Tabex
Saiet lūdzu vai kāds nezin cik maksa zāles Tabex,smēķēšanas atmešanai.esmu laukos,aptieka tālu,brīvdienas nevaru uzzināt cenu.varbūt kāds zin?
paņem un nomet, zāles ir tikai psiholoģiskais glābiņš!
nu kaut vai psihologisks,bet varbut bus vieglak.
pēc pieredzes saku--->atmest var arī bez medikamentu lietošanas...sapērcies lielā vairumā košļenes un kad rodas sajūta , ka gribās pīpēt košļā košļeni....bet ar tām vien nepietiks vajag ļoti LIELU GRIBU...lai veicās!!!! :)
Ja pieejams internets, tad jau tajā var atrast arī cenu.
Aptiekas strādā arī brīvdienās.. Bet kāpēc vienkārši nepiezvanīt un neuzzināt cenu?
Varbūt cilvēkam vajadzīgs psiholoģiskais atbalsts un iedrošinājums no komentētājiem...
Netā nav cenas.nevaru atrast.
Kad es metu nost smēķēšanu pirms pusotra gada Tabex maksāja 4 Ls ,tagad varbūt nedaudz dārgāk. Nezinu, kas palīdzēja atmest -vēlēšanās vai tabletes,bet nu jau pagājuši 1,5 gadi un nesmēķēju . Good luck.
Vakar bija - no 6-7 Ls
Dzirdēts, ka ļoti palīdz Karra grāmata "Kā viegli atmest smēķēšanu".
Tabex maksa 5.30 LS.
Paldiesiņš;)
Tā grāmata tiešām palīdz.Autors: Alens Karrs
Palīdz viss, kas spēj Jums iegalvot, ka varat atmest. Vai tā būtu grāmata (daudziem gan interesētu filma :D), vai tabletes, vai vienkārši motivācija, gribasspēks un raksturs, bet jebkurā gadījumā atmetējs būs ieguvējs. Vienkārši tā atkarība pāries uz ko citu (piemēram sportu, sliktāk ja uz ēšanu). Vienalga, Philip Morris mūs visus ir iedzinis mīnusā, bet kopīgi mēs varam atriebties :D Veiksmi!!!
P.S. Man Tabex palīdzēja. Atmetu 3 dienās. Nekādu problēmu.
tabex maksaa ap7,00ls
Ojjj,kur labi ka atradu atsauksmes,divas dienas nesmēķēju-dzīvesprieks pazuda,galva durna,fu,bet iedzerot šitādu tabletīti,kaut psiholoģiski,tomēr vieglāk būs,smēķēju jau 17gadus,nu jau pietiek!:)
Kamēr lieto Tabex viss ir ok, tiklīdz pārstāj, tā atsāc smēķēt.
Ja nav gribēšana atmest, tad arī nekas nesanāks...:(
vai to gramatu var izlasit interneta?ja,ja,ka!
Man nepaliidz Tabex, neko nejuutu, piipeeju taapat. Staazsas piipeeshanaa15 gadi. VienØgais atmeshanas liidzeklis tikai gribasspeeks, kura man nav.
Tabex maksaa 6,20 Ls.
kur var nopirkt??
Man ir 50.Pipeju no 18 dadiem.Nepipeju kad biju stavokli un pec tam,bija draudzenes kuras pipeja un es atkal uzsaku.Gribu atmest,bet nau rakstura.
tagad viņas maksā 7.21 pirku 09.08.2010.
Tabex tiešām labs, man ir problēmas ar raksturu, izlasīju to grāmatu, noskatījos filmu, meiģināju nicorete, un vēl daudzas metodes; neviena neuzrādīja tik labu rezultātus kā tabex.
Man pat draugi ar 20 gadu stāžu ir atmetuši ar tabex!
Tāpēc arī pats pameiģināju, un jūtos laimīgs! Vienīgais kāre uzsmēķēt nepamet, it sevišķi ja iedzer alu:D
Bet motivācijai un gribasspēkam ir jābūt, bez tā nekas nepalīdzēs :)
velos atmest smekesanu bet esmu vairakas reizes meiginajis. taka esmu sportists nevaru bojat savu veselibu. lkm rit naksies nopirk TABEX.... lai veicas visiem parejiem arii atmest smekesanu. un atcerieties, ja neesat pameiginajusi atmest tad nevajag teikt ka nevarat atmest..
zĀLES MAKSĀ 8. 02