Vakummasaza
Labdien,Es gribetu uzinat ,kur Ogre var veikt vakummasazu,iznemot Double beauty?Paldies.
Pamēģini ar putekļusūcēju...
pievienojos vaļerkam!
kaut kur grīvas prospektā.No viņas ir kāds labums,vai tikai reklāmas triks?
Par to putekļusūcēju-labais:D
Dzerot Rīgas Melno balzamu dzīve sāk likties rožaināka. Kāpēc tā?
Par putekļu sūcēju žetons.::))
neticu es tādām lietām.Pirmām kārtām ir jāmaina ēšanas paradumi, vairāk jādzer ūdens, jāēd vairāk dārzeņi.utt.Tas ir vnk bizness.K avisi krēmi utt.Jāmaina ir savs ES, un viss būs kārtībā.
Eu, gudra kā skudra... cilvēki ir dažādi, ar dažādu skeleta uzbūvi, vielmaiņu un, galu galā, gēniem. Ja tev visa ģimene ir tauku lodītes, tad tu vari kaut izstiepties, bet pie kārotajiem 90-60-90 netiksi nekad, pat ja zāli vien ēdīsi un stūķēsi taukus putekļusūcējā. Krēmi nav nekāds "vienkārši bizness", tie reāli palīdz (protams, kvalitatīvie, nevis pa piecām kapeikām tunelī pirktie), bet palīdz KOMPLEKSĀ AR CITIEM PASĀKUMIEM. No celulīta tikai ar skriešanu un diētām tu vaļā ar nekad netiksi, tas iespējams tikai ietekmējot mehāniski.
Bet, atkārtošos, - pirms tievēt, paskatieties uz saviem radiniekiem un izsveriet, vai vērts mocīties :)))
Emils Hegle: tas tādēļ mīļais draugs, ka iedzerot Tu vairs neuztraucies par dzīves sīkumiem :D piemēram celulītu un tamlīdzīgi. vēl iedzerot stiprinās veselība tikai nevajag pārforsēt :D
Iedzerot stiprinās pārliecība, ka esi neatvairāms arī ar visu celulītu :D
nu, un citiem ar'
varbūt vajadzētu vairāk padomāt par to, kā jūties, ne par to, cik kg sver? es esmu redzējusi ļoti daudzas laimīgas, bet apaļīgas sievietes, kuras vienkārši staro! vai tiešām vissvarīgākais dzīvē ir svars vai celulīts? drīzāk tas, kā labi dzīvojās
:)es nosmējos ka traks,super par to putekļusūcēju,un ja neder parastais var ar kirbī hi hi hi
Grīvas pr. 29 - mājas galā!