Jautājums mammām
Gribu pajautāt jūsu viedokli par dr.Straubergu. Stājos pie viņas uzskaitē ar otro bērnu, pirmo dzemdēju Rīgā. Tagad domāju, ka šī daktere man patīk un nav ko braukt uz Rīgu, jo var arī te dzemdēt, vai nē? Ja kādai bija "dzemdību pieredze" ar viņu - būšu pateicīga par atsauksmēm.
Triis beernu mamma no Ogres saka, ka tik lielus darbus kaa beerna lai'sanu pasaulee labaak dariit Riigaa./dr.Straubergas dzemdiibu pieredzi nezinu./
es jau gadiem eju tikai pie Straubergas.Otra zinošākā daktere Ogrē aiz Muravjovas.
Ogrē dzemdību nodaļa ir lieliska. Esmu dzemdējusi arī Stradiņos - tur dzemdētaju tik daudz, ka ārstiem un vecmātēm nav laika ap vienu čubināties. Nākas par sevi atgādināt.
To nora
"Liels darbs" ir bērna audzināšana, nevis taisīšana un dzēmdēšana(kūtsaugšā uztaisa, uz lauka laiž pasaulē).
Dārgās māmiņas NEDZEMDĒJIET OGRES slimnīcā!!!!! Ja vien jums ir tāda iespēja. Dzemdības pieņem tas ārsts, kam ir maiņa, tā ka šeit var ievākt info, bet realitātē nez vai tiksi pie izvēlētā ārsta (viņi arī slimo, iet atvaļinājumos, utt.). Dzemdējot pirmo bērnu viss bija kārtībā, bet otro bērniņu gandrīz pazaudējām, jo redz kādam bija slikto oma vai gribējās ātrāk tikt mājās.. Brrr.. vienkārši to atceroties :((( Nevienam nenovēlu to, ko toreiz pārdzīvoja mana ģimene Ogres slimnīcā.. Pēc tam sekoja vairāku mēnešu ārstēšana Rīgā un nebeidzami gari ārstu apmeklējumi.. Ogres slimnīca ir laimes spēle, tikai vai likmes nav pārāk augstas jāizlemj katram pašam.
Pie Straubergas biju uzskaitē- forsa daktere. Dzemdēju divas reizes Ogrē un abas reizes patika. Zinoši ārsti un atsaucīgas māsiņas, paldies viņām.
Ogres slimnīcas dzemdību nodaļa ir ĻOTI LABA! Zinoši speciālisti, laipnas vecmātes un māsiņas. Skaistas telpas un individuāla attieksme (Rīgā taču nodaļa vienlaiscīgi ir ap 30 dzemdētājām, te piecas, sešas). Starp citu, aprīkojums - dzembību galdi - šķiet, ir vieni no modernākajiem, kas Latvijā vispār ir. Tikai par Ogres slimnīcu!!!!!!!!!!!
DZemdēju Stradiņos-ļoti patika, jo tur nav tik daudz vietas kā dzemdību namā. Ogres dzemdību nodaļa-tāda pati kā Ogres slimnīca-gribi problēmas brauc uz Ogri, divas nedēļas atpakaļ nomira sieviete-dzemdību nodaļā, neņemos spriest par notikušo, bet atkal Ogrē...
Es arī savus divus bērni
Es arī savus divus bērniņus esmu dzemdējusi Ogres dzemdību nod. Varu teikt māsinām, dakteriem un sanitāriem vislielāko paldies. Aŗī mani draugi vairāki ir griezušies te dzemdēt, gan no Cēšīm. Jelgavas, Rīgas un visi bijuši apmierināti.
Vienkārši ir tādi cilvēki ,kas nekad ar neko nav apmierināti un visi citi ir slikti.
Ja man nākotnē būs trešais bērniņš tad tikai uz Ogres dzemdību nod. daktere Strauberga vienkārši ir superīgs cilvēks.
Arī es abus savus bērniņus dzemdēju Ogrē, personīgi nav nekādu pretenziju, bet viss atkarīgs no tā kāda maiņa iekrīt un vēl novēroju ja dzemdē naktī tad visi tādi kā nelaipnāki - neapmierināti ka miegs iztraucēts- durvis atver pēc 5-10 min pat tad kad atved ātrie, tā kā dzemdēju pa dienu viss bija OK.
Es savu meitiņu dzemdēju Ogrē :) Un paliku ļoti apmierināta! Vislielāko PALDIES gribu pateikt vecmātei Gerdai! Tiešām nevienu sliktu vārdu nevaru pateikt, kaut vienmēr patīk (kā jau īgnajam latvietim) kaut ko nokritizēt :D
Rīgā viss iet kā pa konvejeri!!! %tuāli tur ir krietni vairāk neapmierinātu jauno ģimeņu, kas izvēlējušās dzemdēt!
zini,man riebjas tādi cilvēki,kā tu-neko īsti nezin un tad publiskajos ūdeņos kaut ko di..š!!!Varbūt pazvani uz Ogres slimnīcu un noskaidro,kapēc tā sieviete nomira?!?Tu tAgad te palaid pīli un nemaz nedomā par sekām,ka to lasīs arī viņas palikusī meita pusaudze!Viņa nomirtu arī Rīgas galvenajās slimnīcās,ar tādu lietu neizdzīvo,tā ka nākošreiz pirms paver muti,noskaidro situācijas patiesumu...Kauns man tavā vietā no palikušajiem sievietes radiniekiem.Izsaku līdzjūtību palikušajam vīram un abām viņas meitiņām,turaties,jūs esat stipri...
Pirmo bērniņu dzemdēju Rīgā, bet otro - meitiņu peciņi Ogrē. Dzemdības iekrita tieši naktī un neviens gan nelaipns nebija. Visu laiku mani apraudzīja, pienesa dzert un pamasēja muguru. Dzemdības pieņēma, ja nemaldos Vineta Apsīte. Ļoti, ļoti jauks kolektīvs. Uzskaitē biju pie Straubergas.
ja dzemdības norit labi, tad jau esot tīri neko, bet dzemdību sarežģījumu gadījumā gan esot vāks.Pati pat netaisos mēģināt, dzirdets no draudzenēm un paziņām.
Varu pateikt tikai vienu - ja viss notiek labi ,būsiet ar Ogri apmierināt.Tikai - nedod dies - ir kādas problēmas.Rīgai palīdzību prasīs tikai tad-kad jau vair nebūs ko glābt.Un īpaši siltu attieksmi arī tad
negaidiet,nevienam nevajag problēmas.Varu pateikt tikai to- problēmu gadījumos Ogre ir zem katras kritikas...
kāpēc nomira tā sieviete? ja tik slima bija vajadzēja būt Rīgas slimnīcā....
Es savu otro meitu dzemdēju pie dr.Straubergas, tas gan bija gadus 15 atpakaļ, un tas bija naktī, un varbūt kaut kas ir mainījies, bet paldies, otreiz to negribētu piedzīvot.
...bet vecmātes un māsiņas bija brīnišķīgas:)
"Jūsu bērns ir DAUNIS! Tādiem vispār nav jānāk pasaulē! Ko Jūs domājāt viņu dzemdējot!!!" Un tas tika pateikt mātei pēc tam, kad viņas bērnu tūlīt pēc dzemdībām aizveda uz reanimāciju Rīgā!!! Lieki piebilst ka bērniņš ir vesels un normāls!
...Vai tiešām bija tik drausmīgi? Viņa vienmēr ir tik laipna un iejūtīga, tiesa gan - eju pie viņas uz doktorātu, nevis uz polikliniku... Nevaru noticēt, ka vina var uzvesties rupji, bērniņu pieņemot... Saķiet lūdzu vēl tādu lietu - vai līgumus uz dzemdībām Ogrē slēdz? Man bail dzemdēt ar Muravjovu, stāsta, ka viņa kliedz un lamājas... šķiet, ka tomēr būs uz Rīgu jābrauc...((((((
Šaubos, vai dr.Strauberga tik ilgi Ogrē strādā, (15 gadu) bet vispār viņa ir forša! Es pati otro bērnu dzemdēju Ogrē, pie dr Makševicas, attieksme bija ļoti laba gan no dr. , gan no māsiņu puses!
Lai Ogres dzemdību nodaļas kolektīvam izturība un spēks!
p.s. es pati apmeklēju dr.Auziņas kabinetu, ļoti gudra un saprotoša daktere.
Paldies! Vēl jautajums - kuras dakteres strādā slimnīcā? Muravjova, Makševica, vēl bija loti labas atsauksmes par dr.Krustiņu, bet viņš strādā tikai dažas dienas mēnesī, cik sapratu...
Dr.Strauberga ir vnk.super daktere! Viņa ir mana ārste nu jau vairāk kā 10gadus.Biju pie viņas uzskaitē un arī dzemdības man pieņēma viņa. Par Ogres dz.nodaļu varu teikt tikai to labāko, Dz.nodaļa un Ogrs slimnīca nav viens un tas pats!!!! Bet katrs jau pats var izvēlēties, kur laist bērniņu pasaulē- Rīgas konveijerā, vai mazā slimnīcā ar individuālu pieeju!
Rita, lai tev veicas! Aizej uz Ogres dz.nodaļu, apskaties, aprunājies...bet lēmums kur un kā dzemdēt tev jāpieņem pašai, jo tās būs tavas dzemdības un atšķirīgas no visām pārējām!
Dzemdības Ogres slimnīcā ir viens no pozitīvākajiem notikumiem manā mūžā. Muravjova nekliedza gan. Bija ļoti korekta un laipna. Un rīkojās profesionāli. Arī pārējais personāls. Vienīgi viena no vecmātēm (Dace?) tāda jocīga. Bet es pie viņas nedzemdēju.
Vienīgi žēl, ka ir tikai 2 maksas palātas. Tāpēc sanāk tāda kā laimes spēle - dabūsi vai nedabūsi. Man paveicās, un ne brīdi nenožēloju , ka paņēmu.
Bet visumā Ogre dz. nod. pavadītās dienas labprāt atceros ar prieku.
Nezinu nevienu slimnīcu, kas nebūtu tikusi ķengāta - kā Rīgā, tā Ogrē. Tāpat arī ar labajiem vārdiem un pateicību mediķiem. Strauberga ir profesionāla un forša daktere ar vajadzīgo attieksmi pret pacientu. Rīgā mediķi var labāk nopelnīt, tāpēc jau raujas uz turieni. Bet, vai man tāpēc domāt, ka strādā labāk? No personiskās pieredzes - ne..
MANI VINA APMIERINA DZEMDEJU JAU OTRO MAZULI,VINAS VECMATE IR LOTI JAUKA.