Ārstu streiks
Vai Ogres ārsti arī piedalīsies streikā,jeb akcijā un nepieņems pacientus 26 septembrī????Uztraucos,jo pierakstījos pie ārsta poliklīnikā jau mēnesi atpakaļ uz 26 sept.
Jā, streikos....
piem. mans gimenes arsts= Signe Kaktina brauka ar Mercedes dzipu nu nezinu cik jau nu sliktas viniem tas algas. he he he
Ko lūri otra makā? Ja nu džips iegādāts par vīra (tēva, mātes, Amerikas tantes) doto naudu vai ienākumiem, piem. par mantotā meža pārdošanu, nevis ģimenes ārsta kapeikām?
Es esmu medmāsa un arī braucu ar E klases mersi, bet ne par savu algu to dabūju, bet vīra, kurš strādā un pelna pareizā veidā. Tā kā šitas , ko to amilo86 te raksti, tas nav tas kāpēc streiko.
Vai ta Ogres dakterīši visu laiku nestriko? Cik man ir sanācis tur iegriesties tad tur streiksi iet katru dienu. Bet Tu Zemene nesatraucies ja netiksi 26 septembrī , tad tiksi 26 oktobrī bet varbūt novembrī. :).
Ģimenes ārstu algas un citu ārstu algas ir divas pilnīgi dažādas lietas. Gan jau Kaktiņa u.c. tādi paši to braukāšanu noraksta prakses izdevumos un ne tikai tādus izdevumus vien- preses pasūtišanu, aizkarus utt.- varat turpināt vēl un vēl! Rezultātā no prakses ienākumiem algai paliek tā pa vidam, tikai ienākuma nodoklis nav jāmaksā, ko mēs tie citi maksājam no katras kapeikas.
Ogres publika japaraudzina,kaut ar streika palidzibu