Kādas atsauksmes ir par dakteri Andu Marculāni
Vai kāds nevarētu padalīties ar ārstēšanās rezultātiem pie dr.Marculānes? Cik dadz maksā vizīte
fizioterapeite viņa ir....
teicama fizioterapeite. pirms pusotra gada 10 ls par vienu reizi, stundu straadaa ar klientu.Vedu savu deelinju.
ja mugrura sāp,sāc ar neirologu,tad rengenu,tad fizioterapija,tad masāža...
Jauka un gudra daktere!
Viņa ir arī osteopāte, daudziem ļoti palīdz, tagad cena varētu būt ap 25 lati, ir vērts pamēģināt, tiešām -tā nav tukša reklāma
Tikai tās labākās, viņa strādā kā osteopāts un ja vajag nostiprināt muskulatūru, tad jāmeklē fizioterapeits...bet daketere viņa ir super!
Anda Marculāne (ir rehabilitācijas ārsts, kas apguvusi arī Bobata terapiju un šobrīd mācās par osteopāti )
p.s. Sazvanit neiespejami
Par vizitīti pie Dr. Marculēnas jāmaksā 15 lati. Viņa tiešām ir jauka daktere, iejūtīga un saprotoša. Biju ar savu meitiņu pue viņas.
xodili mi toljko tolku ne bilo nikakogo..xodili 10 raz po 15 lat.. bez izmenenij.. a v rigu k osteopatu Anda Polna sjezdili 3 raza i vse ok!!! znakomaja prosto na masaz vodila sina i bez tolku.. da vse znakomie nedovoljni karo4e.. bobata v Dziednice super zens4ina bila 2.5 goda nazad..
Piekrītu! Anda Polna tiešām jauka un laba dakterīte Rīgā, Osteopātijas centrā! Sava aroda speciālists. Zinu, ka viņa osteopātiju vairākus gadus studējusi Francijā, ja nemaldos. Vizītes gan dārgas - 35-45Ls. Bet ir tā vērts, jo ir kam pietiek ar pāris reizēm.
Tagad zinu, ka osteopāts var paveikt brīnumainas lietas. Un "salikt visu pa plauktiem" daudz efektīvāk un īsākā laikā kā vienkāršs fizioterapeits.
loti gudra arste.vizite maksaja 25latus.
Dieva daavana ir Anda Marculaane!Pilniigi sakaartoja man un manaam meitaam muguras.No sirds pateicos vinai.
arī es esmu gājusi pie viņas uz fizioterapiju ar savu kifoskoliozi, es jums teikšu, tā "ņem priekšā", pa nopietno, to stundu nomokies un domā, ka nu viss neiesi vairs, bet aizej vēl un vēlreiz un skaties-reāli redzami rezultāti. Nav nekada kaktu daktere ;) Prieks, ka Ogrē ir arī cienījami ārsti kā viņa :)
A.Marculāne ir tiešām laba daktere!
A.Marculāne ir tiešām laba daktere!
kāda tad tagad ir cena pie dakteres Maculānes par vienu apmeklējuma reizi
...vot xodili 10X i dumali chto nepomoglo, i ushli k drugomu doktoru 3X... i neponjali chto etot 3razovij rezulitat ot 10 razovih poxodov v Ogre poluchili...
daudz un bieži dzer,neiesaku :)
ome,tu ar daudz un bieži dzer ūdeni:)) netaisi antireklāmu feinai,gudrai dakterei... nupat biju...sajūtas ok,ceru, ka kopā tiksim ar manu problēmu arī galā...
Es šodien biju pie dakteres. Sajūtas lieliskas, jau pēc pirmās reizes jūtu ka paliek labāk, varu tikai ieteikt...man ļoti patika, kaut vairāk uz mūsu Pasaules tik gudru, iejūtīgu un zinošu speciālistu būtu...droši ejiet ...nenožēlosiet. Vizīte maksā 30 Ls, bet tas tiešām ir to vērts.
Sākumā neticēju, aizbraucu, izbaudīju un staigāju smaidīdama pēc tam. Izrādās, ka ceļgalu problēmas ir pat saistītas ar menstruālā cikla neregularitāti un to visu var novērst ar pāris apmeklējumiem. Laime pilnīga! Šeit var ārstēt ne tikai muguras / locītavas. Daktere Marculāne var atrisināt milzum daudz vainas, kuras agrāk šķita nelabojamas :) Cena - 30.00. BET ir tā vērts :)
Vediishu ziidainiiti. cena tagad 50 EUR
Kā pie viņas var tikt?Respektīvi,kur viņa pieņem un kā var pieteikties?
Vakar biju pie Andas - nu ļoooti jauka! sajūta, ka man tagad visas čakras atvērušās. :) vēl vienu reizi būs jāiet, lai līdz galam savestu mani kārtībā, bet jau tagad jūtos daudz labāk, ķermeni pārņēmis tāds vieglums! :) Tā kā varu teikt tikai vislabākos pateicības vārdus dakterītei :)