DORMEO MATRACIS
Sveiki! Gribeeju pavaicaat Dormeo matracu ipashniekiem- Vai vinji tiesham ir tik labi kaa reklamee?? Iepriekshejais (" parastais" ) matracis 2gadu laika ir izguleejies un pagulet nav iespeejams, mugura saap, nav erti :( Tadel gribetu zinat vai tiesham ir veerts pirkt Dormeo? Vai kaut dala no reklaamaas saciita ir patiesiiba, vai tikai kaartejais reklaamas triks?? Gribeetos tiesham normalu matraci! :)
Nezinu par DORMEO,bet citi parastie-ortopēdiskie ir OK! Vismaz tika pārbaudīts reāli! Vecam cilvēkam kuram ir problēmas ar muguru,tika tāds nopirkts,un tagad ir OK!
ja nemaldos, tad tas matracis ir tikai 13 cm biezs. nu prieksh normaala matracha mazliet par shauru...
man Dormeo nav, bet tas man netraucee izteikt viedokli par vinju :))
Neticu ka vinjsh ir labs, paaraak plaans, paralons vien buus.
Man liekas ka shitos matrachus var dziivajaa redzeet vienaa veikalaa - kad brauc ar mashinu uz Riigu, tur kur jaunais Rimi "Zoom"
tajaas telpas ir arii veikals kur ir vairakas TV shopa preces noperkamas.
Iesaku aizbraukt un apskatiit.
tāds ir dažus mēnešus - ir ok, par izturības ilgumu - nezinu teikt
To- hm.. Vai ir juutama ari kada atskiriiba no parasta matraca? Vai pirki parasto vai Prestige?
Apskatiities jau var, tikai gruuti jau ta ko saprast. Tapec ari gribeju dzirdet komentarus no cilveekiem kas reali lieto, nevis ticet tikai stastiitajam reklama
Ogrē arī bija Tapro veikalā. nav tik dārgs , nopērc pamēģini.
Man jau 2 gadus ir dormeo - tas ir labs un nekadu minusu naffff , tā kā iesaku ... tikai reizi nedēļā apmaini pusēm , lai neizguļas....
Matracis nedrīkst būt ne pārāk ciets,ne arī pārāk mīksts.Ja tas ir par cietu,tad muguras fiziologiskie izliekumi izlīdzinās un muskuļi nevar atbrīvoties.No rīta pamostoties ir stīvuma sajūta,var būt sāpes.Pa dienu starpskriemeļu diski zaudē šķidrumu,pa nakti,ja mugurkauls ir atbrīvots,tie uzņem šķidrumu atpakaļ(aizejam gulēt īsāki,pamostamies garāki).Ja matracis pārāk mīksts ķermenis tajā iegrimst nevienmērīgi,samazinās mugurkaula balstošā funkcija.Tāpēc matrača izvēle ir ļoti individuāla.Vislabākais pirms tā iegādes ir uz tā nogulties.Cilvēki armuguras problēmām nebūtu vēlams gulēt izvelkamās gultās,kur matracis ir sadalīts atseišķos posmos.Neder arī polsterētas virsmas.
Mums ir Materm matracis, un man ir kā reklāmā, mugura vairs nesāp daudz labāk guļu.
Man ir Dormeo. Esot 6g.garantija. Laikam no lateksa gatavots + papildpārklājums, jo kopā ir biezāks. Ir stigrāks, saturīgāks par veco atspernieku ar jūraszāļu un vēl nezkādu kārtu. Ja nedaudz sporto, tad mugurai arī ir vieglāk, tāpēc superefektu nejūtu. Kopumā neko sliktu nevaru pateikt, bet tomēr iesaku izmēģināt, kur to var, jo var arī nepatikt.
Paldies par atsauksmeem! Un Njemsu veera paomus!
"padomus"
Esmu šokā, jaunais Dormeo matracis tā smird .ka jāmūk ārā no mājām. Nezinu, ko darīt.
Man ir Dormeo un jāsaka, ka tas ir nesalīdzināmi labāks par parastajiem atsperu matračiem. Un bieziem ir jaabuut tikai atsperu matračiem, lai taas atsperes tureetu spiedienu, bet Dormeo nav atsperu, taapeec tas ir plānāks - bet pilniigi pietiekami biezs. Mugurai noteikti ir vieglaak un guleet ir patiikamaak. Un, ja kas...ja arī smird, nu tak var samainiit - jebkuraa veikalaa, jebkurai precei iespeejami braakji. Mazums shitam iepakojums bijis valjaa.... Vnk sazinies ar firmu - vinji paliidzees. Man jau patiik!
man jau divi gadi ir šis matracis , esmu apmierināts ar to kvalitāti kāda tam piemīt . izgulēties vienkārši kaifs . lietoju jau divi gadi.liels plus tam, ka vari pasūtīt tādu izmēru kādu vajag.un par biezumu matrača-nomērīju man viņš ir 15cm biezs.paldies dormeo.
Man Dormeo matracis ir pusgadu. Tiešām, tas ir tik labs, kā to arī reklamē. Man ir sēdošs darbs un tāpēc ir ļoti svarīgi, lai varētu atslogot muguru. No rīta pamosties ir satriecoši labi!
es jau jūtu, kad dažus komentārus iespraudis pats dormeo kantoris :PPPPP~~~~~~
Par dormeo pelēšanu ir tā ka matracim jātiek gaisam klāt arī no apakšas, respektīvi ja matracis stāv uz grīdas kas ir samērā neelpojoša(lamināts, parkets,arī dabīga koka dēļu grīdas utt.)tas vienozīmīgi sāks pelēt mainoties relatīvajam gaisa mitrumam(manā gadījumā sapelēja tik ļoti ka matrača apvalku no apkšas dabūju izgriezt un izmest ārā) tāpat ja matracis stāv uz gultas kurai nav restots pamats bet viena monolīta plāksne. Vēl ir tāds joks ka jāizvairās no sintētiskajām gultas veļām. Pašam mājā ir katrā guļamistabā pa dormeo matracim varu teikt tā tas ka viņam ir supertruper saniteg vai kā viņu tur sauc pārklājums pret putekļu ērcītēm neko nedod pats savām acīm esmu redzējis kas nāk no dormeo matrača ārā izmantojot padārgu bet labu mājas uzkopšanas sistēmu kirby.(runājot par šo uzkopšanas sistēmu varu katram interesentam noorganizēt bezmaksas demonstrāciju jūsu mājoklī un tad paši redzētu atvainojiet par izteicinu kādos sū**s guļam neatkarīgi no matrača firmas cenas un laika perioda cik ilgi lietojam to) Bet par pašu matrača citām īpašībām nav ko sliktu teikt vienozīmīgi labāks par jebkuru matraci ar atsperēm par matraci ar kokosa pildījumu neko nemāku teikt vienīgi to ja uz viņa tiek k kas izliets un netiek ižāvēts kokosa pildījums sāks pūt :) dormeo matracis tādā ziņā ir pateicīgāks. Par gultām runājot neiesaku pirkt gatavas gultas veikalos kurām ir dēļu vai finiera restojums uz kura liek matraci tas salūzīs pirmajā mēnesī (ir pārbaudīti abi varianti)
Tieši dēļ tā ka samaksājot relatīvi lielu naudu par gultu veikalā atvedot mājās samontējot un lietojot to, tā salūst uztaisīju pats gultu tik par cik ir profesionāli instrumenti ar ko to izdarīt. Plus vēl tāds ka izvēlies toni un dizainu kādu gribi. Nu jau gads riņķi nulle problēmu kāda bija tāda ir ne ļogās ne čīkst(visiem draugiem radiem arī savajadzējās nu tad ķēros pie darba. šinī sakarā varu piedāvāt savus pakalpojumus Jums pēc jūsu vēlmēm izgatavot jebkura izmēra stabilu gultu ar piegādi un motāžu cenas sakarīgas pieredze ir :)
Ja interesē bezmaksas demonstrācija par mājas uzkopšanas sistēmu un ko tā var paveikt ar jūsu matraci vai arī ja interesē gultas pēc pasūtījuma droši zvanīt darba dienās darba laikā uz numuru 27001441(tele2)
Ar cieņu, Mārtiņš
Mārtiņ, tu taču esi bezkaunīgs.
Lētākie un vienkāršāk pielietojamie, nopērkamie matrači internetā - 2twins.lv
Biju Ziemassvētkos ciemos un tiku izguldināta uz slavenā ortopēdiskā dormeo matrača.Nesen esot pirkts .Nu maitas gabals ne matracis.Ka uz tāda cieta vispār var gulēt ? Kas tie cilvēki traki paliek ,ka tādus pērk,vai tad citu matraču vairs nav. Tāpēc jau arī mana kaimiņiene sūdzējās ,ka uzķērusies uz reklāmas un nauda vējā.Nu reklāmā tie naivie,uzpirktie ,cilvēciņi ,taisni žēl,ka latvieši tādi" ziepes".
man nepatik,sis matracis,vins riebigi čaukst,un trauce gulet,vai vel kadam ta ir?
nav niekā stulbāka par tik reklamēto matraci, pelē un tad smird,labu preci parasti nereklamē
Uzķēros, nopirku - nenožēloju. Nav atsperes un vīnu, kā rāda reklāmā, arī nevar izliet, ja lēkā:)
Man patīk, vīram patīk. Kad saņemšu naudu - mazajai arī nopirkšu:)
Par ortopediskajām funkcijām nezinu, taču, ja pamostamies izgulējušies - tas ir rādītājs.
Nopircis 2 komfot matrača izmērs 200 * 80 miega sieviete, no otras puses es esmu. Sieva laimīga un man ir sākušas sāp muguras un viss labajā pusē, jo es gulēt par to. Tagad es gulēt uz vecā dīvāna, un visi pagājis. Katram sava!
Jā, muļķibas gan te cilvēki raksta,.. Nu labi, ne visi.. Es guļu jau 3.gadu Dormeo comfort - super labais, firma dod 12 gadu garantiju, nevaru sūdzēties par nedrošības sajūtu. omei ortopēdiskais jau nto gadu, vispār dāma nesūdzās. Matracis nav ne ciets, ne neērts. Smirdēt nekas man tur nesmird, tika piegādāts vakuumā. Sega gan nevisi, laikam made in China, bet nu par matraci - visu cieņu. Cena arī sakarīga. Līdzīgo cenu matračiem garantija 3-5 gadi max. Jā, un ar matračiem apmierinātie jau daudz pa netu nelodās ar savām negācijām, tamdēļ jau te pārsvarā mīnusiņi vien. Ja ir doma, iesaku.
pelē un smird, grozi kā gribi:(
šausmīgs sūds uz viņa grūti taisīt bērnus
Krāpnieki, solot garantijas. Man gada laikā sapelēja, apakšējā puse, un nelīdzēja grozīšana, (varbūt jāgroza katru dienu)kaut dzīvoklis pats par sevi sauss. Kad piezvaniiju viņiem par to pastāstīju, tad bija atbilde: "Mēs pret pelēšanu negarantējam" Par gulēšnas ērtumu neko sliktu teikt nevaru, bet tagad nopirku citas firmas ortopēdisko matraci un nav problēmu.
Remontēju mīkstās mēbeles.Vislabākie matrači ir uz koka rāmja ar atsperēm. Polsterējumam jābūt vatelīnam kas piešūts ar rokām.Atsperu cietību var uztaisīt dažādu.Visi tie supermatrači ir reklāmas triks,kas nezinātajam liekas par labu mantu.Ekskluzīvs variants šņorētās atsperes polsterētas ar jūras zāli un zirgu sariem.Tādi matrači kalpo pat 50 gadus.Ja interese zvaniet 67562446
Varbut kads no pieredzes var pastastit, kurs matracis ir labaks Comfort vai Memory 12+2 vai Memory 12+2 Silver? Paldies.
Lieliskais Dormeo pelē kā traks, vēdini vai nevēdini - process strauji attīstas! Neiesaku nevienam, visi mani draugi un paziņas, kuri izvēlējušies Dormeo, dažādu iemeslu dēļ, tos izmisumā maina pret jebkuru citu matraci!
man tā pati vaina - pelē ka traks, kaut katru dienu grozi :( un dusma, ka pēc trim gadiem jāmeklē jauns - neizbaudīšu garantiju vispār :(
Matracis nebūtu slikts,bet nu pēc gadiem četriem apakša sāka smirdēt,laikam kā 'mačalka'piesūcas
Man mazais matrcītis dormeo ortopedic 80x200 ir gadus 5, viss super visi kuri uz tā gulējuši slavē. Jā jaunu izpakoju un bija tehniska smaka, pa 2 mēn. Izzūd viņa. Pats interesantākais, ka te tauta raksta, ka matraci jāgroza reizi mēnesī, bet es kā noliku uz gultas, tā 5 gadi vienā pozā stāv un nekādu pārsteigumu..... nu reklāma ir itin visam, reklamē visas preces, gan labas gan sliktas! Piem. Audi reklamē - vai tā ir slikta mašīna? Lg reklamē vai tā ir slikta firma? Blēņas... reāli dormeo liek iekšā visiem atsperniekiem, jaunas tehnologijas un te nu vai var pieņemt to vai nē! Cena kvalitāte dormeo ir ok! Šodien nopirku dormeo aloe vera, ir negatīvs moments - tas ražots Polijā. Bet pagaidām sūdzību nav!
Iesdaku painteresēties par Lonas matračiem. Viņi ir tehnoloģiski diezgan advancēti un ar ļoti lielu garantiju. Pat ja pēc 4 gadiem būtu kādas problēmas, vienk. vari samainīt pret jaunu. Zinu, jo pati vienreiz šo opciju izmantoju un nekādas problēmas nebija. Vairāk par matračiem: https://www.lonas.lv/matraci/