make-up
Tā arī lasot diskusijas par vižāzistiem netika nekas skaidrs.Vai var kāda uzrakstī atsauksmes kurā salonā Ogrē likusi make-up.
Es lieku privāti pie vienas meitenes, man ļoti patīk! Viņa varētu doties arī uz mājām.Ja noder, viņas t.26793151
Varētu pateikt kā viņai vārds?
Dita
Labdien!Es jau pāris reižu esu likusi dažādiem pasākumiem make-up pie vienas un tas pašas meitenes,pagaidām neko sliktu nevaru teikt-arī skropstiņas viņa pieaudzē biezas uz skaistas,ne tā kā dažos salonos mums te halturē !Ja nu,kas te numurs 29509393 (viņa pārsvarā pa Rīgu,bet nu pasakiet ka no Gintas)
nu gan reklamu uztaisiji,laikam savai draudzenei...:)))
ja nemaldos Ginta runā par Alīnu(pēc tel numura atpazinu)es uz kāzām pie viņas liku super dabīgs make-up biju ļoti apmierināta vīram patika uz bildēm nekas nespīdēja-cepuri nost....un ja kādai patīk maigi skaisti izskatīties iesaku viņu-ļoti patīkama,smaidīga meitene
pirmo reizi par tadu Alinu dzirdu,bet bus laikam japamegina,kas zin varbut tiesham beidzot ogre ,kas sakarigs paradijies:D
ooo,kads ari kaadu paslavee..parasti nomelno ...
Divreiz esmu bijusi Donatē pie jaunas meitenes ar blondiem matiem (vārdu gan aizmirsu), ļoti skaisti nogrimēja, bildēs izskatījos pasakaini. ( bet man liekas,ka viņa vairs tur nestrādā)
Alina-ir ok meiteens,ja velaties laipni but apkalpotam un maigu,skaistu make-up noteikti pie vinas,es biju loti apmierinata un aizgaju ar labu garigo,jo bija patikami:)