masazas salons!
Labdien!Gribētu jūsu domas par to ,ja Ogrē atvērtos jauns,jauks masāžu salons ar daudziem masāžas veidiem ,gan pieaugušiem gan bērniem tiktu iespēja būt kvalitatīvi izmasētiem un par salīdzinošu samaksu par labi paveiktu darbu un sagādāto baudu!Vai būtu Jums vēlēšanas tādu apmeklēt un ir velme ,lai tāds būtu?Jo masažas ir dažādas ari ,kas palīdz atkopties pēc operācijam utt...netikai pēc nogurušas darba dienas!
Tas par baudām izklausās pēc ķīniešu masāžas!:)
Ja tajā jaunajā salonā varēs izmantot arī veselības apdrošināšanas polises, manuprāt, klientu netrūks.
Peka,ja tu pati ar masēšanu nenodarbosies un gribēsi kādam labam masierim(kuram ir medicīniskā izglītība,masiera sertifikāts un darba pieredze)izīrēt telpas,tad lai cik grezns,skaisti aprīkots salons nebūtu būs zināmas problēmas.Masāžas speciālists ar savu peļņu(50%) nedalīsies un lielas īres maksas nemaksās.Cik man zināms, masieri izīrē telpas pa salīdzinoši simbolisku samaksu(mazākums),pārējie iet pie klienta vai pieņem klientus pie sevis mājās.Ja vēlies ar to nodarboties pati,tad tas ir tikai apsveicami,labu masieru Ogrē nekad nebūs par daudz!
domaju,ka galvenais ir klienta izdabashana un skaistam salonam nav obligti jabut pashos augstumos-skasts ir tirs un kartigs pat ja nav super dargs iekartojums-galvenais ir klienst+tiriba+laipniba+kartiba!
par polisem es domaju,ka drizak bus jo daudziem tadas musdienas ir un nav jau ollielas atshkiribas ,kas to naudu maksa-tikai darba biku vairak !
aizejiet pie Ilgas Mālkalnes 5. man patīk,arī apdrošināta-naudu saņēmu atpakaļ...labi,ka kāds masieris strādā vakaros
Tieši šobrīd mani interesē masāžas iespējas Ogrē.
Protams, ka būtu pieprasījums, jo gandrīz visiem ir polises un ļoti lielai daļai masāžas patiešām ir nepieciešamas.
Priecāšos, ja tuvāk mājām Ogrē atvērtos kas jauns, jo šobrīd eju kursu Rīgā.
inga,bet viens vilveks nespej apkalpot visiem ,kam ogre ir nepiecieshamas masazas piet tam lielakai dalai arsnieciskas..ir jau paris saloni,bet par maz tomer!
ir nācies iet uz masāžu salonā,kur pati masiere piedāvājas veikt jums masāžu mājās, jo būšot lētāk,... rēķinies ar to!
protams ,bet kvalitate!
peka,kvalitāte nav atkarīga no tā vai masieris masē salonā vai pie tevis mājās.
roku darbs ne,bet ne jau visas masazas tiek veiktas tikai ar plikam rokam ir ari papildierices un ziedes utt...nerunasim par udens apraturam u.c.
roku darbs ir roku,un nedomāju kā masieri iet uz mājām masēt bez eļļas vai ziedes,neviens apparats nevar aizstāt rokas.
tas tomēr ir luksus pakalpojums, reti kurš tagad to var atļauties
man arī ļoti patīk masāža, šobrīd varētu atļauties 5Ls par visa ķermeņa masāžu, meklēju tagad piemērotāko variantu:)
Ogre tik daudz salonu kur piedava masazas,un tik maz maksatspeigu klientu. Cenas jau nokritas,neizdevigi stradat.
Vai vēl kāds masāžas salons šobrīd Ogrē ir palicis?
Par Ogri neko nezinu, bet Rīga labi masieri un masāžas saloni ir daudzi, atliek vien pameklēt. Piemēram, skat. http://www.masazas.lv - Rīgas masāžas salonu/masieru portāls. Izvēlies, kurš tev labāk patīk.