Vizāžiste

lūdzu palīdziet ar padomu - kur ogrē var skaisti un profesionāli uzlikt grimu uz kāzu dienu?

saule* , 2008-03-12 12:41:49

Mani arī interesētu???

saule 2 , 2008-03-12 13:47:13

Salonā viaza blakus gerkena majai

....... , 2008-03-12 13:48:39

Donate :))

:) , 2008-03-12 14:45:08

Uz kazam jau taka sadus specus aicina uz Ligavas majam ta jau stressa pietiek ko vel lieki akpart skraidit:) Tas ta no pieredzes. Nju Ogre jau ta nav problema , te ir pa kadam Pasaules klases beibei sai joma . Reklamas agents gan nebusju:):)

Lunis , 2008-03-12 14:50:01

tikai neej pie dažu mēnešu kursu beidzējām,iedomājās sevi par speciālistēm,uzgrimmēs kā ķēmu:D

www , 2008-03-12 21:36:13

Uz Vēsmas salonu (Elvī) noteikti neej! Uz mājām gāju caur mežu.

delfa , 2008-03-13 08:26:31

delfa : Ko tu tik noliedzoša , iespējams ka cilvēkam patīk stils "Indiānis pirms kaujas " cik cilvēku tik gaumju. Man ir gadijies ka cilvēki sajauc meistarus un sakontači ar pilnīgu DURU iesācēju ar tizlu lauku gaumi . UN cilveks man vēlāk sajusmā stāsta CIK KRUTA SAKRĀSOJA esot bijis "Balles karaliene" kad ieraugu bildi tad man gan liekas ka "Indiānis kaujas krāsojumā" bet cilvēks fanoja NEVILTOTI!:)

Lunis , 2008-03-13 09:35:37

Indiānis vēl nav tik traki, Luni :) Ez izskatījos pēc krietni palietotas uzdzīvotājas.
P.S. Kāzu dienai šāds tēls nevisai.

delfa , 2008-03-13 14:42:48

delfa: Par "krietni palietota uzdzīvotāja " 5min rēcu , šitā nebiju sen uzjautrinājies:):) Oi laikam nebij labi , bet man tiešām bija jautri:):) Nu labi labi PIEDOD. Jā iedomājos ka tev gan nebij jautri. Kautgan man taka darbs / hOObijs no "krietni palietota uzdzīvotāja " uzburt "Baig smeķigs Začīc" :)

Lunis , 2008-03-13 15:27:47

Meitenes, tikai nesāciet te meklēt ginekologa pakalpojumus - atklāsies, ka Lunis pieprot arī šo amatu :D Luni, tu to zakji ar photoshop proti uzburt, vai ar grimu un otām?

Iksiņa , 2008-03-13 15:41:36

Iksiņa : Tu gan gaišrēģe , karā ziņā savulaik man ļoti noderēja papīrs ko vidēnē izdalija par tādu fīču kas saucās "Mācību kombināts" zini tādu ? Nu tur Elektriķi , santehniķi .Ogrē liekas visas vidusskolnieces finālā bija Bērnudārza audzinātājas. Par cik es šādu pasākumu brutāli piekāsu finālā tika izsaukti seņči kuriem paziņoja burtiski sekojošo "Par cik visas kārtīgas Padomju vīriešu specialitātēs pieparsījumu limits ir izsmelts jūsējai GUDRENIEKS un viņa labākais draudziņš Jānis tiks nosūtīti uz vienīgo atlikušo pieparsījumu" Fāters esot visu ceļu mājās rēcis mutere gan noteikusi "Dzīvē viss kas noder un labi ja zin cik grūti tas viss notiek" . Ot tā mēs divatā nolaidām muļķi kādu laiku pa tagadējo 1 medicīnas koledžu bet finālā galvenokart pa Gaiļēzera tagadējo 15 nodaļu Katrā zinā klases biedrenes vienīgo par ko intresējās tas ir par mūsu "Prakses dienam" un ko mums tur jādara , par citiem Elektriķiem santehniķiem ši nelikās ne zinis:):) Neko mēs tur protams praktisku neiemācijāmies jo šancējām par sanitāriem pie operāciju zālēm bet papīru beigās izdalija smuku :):) Pāris reizes dzīvē ir noderējis pēdējo reiz akurāt pirms 363 dienām kad exs kursa biedrene atpazina un pielika pašu pie darba , rokas 3 dienas pēc tam sāpēja nekāds mazais tas mantnieks vis nebija riktīgi nostaipijāmies :):) Vispār par padomju varas centību manā skološanā grēks želoties , kopš tā laika neskaitot VIENU AMATU ko pats esmu izvēlējies un vislai mācijies viņi mani visādos veidos piespieda iegūt vēl pusotra desmita dažādus viņuprāt Valstij "Noderīgus pribambasus" galvenais ka par visu izdalija pa kvalifikācijas papīram:):):) Tu takš nevarēji būt VIENKĀRŠI STRĀDNIEKS , obligāti bij jābūt kautkādai spcialitātei , tad nu GADIJĀS pamācīties burtis nepartraukti par zemāko kategoriju "Elektriķis , Santehniķis , Elektro Metinātājs , Atslēdznieks , Virpotājs , Frēzētājs , Montāžas atslēdznieks , galdnieks , skardnieks ,Vakuma iekārtu oparātors , Maketetajs , iespiedejs , sietspiedes drukatajs , sietspiedes formu izgatavotājs , tehnikais fotografs , Foto tehnisko procesu operators , Laborants , Vadu sakaru aparatūras montažas atsledznieks , radio sakaru aparatūras remonta tehniķis , radio stacijas oaprātors ,kīno iekartu mehāniķis , Sapieris , +5militārās pat ļoti noderīgas "Biznesam" zināmos reģionos :):) " Ot tas viss Padomju laikā + Brīvalsts laikā iegūtās pamatā VIENAS spacalitātēs dažādas specializācijas bet nu tā jau MANA izvēle bija:):) Man vienkāši patika mācīties a daudziem Krievlaikā "Ka tik piķis" loģiski ka uz visādiem kursiem utt sūtija mani kam patika MĀCĪTIES nevis dzīt "Isstrādes normas" :):) Taka principā visju PADOMJU laiku ko tjipa "Strādāju" pavadiju vienos kursos un apmācībās:):) Baig labi noder jau personīgā privātā biznesā kad kaut aptuveni saproti kādu TUFTU tev mēģina iebarot kāds "Jomas specālists" un arī specus vieglāk atšķirt no Loxiem:):)

Lunis , 2008-03-13 18:47:07

Iksiņa : Principā var visādi pamatā gan Bildējot jo man šis proces patīk un pārvaldu to tehniski perfekti un radoši patīk paexspermentēt bet ko nevar uzbildēt to var ar photoshop noņemt piezīmēt vai arī savu foršo Grimētāju / Stilisti / Frizieri viss vienā pielkt pie darba:):) Principā KO un PAR CIK KLIENTS VĒLAS tā arī dara:)

Lunis , 2008-03-13 18:53:44

Vari piezvanīt 29167857. Pamatā stiliste strādā Rīgā, bet iespējams, ka var sarunāt arī uz Ogri.

Iesaku , 2008-03-14 10:06:06

Vispar pievienojos ieprieksejam Sudžaet ir normalniks bix ipatnejs variants ar nosliecem uz "Energijam" bet darbs visnotalj profesionals un pieredze ar nevaja:)

Lunis , 2008-03-14 12:22:46

klausies,delfa,ja tev nepietika saprashanas izveleties zinaamu vizaazjisti,kas liek make up taa kaa tev patiik,tad vaino tikai sevi,ka bija jaaveic pastaiga pa mezjiem.. pastaav arii iespeeja,ja nepatiik,likt paartaisiit par jaunu,nevis seedeet kaa uudeni mutee ienjeemusjhai un tagad shausminaaties..

keta , 2008-03-14 22:10:14

Kāzām mani grimēja Donātē, tas gan bija pirms 2 gadiem. Pēdējā laikā sanācis likt meikapu salonā Desire (meistare Ramona), arī ļoti labi!

mega , 2008-03-21 08:42:23

Tikai ne Double Beauty. Viena līgava pēc šīs salonas burves manipulācijām savas kāzas dienā izskatījās par 10 gadiem vecākā, tiešam - "krietni palietota uzdzīvotāja", līgavainis viņas fonā bija tāds nevainīgs puisis. Un frizūra viņai bija nekāda. Bet maksāja šis "prieks" labu naudu(((

Mamma , 2008-03-31 15:24:18

(Alīna-29509393 )izbrauc uz mājām-dabīgs make-up biju ļoti apmierināta vīram patika uz bildēm nekas nespīdēja-cepuri nost....

Una , 2008-08-25 12:40:39

Alīnīte ir laba,es jau pāris reizes pie viņas biju un esu apmierināta...

ginta , 2008-08-25 19:12:44

ta alinu slave jau otraja diskusija par make-up nez kapec es neesu ogre dzivojot neko dzirdejusi??????

sanita , 2008-08-27 13:02:50

es zinu!!!alina un liene vinas ir divas meitenes,kas strada riga salona un izbrauc uz majam pa ogri,jo te dzivo,jaukas meitenes-abas mus ar masu sagatavoja uz treshas masas kazam un ligavu ar -ir ok!

violeta , 2008-09-03 20:53:11

Salonaa ,,Fashion Line" , Tiinuzu iela 1 ir pieejami shie pakalpojumi, meitene straadaa labi, uzklausiija manas veelmes un patika man un paareejiem. Skiet, ka meitenei vaards bija Jana

Ilze , 2008-12-03 22:37:43

Jaa, arii es paziistu Janu..man vinja taisiija make-up pasaakumam....patika

olga , 2008-12-03 22:39:55

es ar zinu Alinu jauka,komunikabla,kopta-forsha meiteni-labi strada!
p.s. kadelj piemineju koptumu,jo ir bijis ,ka sarunaju uz majam vizazhisti atnak tisha varda nozime lahudra un uzmale ka svetaforu:)))

gerda , 2008-12-17 19:12:03

nu nu ko visi te var dibena list viens otram,es nezinu vai ogre reali ir kads labs vizhazhists,cik visur biju nekur nepatika un shaubpos,vai tas meitenes ,kas izbrauc ir tik labas un profesionalas,ja jau pat salonos ne ka laba nav

zombie , 2009-02-16 19:00:13

Sveiki meitenes. Atradu labu vizāžistu. Viņa ka kosmetiķis rupejas par ādu un meikapu labu taisa. Mani uz izlaidumi tik forši uzkrasoja. Masīca pie viņas uz kāzam arī krasojas, viņai ļoti patikas. Ja interese 26373319 Liene

Laura , 2013-10-10 16:48:14

He he , agrāk tā būtne gan saucās Jeļena atsaucās uz Lvica6 ;D ;D

Lunis , 2013-10-10 16:53:39

marina no magnolijas

111 , 2013-10-10 18:13:37

Es ieteiktu Ievu, kura strādā vecajā Vēstures muzeja telpās, Kalna prospektā! Grims perfekts, ilgnoturīgs. Tikko pārbaudīju savos dzīves svētkos!

aaa , 2013-10-10 19:46:14

Ieva 29227939 sapucēs tevi kā tu vien gribi - gan frizūra gan meikaps. Strādā vecajā muzeja ēkā, bet izbrauc arī uz mājām. Iesaku - nenožēlosi!!

gardenija53 , 2013-10-10 23:14:17

saksim ar cenam,ta pati Liene vissdargaka Ogre,no vinas daudz klienti aizgajusi,nezinu,ka pie citiem,uzrakstiet ludzu kadas cenas parejiem.

Anita , 2013-10-10 23:48:01

Lunis , man liekas, arī to prot!
nu vismaz ar mēli

inga , 2013-10-11 08:52:46

inga : A man darbs tāds. Taču ikdienā vienmēr izmantoju profus. Manējie gan no Ogres sen uz Rīgu pārvākušies ja vajag tad braukā.

Lunis , 2013-10-11 08:59:21

Sveiki, viena laba vizāžiste ir Rīgā, smuka tāda. Var apskatīties www.vizaziste.lv

uldins , 2016-02-14 22:43:30

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet