Kur Ogrē var pavingrot?
Kur Ogrē iesācējs var nodarboties ar ūdens aerobiku laba trenera vadībā?
Kādā no neskaitāmajiem baseiniem...
Un kur tad ir tie neskaitāmie baseini? Bet ja nopietni - kur var pierakstīties, cik bieži, kad un cikos ir nodarbības, cik ilgi un cik tas maksā?
ogrē nav
Dziednīcā-tur ir vienīgais baseins Ogrē, bet, manuprāt, tur tagad nekas nenotiek. Labāk piezvaniet un uzziniet visu sīkāk.
Jā tagad baseins ir slēgts uz vasaras periodu, bet rudenī atsāks savu darbību un ja es nemaldos tad ūdens aerobika tur ir. Vismaz bija. Piektdienās ap 18:00.
Aizskrien uz mežu un vingro, cik tīk!:) Vai vingrošanai tev obligāti kompāniju vajag?:)
Mežā ērces var sastādīt kompāniju.
es eju Ikšķilē pie Tamāras un baigi man tur patīk, tikai patreiz tur ir pārtraukums, bet 10.jūlijā atsāksies.pirmdien, ceturtdien pulkst.18.30
Kur Tamāra vada nodarbības?
Ikšķiles kultūras namā
Vai tad tur ir baseins???
To: pūce
Cik maksā nodarbības pie Tamāras?
1.50 viena reize
Ūdens aerobika Ogres peldbaseinā-Dziednīcā,kad ir sezona 1x-4 Ls;4x-14Ls;6x-20 Ls;8x-25 Ls;10x-30 Ls;AEROBIKA Ogres ģimnāzija SANDRA 26538071, LABAIS!
Udens aerobika ir priekš slinķiem, tur nevajag svīst un piepūlēties.
Nu Tu Zane runā galīgas muļķības, laikam neesi nodarbojusies ar ūdens aerobiku... Slodze ir pietiekama, tikai ūdenī to tā nejūt, kā zālē, bet, atšķirībā no zāles dragāšanas, te netiek traumēta mugura (par ko atcerēsies, kad būsi vecumā pāri 40...) Un vispār - katrs pats sev mazohists!:))
Zane, tu pati kaut reizi esi bijusi uz ūdens aerobiku? Peldēšana, starp citu, jau sen ir atzīta par vissaudzīgāko sporta veidu, kas nodrošina slodzi visām muskuļu grupām un dzen nost lieko svaru tikai tā. Kaut gan ko mēs ar Vārnu te stāstam... ej lēkā līdz aizdusai un svīsti. Ogrē, kur regulāri nav ūdens, tevi drīz atpazīs pēc aromāta :D
Izlasiju aviizee,ka kulturas namaa 13.septembrii pl. 19.00 visi miili gaiditi uz airobikas nodarbibaam!
Tā ir gaumes lieta! Man personīgi riebjas nodarboties ar ūdes aerobiku Ogrē, jo ūdens aerobiku pārsvarā apmeklē sievietes gados, kurām āda ir nokarājusies un cellulitnaja.........Un vēl tas nenormāli hlorainais ūdens-pēc pāris nodarbībām peldkostīmu var mest ārā, matu krāsu , manikīru, pedikīru atkal atjaunot....Ogres baseinā nav normālu atīrīšanas iekārtu, hloru ber tonā, ģērbtuves briesmīgas...
Tas jau ir cits jautājums par nodarbību iespējām Ogrē. Es apmeklēju nodarbības Jokerklubā Rīgā, tur apstākļi ir ļoti labi. Bet varbūt Tev tas manikīrs un pedikīrs nekvalitatīvs?
Bet par tām sievietēm gados - Tu ko, taisies mirt jauna??? Būs Tev viss tas pats un vēl trakāk, tici man! Parasti tām, kas šitā izrunājas, dzīve atspēlējas, lai cik sportiskas un sevi kopjošas viņas nebūtu (to es arī pēc savas pieredzes:))
Zane, tu laikam iedomājies, ka esi miss Universe? :)))))))))) ja vien neplāno reizi gadā apmeklēt plastiskos ķirurgus, visi tie prieki - āda, celulīts utt., būs arī tev. Piekrītu Vārnai.... Protams, zārkā var gulties arī jauna un skaista. Atradusies caca... izroc sev baseinu un peldi viena.
Nevel mucas uz Ogres baseinu. To apmeklēju jau kopš bērnības un ar maniem matiem-nagiem-peldkostīmiem ir viss kārtībā. Mazgāties pēc baseina vajag! Un peldkostīmu izmazgāt!
Vajag par sevi rūpēties un neēst visu,kas pagadās,normāli gulēt-ietrēt veselīgu dzīves veidu(aī sex), sakārtotu nervu sistēmu un nekādu problēmu nebūs-ne ar lieko svaru ne celjuljitnjiku. Pazīstu arī sievietes gados, kuras ievērojot šos nosacījumus izskatās daudz labāk nekā daža laba caca vai miss universal( tās jau ir samākslotas), nevajag nekādas operācijas-vajag vienkārši sevi mīlēt!
Fufelis :D Priekš tevis "sievietes gados" ir trīsdesmitganieces, acīmredzot :D Āda pēc 40 gribi vai negribi vairs nav tik elastīga un šur tur nokarāsies, kaut tu izstiepies. Kas attiecas uz celulītu, tad tas atrodams pat 12-gadīgām meitenēm, tavai zināšanai. Saspied ādu uz gurniem un uzmanīgi papēti, lieku galvu ķīlā, ka vienu divus bumbulīšus arī uz sava dibena ieraudzīsi. Celulīts ir apmēram 80% sieviešu (palasi šo te: http://spogulis.calis.lv/skaistums/proceduras/celulits-visu-nistais-un-negribetais/
Ja viss būtu tik vienkārši, mēs visas būtu baigās skaistules.
Jā, jā - cik atpazīstami texti no Zanes mutes, pati tā runāju 25-30 gados:))) Es pie visu to nosacījumu ievērošanas (+fiziskā slodze) pusgada laikā dabūju +30 kg (s.c. ar visām aerobiku apmeklēšanām:)) Un āda tiešām pēc 40 gadiem sāk atkarāties praktiski visām, i pleķi uz ādas parādās... Esmu sporta zālē redzējusi šos skatus - ienāk labi kopta "podtjanutaja" sieviete, iesauļota, labā fiziskā tonusā, bet bez drēbēm skats ir gluži cits... Tā ir dzīve un tā nav nekāda traģēdija, un apsveicami, ka sievietes to prot ar cieņu pieņemt.
Nu nē, vārna, nevar būt ka 25-30 gados cilvēkam var būt tādi uzskati! Domāju, ka Zanīte ir vēl jaunāka :D Man arī ir starp 25-30, bet jau labi sen tā nedomāju, jo ar celulītu iepazinos jau 15 gadu vecumā (pietaupi smīniņu, zane. Toreiz biju 172 cm gara un 52 kg viegla). Un vēl kas - lūdz dievu, lai tev pēc 30 gadiem būtu iespēja lūgt plastiskā ķirurga palīdzību, jo agri vai vēlu sapratīsi, ka tikt vaļā no nokarenās ādas var vienīgi tādā veidā. Bet tas ir ĻOTI dārgi. Ja man būtu tādi līdzekļi, jau sen nogrieztu visu lieko :D (protams ka nevajag aizrauties, piemēram, ar gumijas klizmu iešūšanu krūtīs un pakaļas tauku iesūknēšanu lūpās :))))
Bija, bija, jo, tā kā man dzimtā ir iedzimti visi uz brangumu, es pieliku lielas pūles, lai tas ar mani nenotiktu... Un tāpēc likās, ka redz, ja grib, tad var un nav ko te nolaisties (satiku vairākas klasesbiedrenes - riktīgus tantukus un protams, ka nodeklarēju šīm arī to pašu). Tagad pati esmu tantux:))) Bet s.c. tam ir arī savs pozitīvais moments - man ir ļoti mazs celulīts un ļoti laba sejas āda!:)))))))) Mana masiere stāstīja, ka viņas galvenās klientes ir 14-18 gadīgas meitenes, kas, lai gan pašas ir ļoti slaidas, bet celulīts ir ļoti pamatīgs. Tā ka dzīve visu noliek savās vietās, katrs saņem pēc nopelniem:))) Un tāpat ar visiem saviem liekajiem kg aktīvi apmeklēju sporta klubu, skrienu kilometrus, braukāju ar velosipēdu, bet āda tāpat novīst, nu ko tu padarīsi...:)))))))))))) Bet šādus viedokļus kā Zanei es esmu dzirdējusi no dažādu vecumu sievietēm, parasti tās ir vai nu caurbiras vai arī tās, kurām ir nepieciešama psihologa palīdzība...
Diemžēl meitenes man jau sen pāri 40, bet man dod ne vairāk kā 30. Tā kā lemjat pašas pie kādas filosofijas pieturēties. Katram ir savas domas sava pieredze un viedoklis. Tad, kad man bij 15-20 gadi, tad mūsu vecumā par tādām lietām kā celulīts, čipši, kola un citas drazas negāja ne runa. Brt tagad. ne jau 12-gadīgām, bet pat 9-gadīgām ir cellulīts. Es tikai izsaku savu viedokli, bet Jūs uzspiežat savu. Domājat, ko runājat!!!!
Mēs arī tikai izsakām savu viedokli...:)) Un s.c. pirmā jau uzbrauci Tu (par tiem sliņķiem)... Vispār jau šodien man arī velk uz kasīšanos (tā ir, ka ēd veselīgu uzturu:)) - zini, man arī ar maniem 100 kg dod vismaz 5-10 gadus mazāk... (arī vecums pāri 40). :)))
Nu gan jūs meičas dragājat....Būs jāaiziet un jāpamēģina ūdens aerobika Ogrē. Ja patiks, noteikti iešu kaut arī problēmas ar liekajiem kg vai celulītiem naf.
Dzirdēju, ka šajā sezonā viena ūdens aerobika Ogres baseinā maksās 5 ls, bet Ikšķiles baseinā pie Meidropa 6 Ls par reizi!!!
Varbūt tad galu galā kāda zin, kad atsāk strādāt basein Ogrē?????
Parasti 1. oktobrī./vēlākais 15.okt.
Uudens aerobika Ogree maksaa 4 Ls par reizi, bet ir arii visaadi abonementi. Nodarbiibas ir ljoti dazhaados laikos - gan no riita, gan vakaros. Arii sestdienu, sveetdienu riitos. Pirmajaa reizee treneriite iedod lapinju, uz kuras visi laiki un abonementu cenas sarakstiitas.
Bet Ikshkjilee Meidropaa uudens aerobika vairs nav - vismaz pie taas treneres kas tur bija.
Kur Ogre notiek airobikas prieks tam apaligajam meitenem.Man loti gribetos papingrot un padejot pie labas muzikas.
Klubā var labi papingrot un padejot pie labas mūzikas! :D
Ogrē tagad laikam nekur nevar pavingrot. Pat Double beauty uz pusi samazināja nodarbību skaitu.
Dzirdēju, ka Ledus halle esot kaut kāda vingrosana
a kur palika kašķis par celulītu un atkarājušos ādu?:D Bija jautri lasīt:D
Ledus hallē nodarbības tagad arī notiek!(vasarā arī vajag uzturēt sevi formā) otrdienās un ceturtdienās pl 20:10 no septembrā būšot biežāk// 1x maksā 2 ls.Vada trenere Elīna
Ārprāts, cilvēks veselīgi uzdeva jautājumu. Vai tad tik grūti atbildēt, nevienam neko neaizrādot. Gaumes ir dažādas un nevajag nevienu apsmiet! Jūs kļūstat smieklīgas!
vispar jorsi pitatesa vingrojumus vada Lilita man bija problema tagad vis ok es zinu ka pievinas iet vairakas sievietes jau gadiem ja interese es varu iedot kont .tel
man patik Irina no super Gym, bet tagad vina trene Policija!
vai tagad ogres baseins strada?
Un kā ir šobrīd, vai notiek aerobikas nodarbības kulturas namā/ģimnāzijā? Kādas cenas? Varbūt kāds var iedot tel. nr.? Paldies!
Diskusija tikpat veca kā es !!!!!!
baseins nenormāli auksts!! Brrr:((( īstenībā..negodīgi...taupa naudiņu uz mūsu veslības rēķina..:( nevis gūt labumu, bet tik saaukste'ties tur var!!
Oho, trīsgadīga ome! :D
k
Kam baseinā auksti, nāciet pie roņiem..... Ha!!!!!!!1
Ogres baseenaa vien reize maksa 3ls, + vel 3ls par pashu basenu.. itkaa ar abonamentu esot leetaak,bet vai kads zin cik??
Ja ņem abonementu 30x pa 72Ls, tad 1x=2.40Ls