grūtnieces murgs ogres poliklīnikā
nu re, esmu stāvoklī, bet kaut kas nav kārtībā, vnk jūtu, jo katru dienu ļoti vēders sāp, pat tik trki, ka jākrīt gar zemi. Es aizbraucu uz Ogres "mīlīgo" poliklīniku pēc konsultācijas pie ginekologa, lai gan mans pieraksts bija tikai pēc mēneša...., bet šajā gadījuma ka esmu stāvoklī, tomēr saņēmos un lūdzu pēc palīdzības un nelielas konsultācijas, es biju ar mieru viņai samaksāt 20LVL...., bet nē!!!. Daktere, man rupji pateica lai gaidu savu rindu(mēnesi) un ka viņai nav laika un lai eju mājās, uz redzēšanos!!
Ir iespēja aiziet pie dakteres Bogatih, super laba var būt nav. Bet pakonsultēties jau var, ja negribas uz Rīgu braukt. Kas protams būtu vislabakais.
rigas iela tikai neatceros kura,respekrivi ogre ir privatparakse un tur ir superigi arsti vizite maksa ap 10 ls bet ir to verts.!pamekle neta un atradisi.
Vai jau esi stājusies uzskaitē?Tad labāk griezties pēc konsultācijas pie tā daktera,pie kura esi uzskaitē,viņam būtu tevi jāpieņem bez rindas.Ja vēl neesi,tad dari to pie sava gimenes ārsta vai kāda konkrēta ginekologa,vecmātes.
Ja tu runā par dakteri Straubergu, tad jāāāā par viņu ne tas vien ir dzirdēts. Otrdienās un ceturdienās slimnīcā pieņem daktere Muravjova. Ja ir problēmas tad fiksi pie viņas. Viņa jau nu tevi no nodaļas tāpat ārā neizlaidīs. Protams uķi puķi arī nebūs, toties vari būt droša, ka visa'kas saistās ar grūtniecību būsi pie viņas drošībā. Lai veicas!
kaut kaa neticami ,dakt. Strauberga vienmeer atsauciiga...
Muļķe. Ja sāp tā, ka jākrīt gar zemi, tad jāzvana 112, nebis jāvelkas uz poliklīniku. Jebšu arī tomēr nav tik traki un tu te pārspīlē. Vai neesi iedomājusies, ka pie ārstiem 99% cilvēku nāk ar problēmā? Sāpēm, tāpat kā tev? Ja vari ciest - cieties rindā. Nevari - tādiem gadījumiem eksistē ātrā palīdzība.
iksiņa laikam nav bijusi grūta????
o - tieši tā Strauberga!
ta Iksina visur lien kur vajag un kur nevajag, es vinai vienreiz teicu, mazak lien kur nevajag.
to Iksiņa - novēlu tev arī būt manā situācijā..., tad sapratīsi cik niecīga un mazvērtīga esi šai sasodītajā valstī!
savu kāju tai ogres nāves miteklī vairs nesperšu!!! manai mammai bija mācība - izlauza kāju, dakters uzlika ģipsi, bet, ak vai , ģipsi tak nedrīkstēja likt uz pušuma!!! kad mammai noņēma ģipsi,ķirurgs izbrīnījās, - vai, jums tak tur gandrīz gangrēna...!!! labi, ka viss tomēr labi beidzās un pēc nedēļas mamma sāka just kāju!!!
Iesaku tev doties uz uzņemšanu slimnīcā un tur izstāstīt savu bēdu, vai vienkārši izsaukt ātros uz mājām. Tevi viņi nosūtīs uz ginekoloģisko nodaļu -tur zinās kas un kā jādara. Pret grūtniecēm viņi samērā prātīgi izturās.
Aizveīs uz ginekaloģijas nodaļu a tur priekšā atkal strauberga.
Pirms Straubergas tur priekšā būs Muravjova. Un tad Strauberga darīs to ko teiks Muravjova. Savādāk ticiet neticiet visa ginekoloģijas un dzemdību nodaļa skanēs. Vispār Muravjova ir viena lāga daktere.
Dzirdēju ka dr.Muravjova vairs nestrādā ,jo viņai esot ļaundabīgs audzējs...
Var jau būt ka tā ir kļūdaina informācija,tad sory.Ļoti laba daktere man ar pieņēma meitiņu,visu cieņu
Iksiņai ir divi bērni, tieši tāpēc viņa var atļauties paust savu viedokli šajā jautājumā :) Un, pats galvenais - neviens no maniem bērniem pat nezina, kā izskatas Ogres slimnīca. Un nevis tāpēc, ka es viņus ārstētu kaut kur citur, bet tāpēc, ka viņi praktiski neslimo un NEKAD nav guvuši nopietnas traumas, vai apdedzinājušies. (tfutfutfu, protams). Man tas liek domāt, ka neesmu slikta māte. Meitenīt, ja tev TIEŠĀM sāpētu, tu te nevis čatotu internetā, bet gan sen jau gulētu slimnīcā. Man tā kā tev nekad nebūs, jo neesmu galīgā idiote, lai rīkotos tā, kā tu! Tu ja kāju lauzīsi ar pie ķirurga pierakstīsies? Un rindā sēdēsi?
Ikstinai nekad neticesu ka tev 2 bernini tu loti rupja
lasu un brīnos-eju tikai pie dr Straubergas un nekādu problēmu,vienmēr laipa un atsaucīga...hmm?
Kā tad Muravjova nestrādā. Strādā un skrien gan pa ginekoloģijas nodaļu gan dzemdību. Vismaz man nesen kā dzemdības pieņēma
Muravjova ir forša.
es biju uzskaitē pie dr Bogatih (privātprakse Pajumte). labāku attieksmi bieži negadās piedzīvot! man viņa likās jauka, iejūtīga un pietiekoši zinoša. dzemdēt gan Ogrē nesaņēmos, braucām uz Miera ielu. Kaut gan arī ārsta- pacienta attiecības sastāv no divām pusēm. ja iesi ar attieksmi- visi ir kretīni, tad tieši kretīnus pretī arī satiksi.
un atkal blaa blaa blaa...taisni vai ausis vīst šito lasot. Mīļas grūtnieces - vairāk paklausieties, ko saka citi un tad viss būs OK !!! Tā kā pašām galva uz pleciem nebūtu. ja aizej uz poliklīniku, tur Tevi atraida, ej uz slimnīcu un viss būs Ok( cerams ) ...grūtniecei atteikt palīdzību, pēc manām domām, ir krimināli, jo tomēr ir atbildība par 2 dzīvībām !Var arī par konkrēto situaciju pasūdzēties attiecīgajās iestādēs.
Tev šajā situācijā prātīgākais bija meklēt palīdzību slimnīcā. Vismaz nākamo reizi silti iesaku to darīt.
Tā Iksina nav kada zurnaliste ogres vēstis ?????:)
Liene, es neesmu rupja - esmu reāliste. Tās ir divas dažādas lietas.
Piekrītu Ikstiņai, ka jāzvana 112....
Man arī bija tāpat...sāpes, ka paiet nevarēju, biju 3. mēnesī....izsaucu ātros...rezultāts, bernu zaudēju...
Nav ko jokoties ar tādām lietām....:(
she,cik tu esi bezatbildīga,kamēr tu raksti te savas vaimanas,kuras netiks nekur tālāk par šo lapu,tu iespējams apdraudi savu mazuli,jājautā kas tad tev ir svarīgi! vai arī tu cerēji,ka te uzrakstot tev pāries sāpes,vai arī tavā vietā izsauks ātros,vai kāds salamās straubergu un viņai priekš tevis laiks atradīsies,vai arī bija kkur jāiet ar protesta plakātiem stāvēt???? murgs,kkāds!!!!! tu dotajā brīdī esi visa lēmēja,vai arī pēctam atkal bļausi ka ārsti bija vainīgi,jo nespēja neko glābt? ja sāp,tad jāsauc ātrā palīdzība. un tie kas apvaino iksiņu laikam dzīvo kkādā sapņu pasaulē! vai kāds te ir redzējis ka iksiņa rakstītu-man mājās tas un tas,veikalā,slimnīcā poliklīnikā man tas un tas u.t.t u.t.j.p. ja reiz ir internets,visa info ir pieejama. tulīt kāds bļaus ka te ir forums,ok,piekrītu,nu tad rēķinieties ar kritiku. vai arī rakstītājs cer uz komentāriem,ak tu nabags,kā tev neiet,pažēlosim,tavā vietā izdarīsim. un starpcitu dzemdību nodala ogrē labāka,kā rīgā miera ielā,bērnu dakterītes visas lieliskas un SHE ja pati esi bezatbildīga un tādā veidā iespējams slikta topošā mamma,kura sit klaču i-netā tā vietā lai laicīgi parūpētos par sevi un mazuli.tad lūdzu nekritizē pārējos-mediķus,te rakstītājus,viens ģinekologs nav visi mediķi. sorry,par kritiku,bet izlasot tavu rakstīto radās iespaids ka dzīvo uz mēness. P.S. neesmu mediķis,iksiņas draudzene u.t.t. pašai 2 bērni un nekad tos neapdraudēju,pat esot vel stāvoklī.
niknā zuze atkal klāt:)
Ahoj, zuzīt :) Tu jau iz pieredzes zini, ka tad, kad bērns ir rokās, rodas nežēlīga pienākuma apziņa un līdz šim abstraktās lietas kļūst par realitāti...
ieva,es neesmu nikna,bet no vecāku bezatbildības cieš tikai un vienīgi berni. un ja sieviete kura vēl nēsā savās miesās bērniņu,labāk sēž pie datora un blaustās ka visur visi ir slikti,tad vai nu viņa ļoti pārspīlē savu stāvokli vai arī īpaši neuztraucas par to ka var notikt ļaunākais,protams tfu,tfu
Iksiņa ahoj,vienkārši nesaprotu cilvēkus kas var rīkoties tā kā rīkojas SHE. sieviete nēsā zem sirds bērniņu un tad pati saprot ka iespējams kkas nav kārtībā jo ir sāpes.... es tak visas vajadzīgās instances jau būtu apzvanijusi,galu galā pati uz slimnīcu ietu
ieva varbūt tu atbalsti she rīcību? P.S. zuzes te ir vairākas,tikai es zem stripas
vispār pēc tā kā raksta tēmas autore...nu re,esmu stāvoklī......vai tā kā esmu stāvoklī,tomer saņēmos un lūdzu palīdzību.........sajūta ka meitenei ir ap 20g,tad palūdz vismaz mammai kā pieredzējušam cilvēkam,lai iesaka labāko variantu vai vismaz līdzi aiziet,drošībai un atbalstam,tu taču ne jau spēļmantu azotē nēsā
lai Tev, zuze (zem striipinjas), perfekta naakamaa gruutnieciiba, perfekti izdodaas visi darbinji un rinjkjii pakaart perfekti cilveeki! Neuzskatu, ka SHE buutu nosodaama par to, ka sjeit izteikusi savu viedokli! Kaa juutams, tad nav vinja sjini mazajaa foruma sadaljaa vieniigaa, kuras deguns dr. Straubergai polikliinikas telpaas nepatiik!...
ne-smiekls. bet tur jau tā lieta,ja tev atsaka tavs ārsts,bet tev ir slikti un tu saproti ka iespējams kkas nav kārtībā,nu tad ir jārīkojas,jāmeklē palīdzība citur,ja tev mazulis tiešām dārgs. nu ko var palīdzēt šeit pie datora sēdošie,varbūt meitenei katrs brīdis no svara. paldies meitenei ka pabrīdināja par to ka šī ārste var tā izrīkoties.es nenosodu she,bet šoreiz šo konkrēto ricību. un paldies par novēlejumu man,bet man pietiek ar esosajiem bērniņiem,jāizaudzina arī tie ir,nevis tikai jāražo
starpcitu,kurš grūtniecības mēnesis meitenei. pirmie 3 mēn.jāpievērs ļoti uzmanība visādām sāpītēm vēderā,jo tie skaitas kritiskie mēneši. ap 5-6 mēn.daudzām ir tā saucamais tonuss,tad iesaka ārsti bik pagulēt drošībai slimnīcā vai vitamīnus padzert,bet varbūt meitenei dzemdības sākušās....
Daudz un dažādu padomu dots ,bet tomēr ja grūtniece griezās pie ārsta un degungalā aizver durvis lai satiktos pēc mēneša,to jau vairs par ārstu negribas saukt .Tāpat prieka pēc jau negāja un meklējot kurš nu būs labvēlīgs palīdzēt var arī zaudēt ne tikai mazuli .
bet tur rinda pie dr. straubergas sezam ari mes -citas pacientes ar savam problemam un kapec lai daktere liktu mums gaidit,kamer pienjems nepierakstitu sievieti.mes esam iekartojushas savu darbu ta,lai konkreta diena tiktu pie arsta. un ja she ir tumshmataina jauna sieviete,kas bija atnakusi kopa ar meiteni un vecaku sievieti,tad man jasaka,ka no malas dzirdeju sho sarunu un jums tika atteikts ljoti pieklajiga veida. un ja jau tik slikti bija tad jau nav janak uz polikliniku,bet jasauc atrie un jabrauc uz slimnicu.ta ka domaju jus krietni parspilejat sho situaciju un kad aizbrauksit uz rigu,ari tur jus nenjems bez rindas.
slimnica prieksha b us Aberberga nevis Strauberga. tas ta skaidribai,nevajag jaukt arstus un Muravjova nod. vaditaja
bet zuze, visi jau nevar būt tik gudri, perfekti, zinoši un ideāli kā tu.....:) un tāpēc viņi nav sliktāki un nav pelnījuši tik nosodošu un apvainojošu attieksmi.
zuze , - tu jau pārspīlē, es nevienam neko negribu pierādīt un protestēt, gribēju vnk izstāstīt, kā man gadījās!!! Laikam jau galva jābāž smiltīs un jāizliekas ka šajā valstī viss ir ok.
gribēju vēl piebilst, ka tā sieviete nebija ar mani, bet viņa arī gaidīja rindā pie dakteres, bet kad viņa redzēja to vājprātu, tad palīdzēja man, un paldies viņai.viņa ar mani vēla aizgāja uz reģistratūru... Un ko jūs domājat, ka es pie dakteres būtu veselu stundu, es gribēju īsu konsultāciju, pāris minūtes apjautāties, vai man ir uztraukumam pamats, un es būtu dakterei lsamaksājusi 20LVL. p.s.man arī ir darbs+skola!!! un nevajag taikt ka esmu bezatbildīga, tagad man ginekologs ir Rīgā, un man nav žēl tos 30LVL par konsultāciju, es vismaz saņemu kvalitatīvu konsultāciju un laipnu,iejūtīgu attieksmi.un ar mums viss ir labi!!
Bet arī citas sievietes, kas sēdēja tajā rindā, nebūt neplānoja dakteres kabinetā pavadīt veselu stundu (diez cik pa dienu pacientu daktere pagūtu pieņemt?), vien saņemt "īsu konsultāciju, pāris minūtes apjautāties, vai ir uztraukumam pamats". Un arī viņām ir "darbs+skola!!! ". Un tad ierodas tāda she un uzskata, ka viņas veselības problēmas ir lielākas kā rindā sēdošajām un viņai pienākas, līdz ar ko pārējās lai turpina sēdēt, bet daktere lai visu pamet un skrien apkalpot she....
Bet par to bezatbildību runājot, frāze - " jo katru dienu (!) ļoti vēders sāp, pat tik traki, ka jākrīt gar zemi" (bet "ātrajiem" piezvanīt nevar....) manuprāt jau izsaka visu....
She, nu ko tu ar to naudu vicinies? Vai tiešām tev nepielec, ka ne jau naudā ir problēma? :)) Un man bija taisnība - ka jau tu joprojām esi te, tad problēma nebija tik liela.
nu kā jau es teicu, mani apskatīja ĪSTS ārsts, un viņš teica, ka ar bērniņu viss ir labi, un ka sāpes izraisīja stress un pārpūle!!Un kas būtu mainījies, ja būtu izsaukusi ātros un mani aizvestu uz Ogres slimnīcu??? cik zinu, ka dzemdību nodaļā pāris ārstes in alkoholiķes, un vispār, ko var secināt, jo operācias laikā slimnieka ķermenī aizmirst instrumentu, un tas jau ir tikai viens no entajiem atgadījumiem, atzīstat, ka pa visi LV iedzīvotāji zin Ogres LABO slavu!!! Kāpēc es uz turieni aizbraucu??? - jo biju stulba un ticēju, ka cilvēki atsaucīgāki, ...!!A ja man nebūtu līdzekļu lai tiktu pie rīgas ārstiem, tad man būtu mēnesi jāstāv rindā, lai tiktu pie ārsta!!!un tas nav normāli!!!
Ja nekļūdos, tad sliktā slava bija vienai konkrētai Ogres slimnīcas nodaļai un tā nebija dzemdību un ginekoloģijas nodaļa.
Bet ko nu vairs te runāt, ja sāc bārstīties ar apvainojumiem, vispārini un apsaukā ārstes par alkoholiķēm, nosaki dakteres profesionalitāti, argumentējot viņai celto neslavu ar atteikumu visu pamest un pieņemt tevi.
PS. sāc ar sevi un paārstē nervus.
Ārsts atteica, bet varēja arī ieteikt doties uz slimnīcu, ja ir tik slikti, kā grūtniece saka. Vai tad šādos gadījumos parastais ginekologs var palīdzēt?
p.s. she - varbūt tev ir muskuļu tonus, tādēļ arī sāpes. Vai māki raksturot, kādas tieši tev ir tās sāpes? Par sliktu jau nenāks ja palietosi magvit B6, to parasti iesaka grūtniecēm. Te anotācija šīm zālēm
http://www.farmacija-mic.lv/zales_instrukcija.php?ID=973
Tiko izlasīju pēdējos tavus komentārus, par stresu, pārpūli.utt. Tev tiešām vajag to MagVIT B6
Taadam histerikem kaa SHE parasti par visu ir parspiletas ssudzibas.Ja buutu taa saapejis veeders,kaa jaakrit gar zemi,tad nebuutu speeka blaustiities gan pie dakteres kabineta,gan pie registraturas.
Cienītā autore, būtu tikai godīgi, ja pēc Dr.Straubergas vārda atklāšanas jūs šeit ierakstītu arī savējo.
Nuuu viss CĀĻA filiāle panesās:):) Gluži ne pat konkrēto bet VISPĀR , klau jūs ejot uz MAXSIMA x vai uz vēl kautkādiem ZEMO cenu veikaliem arī CERAT nopirkt BAIG EXSKLUZĪVAS LIETAS ? Kāpēc jums liekas ka izmantojot SOCIĀLĀS MEDICĪNAS servissu kurš pamatā domāts MAZTURĪGAJIEM UN PENSIONĀRIEM jums jāsaņem būtu EXSKLUZĪVUS PAKALPOJUMUS ? RAJONA POLIKLĪNIKA krāmējās ar MAZTURĪGIE un SLIMIEM cilvēkiem un apkalpo viņu tieši tādā līmenī kā to paredz apiešanās ar SLIMIEM NABADZĪGIEM CILVĒKIEM! Ja tev mīļā nav pretenziju pret ARSTA DARBU bet gan pret SERVISSU / ATTIEKSMI tad tas nav SOCIĀLĀS MEDICĪNAS PAKALPOJUMS . Jūs esat tik daudz un TIK CIMPERLĪGAS ka ja VIEN GRIBĒSIET MAKSĀT jums ieviesīs SPECIĀLU PRIVĀTPRAKSI un PAR JŪSU NAUDU jums ne tik nebūs rindā jāsēž dērdzīgā iestādē kopā ar SENĪLĀM OMĀM un NODZERTĀM BOMZENĒM bet pie katra jūsu puksta vai aizdomām PRIVĀTS DAKTERIS atskries pie jums uz MĀJĀM apčubinās nomierinās izklaušinās ieteiks palīdzēs un IZRAKSTĪS RĒĶINU!:) Nu jūs tak esat DAUDZ nu ja reiz tik stulbas ka ceļat pretenzijas pret SOCIĀLU MEDICĪNU tad es jums atgādinu ka meituki kas nav "STULBAS BLONDĪNES" labi zin ka ir 4 profesijas ko NEMEDZ MAINĪT jo no tā atkarīgas tava DZĪVE UN KOMFORTS tas ir DAKTERIS / FRIZIERIS / SKRODERIS / FOTOGRĀFS tie ir tie kam JĀPAZĪST KONKRĒTS CILVĒKS tik tad buss REZULTĀC tāpēc viņus parasti izvēlas VIENREIZ :) Ot saspamojieties savos CALOS un atvelciet uz ogri LABU GRŪTNIEČU SPECA PRIVĀTPRAKSI un nebūs jums vairss kreņķu :) A kamēr NEESAT GATAVAS MAKSĀT sēdi rindā un turi muti vai sauc ĀTROS .
Dr Strauberga arī dežūrē slimnīcā ginekoloģijas un dzemdību nodaļā.
Nemaz jau nav tik grūti uzzināt she vārdu, aizejot pie šīs ārstes. Šī tēma uzsākta 13.nov., diezvai viņa rakstītu savu bēdu pēc nedēļas, gan jau pie ārsta gāja tai pašā 13.nov.
Labs raksts sanāktu par to, kā tiek nomelnoti ārsti un kāda ir īstā patiesība. Lai saprastu, jādzird abas puses :)
Saulīt lūdzu nelielies,ka tev bērni nav slimojuši un nekad nekas nav noticis-nevajag.tas ir jauki un labi,bet 1.nekad nesaki nekad un 2. tas nevis nozīme,ka esi tik ļoti laba māte,bet tas,ka viņiem ir Dieviņš klāt stāvējis.Citreiz mammu acu priekšā notiek tādas lietas.Dievs dod lai tavi nekad,nekad nepiepildītos
Tagad zināšu, ka tas ir Dieviņš, kas par maniem bērniem gādā :)))))))))) Nez no viņa alimentus ar var piedzīt? Mammas acu priekšā nekam briesmīgam nevajadzētu nokrist, jo normāla māte, esot blakus, pasargās bērnu no nopietnām traumām, apdegumiem, un suņu kodumiem.
par to aizmirsto instrumentu,operacijas laika-pazistu to sievieti-vinja ir no Ogres,bet instrumentu atstaja viena no Rigas slimnicam.Ta ka nelaimes un kljudas notiek visur,negazisim nu visas samazgas par musu arstu galvam un pec tam miligi smaididami nedosimies pie vinjiem pec palidzibas.
Katrreiz, kad izlasu ka kārtējais bērns applaucējas, vai izkrīt pa logu, gribas sameklēt to māti, un kārtīgi iedot bietē. 99,9 % gadījumu bērni gūst nopietnas traumas tikai tāpēc, ka vecāki vai nu nav bijuši klāt, vai arī paši provocēja nelaimes gadījumu (piem., atstājot nazi vai karstu kafiju bērnam sasniedzamā vietā). Tas 0,1 % gadījumu varētu būt iz sērijas "ķieģelis no gaisa nokrita". Viss pārējais ir paredzams un novēršams. Ja jums tā nešķiet, lūdzu oponēt ar konkrētiem bērnu traumatisma piemēriem :))) Protams, es te nerunāju par skolēniem, kas mēdz darīt muļķības vecākiem neredzot.... kaut gan arī te es saskatu vecāku vainu - tātad nepietiekami labi paskaidroja.
Vispār dr.Strauberga ir forša daktere,ļoti laipna,atsaucīga,ir kāds pārpratums,kam nenoiet greizi.
iksiņa,da beidz te klārēt un pierādīt patiesību,izlasot so diskusiju sapratu,ka visādām ievām,lienēm u.t.l. laikam jo stulbāk cilvēks dara,jo tas skaitās pieņemamāk. un tā kas rakstija tev saucot par saulīti arī laikam neatšķir lielību no gandarijuma un lepnuma par to ka spēj pasargāt bērnus.
IEVAI: kāds sakars te perfektumam un pārejam ar konkrēto tēmu un autores neizdarību. tu laikam raksti tikai tāpēc lai uzrakstītu kko un savu žulti izspļautu.
Nu mīļais cilvēk te nu tu pārspīlē. Ogres rajon slimnīcas dzemdību nodaļai nemaz nav tik slikta slava.
Es savas uzturēšanās laikā tur nevienu dakteri alkoholiķi gan nemanīju.
Ogres dzendību nodaļa ir super, ja salīdzina ar Rīgas dz/n.
Ļoti daudzas sievietes tieši brauc uz Ogres dzemdību nodaļu dzemdēt tādēļ, ka tur ir pieejema individuāla aprūpe bez maksas.
Ievai kā skatos ir tīri personīgas antipātijas pret zuzi.Tikai žēl,ka zuze tā ir cita persona nevis tā kuru Ieva domā.Ieva vai tik tu neesi tā pati niknā mamma,kas tur cepās par tām Sprīdīša gultām????Zuze nav tā persona kuru tu domā:DDDD
Malacis LUNIS,nodeva vienreiz riktiigi taadam jeelajam un izlutinaatajaam kaa She.
Gan dr. Strauberga, gan ārstes ginekoloģijas nodaļā ir zinošas speciālistes, nevajag iedomāties, ka she ar savu grūtniecību ir īpašas pacientes.Rindā tāpat sēž sievietes ar veselības problēmām. Ja ir nepieciešama neatliekama palīdzība, tad jāsauc ātrie, nevis jānozākā poliklīnikas personāls.Man ļoti nepatiktu, ja būtu gaidījusi pierakstu pie ārsta nedēļām un tagad bez rindas būtu jālaiž n-tās pacientes tikai tāpēc, ka tās ir grūtnieces.Vajag cienīt gan ārsta, gan citu pacientu laiku!
Daktere Strauberga viena no labākajām Ogrē.
Labi, zuze (iistaa un ar striipinju), mums katram ir savas pieredzes, uzkati un viedoklji, tikai tik nikni uzbraucot saaposjam veederam var uz blakus - krenjkja pamata pie spontaanaa arii tikt!...
PEACE!
Pilnīgi piekrītu Keitai, pie dr. Straubergas eju jau 3 gadus, kopš pārvācos uz Ogri, un neko sliktu nevaru teikt. Ja ir steidzama problēma un 20 lati, var apmeklēt dakteri ceturtdienās Balodes doktorātā, Grīvas prospektā, tur kā jau privātklīnikā, nav rindu, nav stresa, miers un klusums.
Citās pilsētās ginekologiem ir ipašās dienas, kad iet tikai grūtnieces, piem.,otrdienas.
Dāmītes , nejūsmojiet par Rīgu. īpaši par bijušo Ogres dakterieni M. Kraujiņu. Palikusi ļoti pavirša. Viņu pat gribēja iesūdzēt tiesā par dažu pacientu noārstēšanu!
ja vēderī NEDAUDZ sap, jādzer magne B6 ! kaut visu grutniecību. bez recepta 2 reizes dienā x 2 tabletītes. pagulet, kaijnas pacet augšā. bet ja ai paradījas asinis tad ar ātriem uz slimnīcu. arī līdz Rīgai nav tālu, var aizbraukt piem. uz 1.slimnīcu vai dzemdību namu
Runājot par Ogres slimnīcas dzemdību nodaļu un dakteri Straubergu- es, dzīvojot Rīgā, 4 minūšu gājiena attālumā no Dzemdību nama, abus bērnus braucu dzemdēt uz Ogri. Ļoti pamatoti.
Daktere Sauberga ir laba daktere,es uzskaitee biju ar abam meiteem pie vinas,nekaadu suudziibu...bet gan liels paldies gan dakterei Straubergai gan vecmatei Vijai!bet dzemdet pie Muravjovas es neietu!!!dzemdeju rigas slimniica!tur jau jaspriez katram pasam,un katrs ir tiesiigs izveleties sev arstu!
Vai prāts griezties pie Ogres ārstiem-sevišķi šādā situācijā!!!
Iksiņa-kāpēc Tu esi tik ļoti ieciklējusies uz tiem apdegumiem? tā nav vienīgā trauma,ko bērns var gūt...
Iksiņa!!!!! kur atrodas tavi bērni laikā, kad tu kā ,,apzinīga" māte sēdi pie datora ekrāna un raksti visus šos komentārus???????varbūt abi sēž sētiņa tev blakus????? riebjas lasīt par ,,labās mātes'' izcilībām!!!!! normāla māte, kas visu laiku gana savus bērnus, nesēž pie monitora un nevāvuļo par citu kļūdām.......
Upsī redz kā nākas uzdurties vecām diskusijām un attrast man adresētus neatbildētus jautājumus:) Jā es esmu tā mamma kurai nepatika ka koka gultiņas samaina pret plastmasas nestuvēm:) Un kas? Tev nepatīk mans viedoklis? Tā ir tava problēma:) Bet kas ir zuze - nav bijuši minējumi par to kas viņa ir un arī vēlme to uzzināt un cerams ar tādu cilvēku man darīšanu nebūs!:)
es 5 menesii bešus aizbeegu no bogath pie muravjovas!
daktere strauberga ir vislabaka ginekologe ogre
Ogres slimnica un arsti ir ka galas kombinats. kad biju stavokli ar pirmo berninu tad mani ielika ar tonusu grutniecu nodala palata kura man blakus guleja gados tante ar trombiem kajas un plausu karsoni kura tureja ieslegtu gaismu cauru nakti.. jo redziet slimnica parpildita vinai vajadzeja atrasties cita nodala. tas ari nebija vis man deva masina tablete.. kad jautaju kas tas ir vina stulbi smaidija un teica arsts izrakstia. tad masinam maina nomainijas un pajautaju citai. ta ateica ka miegazales.. atdevu visas tabletes sakratas no atvilknes atpakalj.. jo vienmer par zalem konsultejos ar loti labu arsti no rigas. kops tas reizes pie tonusa mani veda ar masinu uz rigu un tad zvaniju 112.. ka ari daktere aberberga apgalvoja ka bernins atistas lieliski tacu veicu papildus maksas viztes riga veselibas centra4 uzinaju ka mans berns nenemas svara pec ka manpec nedelas veica keizergriezieu protams riga.. tagad gaidu otru mazuliti betogres arsti bus pedeja mana izvele..
Laba diena
Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:
(Aiznemeji INFORMACIJA)
Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................
Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.
Ar laba velejumiem,
Jeff Michael
LAIPNI LŪGTI MAGRET JAMES FINANCE aizdevumu pakalpojumus .......... Vai esat biznesa vīrietis vai sieviete? Vai jums nekādu finansiālu haoss vai jums ir nepieciešams līdzekļus, lai uzsāktu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai sāktu jauku mazajām un vidējo biznesu? Vai jums ir zems kredīta score, un jums ir atrast ir grūti iegūt kapitālu aizdevumu no vietējām bankām un citām finanšu iestādēm ?. Mūsu aizdevumi ir arī apdrošināts maksimālu drošību ir mūsu prioritāte, mūsu vadošais mērķis ir palīdzēt jums pakalpojumu jūs pelnījuši, mūsu programma ir ātrākais veids, kā iegūt to, kas jums ir nepieciešams vienā mirklī. Samaziniet savus maksājumus, lai atvieglotu spriedzi jūsu ikmēneša izdevumus. Iegūt elastīgumu, ar kuru jūs varat izmantot jebkādiem mērķiem - no brīvdienas, izglītībai, lai unikāliem pirkumiem Mēs piedāvājam plašu finanšu pakalpojumu klāstu, kas ietver: Biznesa plānošana, tirdzniecības un attīstības finanses, Properties un nekustamajiem īpašumiem, parādu konsolidācijai aizdevumi, uzņēmuma aizņēmumiem, Privātie aizdevumi, mājas refinansēšanas aizdevumi ar zemu procentu likmi 2% gadā vismaz atcelt attiecībā uz privātpersonām, uzņēmumiem. Mēs piedāvājam visa veida aizdevumus, PIETEIKTIES šodien pieejamiem aizdevumiem. Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu, lai iegūtu vairāk informācijas: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
Sveiki, Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka Jeļena Fedosejeva kundzei cienījama privāto aizdevējs aizdevumus atvērts ekonomisku iespēju visiem tiem, kam nepieciešama jebkuru finansiālo palīdzību. Jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai notīrītu savu parādu vai nepieciešama mājas aizdevumu, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jums ir pagriezts pa bankām un citām finanšu iestādēm? Redzēt ne tālāk, jo mēs esam šeit, lai visiem jūsu finanšu problēmas. Mēs nodrošināts aizdevumus 2% procentu likmi privātpersonām, uzņēmumiem un sabiedrību ar skaidros un saprotamos vārdos un conditions.100% garantētās, sazinieties ar mums jau šodien pa e-pastu: (JELENAFEDOSEJEVALOAN@GMAIL.COM)
Sveiki,
Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu ??? Vai jums parādā? Vai jums ir slikta kredītu? tu esi bijis noraidīts bankas, jums ir nepieciešams kredīts, lai uzsāktu uzņēmējdarbību ar savu ?, Mēs dodam aizdevumus cilvēkiem, neskatoties uz viņu nabadzīgām / slikta kredītu rādītājus. Mēs dodam out gan biznesa un personīgo aizdevumiem ar ilgtermiņa un īstermiņa ilgumu jūsu izvēles ar zemu procentu likmi 2% gadā vismaz atcelt privātpersonām, uzņēmumiem .. Mūsu aizdevums programmētājs ir ātrs un uzticams, piemēro šodien un saņemt tūlītēju lauka back.Our aizdevumi ir labi apdrošināts, 100% garantēta, un klienti ir pārliecināti maksimālu drošību. Plašāku izmeklēšanas sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pasta adresi: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) un saņemt savu aizdevumu šodien.
Magret kundze James MD / CEO
E-pasts: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
Sveiki,
Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu ??? Vai jums parādā? Vai jums ir slikta kredītu? tu esi bijis noraidīts bankas, jums ir nepieciešams kredīts, lai uzsāktu uzņēmējdarbību ar savu ?, Mēs dodam aizdevumus cilvēkiem, neskatoties uz viņu nabadzīgām / slikta kredītu rādītājus. Mēs dodam out gan biznesa un personīgo aizdevumiem ar ilgtermiņa un īstermiņa ilgumu jūsu izvēles ar zemu procentu likmi 2% gadā vismaz atcelt privātpersonām, uzņēmumiem .. Mūsu aizdevums programmētājs ir ātrs un uzticams, piemēro šodien un saņemt tūlītēju lauka back.Our aizdevumi ir labi apdrošināts, 100% garantēta, un klienti ir pārliecināti maksimālu drošību. Plašāku izmeklēšanas sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pasta adresi: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) un saņemt savu aizdevumu šodien.
Sveiki,
Sveiki,
Sveiki,
Sveiki,
Sveiki,
Sveiki,
Es esmu Michaelis Richard, MICHAELRICHARD FINANCE COMPANY izpilddirektors. Mēs esam licencēta, cienījama finanšu pakalpojumu kompānija, kas sniedz finansiālu palīdzību mūsu daudzajiem klientiem visā pasaulē ar procentu likmi 2% ar minimālo aizdevuma summu (2 000,00 USD) un maksimālo aizdevuma summu ( 50 000 000,00 USD) laikā no 1-30 gadiem. Mēs piedāvājam cilvēkiem, sadarbojamies ar organizācijām un uzņēmumiem, kuriem nepieciešams nodrošinājums, un nav nodrošināta maksimāla garantija aizdevumiem, kuri ir labi apdrošināti. Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar michaelrichard073@gmail.com un saņemiet tūlītēju atbildi michaelrichard073@gmail.com.
Sveiki...
Mēs esam starptautiska aizdevuma firma. Mēs sniedzam biznesa un personīgos aizdevumus utt, ja vien tas attiecas uz finansiālu palīdzību.
Pieteikties tagad par ļoti zemu 4% aizdevuma procentu likmi!
* Aizņemties no 5k līdz 500m.
* Izvēlieties no 1 līdz 30 gadiem, lai atmaksātu.
* Elastīgi aizdevuma noteikumi un nosacījumi.
Visi šie plāni un vairāk, sazinieties ar mums tagad pa e-pastu, lai iegūtu vairāk informācijas. favourworldbest990@outlook.com VAI SMS UZ TIEŠĀ +1562 453 0961
E-pasts Sazināties ar tagad: favourworldbest990@outlook.com
Sveicieni.
Pasaules labākais aizdevums ..
Sveiki
Tas ir informēt sabiedrību par to, ka mēs esam kristiešu organizācija, kas izveidota, lai palīdzētu cilvēkiem, kuriem nepieciešama finansiāla palīdzība, piemēram, finansiāla palīdzība. Tātad, ja jums rodas kādas finansiālas grūtības vai jums ir kāda finansiāla problēma, un jums ir nepieciešami līdzekļi, lai sāktu savu biznesu, vai arī jums ir jāmaksā rēķini ar īsu un ilgtermiņa izvēli ar zemu procentu likmi par 2% par katru personu un uzņēmumu. lūdzu, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu Adrese: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM) Bībele saka (Lk. 11:10) Par visiem, kas lūdz saņemt; kas meklē meklēt; un tam, kas klauvē, durvis tiks atvērtas. Tāpēc neaizmirstiet šo iespēju, jo Jēzus ir tas pats vakar, šodien un uz visiem laikiem. Lūdzu, tas ir domāts nopietnai domāšanai, un Dievs, kas baidās no cilvēkiem, saņem mūsu sirsnīgus sveicienus no kristiešu organizācijas. Sazinieties ar mums šodien ar šo e-pastu: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)
Sveiki !
Vai jums ir nepieciešams likumīgs un ātrs aizdevumu pakalpojums?
Piesakies tagad un nekavējoties saņem naudu!
* Atrašanās vieta ir no 5000 līdz 50 miljoniem
* Elastīgi aizdevuma noteikumi.
Visi šie un vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums.
Pilnais vārds: ..........
Telefona numurs:.......
Mēneša ienākumi: .............
Valsts ...............................
Kredīta mērķis ...........
Nepieciešamā summa .................
Kredīta statuss ............
Ilgums: ...........................
Sazinieties ar mums pa e-pastu: thompson.loanservice@gmail.com
Vadība.
Sazinieties ar kredītu Speedy tagad!
Labrīt
Vai meklējat ļoti īstu aizdevumu?
Pretendenti uz aizdevumiem, sveicieni no Westlake Financial Services
Mēs esam sertificēti kreditoru aizdevēji,
Vai vēlaties finansiālu palīdzību jūsu biznesā?
Vai jūs vēlaties iegādāties savu sapņu māju un automašīnu?
Vai vēlaties uzsākt uzņēmējdarbību un nezināt, no kurienes sākt?
Vai jūs esat pastāvīgi noraidījis savas bankas un citas finanšu iestādes?
jāuztraucas ne vairāk, jo mēs izsniedzam aizdevumu Pie lētas procentu likmes 2%? Pārstrādā 24 stundu laikā. Mēs izsniedzam kredītus no 5000 līdz 100 milj. USD
E-PASTS ------ westlakefinancialservices02@hotmail.com
WHATSAPP ------ +2348120111731
Paldies un Dievs tevi svētī.
Es esmu profesionāla privātā aizdevuma aizdevējs. Es strādāju kopā ar ekspertu komandu kā personālu. Es piedāvāju lētus aizdevumus ar ļoti zemu 3% procentu likmi, darījumi šeit ir lēti, vienkārši, ātri, efektīvi un veiksmīgi. Man ir tiesības aizdot visu pasauli. Es piedāvāju ātru kredīta apstiprinājumu pirmajās 24 pieteikšanās stundās. Minimālā aizdevuma summa ir 20 miljoni eiro. Apmeklējiet mūs jebkura veida aizdevumiem, finansējumam vai projektu finansējumam. Apmeklējiet mūs šodien, izmantojot jerrybestloanfirm@gmail.com
Sveiki !
Vai jums ir nepieciešams likumīgs un ātrs aizdevumu pakalpojums?
Piesakies tagad un nekavējoties saņem naudu!
* Atrašanās vieta ir no 5000 līdz 50 miljoniem
* Elastīgi aizdevuma noteikumi.
Visi šie un vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums.
Pilnais vārds: ..........
Telefona numurs:.......
Mēneša ienākumi: .............
Valsts ...............................
Kredīta mērķis ...........
Nepieciešamā summa .................
Kredīta statuss ............
Ilgums: ...........................
Vadība.
Sazinieties ar kredītu Speedy tagad!
Vai jums ir nepieciešami aizdevumi biznesam, projektiem, personīgajām lietām? Es drīkstu jūs iepazīstināt ar 24 STUNDU KREDĪTU UZŅĒMUMU. Mēs esam uzņēmums, kas atrodas Apvienotajā Karalistē, un mēs nodarbojamies tikai ar projektu (-u) aizdevumu un parādu finansēšanu, tas ir, naftu un gāzi, nekustamo īpašumu, atjaunojamo enerģiju, veselības aprūpi, transportu, celtniecību, viesnīcām utt. Mēs varam finansēt līdz summa 900 000 000,00 USD (deviņi simti miljoni USD) jebkurā pasaules reģionā, ja vien projektiem var garantēt mūsu 3% IA. Pašlaik mēs paplašinām savu uzņēmumu starptautiskā mērogā, kas ir vairāk iemesls šim publiskajam paziņojumam. Lai ērti un ātri pieteiktos, laipni sūtiet īsu e-pastu uz: 24hoursloanfundsservices@gmail.com
Informācijas centrs
24 STUNDU KREDĪTU UZŅĒMUMS
Vai jums ir nepieciešami aizdevumi biznesam, projektiem, personīgajām lietām? Es drīkstu jūs iepazīstināt ar 24 STUNDU KREDĪTU UZŅĒMUMU. Mēs esam uzņēmums, kas atrodas Apvienotajā Karalistē, un mēs nodarbojamies tikai ar projektu (-u) aizdevumu un parādu finansēšanu, tas ir, naftu un gāzi, nekustamo īpašumu, atjaunojamo enerģiju, veselības aprūpi, transportu, celtniecību, viesnīcām utt. Mēs varam finansēt līdz summa 900 000 000,00 USD (deviņi simti miljoni USD) jebkurā pasaules reģionā, ja vien projektiem var garantēt mūsu 3% IA. Pašlaik mēs paplašinām savu uzņēmumu starptautiskā mērogā, kas ir vairāk iemesls šim publiskajam paziņojumam. Lai ērti un ātri pieteiktos, laipni sūtiet īsu e-pastu uz: 24hoursloanfundsservices@gmail.com
Informācijas centrs
24 STUNDU KREDĪTU UZŅĒMUMS