Ginekologa izmaksas
Sveiki meitenes!!
Sakiet ludzu, Ogre maksa vizite pie ginekologa??analizes??ultrosonografija??Pie ka jus ejiet?Jautaju tapec, ka pati grutniecibas uzkaite staveju Riga un tur baigi dargi sanaca,tagad vispar cenas astronomiskas palika..:-(
Vai tad Ogrē parādījusies ultrasonogrāfija? Agrāk nemaz nebija.... kur tad tu Rīgā biji uzskaitē, ka dārgi sanāca? Tas principā ir praktiski bez maksas. Nu varbūt analīzēm kādi ls 20. A ultrosonogrāfija 1 vai 2x ir bez maksas.
veselibas centra 4, konsultacija 17,40 ls,US 20ls, un analizes ne mazak par 20 ls, biezi sanaca aptuveni 50ls par analizem...bezmaksas US neviens netaisija:-(
nevajag iet ,pie ginekologiem ,kuri uztaisiijushi privatprakses:) tad viss ir pa maksu,gan vizite,gan analizes un apskate:(
Es stājos uzskaitē (pirms 4 gadiem) Ogres poliklīnikā pie Straubergas - vizītes pie dakteres, nepieciešamības gadījumā ārstēšanās slimnīcā un analīzes bija bez maksas. US taisīja 2 reizes, vienu - slimnīcā Ogrē, otru - Rīgā, Diagnostikas centrā. Pēc dzemdībām tomēr devos uz privātpraksi Rīgā - analīzes taisa, kādas gribi, uz vietas, tikai jāatzīst - vizīte lētāk par 30 latiem nesanāks, toties ļoti mūsdienīga aparatūra un jauka daktere :)
Tur pat dzemdību namā Rīgā var stāties uzskaitē ir apsalūti viss pieejams, pat tā pati daktere pieņem arī dzemdības.Nezinu, kā tagad, bet pirms 3 gadiem cenas bija demokrātiskas.
Sveiki meitenes!!
- nu jau kārtējo reizi dzimumu diskriminācija ogrenet'a forumā! :DD
Riebekli, nu padalies tu ar pieredzē :) Kur tad tu biji grūtiecības uzskaitē un cik tev nācās samaksāt par ultrasonogrāfiju un analīzēm? Un pie ginekologa cik reizes bija jāatrādās un cik tas maksāja? :)
SXS, veselības centrs 4 nav nekāda lētā bodīte, ko tad tu vēl gribēji... varēji vēl privātajā dzemdību namā (Rīgā arī tāds ir), pieteikties, tur akurāt pāris štukas varētu nolikt. Es palieku pie tā, ka vislabāk dzemdēt Dzemdību namā, pie šaura profila speciālistiem, nevis "visuvarošajiem", kas ar vienu roku veic ginekoloģiskos izmeklējumus, bet ar otru roku operē. Tur manuprāt arī sanāk lētāk, vismaz es neatceros, ka kaut ko šausmīgu būtu maksājusi. Protams, ja gribēsi līgumu ar ārstu vai vecmāti, tad no pāris simtiņiem nāksies šķirties. Tomēr, ja tev grūtniecība norit normāli, nav nekādu komplikāciju, vai tev to dārgo līgumu vispār vajadzētu?
Rekomendeeju Dr. Lejnieci Ģimenes centrā. Zinošs un labi kvalificēts ārsts! Par izmaxām nemācēšu teikt, tās sedza apdrošinātājs BTA! :DD
Un bonuss ir tāds, ka parealēli Ģimenes centram viņa 4dienās sun 5dienās dzemdības pieņem Stradiņos (šīs lietas pozitīvā puse gan ir, ja tiek plānots ķeizars :D )! Un tur dzemdēšana ir krietni kētāka nekā minētajā centrā.
Muahaha... ģimenes centrs :D Tur tik tiešām var iet tikai tad, ja tev kabatā ir polise :) Tēriņi vienkārši astronomiski. Par ķeizariem vari nestāstīt, man tie ir veseli divi. Dzemdēšana Dzemdību namā vispār ir bezmaksas pasākums, un arī ķeizaru bez maksas uztaisīs, ja būs tāda nepieciešamība. Jāmaksā tikai kaut kāda simboliska maksa par uzturēšanos palātā.
to Iksiņa : man jau piedzima berninjs,dzemdeju seit pat ogre, bija sarunats ar vecmati ( protams maksajam naudu "konverti''), jo vinja tikai 2 reizes menesi strada!!!esmu ljoti apmierinata, tas man ir pirmais berninjs un piedzima par 4 stundam:-) un nekadi ligumi man nevajadzeja!!