ģimenes ārsti
Vai kāds varētu ieteikt ogrē labu ģimenes ārstu???
Ausma Balode,Grīvas 29
man patīk-gudra māsiņa,vislabākā zobu hig.,arī zobārsti ir viņas doktorātā,analīzes var nodot.
Cik dzirdu no daudziem , Ogrē nv neviena laba ģimenes ārsta , visi strādā uz buj duj.
Tā liekas tikai vārnām........
pārslogoti viņi:(
nu tikai ne Balodi,paliksi slimāks un galīgi bez naudas.laikam Balode pati sevi reklamē.
Visi viņi ir ļoooti pārslogoti(ne jau pašu vainas dēļ)....tādēļ arī varbūt kādreiz cieš kvalitāte.
Labi, ja kāds vispār pierakstīs pie sevis, jo nesen darbu pārtrauca divi ģemenes ārsti. Tagad Skudras vietā nāk cita, bet tikai uz 2 dienām nedēļā, pārējie fiziski nespēj apkalpot jau esošos pacientus, tā ka nav runa par labu ārstu, bet gan pie kura vēl var pierakstīties.
pati vainīga,ka slimāka paliki-par daudz indes tevī......
Balode gudra daktere.
Par Balodi ir ļoti daudz sūdzību, kā arī es pati nesen pārliecinājos!
Viņai vajadzētu būt pret pacientiem iejūtīgākai! Ja es agrāk pati apmeklēju Balodes doktorātu, tad tagad es savas domas esmu mainījusi.
man arī gribētos citu bērnu dakteri - mūsējā tāda pavirša un kā pa konveijieri... Nemaz ne apskatās ne redz, ka mazajam kādas problēmas...
Kaa kai nestraada ka pa konveijeri,ka slimo tik daudz un diena jaapienem ap 30 cilveeku?Kur veel maajas viziites?
berniem iesaku vislabako dakteri berzinju ! vina ir saprotosa un gudra vina manu mazo izvilka no lielam slimosanam un glaba vinam dzivibinju jo mums ir smaga slimiba bet kops esam pie vinas mes jau gadu gandriz ka neslimojam esam vesali un dzivespriecigi! mamminas ja velaties savam bernam jauku smaidosu gurdu ar pieredzi arsti tad drosi ejat pie dakteres grantinas nenozelosiet!
Es ieteiktu n pati bērnus vedu pie Andas Lindes dziednicā.Viņa ir tieši pediatrs.
Pie Lindes???Nu-ja gribat bērnus pabarot ar antibiotikām,pat ja ir tikai iesnas-tad uz priekšu!To pat varu teikt arī par Zepu-viņa tikai māk izrakstīt antibiotikas un ne uz kādām paarbaudēm nesūta.Biju ar saviem mazuļiem gan pie vienas gan otras-un beigās pārgājām pie dakters Grantiņas.Daktere laba,tikai ziniet-ja ziemā jūsu mazais slimos,tad mājas vizītes viņai nav paredzētas-pat 300m attālumā no viņas dislokācijas vietas.
Tikai ne Dr.Lindi neko sliktaku dzive neesmu redzejusi
Lelde Samite
dakterei Lindei nav nekādas vainas, tikko kautks ne tā, sūta pie speciālistiem.
Nu tas ir labi.
Dr. Sāmīte
Mums ir Linde, sūdzības vien dzirdu, bet piedzīvojusi neesmu. Kad sestdienā aizbraucām uz uzņemšanu, izrakstīja antibiotikas,kad gājām atrādīties noteica, ka varēja bez tām iztikt. Mums antibiotikas izrakstījusi tikai īpašos gadījumos,kaut bieži slimojam, kad bez tām nu galīgi nevar. Cik cilvēku, tik viedokļu.
Ja gribat patiešām labu ārsti bērnam- tad tikai dr.Grantiņu.Linde-garām,Zepa arī,par Sāmīti labāk vispār nerunāt-visas tikai māk antibiotikas izrakstīt un pavirša attieksme pret pacientiem.
Par Baiku daudz sūdzību un ļoti dumja! Apvaino pacientus un ir nekorekta!
Tikai ne pie tādas briesmones!