Kosmetologs
Kur Ogrē atrodami kvalitatīvi kosmetologa pakalpojumi, steidzami?
visi jau guļ (:
Tā jau pie viņiem nevar tikt,...
Varbūt tomēr kāds kaut ko ieteiks?
ļoti apmierina kosmetoloģe salonā "Simona", aiz Drogām
Es tagad tik uz Donati! Man ļoti patīk!
Biju DEA pie kosmetologa - man patika, bet katram jau savas vēlmes un prasības, tāpēc grūti ieteikt... Cenas arī pieņemamas.
Es arii DEA eju pie Agnese,patiik un rezultās arii apmierina :)
Valentīna, Salons Orhideja, pretī katoļu baznīcai.
Salona katriina loti forsa kosmetologe
ja nekludos vards Julija
Es arii ilgi mekleeju, kamer beidzot atradu labu kosmetalogiiti IEVA, salons arii taa saucas un tas ir pie autostāvvietas Lapu ielaa, gandriz Lapu un Briiviibas krustojumaa :)
Iepriekš minētā Ieva (Brīvības ielas gals) un Sandra salonā Pie Vēsmas veikalā Elvis 2. stāvā.
Vis superīgāKā kosmetoloģīte ir Natālija, kura strādā jaunajā salonā Ogrē , pie Daugavpils šosejas HELIOS TEL.650498499(tiešām iesaku)
salona ''Simona'' kosmetologe Lena.Un tur strada ar labu kosmetiku.
''Simona'' Malkalnes 6. t.65046108
Paldies, meitenes!
Man arī Natālija dīkti patīk no Helios .
Vīrieši skujas.
a ko jūs darat pie kosmetoloģes?
kopjam sevi:D
te tagad katra salona ipashnieki var ieteikt pashi sevi ka baigi labos :P
A mes virieshi - pashi makam nagus griezt :D
Arī salonā "Fashion line" ir laba kosmetoloģe - INGA, nu ļoti laba un zinoša.
kosmetologs negriež nagus...un arii neko neskuj..
Vislabaka Natalija no Helios
Biju šodien pie Natālijas (Helios) pirmo reizi. Ļoti patika. Iesaku.
Paldies meitenes, ka rakstījāt un ieteicāt Natāliju no Helios!!!! Vnk SUPER!!!!! Nu kaut ko tādu nezināju un negaidīju, ka tā var ielikt savu sirdi apkalpojot klientus! FANTASTISKI!!!! Un aparāti.... un telpas, un vitea, un noskaņa, un cenas, un pati Natālija! Iesaku- visām- nenožēlosiet!!!!
man ir ar ko slīdzināt, tomēr izvēlos Donati, paldies viņām, jo kosmētika un meistari-SUPER!
Kur Riga pardaugava sniedz kvalitativus kosmetologa pakalpojumus ?
Ja vēlaties Kosmetoloģi ,tad Natālija. Savu seju neuzticētu kosmētiķēm ,kurām nav mediciniskās izglītības .
vispār jau Kosmētiķēm ir jābūt med izglītībai, ko nosaka kosmētiķa standarts
Jāā.. Natālija ir super!! Ja kāds, kam interesē vēl nezin - tagad Natālija strādā grīvas prospektā 1, salonā Lanvi! Tur ir diezgan liela procedūru izvēle, ne tikai sejai, bet arī ķermenim. Un ir daudzas foršas meistarītes. Man tur ļooooti patika. Tiešām iesaku!
Varētu palūgt Natālijas tel.nr?
Gribēju padalīties , pavisam nesen izmēģināju šo jauko vietu http://www.manaoga.com/