Herbalife

Vai Ogree ir kaads neatkariigais konsultants?

Katrina , 2008-04-16 12:37:09

Zinu vienu ikshkjilee. Tikai nesprotu ko tu domaa ar vaardu NEATKARĪGAIS :)) Viņi visi ir atkarīgi ":)))

Iksiņa , 2008-04-16 13:55:15

To Iksinja: Varbuut ir kontaktinformaacija???

Katrina , 2008-04-16 15:34:32

A bet luudzu - sievieti sauc Velta un tel. ir 29137324

Iksinja , 2008-04-16 17:01:22

Paldies!

Katrina , 2008-04-17 06:53:39

Tikai nepērciet šito!

a , 2008-04-27 14:45:41

Vai tie Herbalife pulveri ir reģistrēti Pārtikas centrā? Ja grib par katru cenu rīt kaut kādas piedevas vai bagātinātājus, tad 4-5 reizes lētāk var aptiekā nopirkt preparātus visiem dzīves gadījumiem.

sunc , 2008-06-26 23:13:37

Uztura bagātinātāju datu bāze
Pēc jūsu pieprasījuma atrasti 1 ieraksti.

Reģ.nr. Atz.nr. Nosaukums Ražotājs Sastāvs
4702 Shapeworks Formula 2 - Multivitamīnu komplekss (Paziņots)
NBTY,ASV Kalcijs, Fosfors, Magnijs, Kālijs, C vitamīns, Dzelzs, Niacīnamīds, Cinks, E vitamīns, Selēns, K vitamīns, Mangāns, A vitamīns, Pantotēnskābe, Hroms, Jods, Varš, Biotīns, B6 vitamīns, D vitamīns, Folskābe, B2 vitamīns, B1 vitamīns, B12 vitamīns, Ūdenskresu pulveris, Mežrožu paaugļu pulveris, Pētersīļu pulveris, Brūnaļģu pulveris, Mikrokristāliskā celuloze, Karboksimetilceluloze, Stearīnskābe, Magnija stearāts, Magnija silikāts Marķējuma teksts

Pārtikas centrs , 2008-06-27 17:25:57

Nekad neko nepērciet no Herbalife, un neielaižaties ar vi ņu konsultantu Aleksandru tel26376597, iesmērēs visus mēslus un Jūs nesapratīsiet kāpēc nopirkāt, bet pēc tam kuņģis un iekšas ir beigtas.

Es , 2009-03-09 15:42:49

es gan teiktu lietojiet sjos produktus,ja jus gribat saglabaat vai uzlabot savu veseliibu un pasjsajuutu...ieksjas taatad jau bija bijusjas beigtas,tas ir elementaari,ja pie produktu lietosjanas izlec kaada kaite,attiiriisjanaas procesaa tas ir normaali,tiek paraadiitas vaajaas vietas...pie pareizas programmas peec tam ir lieliski rezultaati..sjie produkti ljoti daudziem tuukstosjiem cilveeku ir paliidzeejusji...produkti nedarbojas,ja vinji staav uz plauktinja...

maruliitis , 2010-01-23 06:49:29

Labs produkts,ja pareizi lieto,ik pa brītiņam šo produktu lietoju pati un mana ģimene,daram to jau 20 gadus,dēls pacelts uz kājām pēc smagas avārijas.Tikai nepārprotiet,neesmu šīs kompānijas konsultants,tikai lietotājs.Esmu dzirdējusi daudz viedokļu,bet labākais ir pārliecināties pašam uz sevi.Ja ar jums konsultants ir strādājis godīgi un pareizi arī sapratīsiet kādas pārmaiņas notiek jūsus organismā,rezultātā uzlabojas jūsus pašsajūta.Nevejag to uztvert kā brīnumzāles,tie ir vitamīni un tikai vitamīni kuri trūkst mūsus organismā,jo ēdam taču tīru ķīmiju.

ināra , 2010-01-23 10:09:42

Es tikai nesaprotu, ja jau tik labs produkts, kāpēc jāizplata pa kaktiem. Lai izveido veikalu vai arī dod tirgošanai aptiekās un cilvēki iet un pērk. Es domāju, ka šī izplatīšana ir sava veida "preču piramīda", mēs maksājam lielu naudu par to, ka veselai rindai cilvēku šis produkts" iziet caur rokām" un viņi visi tak grib ēst, pie tam uz mūsu rēķina.

xxl , 2010-01-23 12:55:19

Ja,tie būtu TIKAI vitamīnu tad Latvijā ļautu tos tirgot aptiekās ;)

to INārai , 2010-01-24 16:37:18

Ir lietas,ko kompānijas tirgo tikai caur izplatītāju tīklu.Zāles aptiekā arī maksā bargu naudu un daudzi nelieto kā teikts rekomendācijās,rezultātā iznāk ka tās ir sliktas un nav rezultātu.Vai esat redzējuši īstos Zepter traukus veikalos,tikai pakaļdarinājums,tā pati sistēma.Cik cilvēku tik viedokļu.Lietojiet pareizi un viss būs kārtībā.Arī aptiekās uz vitamīniem šodien stāv rakstīts - uztura bagātinātājs.

to to Inārai , 2010-01-24 18:10:06

http://www.viss.lv/sludinajumi/s/5771
Profesija: Konsultants
Teksts: Darbs ar cilvēkiem - klientu apkalpošana, konsultēšana un vadītāja līmenis. Prioritāte Rīga, Aizkraukle.
Vieta: Latvija
Kontakti: Telefons: 26491423
E-pasts: ingrid_64@delfi.lv

jobs- Herbalife , 2010-01-24 22:11:20

manuprāt HERBALIFE ir vienkārši ļoti labs marketings un ja jūs domājat ka herbalife jūs čakarē (jā varbūt ir indivīdi izplatītāji kas nemāk komunicēt un nesaprotas ar cilvēkiem un clvēki pārprot vai gūst sliktu pieredzi sakarā ar produktiem un lietošanu) padomājiet vai jūs nečakarē ārsti un aptiekas, jo tas arī ir bizness. zinu ārstus kuri lieto herbalife, bet pacientus sūta uz aptieku jo par izrakstītajām zālēm saņem atpakaļ.

patiesais , 2010-03-07 21:50:42

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet