Gela nagi, uv lampas utt..par un ap:)

Sveiki,visiem.
Velejos uzjautaat, varbuut Jus zinat, vai Jums kadai ir pieejams, vai varat ieteikt, kur var iegadaties uv lampas par normalam cenaam gela nadziniem un parejas lietinas,kas ir gela nadziniem..loti daudzas neta adreses izskatiiju,(protams,priecasos,ja ari Jus uzraxtisies un ieteiksiet) bet cenas ipashi neapmierina, jo to kaa biznesu neesmu pagaidam domajusi parvert, bet velos sev..tapec varbut kada var uzraxtit kadu neta adresi utt, vai varbut kada pati izplata vai pardod, protams, paldies jau ieprieksh! e bays arii ir jaa... bet ja nu kaut kas ir piedavajams, vai idejas, rakstiet seit vai arii uz epastu, ludzu.... welky@inbox.lv

Kristaalina , 2008-05-29 09:06:17

Man te tiri prieksj sevis iemetajies mazinsj zobarsta amatiera komplekts , tiri prieks sevis nu ta zobos paurbties biju nemis , tad vel amatier kirurga komplekts ar skalpeljiem ,kaltiem a un vel gramatinja "Ka veikt labatomi pasjam sev" nju un vel vesels komplekts vissa ka Tiri savam vajadzibam , so to varu pardot ja vaig ta iri hobijam viss pirkts.

Lunis , 2008-05-29 12:21:20

Ideaali, tagad jau vareshu buut ne vien sieviete ar gariem nagiem, bet sieviete-uzshkerdeeja.
;DDD

Kristaalina , 2008-05-29 14:53:29

Pateiciiba Lunim ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kristaalina , 2008-05-29 14:54:22

Staiga tik pie specalista , nav ko te nodarboties ar "Majamatniecību" :) Tā tāda "Savoku" paraža visu darīt "Pašam" :):)

Lunis , 2008-05-29 15:54:50

ko gribeshu to darishu, un Tu kaa meistars nagu licejs vai mauceejs ar nederi..:( taa ka uznemshos pati sho prieku!

Kristaalina , 2008-05-29 17:24:28

Normālā situācijā būtu jābūt tā- ja cilvēks ir kaut ko attiecīgajā nozarē ,šajā gadījumā tā būtu gēla nagu pieaudzēšana,ir mācījies,tad viņš arī attiecīgi ir painteresējies,kur var dabūt materiālus... Tad rodas jautājums-kur Tu šo prasmi esi ieguvusi?.... Jebšu neesi?Tipa doma tāda-ai,šodien nav ko darīt- pamēģināšu pielikt sev nagus :DDD

ms , 2008-05-29 20:54:40

Taa arii ir normaala situaacija....cilveeks intreseejas par lietaam, kaa sajaa gadijumaa es par uv lammpaam utt. un iegadajas un izmegina pac uz sevi...vai ta nevar? jeb arii katru menesi iet atkal un atkal uz kolonnu un audzet klaat..jaa esmu meginajusi un man tas izdodas lieliski, tapec velos majas to darit pati sev..luuk taa..butu labak kaut ko piedavajusi, a ta komentee...tik..ehh

Kristaalina , 2008-05-30 08:38:19

pATI SEV VISU PIRKU RIIGAA,KOPAA SANAACA UZ 200LS
TAA NU PATI IZMAACIIJOS NADZINJUS LIKT UN MANIKIRU PEDIKIIRU TAIZIIT!!!LAMPU GEELU UN VISU PAAREEJO PIRKU UNIKS BETAA,RIIGAA!!LAI VEICAS!!

Nagu speciaalists , 2008-05-30 16:32:22

...........

Nagu speciaalists , 2008-05-30 16:32:39

Gribu pateikt ka māju licēji nav nemaz sliktāki par profiņiem, jo pati esmu gājusi un teikšu pat uztaisa labāk, nekā kāds profiņs....viss ir atkarīgs no cilvēka dotībām, ja viņam tas patīk un sanāk tad viss būs o.k...

Nezināmā , 2008-11-15 08:18:37

Visu nepieciešamo nadziņu pieaudzēšanai var iegādāties arī šeit, www.nagiem.lv

Anda , 2010-08-11 22:07:28

Laura, Jaunogre, 26525008
http://www.draugiem.lv/dagijs.lv

dagijs.lv , 2011-09-29 17:26:16

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet