekā Ogres(provinces) ārsti.Jā Rīgas ārstiem ir diploms (laikam), bet, ko tas dod ja hipertonisko krīzi (asinsspiediens 240/180, vemšana) ārstē izrakstot pretsāpju tabletes un slimības lapu uz 15 dienām...
izsaku tev līdzjūtību
Nu tad nevajag dzīvot Ogrē, sapirkušies pa lētu naudu te dzīvokļus, tad nu dodiet galvaspilsētas līmeni, jo es tak un man bērns ir pārāki par tiem plebejiem, kas te dzīvo. Brauciet dzīvot uz Rīgu, tad zināsiet, kur naudiņa aiziet. Pieļauju, ka cilvēks, kas dzīvojis arī agrāk Ogrē, zina pie kāda ārsta pats tika vests un pats var izdarīt izvēli.
Kāds ārsts strādā Ogresgalā?
Man nav bijis nekad nekādu problēmu sazvanīt dr. Baroni ne darba laikā, ne ārpus tā.
Manam bērnam dr. Barones nolaidības un nekompetences dēļ ir nodarīti neatgriezeniski veselības traucējumi un jā viņu vienmēr ir problēmas sazvanīt.
Iesaku ģimenes ārsti dakteri L.Sāmiti. Vienmēr laipna,iespējams tikt uz vizīti tajā pašā dienā,ja akūta saslimšana mazajiem, arī ar nosūtīšanu pie speciālistiem nekad nav bijušas problēmas. Varu teikt tikai to labāko.Ejam visa ģimene-gan mēs ar vīru,gan mazie puikas,jo viņas pamatspeciāliste ir pediatrija.
Vija tvaju maķ
4 gadus vēlāk atbild uz komentāru?
Tev širmis aizbraucis joptvai?
Kur tik debīli cilvēki mūsdienās rodas...