Jautājiet!Jums atbildēs!
Uz Jūsu interesējošiem jautājumiem atbildēs fizioterapeits Vadims.
dazhkaart saap potiite! ko man tagad dariit?? :)
Man pietupjoties krikšķ ceļi. Par ko tas liecina?
:D :D :D labais
Ja krikšķ ceļi, tad tas var liecināt par locītavu virsmu nelīdzenumu, ap un ceļa locītavā esošo mīksto audu sklerozi. Tāpat to var izraisīt ilgstošas statiskas slodzes (stāvēšana,sēdēšana).Jo locītavas "smērviela"-sinovijs izdalās locītavā pie aktīvām kustībām spiediena maiņas rezultātā.Tāpat ir jāpārbauda iegurņa simetrija, pie tā stiprinās muskuļi, kuri veic kustības celī, dažāds šo muskuļu tonuss var ietekmēt ceļa locītavas stāvokli.Tāpat ir jābūt kārtībā muguras jostas daļai, jo no turienes tiek nodrošināta kāju muskuļu inervācija.Problēmas pēdas locītavā (kādreiz bijuši saišu sastiepumi,lūzumi), plakanā pēda arī ietekmē ceļa locītavu. Tātad problēma ne vienmēr var būt tur kur krakšķ
Vadims piesaista uzmanību???? cenas nolaid,tad varbūt cilvēki nāks
Sāpes potītē var izraisīt x kāju deformācija, plakanā pēda.Tāpat vecas traumas(potītes saišu sastiepumi,lūzumi) izsauc pēdas locītavu nobloķēšanos.Problēmas ceļa locītavā un asimetrisks iegurnis arī ietekmē pēdas biomehāniku.Ir jāgriežās pie speciālista, lai noteiktu primāro cēloni sāpēm!
Anna,es tikai atbildēju uz Jūsu jautājumu, tas nav uzaicinājums nākt pie manis!
Vadim, paldies par atbildi! Es patiešām ilgstoši sēdu! Un tu, viltus anna, izdomā sev citu niku!
Kas ir ilgstoša statiska slodze? Cik stundas no vietas? Un, ja man ir sēdošs darbs, ik pēc cik ilga laika būtu jāizkustas - jāpieceļlas, jāpastaigā vai jāpietupstas?
aizej,samaksā un Tev pastāstīs......
Ik pēc 30 vai 60 min.ir jāveic vingrojumi ar pēdām-pacelt papēžus, pirkstgalus. Saliekt un iztaisnot ceļus, kādu laiku pasēdēt ar iztaisnotām kājām.Nebūtu vēlams sēdēt pārliekot vienu kāju pāri otrai, jo tas palielina slodzi uz meniskiem.Periodiski piecelties, pastaigāt, izstiept kāju muskuļus.Un jādzer pietiekoši daudz šķidruma, lai būtu no kā veidoties sinovija šķīdumam.
Ik pēc 30 vai 60 min.ir jāveic vingrojumi ar pēdām-pacelt papēžus, pirkstgalus. Saliekt un iztaisnot ceļus, kādu laiku pasēdēt ar iztaisnotām kājām.Nebūtu vēlams sēdēt pārliekot vienu kāju pāri otrai, jo tas palielina slodzi uz meniskiem.Periodiski piecelties, pastaigāt, izstiept kāju muskuļus.Un jādzer pietiekoši daudz šķidruma, lai būtu no kā veidoties sinovija šķīdumam.
pēc sēdošas darba dienas sāp starp lāpstiņām...
vadim! tā potītes sāpe man ir splēlējot futbolu! kā man labāk būtu rīkoties - uz pasgadu iepauzēt vai pirms spēles kāju notīt ar kādu nebūt saiti?
Maija!Sāpes starp lāpstiņām var izsaukt nepiemērotas darba mēbeles,piemēram, ja nav kur atbalstīt darba laikā apakšdelmus.Krēsls bez elkoņa balstiem,galds ar izbīdāmu klaviatūru var veicināt kakla-plecu joslas sasprindzinājumu.Ir jāizvairās no nepareizas sēdēšanas.Sēžot ir jāsaglabā jostas daļas fiziologiskā lordoze, tāpat skatoties monitorā nevajag izvirzīt kaklu un plecus uz priekšu.Periodiski ir jāpieceļās,jāpastaigā,jāuztaisa vingrojumi plecu joslā,kakla daļā.Ja protat, var veikt pašmasāžu kalam,pleciem,galvai.Pēc darba ir jāpastiepj (to var darīt dušā,silts ūdens atbrīvo muskuļus) pakauša,plecu joslas muskuļus.
Cik gan cilvēki daži ir truli.tev piedāvājas atbildēt uz jautājumiem,pat nav pakaļa jācilā un nekur nav jāiet,bet vajag taču kaut ko trulu pateikt.
Ja potīte sāp ilgu laiku, tad ir jāatrod tam cēlonis, tāpēc nevajadzētu atlikt vizīti pie speciālista.Ar laiku problēmas potītē var izsaukt sāpes,kustību ierobežojumu ceļa locītavā. Varbūt pietiks ar potītes locītavas,pēdas kaulu mobilizāciju,muskuļu un saišu atslābināšanu, kas var prasīt pāris procedūras.
taatad vadim kaada ir apmekleejuma taxe, un vai bta apd. polise sedz tavu apmekleejumu?
sāpes tricepsos un ikros , sāp arī ceļgali īpaši pēc "kodieniem". ko darīt lai tā nebūtu ???
Amok,lai atrastu sāpju cēloni muskuļos ir jāzina sīkāk par sāpju raksturu,kad tās parādās,kas atvieglo sāpes utt.Ir jāredz cilvēks dzīvajā!
njaaa, man šķjiet ka man sen laiks apmekl;et kādu labu dakterīti psihiatru !
a kur to fizioterapeitu var normālu atrast ?
Īsti nezinu vai tas nu būs pēc spcilizācijas?! Man jau kādu laiku atpakaļ tirpst kreisās rokas mazais pirksts, nesen sākušās tirpuma pazīmes blakus pirkstam (zeltnesim). Tirpoņa ir nemitīga, brīžiem jau vairs neievēroju, bet tas nu tomēr ir traucējoši. Kas varētu būt? asinsrites problēmas?
Iespējams tas ir elkoņa nervs, lai to noteiktu ir speciāli testi,jāizmeklē kakla daļa.
Esmu 50gadīga sieviete.Man jau pusgadu sāp papēži , reizēm arī starp potītēm un papēžiem ,reizēm velk kājas aizmugurē no ceļgaliem līdz dibenam. Sāpes vairāk jūtu naktī , dienā tās mazāk izteiktas. Man patīk staigāt ar apaviem, kuriem nav papēžu.Terapeite nereaģēja uz manu stāstījumu..:((.Ko man darīt?
Sāpes papēžos var izsaukt tā saucamais "papēža piesis".Nevar izslēgt plakano pēdu...Juce, jums ir jāgriežās pie fizioterapeita, lai tas izmeklē mugurkaulu, apskata iegurņa simetriju.Ļoti bieži pastrādājot uz augšminētajām struktūrām var palīdzēt noņemt muskuļu sasprindzinājumu un sāpes papēžos.Ja ir plakanā pēda,tad jūsu vecumā būtu labi pagatavot pie ortopēda speciālu zolīti, kas balstītu pēdas iekšējo velvi.
Labdien, Vadim! Sakiet, lūdzu, kā varētu labot stājas vājumu 5 gadīgam bērnam? Jau iepriekš pateicos par atbildi.
5 gadīgam bērnam uz priekšu izvirzīts vēders,spārnveida lāpstiņas,x kājas un plakanā pēda var būt arī norma,jo kusību balsta aparāts vēl tikai attīsās.Tikai apskatot bērnu,speciālists var izlemt vai tam ir stājas vājums.Bērnam sasniedzot 7 gadu vecumu ,augšminētajām stājas īpatnībām vajadzētu izzust.Bet kā pieredze liecina,diemžēl,lielai daļai pirmsskolas vecuma bērnu stāja pasliktinās.Par iemeslu tam ir mazkustīgums,bērni arvien vairāk laiku pavada telpās.
Būtu labi,ja bērns biežāk staigātu pa āru,iesaistīt to rotaļās ar bumbu,stafetes,gumijas,klasītes utt.Ārstnieciskā vingrošana šajā vecumā varētu radīt zināmas problēmas.Bērnam pietrūkst pacietības izpildīt vingrojumus,līdz ar to grūti sasniegt muskuļus trenējošu efektu,tāpat grūti ir noturēt vingrojuma pozīciju.Šeit var dot efektu tikai individuālas nodarbības.Tātad ,kustības,kustības un vēlreiz kustības,lai bērns mazāk laika pavada sakumpis spēlējoties.
Ļoti svarīgi ,lai 2x gadā fizioterapeits apskatītu bērna stāju un novērstu,ja tāda ir, iegurņa asimetriju,skriemeļu nobīdi , novērtētu kāju garumu,galvaskausa kaulu kustīgumu.
Liels paldies par izsmeloso un profesionalo atbildi. Stajas vaajumu konstateeja gimenes arsts. Bet pati redzu, ka bernam verojamas visas Jusu nosauktas stajas vajuma pazimes. Vai ir iespejams bernu paradit Jums? Ja ja, kadas ir Jusu koordinaatas? Jau ieprieks paldies.
Ar koordinātām nevarēšu palīdzēt,šajā forumā nedrīkst dot reklāmu!
Manuprāt, būtu tikai normāli, ja Jūsu rakstiskajām konsultācijām sekotu praktiska palīdzība. Es te neredzu neko nosodāmu! Un Jūs, Ogrenet darbinieki?
Sāp mugura krustu rajonā. Sevišķi no rītiem un pēc ilgstošas sēdēšanas. Esmu sieviete pāri 30. Darbs sēdošs, bet regulāri apmeklēju sporta nodarbības. Ko vēl varētu darīt? Vai varētu būt, ka tas ir epidurālās anestēzijas dzemdībās rezultāts?
Pie epidurālās anestēzijas dūriens tiek veikts starp 2-3,3-4 vai 4-5 jostas skriemeli.Jums sāp mugura krustu rajonā,tas atrodas zemāk.Vaina jāmeklē pašā krusta kaulā,iegurnī.Dzemdību laikā tas varēja nofiksēties,sagriezties.Pirms turpinat sportot, Jums jāgriežās pie fizioterapeita,lai veiktu iegurņa kaulu korekciju.Vieglos gadījumos, tas var prasīt pāris procedūras.Ja ilgstoši saglabājas krusta kaula nepareizs stāvoklis,tad tas var dot pastiprinātu noslogojumu uz starpskriemeļu diskiem,kas var novest pie nervu saknītes kompresijas un sāpēm pa kāju.Tāpēc vizīti nebūtu vēams atlikt..
Vai ir iespejams izlabot ,ja ir likas kajas x nedaudz ,kaukadi vingrojumi man ir 28 gadi .paldies.
Ja x kāju forma ir saistīta ar gūžas ārējo rotatoru paaugstinātu tonusu,tad nokoriģējot jostas daļas skriemeļus,no kurienes tiek nodrošināta šo muskuļu innervācija,stiepjot ārējos rotatorus, var panākt zināmus rezultātus.Ja x kāju deformāciju izsauc kaulu formas izmaiņas, tad neko izlabot nevarēs.
Patiešām , beidzot kaut , kas vērtīgs parādījies Ogrenetā! Fizioterapeits Vadims strādā Jaunogres bērnu sanatorijā, pati esmu pie viņa ārstējusies- interesantas metodes, labi rezultāti.
Reti atļaujos lamāties, bet piedodiet - tie ir stulbeņi , kas mēģina par šo visu ņirgāties !
Bērnam ir 2 gadi un 10 mēneši un \zteiktas x formas kājas. Kas būtu jādara?
Sandra, bērnam sākot staigāt, sāk veidoies fizioloģisks ceļu valgus stāvoklis(x kājas), kas savu maksimumu sasniedz 2,5 gadu vecumā un pakāpeniski mazinās, līdz sasniedz neitrālu stāvokli 4-6 gadu vecumā. Ja bērnam ir liekais svars vai plakanā pēda, tad pastāv risks, ka valgus pozīcija ceļu locītavās var arī palikt.Ir speciāli vingrojumi, ko jums var parādīt fizioterapeits. Bet visefektīgākā metode ir regulāras izjādes ar zirgu.
Nesen man tika konstatēta mugurkaula deformācija - skolioze torakālājā apvidū. Pati studēju fizioterapiju un ar kolēģiem spriedām ko vajadzētu darīt, par vingrojumiem utt. Izmaiņas nav lielas un ir labojamas, izbīdījušies daži skriemeļi. Labprāt uzklausītu vēl kādu ieteikumu, ko es varētu darīt, lai uzlabotu savu stāvokli vai vismaz novērstu skoliozes attīstību!
Sen jau sanatorijā viņš vairs nestradā, cik zinu var meklēt praksi kaut kur pie Neptūna.
Lelde,ir jāredz mugurkauls,iegurnis un stāja kopumā, lai varētu spriest par iespējamo terapijas veidu.Vispirms ir jānoskaidro kā šie skriemeļi ir sagriezušies (flex,ext,lateroflex,rotācija vai tā ir fiksācijas kombinācija), kuri krūšu skriemeļi (līmenis).Iespējams,šī deformācija ir sekundāra-primārais cēlonis ir augstāk vai zemākesošajos m-kaula segmentos,varbūt tā ir viscerāla problēma(vidastene,plaušu pleira,diafragma),kas radīja šo skriemeļu nobīdi,varbūt tā ir kraniāla problēma utt.
Labdien..Palasiju šo lapu un ieguvu mazliet interesantas informācijas.Bet man pašai ir jautajums.Vēršos pie Jums.Man ir muguras skrimšļa nobīde.Ko tas varētu nozīmēt?Nu tiešāk vai tas ir ļoti nopietni.itkā veicu dažādas vingrošanas procedūras,bet tas nelīdz.Tagad gandrīz katru dienu sāp.Itkā smeldz.nobīde atrodas apmēram pie labās lāpstiņas uz mugurkaula pusi.Vai ir kādas zāles?Un vai ir bijuši gadījumi ,ka ir jāveic kāda operācija saistībā ar šo jautājumu.Man tas liekas ļoti šausmīgi,jo man ir tikai 17 gadu. :(..paldies par palīdzību jau iepriekš.
Klinta, vispirms jātiek skaidrībā par muguras skrimsli.M-kauls sastāv no skriemeļiem,kas savā starpā ir savienoti ar fasešu locītavām (skrimslis,kas ļauj skriemeļiem kustēties vienam attiecībā pret otru),starp skriemeļiem atrodas starpskriemeļu diski.Kas īsti ir nobīdījies-skriemelis attiecībā pret otru skriemeli vai starpskriemeļu disks, to ļauj noteikt izmeklēšana (datortomogrāfija,magnētiskā rezonanse, skriem. nobīdi -rentgens).Sāpju iemesls var būt arī savilkti muskuļi,fasešu locītavu bloks,starpribu nervs,ribas subluksācija utt.Ir jāredz mugurkauls,iegurnis,viss ķermenis,t.i,dzīvajā.Ir jāgriežās pie fizioterapeita vai pie kāda cita speciālista, kurš var novērtēt tavu kustību balsta aparātu vai griezies pie ģimenes ārsta, lai tas tevi nosūta uz augšminētajiem izmeklējumiem.
Labdien! Man bērnam (2,10g) ir abu ceļu valgus deformācija. Arsts teica ka izmasēt neko tur nevarot. Šis ārsts, kas mūs apskatija bija vietējais traumatalogs. Viņš mūs nosūtija uz Rīgu pie ortopēda. Vēlējos vaicāt varbūt Jūs varat ieteikt kādu labu daketeri ( ortopēdu, fizioterapētu), kurš tiešām būtu specs šajos jautājumos?
Dace, skatīt augstāk atbildi Sandrai! Pie valgus deformācijas var pielietot masāžu (jostas d.skriemeļi,lai uzlabotu kāju muskuļu innervāciju,kāju muskuļus-abduktorus relaksēt,adduktorus tonizēt).Koriģēt plakano pēdu,ja tāda ir.Jāuzlabo krusta kaula kustīgums,jānokoriģē iegurnis.Ir speciāli vingrojumi x-kājām.Visu to var veikt jebkurš fizioterapeits,būs tikai atšķirīgas pieejas metodes.Bet vispirms,pirms jebko uzsāk, bērns ir jānovērtē-stājas simetrija,muskuļu tonuss,gaita utt.
sveicinaati.man ir taada lieta ka visu laiku krikšķ lociitavas.saakot ar potiiteem un beidzot ar pirkstu kauliņiem.saap arii spranda un mugura.locītavās jūtams nogurums.es domaaju ka tas savaa veidaa vareetu buut saistiits ar to sķīdumu locītavās.ir kautkāds līdzeklis lai uzlabotu lociitavu stāvokli?
Labdien!
Vai Jus luudzu nebuutu tik laipns un neatbildeetu uz manu jautaajumu. Man ir 24 gadi un man sak veidoties/augt pedu kauls kursh atrodas saanaa pie lielaa peedu pirksta, kas protrams ir ljoti sapigs process un negliits. vai Jus luudzu neieteiktu kaadu metodi, kaa to var noveerst un varbuut pat samazinaat?Esmu dzirdeejusi, ka smeereejot 10 % joda shiidumu,arii tas liidzot. vai tas taa ir??
Pateicos jau ieprieksh par atbildi!
Atbilde Jānim.Lai uzlabotu skrimšļa vielmaiņu var lietot hondroprotektorus, piem., glukozamīnu. Bet tikai ar to būs par maz! Ir jāizvairās no ilgstošas statiskas (sēdēšana, stāvēšana) un dinamiskas slodzes (skriešana,iešana). Tāpat nebūtu vēlama liela svara celšana (bodibildings, krāvēja profesija).Ja locītavas tikai krakšķ un nav sūdzību par sāpēm, pietūkumu (ja novēro šādus simptomus ir jāgriežās pie ģimenes ārsta un ir jāveic tālāka izmeklēšana), kustību ierobežojumu,tad iespējams tas ir saišu aparāta vājums, pastiprināts kustīgums. Kas attiecas uz sāpošo muguru, tad tev ir jāgriežās pie fizioterapeita, lai tas veic nepieciešamo mugurkaula skriemeļu,iegurņa korekciju, atbrīvo sasprindzinātos muskuļus, parāda tev individuāli piemeklētos vingrojumus un pastāsta par ikdienas pozu ergonomiju.
Liene, īkšķa kauliņš jeb hallux valgus mēdz veidoties, ja samazinās pēdas šķērsvelve. Tam par cēloni var būt ilgstoša augstpapēžu, platformas apavu nēsāšana, ķermeņa gravitācijas centra nobīde uz priekšu, kas palielina pēdas priekšējās tršdaļas noslogojumu.Tāpat ir jāmobilizē pēdas kauli, lai atbrīvotu pēdas nervus un uzlabotu īkšķa atvilcēja muskuļa tonusu. Ir jānotestē augstāk stāvošās struktūras- ceļa,gūžas,iegurņa,skriemeļu locītavas.Ja hallux valgus ir abās pēdās,līdzēt būs grūtāk,jo tas ir iedzimts saišu aparāta vājums.
Man ir 35 gadi. Šķaudot, noliecoties (īpaši no rītiem, piem. velkot apavus) sāp mugura krustu rajonā - vai varētu būt, ka jau šajā vecumā muskuļos notikušas izmaiņas? Darbs ir sēdošs un pie datora, bet apmeklēju fitnesa nodarbības.
Izmaiņas muskuļos var notikt jebkurā vecumā, tie var palikt vāji, saīsināties. Atšķirīgs muskuļu tonuss izmaina skriemeļu,iegurņa kaulu,ekstremitāšu locītavu stāvokli. Šādi tiek pārslogots kustību balsta aparāts, kā rezultātā rodas, sāpes, stīvums, kustību ierobežojums locītavās. Rodās locītavu virsmu neatbilstība, kas izsauc to ātrāku nodilšanu (ceļu, gūžas, starpskriemeļu locītavu artrīts). Tāpēc, ja arī nav nekādu sūdzību, bet tiek strādāts darbs, kas noslogo mugurkaulu,būtu vēlamas profilaktiskas kustību-balsta aparāta pārbaudes pie fizioterapeita, osteopāta, manuālā terapeita, lai varētu sakārtotu ķermeni pēc iespējas simetriskāk. Ja ir sāpes mugurā, tad nebūtu vēlams nodarboties ar fitnesu, jo vingrojumi ir jāpiemeklē individuāli (ārstnieciskā vingrošana), ko dara speciālists pēc izmeklēšanas.Atsevišķi aerobikas vingrojumi, joga, trenažieru zāle var tikai kaitēt mugurai un radīt paasinājumu.
man ir delins 4.gadinus vecs mums ir x veida kajinas celos,cik esmu bijusi pie arstie saka ka javingro .bet baidos ka tas kajinas nepaliek tadas uz muzu .ko lai daru?
Dina,skat.atbildi augstāk Sandrai!Svarīgi ir ne tikai speciālie vingrojumi pēdām, kāju muskuļiem, bet arī atrādīt bērnu speciālistam, lai novērtētu iegurņa simetriju, muskuļu tonusu.
paldies,
man ir 11 gadi un man ir līkas kājas!
ko es varētu darīt lai vairāk tādas nebūtu?
es vienkārši gribu taisnas kājas..
Atsevišķos gadījumos kāju šķietamu deformāciju var izsaukt kāju muskuļu asimetrisks tonuss,šādos gadījumos var palīdzēt.Ir jāredz dzīvajā...
paldies tāpat!
bet vai es pati neko nevaru darīt?Nu piemēram ar vingrojumiem?
Darīt var, tikai pirms muskuļus stiepj vai trenē ir jāatrod to saīsināšanās, vājuma cēlonis. Atsevišķos gadījumos (gūžas kakliņa leņķa izmaiņas, apakšstilba vai augšstilba kaula deformācija) konservatīvā medicīna ir bezspēcīga.
Ko var darīt ja sāp kājas potīte un ceļa locītava, pēc analīžu rezultātiem viss normas robežās, kā arī kāja pie potītes sapampusi. Paldies!
Ja rentgens nav uzrādījis potītes plīsumu, tad varētu būt saišu sastiepums. Var mēģināt uzlikt ellastīgo saiti ap potīti (2 nedēļas). Ja sāpes nepāriet,ir jāgriežās pie fizioterapeita, lai tas izmeklē pēdas, ceļa, gūžas locītavas,iegurni un muguras skriemeļus.
Sveiki,Vadim!Man ir tāda problēma,ka jau labu laiku sāp plaukstas locītava,bet sāpes parādās tikai tad,kad ceļ kādu smagumiņu un pampus ir knapi pamanāms.Agrāk strādāju tādu darbu kur biezi nācās dauzīt ar amuru,tur tad arii sabojaaju.Vēlos uzzināt vai tā ir viegli ārstējama kaite un vai var rasties problēmas no tā,ka ilgi neesmu griezies pie ārsta???Liels PALDIES!!!
Edij, ļoti iespējams tās ir vibrācijas izraisītas sekas jeb vibrācijas slimība.Vibrācijas slimībai izšķir trīs galvenos sindromus:
Asinsvadu sindroms — salšanas sajūta pirkstos, sāpes, paaugstināts jutīgums pret pazeminātu temperatūru, balto pirkstu fenomens (uz roku pirkstiem aukstumā parādās balti plankumi).
Perifērā neiropātija — jušanas traucējumi, tirpšanas, parestēzijas, sāpes, smagākos gadījumos — arī nespēks.
Balsta-kustību aparāta bojājumi — sāpes, aktīvo un pasīvo kustību apjoma ierobežojums.
Vibrācijas slimības ārstēšanā galvenais uzdevums ir izvairīties no tālākas saskarsmes ar izraisošo aģentu, t.i. — vibrāciju. Pārējā ārstēšana ir — lietot asinsvadu paplašinātājus un mikrocirkulāciju uzlabojošus līdzekļus, nesteroīdos pretiekaisuma līdzekļus, preparātus locītavu skrimšļa uzlabošanai, kursu veidā B grupas vitamīnus un fizioprocedūras, un kustību funkcijas saglabāšanai — regulāri ārstniecisko vingrošanu.
Tev ir jāgriežās pie neirologa, lai veiktu specifiskus testus un noskaidrotu precīzu diagnozi.
Labdien! Man ir dēliņš 1,1 gadu vecs! Viņam parādījusies vēlme gulēt uz spilvena, tad nu domāju, no kāda vecuma ir ieteicams bērnam gulēt uz spilventiņa un kādu lai pērk pirmo spilventiņu! Paldies!
Kakla daļas izliekums izveidojas līdzko zīdainis sāk noturēt galvu. Optimāls, ergonomisks ķermeņa stāvoklis gultā ir,tad kad saglabājas mugurkaula izliekumi,šajā gadījumā- kakla lordoze.Tāpēc zīdainim var palikt zem galvas pārlocītu paladziņu, lielākam bērnam vajadzētu spilvenu.Par spilvenu pildījuma «elpošanu« , antialerģiskām īpašībām, deformāciju jums pastāstīs veikalā.
Labdien! Nu jau trīs mēnešus man sāp potītes un ceļa locītavas. Reimoproves labas, ar vēnām arī viss kārtībā. Ko darīt? Pie kāda speciālista doties?
Lāsma, jums jāgriežās pie speciālista, kurš nodarbojas ar kustību-balsta aparātu,t.i.,fizioterapeita, manuālā terapeita, ortopēda vai osteopāta.
Sveiki.... no augusta esmu uz zilās lapas, jo sāp plaukstas locītava..... sākās ar to ka sāka sāpēt plaukstas locītava- tā kā stīpa būtu apžņaugta! Aizsūtīja pie traumataloga- izsecināja ka cīpsla plēsta- ģipsis 2 ned.... Noņemot ģipsi sāpes tādas pašas+ apakšdelms jau sāp...... izgāju fizioprocedūras... palika sliktāk....Aizsūtīja pie cita traumatologa... uztaisīja asins analīzes, kompi, rengens.... viss OK.... taisa blokādi apakšdelmā, jo sāpēt sāk vēl elkonis tā kā ar drāti bakstītu..... pēc blokādes palika 50% sliktāk, otru blokādi vairs netaisa. Aizsūta pie 3 traumatologa- blokāde plaukstas locītavā.... 5% palika labāk, bet paliek tās pašas iepriekšējās pazīmes ko nevaru izdarīt: nevaru paņemt krūzi rokā, filēt zivi, pacelt pannu, izķemmēt matus, atvērt durvis- vārdusakot nevaru saliekt plaukstu leņķi un veikt darbības...
Ieva, grūti ir ko ieteikt, ja roka nav iepriekš redzēta, izmeklēta...
Man saluza guzas kalins, saurakaja vieta, tagad saopereja! Pagaaja meenesis bet nevaru veel iztainot celi, kapec ta?
Kustīgums ceļa locītavāir atkarīgs no pēdas un gūžas locītavas kustīguma.Ir jāgriežas pie speciālista ,lai izstrādā šīs locītavas un parāda vingrojumu kompleksu.
Labdien,man tika konstateeta mugurkaula kruusu-jostas dalas skolioze. 15gadi,ko man dariit?
Vispirms ir jāredz rentgens, pēc tam mugurkauls ir jāizmeklē pie speciālista(fizioterapeita, osteopāta, manuālā terapeita), skolioze var būt funkcionāla vai arī strukturāla. Atkarībā no tā tiek nozīmēta tālākā ārstēšana.
Kádéll veidojás iegurnna asimetrija?????
Nevaru naktī gulēt. Kā laižos miegā tā spranda saspringst, ausīs džinkst, galvvidus notirpis, jāieņem vertikāls stāvoklis. Bieži ir sāpes pie kreisās auss, pie kakla, kur sākas galvaskauss. Biju uz "dopleksiju", asinsrite esot normāla, bet man tās problēmas sākas pēc zināma laika, kad es guļu horizontāli. Dopleksiju taisa uzreiz kā noguļos, bez pagaidīšanas. Nu jau sākušās problēmas ar kreiso roku, nevaru pacelt bez sāpēm. ārsti uzskata, ka tas ir uz iedomu pamata. Pa dienu nekas, varu dzīvot, bet naktis ir tīrais murgs.
liigai.Iegurņa asimetrija var veidoties no pēcoperācijas rētaudiem, asimetriska kāju garuma, no saīsinātiem muskuļiem, kas stiprinās pie iegurņa,mazā iegurņa orgānu hroniskām saslimšanām...
Līvijai.Vispirms jāuztaisa bilde kakla daļai, iespējams jānokonsultējas pie neirologa, pēc tam jādodās pie fizioterapeita,osteopāta, manuālā terapeita, lai tas sakārto kakla daļu.
Labdien!Sakiet ludzu kas ir viltus locitava?
Piem.,péc lúzuma kauli nav saauguši dēļ tā, ka nav uzlikta imobilizācija.Starp šiem kauliem var izveidoties pataloģisks kustīgums, tā ir viltus locītava.
Labdien!Man pēdējā nedēļa ir tīrais murgs.No sākuma sagriezās galva, tad sāka tirp abu roku mazie pirkstiņi, pēc tam jau asinspiediens 154/ 120... Četras dienas nogulēju gultā jo spēju tik aiziet uz wc.Un nedēļu jau asinspiediens paaugstināts un galvas reiboņi, jau pat pilnīgi bail vienai mājās palikt ... man ir 26. gadi. Kopš bērnības jau ir tahikardija.Šogad gada sākumā parbaudīju sirdi uz kompjūtera viss esot pilnīgākājā kārtībā, vai tas verētu būt no sprandas?Jo jūtu ka kaklu aizmugurējo daļu brīžiem savelk.
Izskatās, ka vainīga varētu būt veģetatīvā nervu sistēma.Varbūt savilkti pakauša muskuļi, traucēta venozā attece no galvas. Precīzāku iemeslu noteiks speciālists, izmeklējot galvaskausu, kakla-krūšu skriemeļus..Simptoms var būt viens, bet cēloņi var būt ļoti individuāli, tāpēc pacients ir jāredz dzīvajā..
Man arī kaut kas līdzīgs. Galva tirpst un roka. Gada laikā esmu apgājusi visādus ārstus. Visu noraksta uz vegetatīvo un izraksta ķīmiju un miega zāles, lai labāk guļ. Neviens tos skriemeļus neizmeklē, kādus 100,- latus jau iztērēju. Paļaujos tikai uz sevi. Vēl ir cerība uz osteopātu.
Lūgums Ogrenet lasītājiem - jautājumus rakstīt mājas lapā www.fizioterapeits.lv
staigaajot ir taada sajuuta itkaa viena kaaja buutu garaaka par otru...ko dariit?
Turpmāk jautājumus - atbildes varēs atrast www.fizioterapeits.lv
Labdien!Man ir ļoti nopietna situācija.Man ir 4.skriemeļa nobīde uz iekšu.Kas var man līdzēt?Ko darīt.Ārsti man saka neko tā arī dzīvo un samierinies.Palīdziet lūdzu,kur man griezties?
Ja slēpojot ir ceļgala kauka lūzums un arī krustenisko saišu sarāvums. Ja ir veikta ceļgala kaula operācija, pēc cik ilga laika būtu ieteicams operēt saites. Un vai šīs abas operācijas nevarēja veikt kopā. Kā efektīgāk atjaunot ceļgala kustīgumu, ja fiksators ir noņemts, bet ceļgalu salocīt nevar.
Dace, cik var spriest pēc jūsu apraksta, tad jums ir spondilolistēze. Šajā gadījumā būtu labi atbrīvot visas struktūras vēderā, kas atrodās šim skriemelim no priekšpuses (zarnas, apzarnis), tāpat ir jānovērtē krusta kaula kustīgums, tā pozīcija.Ir jāstiepj gūžas saliecējs (m.iliopsoas), jo tas stiprinās arī pie 4. skriem.Jānovērtē gluteālo un vēdera muskuļu tonusu. Ja vēaties varat pierakstīties konsultācijai, tad arī varēs tikt lielākā skaidrībā par iespējamo ārstēšanu.
tel.29777481,www.fizioterapeits.lv
Aina, par to, pēc cik ilga laika var operēt saites, Jums ir jākonsultējas ar ķirurgu. Kas attiecas uz ceļa loc. kustīguma atjaunošanu, tad Jums tas ir jāizstrādā pasīvi, vislabāk, ja to izdara kāds cits, piem., fizioterapeits, tā tiks panākts labāks efeks. Aktīvi ir jāizkustina pēdas, gūžas locītavas, ir jāuzlabo venozā attece no kājas. Būtu labi konsultēties par vingrojumu izpildi ar fizioterapeitu.
tel.29777481,ir iespējama mājas vizīte.
Ļoti liels paldies Ļoti cien.Vadima kungs.Jūs manī ieviesāt cerību,kas man nozīmē ļoti daudz,jo esmu vēl jauna.Paldies arī par to,ka uzrakstījāt telefona numuriņu uz kuru es varu piezvanīt.Es noteikti pierakstīšos pie Jums uz konsultāciju..Ar cieņu Dace.
Piedodiet,ka tā jautāju,bet sakiet lūdzu,cik maksā viena kosultācija pie jums?
Ar pacientu strādāju 60 min,maksa 15 ls.
Vai man braucot pie Jums ir vajadzīgi kādi uzņēmumi?Man ir tikai rengena uzņēmums.Tur kā Jūs saprotiet ir tikai viens mirklis,kur man tas atrodas.Iespējams,ka nobīde ir liela,jo sāpes ir stipras.Cik apmēram ilgā laikā jūs variet mani pieņemt.Jautāju tādēļ,ka zinu-rindās ir ilgi jāgaida.Jau iepriekš liels paldies!
Šonedēļ trešdien no 7 rītā līdz 11.00 vai rītā 13.00 ir brīvi laiciņi.
Atvainojos, gāja runa par nākošo nedēļu, 10 un 11 martu. Rentgena bildes būtu labi redzēt!
Jā,es varētu 10 martā 10.00.Dzīvoju Gulbenē,tādēļ man šis būtu labs laiks.Vai tad man vēl tomēr piezvanīt,jeb jūs mani jau variet pierakstīt?Vai jūs lūdzu varētu man uzrakstīt adresi,kur jūs atrodaties?Ar nepacietību gaidīšu jūsu atbildi.Ar cieņu Dace.Jau iepriekš liels paldies.
Labvakar,Dace! Man 10. martā, diemžēl, brīvs laiciņš ir tikai 11.00. Mēs varētu sarunāt šo laiku, ja Jums kaut kas mainās, atsūtiet ziņu uz mājas lapu www.fizioterapeits.lv. Paldies.
Atvainojiet lūdzu es uzrakstīju Jūsu majas lapā sadaļā pieteikšanās?Vai pareizi?Vēlreiz ļoti atvainojos.
Vai ir iespējams vēl kaut ko darīt lietas labā x veida kājām,ja man ir 17 gadi? Tās nav ļoti izteiktas,bet skats nav skaists. Agrāk to nepamanīju tik ļoti un arī ar laiku tās ir palikušas izteiktākas,arī gurnu daļa,dibens sāk gāzties uz priekšu. Varbūt vēlvaru censties ar kādiem vingrojumiem.
Laura, vingrojumus x kājām var apskatīt video versijā mājas lapā www.fizioterapeits.lv - publikācijas - bērna stāja - x un o kāju deformācijas bērniem.
Bet 17 gados vēl līdzēs?
Gribu uzzināt, kāpēs pēc galvaskausa pamatnes lūzuma labajā pusē, pazudusi dzirde, vai šādā gadījumā var palīdzēt? Pie kā griezties?
Pakauša kauls robežojas ar deniņu kaulu, deniņu kaulā ir dzirdes aparāts. Jums jāgriežās pie osteopāta. Iespējams varēs palīdzēt, ja trauma nav pārāk veca.
Pirms pāris dienām noņēma ģipsi, bija ārējais potītes kaula lūzums. operācija netika veikta, jo lūzuma vietā kauli praktiski nebija izkustējušies. ģipsī kāja sabija 6nedēļas. Tagad ir pampums un jāsāk pēda locīt.
Kādus vingrinājumus ieteiktu? un varbūt vēl kādas procedūras?
Pagaidām pie fizioterapeita neesmu gājis.
Jums jāmēģina vingrojumus pēdai veikt noliekot kāju augstāk, piem., uz lielās bumbas, tā tiks mazināta tūska. Saliekt, iztaisnot, uz iekšu, uz āru, apļot pēdu, tāpat saliekt, iztaisnot un rotēt kāju ceļa un gūžas locītavās. Apķert ceļus ar plaukstām, guļus uz muguras, un izapļot vertikālus un horizontālus astoņniekus, tā tiks izkustināta jostas daļa. Vingrojumus sākam ar jostas daļu un nobeidzam ar pēdām. No fizikālās terapijas var mēģināt tūskas mazināšanai magnētu, ja ir sāpes - lāzeru. Ja pašam ar vingrojumiem neizdodas uzlabot kustību apjomu un tūska nemazinās, tad būtu vēlams konsultēties ar fizioterapeitu, iespējams ir jāveic specifiska bloķēto pēdas kaulu korekcija un izstrāde.
Vai papēža piesis dažādu procedūru rezultātā var izzust? Varbūt tomēr labāk izoperēt?
Anta, vispirms jāatrod cēlonis papēža piesim. Pretējā gadījumā procedūru sasniegtais efekts būs īslaicīgs, pēc veiksmīgas operācijas piesis var parādīties atkal. Visbiežāk papēža piesis veidojas no nepareizas vai ilgstošas vienveidīgas darba pozas un aktivitātēm, kas rada plantārās fascijas, Ahilla cīpslas sasprindzinājumu. Tāpat par cēloni piesim var būt nepiemēroti apavi, piem., iešļūcenes. Ir jāizvērtē sava darba vide un jāgriežas pie speciālista, lai tas sakārtotu kustību - balsta aparātu.
Sveiki....
man arī ir tāda problēma ka man aug īkšķa kauliņš vai ka jūs rakstījāt hallux valgus...man ir uz abām pēdām,bet sāpes sajūtu tikai vienā.lieta tāda ka esmu mazliet apmulsusi jo nekad neesmum īpaši nēsājusi augstpapēžu kurpes un nevienam no manas ģimenes nav tādas problēmas.Vai tas ir iespējams iegut kaut kāda citā veidā??? Ir tada iespējamība ka pie vainas ir mans darbs,jo es strādāju 14h dienā un mans darbs ir tikai uz kajām????
Jau iepriekš pateicos Jums
Labdien, Marita. Īkšķa kauliņa izveidošanos var sekmēt arī stāvošs darbs, it sevišķi, ja patstāvīgi ir jāpārnes un jānotur ķermeņa svars uz priekšu. Ja kauliņš ir uz abām pēdām, tad tas var būt saistaudu vājums. Ar cieņu, fizioterapeits Vadims
Labdien!
vēlējos zināt, kāda ir atšķirība starp Fizioterapiju un Fizikālo terapiju?
Paldies
Fizioterapija ir kustību terapija, ko pielieto pēc operācijām, traumām, lūzumiem. Tāpat fizioterapija ietver individuālu darbu ar pacientu, kur fizioterapeits var pielietot manuālās terapijas, kinezioloģijas, osteopātiskas tehnikas, tāpat muskuļu enerģijas tehnikas un masāžas elementus.
Fizikālā terapija ir aparātu terapija:ultrskaņa, amplipulss,lāzers, magnēts utt., tāpat tā ietver iedarbību ar siltumu, aukstumu un ūdeni.
Sveiki Vadim!
Mani interesē iespējamās sūdzības skoliozes gadījumā(kā tās izpaužas pirms operācijas, kā pēc operācijas). Kad (pusaudžiem) tiek indicēta operatīvā ārstēšana, un kad operāciju nedrīkst veikt?Kāda vispār ir operatīvās terapijas nozīme skoliozes gadījumā?
PALDIES!
Kā cīnīties ar kāju tūsku un kādi būtu vingrojumi,lai to mazinātu.
Mugurkaula skolioze var būt funkcionāla un strukturāla. Ja ir pēdējā, tad novēro ribu, krūšu kaula deformāciju (muskuļu sāpes), var nobīdīties krūšu kurvja orgāni no viduslīnijas (samazinās plaušu tilpums, sirds ritma traucējumi, sāpes un dedzināšana kunģa rajonā, utt.).Par to kādas sūdzības pēc operācijas, kad ir indicēta operācija, utt., ir jārunā ar vertebrologu - ķirurgu, jo katrs gadījums ir jāizskata ļoti individuāli. Ar cieņu, fizioterapeits Vadims.
Inga, vispirms jānoskaidro, kas izsauc kāju tūsku, vai tā ir kāda saslimšana, piem.,vēnas,sirds, nieres...Tūska var rasties arī ilgi atrodoties sēdus vai stāvus pozīcijā. Ja tā, tad te var palīdzēt vingrojumi, kurus varat apskatīt publikācijā «Vingrojumi kājām« mājas lapā www.fizioterapeits.lv(video versija). Labi palīdz kontrastduša, pēdu un apakšstilbu pašmasāža, pozicionēšana - nolikt kājas uz paaugstinājuma.
Inga,tie nav joki ar tūskām kājās!!! Vīram tādas bija un problēmas izrādijās lielas.
Labdien Vadim! Man arī tāds jautājums,varbūt ne jūsu jomā- man brīžiem uzrodas tādas dīvainas sāpes,vispirms ieduras pēcpuses mīkstumā,piedodiet,un tad sāpes iet uz leju līdz celim un tur izbeidzas.Tāda sajūta,ka sāp gūžas kauls un viss gurns. Lieki piebilst,ka darbs man ir uz kājām 12 stundas,domāju,tas arī ir tas vainīgais. Varbūt ir kādi vingrinājumi? Jau iepriekš paldies.
man arī tāda pati problēma, tikai man nav darbs uz kājām. Domāju, ka tas ir kaut kāds nerva iekaisums. Kādas trīs nedēļas knapi varēju paiet, bet tad lēnām pārgāja.
Vot,vot,man tāda aizdoma,ka būs nervs pie vainas,gribēju tik vēl kādu viedokli dzirdēt. Bet šitā riebīgā kaite ik pa laikam uzrodas,nezin,kā tikt vaļā.
Paldies par Infomāciju....
Jūsu aprakstītie simptomi var būt saistīti ar gūžas artrīta sākotnējiem simptomiem, nav izslēgta cita problēma:triger punktiem sēžas muskuļos, saīsinātu bumbierveida muskuli, kas bieži nospiež sēžas nervu.Tāpat var būt sagriezies nepareizā pozīcijā krusta kauls...To var noskaidrot, izmeklējot manuāli.Iespējams Jums var palīdzēt vingrojumi, kurus var apskatīt video versijā www.fizioterapeits.lv «Gūžas artrīts«,«Vingrojumi kājām« publikācijās.Ja tie nelīdz, tad būtu lietderīgi izmeklēties pie fizioterapeita vai neirologa.
Gribēju pajautāt vai ir iespējams tikt vaļā no X kājām?
Man ir 15 gadi, man ir plakanā pēda un kājas patiešām mazliet iet X formā!
Vadim, kādus vingrinājumus Jūs ieteiktu veikt pirms skoliotiskās operācijas! Ārsts teica, ka nepieciešami mobilizējoši vingrinājumi, taču vingrot neesot obligāti. Tāpēc esmu nolēmusi mājas apstākļot vingrot, bet nezinu ar ko lai sāk!
Ineta, man ir jāredz mugura,vēlams arī rentgens, lai varētu kaut ko ieteikt...
Ineta, ir jāredz mugura,vēlams arī rentgens, lai varētu varētu ieteikt vingrojumus.
Ja x kājas ir nedaudz, tad iespējams var palīdzēt - nokoriģējot pēdas velvi un iegurni...
Labdien !MAn ir tada problema jau pusotru menesi saap pakausis bet pulsē tikai tad kad pa nakti pamostos un ir grūti gulet pa dienu sāpes rimstas un tad atkal pa nakti viss sākas :(es biju pie neiropataloga vina man teica, ka tas varētu būt muskululis izrakstija zales iesu otrdien uz tomogrāfiju.Varbūt Jūs man varetu izteikt savu viedokli, kas tas varētu būt???
Ieva, ja nav redzéts, tad grúti par kaut ko spriest. Tie var bút pakauša muskuļi, pakauša nervs, galvaskausa šuves fiksācija, kakla skriemeļi utt. To nosaka palpatori, protams var veikt tomogrāfiju.
Paldies !Cik ilgi var sāpēt muskulis ?
Manam beernam fizioterapeite noteica saistaudu vajumu vai staajas vaajumu iisti neatceros(biju uztraukusies)beernam ir 2 gadi,sapratu ka daudz jaakustaas un ir nepieciešams turēt līdzsvaru,bet vai es varētu vēl kautkur vest bērnu vingrot?piem.uz kādām ritmikas nodarbībām?peldēt?ar zirdzinu izjāt?mums teica ka nevar laist beernu nodarboties profesionālajā sportā?ja?(jebkādā)un kas notiek ja neizdodas neko mainīt?jo bērns tomēr maziņs,nevar ieskaidrot lai tur celus uz prieksu un pareizi sēz,kāpj un tml,beernam var parādīties nopietnas veselības problēmas?kādas?ko vēl varat ieteikt darīt fizioterapeit Vadim?
Labdien Sanda!Saišu aparāta palielināta lokanība ir iedzimta lieta, tāpēc diez vai tur būs specifiska terapija. Jums ir jāizvēlās tie sporta veidi, kas nepārstiepj saites un nepalielina jau tā palielināto kustīgumu mugurkaulā, locītavās, piem.,joga un mākslas vingrošana. Viss pārējais ir pieļaujams, vienīgi tiešām ar to nevajadzētu nodarboties profesionālā līmenī. Asimetriskie sporta veidi būtu ieteicami pēc tam, kad bērnam ir pārbaudīta stāja.
Labdien! Man pedeja nedela baigi sak sapet papedis , kad izkapj no gultas kamet iestaiga papedi pie gridas pielikt bez drausmiigam sapem nevar. ko man tada situacija darit lai sapes parietu un ka to var izarstet?
labdien! ko man darīt lai mans papēdis ātrāk sadzītu pēc lūzuma. Kas man būtu jālieto vai jādara jo mēnesi nostaigāju ar ģipsi bet vel sāp un vel pampums nav nogājis nost.Un cik ilgā laikā var pāriet.
Kitija, Jums ir tā saucamais papēža piesis, lai to ārstētu ir jāpārbauda kājas aizmugurējo muskuļu tonuss, iegurņa simetrija, pēdas kaulu kustīgums. Atbrīvojot šīs struktūras var panākt labu rezultātu, lokāla ārstēšana ne vienmēr palīdz...
Labdien Raivi, pēda sastāv no daudziem kauliņiem, kuri veido locītavas, šo locītavu fiksācija vai nobloķēšanās var izsaukt sāpes un tūsku. Jums ir nepieciešams griezties pie fizioterapeita. Lai atbrīvotu pēdu ir jāpielieto speciālas tehnikas, fizioterapeits Jums parādīs vingrojumus, ko varēsiet pielietot, lai uzlabotu kustību apjomu pēdā.
Labdien, bērnam ir 11 gadi. Zem potītes ir izveidojies tāds kā vēl viens kauliņš. Reizēm ļoti stipri sāp. Ko varētu darīt un pie kāda speciālista vērsties. Jau iepriekš paldies par atbildi.
Kristīna
Labdien, Kristīna!Vispirms ir jānoskaidro labā vai kreisā potīte, zem ārējās potītes iet apakšstilba cīpslas, zem un priekšā iekšējai potītei var būt bloķēts pēdas kauls, sāpes pēdā var izsaukt asimetrisks muskuļu tonuss kājā un problēmas augstāk-ceļa, gūžas locītavās un iegurņa kaulā.Jūs varat atnākt uz konsultāciju, tad arī varēs tikt skaidrībā, telefonu atradīsiet mājas lapā www.fizioterapeits.lv
Ar cieņu, fizioterapeits Vadims Puharts
Labdien!
Pirms gada uztaisot kakla rentgenu atklajas ka man ir taisni kakla skriemeli.ārsti tā ari nepateica ko man darit lai to labotu.šogad pirms kada pusmēneša sāka spiest deniņos un bija tāda kā dedzinoša sajuta.Ģim.arsts izrakstija man AESKUSAN-kastaņu pilieni kas iztīrot asinvadus.dzerot tos pirmās 2 dienas tā ka palika labāk,bet tad sāka kļut sliktak ar pašsajūtu,sajūta tāda kā karuseļos būtu izbraukājusies un tagad mazliet reibst galva un liekas ka varētu arī vemt.jautāju ģim.ārstam vai tas man varetu būt no tām zālem,bet viņš man tik noteica ka no visām zālēm var palikt slikti.kad es neatkāpos un gribēju vēl ko teikt,ģim.ārsts man noteica tad jau man tev jāizraksta omīšu zāles un izrakstija kaut kādas Instenon Forte(oranzas tabletes) kas man jādzer 1tabl.3xdienā.nepaskaidrojot cik ilgi man tādas jālieto neko.
Tagad jutu kad arī kakla skriemeļi liek pa sevi manīt.ko Jūs man ieteiktu darīt?
Jau iepriekš paldies!
Anita, pēc Jūsu apraksta var spriest, ka ir iztaisnota mugurkaula kakla daļa, tas bieži kombinējas ar palielinātu lordozi kakla augšdaļā, to rada pakauša muskuļu paaugstināts tonuss. Par cik šajā rajonā iet asinsvadi, tad to kompresija var radīt galvas reiboņus.Ir jādodās pie fizioterapeita, lai tas izstrādā kakla daļu.
Manai meitinai ir 1,5 gadini un ir izteiktas O veida kajinas, ko darit?Bernu masiere paradija dazus ikdiena veicamus vingrojumus, vai ar to pietiks?
kādu rotaļu jus ieteiktu pirmsskolas bērnam kuram ir plakna pēda?
Labdien, Baiba! Vingrojumus plakanai pēdai var apskatīt video versijā www.fizioterapeits.lv
Daiga, manuāli jāizmeklē locītavas, jāpārbauda muskuļu tonuss un jāpārliecinās vai nav augšstilba un apakšstilba kaula sasprindzinājums. Ir jāredz bērns, lai varētu par to spriest.
Sveiki! Nu jau kaadu laiku, astes kaula rajonaa, vairaak uz lejas dalju, pataustot ir juutams izbiidiijies kauls un ljoti saapiigs, kad seezhos ljoti saap arii vinu pataustot ljoti saap. Kas tas vareetu buut? Protams buutu jaaapmeklee aarsts, tikai ar to laiku taa beediigi.
Sveiki,man ir 41 gads un 2 ned. atpakaļ bija negadījums- lauzts iegurnis aizmugurē un kaunuma kauls .Operēt tur neko nevarot, ārstēšana 1-2 mēn. gultas režims. Jautājums vai sadzīs ,vai varēšu staigāt, vai tas var ietekmēt gaitu(kropla). Osteoporozes man nav.
Sveiki! Gribēju jautāt,ko tas varetu nozīmēt,ja vairāk kā gadu ir viegli uzpampušas potītes,bet pēdējās 2ned. tieši labā potīte ir galīgi aizpampusi un sāpīgi paiet? brīžiem pat papēžos ir asas sāpes, t varētu būt plakanā pēda? ja, tā ir plakana pēda,tas ir nopietni?Man ir 18.gadi
Milzīgs paldies jau ieprieks
Kas rada sāpes starpribu nervos?
Labdien, ir 30 gadi un regulāri sap locītavas inetresanti tas ka ķermeņa labaja pusē, ja skatās pēc asimetrijas sāp, kajas īkšķa locītava potīte, celis, gūža !viss vienā puse, kas tas varētu būt, kā arī ir ļoti ilgs ķermeņa atjaunosanās laiks 3-5 dienas pēc fiziskam slodzēm! Ko darīt ?
Paldies
K.
Labdien! Meitai ir 14 gadi un () veida kājas nedaudz. Sasprindzinot var nostiept taisnākas. Vai ir kādi vingrojumi vai cita veida ārstēšana, lai uzlabotu stāvokli?
leontine
Sveiki, man ir 15 gadi un mani uztrauc mana "funkcionaala plakanaa peeda" itka pagaidaam man nekaadu probleemu nav bet kas vareetu notikt naakaotnee?(es intensiivi treneejos basketbolaa)
Kas īsti ir "locītavu funkcionāls bloks" starp jostas daļas muguras skriemeļiem? sajūtu to gluži kā uz āru izbīdītu kauliņu mugurkaulā, senas traumas vietā, un brīnos, kāpēc ne datortomogrāfijā, ne magnētiskajā rezonansē šāds "liekais kauliņš" nemaz nav ieraugāms... no kā īsti tas sastāv un ko ar to iespējams darīt (problēmas nopietnas, sāpes, tirpšana, stingums, muskuļu disbalanss, krampji)
labrit. jau nedelu sap mugura krustu rajona, pamostos 3 un nevaru vairs gulet,tadas sapes ka nevaru pagriezties uz saniem.
Sakiet lūdzu, kādus vingrinājumus varu pildīt pats mājās , ja esmu pēc kājas operācijas(lūzums zem ceļa) ?(15 gadi)(futbolists)
Mans jautājums - man ir deformējušies kāju (apakšstilbu) kauli, pie kā man vērsties - ortopēda vai podometra?
Pie ķirurga.
Un cik tas varētu maksāt? Un cik droši tas ir?
Labdien! Man ir pēdas deformācija - izbīdījies īkšķa kauliņš. Manuprāt, tas ir iedzimts, jo manai mammai un vecmammai arī tāds ir. Kādus vingrinājumus es varētu veikt mājās, lai kauliņš vairāk neizbīdītos?
cik varetu izmaksat ikšķa kauliņa operacija?
man vienai kajai ir deformejies, un pa nakti sap. nevaru ne laivinas vilkt/kauls trauce/ , ne sandales, jo beržas mazais pirkstins
Labdien! Man ir patstāvīgi notirpis labāks rokas mazais pirkstiņš , un nākošā pirksta galiņš.
Sāku potēt Diclofenak un Nivalin , un vakaros Neiromidin dzeru. bet kautkā nepalīdz. tagad gaidu datottomogrāfiju sprandai
English to Latvian translationShow romanization
Tas IR Finansu pakalpojums Sludinājums Piedāvājam aizdevumu visiem
nepieciešamību, sākot ne 5000 $ lidz $ 800,000.00 ASV dolāru. MŪSU
procentu likme IR 3%, ANO MŪSU
Pakalpojumi ANO noteikumi IR uzticams. Pa e-pastu paulodion2010@gmail.com
Bezmaksas dokuments Hipersaite pārbaudītājs Informācija nepieciešama:
NOSAUKUMS ...................................
VALSTS .................................
VALSTS ........................................
ADRESE .....................................
Summu, Kas nepieciešama .........................
SEX .....................................
Ikmēneša ienākumi ........................
ILGUMS ..................................
OKUPĀCIJAS .....................................
Tālruņa NUMURS .............................
Mērķis aizdevuma ............................
Meklēt Google Jauns jus uzzinājāt nominālvērtību ASV ?.............
Vai jus pieteikties aizdevumam PIRMS ?......
paulodion2010@gmail.com
Kur pie Jums,Vadim, var pieteikties uz vizīti un cik maksā apmeklējums?
Ar cieņu,Sanita
sveiki, ko jus ieteiktu lai labak un atrak sadzist pedas kaula luzums (plaisa) staigaju ar gipsi jau 2,5ned bet velos palietot kadus vitaminus vai medikamentus lai paatrinatu sadzisanu
Labdien!Man ir sekojosa problema uz kajas zem celja ir paradijusies mazi balti plankumini (ir aizdomas ka no solarija,jo tas pats bija kadu laiku atpakal uz muguras)bet tad ar laiku saka niezet ta puse un paradijas zils plankums kautkas lidzigs zilumam,niezesana parstaja bet kad piespiezu to vietu nesap,bet kad eju tad iesapas!Kas tas varetu but?Varbut varat kautko ieteikt smeret ar ko jo paslaik pie daktera netieku jo esmu arpus Latvijas!
????????????/
Labdien! Iekaisis astes kauls, sāp diezgan pamatīgi. Pagulēt uz muguras vispār nevar un naktī ceļos no nenormālām sāpēm, pilnīgi līdz asarām. Ko Jūs ieteiktu darīt.? Ģimenes ārste bezjēdzīga.
Jautājums speciālistam - vai ir iespējams reāli uzlabot tā saucamo o veida kāju formu, tikai lieta tāda, ka šī forma man parādās sākot no ceļiem uz leju, nevis visā kāju garumā. Esmu lasījusi, ka tas ir atkarīgs no ceļu saišu stipruma utt., bet tā arī skaidrībā neesmu tikusi, kādi būtu vajadzīgi vingrinājumi vai kādi citi pasākumi reālai situācijas uzlabošanai. Vecums - ap 30.
Jautājums speciālistam Vadimam. Ko man darīt ja krakšķ plaukstas locītvas, pirksti, kāju pirksti, elkoņi,ceļgali,ikšķu locitavas,un lapstiņas. Vai šo problēmu var novērst? Es ar šo problēmu saskaros gan māj;as gan darbā, un man ir nepatīkama sajūta tos krakšķinot, varbūt ir jādzer daudz šķidrums priekš locitavām vai jāveic injekcijas vai operācija? Lūdzu atbildiet uz šo jautājumu, jo bieži es izkrakšķinu savus kaulus un locītavas un man sāp, ko man darīt? Lūdzu atbildiet uz šo jautājumu fizioterapeit Vadim.
gribēju arī pakonsūltēties... man ik palaikam sāp kreisā kājai iegurņa locītavā... reizēm kad apsēžos liekas ka kaut kas ir ieklemējies un ļoti sāp.... man teica ka tas verētu būt saistīts ar muguras nerviem... man ir 21 gads.....ko darīt un kas varētu būt pie vainas....
vai var but tads ka no muguras sap gurns un plecs?
jau laicinju
1,5 mēnesi atpakaļ saslimu ar vīrusu. Sāpēja kakls un iesnas. Iesnas radīja komplikācijas- sietiņkaula un spārnu kaula sinusīts. Ārstēšana grūta. Antibiotikas u.t.t. Tika taisīta CT. Pēc arstēšanas galvas sāpes pārgāja, bet tad atjaunojās. Tiesa ne tik spēcīgas un savādākas..sāka tā kaa tirpt galvas āda, kaut kas līdzīgs reibonim, grūtības ar koncentrēšanos un redzi. Aizgāju pie lor. Atkārtoti uztaisīja CT, taču tur viss karībā. Vienīgais ko ieteica ir apmeklēt Neirologu. Sakiet kas pēc jūsu domām man varētu būt un vai to varētu ārstēt bez medikamentu pielietošanas. varbūt aternatīvā medicīna var līdzēt vai, kas tāds. Ļoti negribās dzert ķīmiju, jo pēc a/b lietošanas ir problēmas ar aknām . (Žilbēra sindroma spēcīgs saasinājums).
esu stavokli 5men , un nezeligi salst krusu gali , p.s.tagad ir vasara !! ko darit?
Pēc apakšstilba lūzuma un osteosintēzes operācijas,izņemts laterālais menisks,nelocās celis.Kas tā būtu par vainu,vai kaut kas nav izdarīts operācijas laikā vai tā vienkārši jābūt,liekas ka kauli bloķējas un neļauj celim locīties.
Labdien! Manai meitai ir13 gadu un plakanā pēda. Meita sāka apmeklēt vieglatlētikas treniņus, bet pēc katras nodarbības mājās atgriežas klibodama, jo ir stipras sāpes papēžos. Apskatot, man likās, ka redzu pat nelielu pietūkumu papēža sānu virsmā. Sakiet, lūdzu, vai sāpes varētu būt saistītas ar plakano pēdu un kā mums rīkoties, lai tiktu no tām vaļā.
Labdien!
Man sāp visas locītavas jau vairākas dienas,īpaši ceļu locītavas.Sāpēs visspēcīgāk izjūtu no rītiem un lokot kājas.Sāp arī roku locītavas un pirkstu locītavas.Tas sākās pirms nedēļas,es pārslimoju limfmezglu iekaisumu,dzēru antibiotikas-vai tas varētu būt no tām?Man ir 28.gadi.Ceļu locītavas krakšķ un ir uzmetušies sarkani puniņi.....Es ļoti satraucos-kas man kaišs?Un ko lietot sāpju mazināšanai?
man sap celgala otraja puse,sapes aiziet lidz pedaii,ko lai daru?
Sveicināts,Vadim.Manam tēvam ir mēnesi vecs potītes saišu sastiepums-sāpes ir rimušās,tūskas no rītiem nav,bet pāris stundas pēc pamošanās,tā atkal parādās.Vai drīkst viņa kāju vingrināt un masēt?(tēvam ir liekais svars un sēdošs dzīves veids).Ieprikš pateicos par atbildi.
Labvakar!
Pirms menesa sasitu peedu (speeriens pa cietu virsmu), pirmas divas dienas pastaigat nevareju, uztaisju rentgenu- aarsts teica, ka viss ok! ir pagajis menesis un veljoprojam kliboju.. un jutu saapes.. par cik neatrodos LV ir sarezgiti tikt pie arsta.. vai man ir verts lidot uz LV lai velreiz atraditos arstam? vai tomer ar laiku paariees?
Sveiki!
Biju uz solāriju, bet pēc sauļošanās uz astes kaula uzmetās pleķis. Zinu cēloni-tāpēc, ka šī daļa ir nospiesta un tajā neriņķo asinis. Vairs uz solāriju nevēlos iet.
Vai ir kādi līdzekļi kā verētu novērst šo balto pleķi?
Sveiki!
Noliecot galvu uz priekshu paradaas sapes muguras apakseejaa daljaa. Peec fiziskas slodzes iesapas muguras lejas dalja. Kraksk spranda. Kada varetu but problema?
sveiki!lauzu kaju 1.marta 4 reizes tika taisits rengens pus otra menesa laika .cik ilgam laikam vajadzetu paiet lai varetu palikt stavoki? un ka renena stari ietekme grutniecibu?
man pedeja laika tirpst kreisa roka,ka newar gulet,wisu laiku gribas kustinaat,jo it kaa juutos neerti unj newaru atrast pareizu poziciju!ko tas waretu noziimeT?paldies par atbildi
Vai jums ir nepieciešams kredīts? Vai jūs meklējat aizdevumu?, Vai jums ir nepieciešams kredīts jebkāda veida? Šeit ir labs aizdevums uzņēmums ar labām ieguldījumu īpašības. Sazinieties ar mums par aizdevuma Johnwacoloancompany@yahoo.com Mēs esam gatavi kalpot jums labāk.
Mēs jūsu rīcībā. Aizdevums līdz viss ir mūsu prioritāte. KONTAKTI PAR KREDĪTA TIKLĪDZ IESPĒJAMS.
*Vārds: Mr John Waco.
*E-pasts: Johnwacoloancompany@yahoo.com
*Web: Johnwacoloanplc.do.am************
Labdien! Man ir tad lieta, ka nu jau 3 gadus sāp pēdas, īpši papeži, kad pastaigaju, vai ilgak pastavu uz vietas, sajuta tāda, ka esmu uz kajam daudzas stundas. Apmekleju adatu terapiju, tur teica, ka tas no herpes virusa, radot, reimatisma sāpes...
Ārsti saka, ka ta ir dobjveidaa pēda, 2 gadus lietoju supinātorus, taču nekā nelīdz.
Vai ir iespejams, ka ir problēmas ar Plantāro fascītu? iekaisis?
Man ir 23 gadi. Būsu ļoti pateicīgs par jebkādu informāciju, jeb padomu.
Sveiki, man ir meitai problēma ar kājiņām. Viņai ir plakanā pēda, un tas ir ļoti manāms. Mēs bijām pie ārsta viņš mums iedeva zābaciņus, bet bija liela problēma viņus dabūt viņai virsū tas bija lielas histerijas un tada garā un pēc ta mes nebijām nekur griezušies ( es atrodos anglijā ). Gribēju zināt varbūt ir kādas masāžas lai varētu meitai palīdzēt. Vasarā gribētu tik līdz latvijas ārstiem ar šo problemu, bet lidz tam laikam varbūt kadas masāžas?
P.S - viņai ir 6 gadi
Paldies jau iepriekš
P.S - viņai ir 6 gadi
Paldies jau iepriekš
P.S - viņai ir 6 gadi
Paldies jau iepriekš
are you i need of a loan then contact us on ericsonfinance@yahoo.com and get your required loan amount within 48hrs
Man ir liecība, lai dalītos ar jums visiem, man ir nepieciešams aizdevums uz ilgu laiku tagad, un ir mēģinājuši daudz aizdevējiem, bet neviens man iedeva kredītu. Es gribu teikt, ka es beidzot saņēmu aizdevumu no Dieva baidoties kreditēšanas uzņēmums ar nosaukumu Credit Company, jūs varat sazināties ar viņiem creditconsultants212@outlook.com šodien, lai saņemtu savu aizdevumu
labdien man irliks mugurkauls un iznakusi divi diski un spiez nervu sap ljoti kreisa puse josts vieta vai obligati jataia operacija
Izcelt ziņu
Hi all, tas `s labi novērtē labas lietas, tāpēc man ir, lai novērtētu aprūpi, ko Mr James ar mani, kad man bija iet cauri smagu finanšu stresa man bija prātā ar viņu uz zemes un kredīta summu, viņš man iedeva protsedurukredita un divas dienas vēlāk mans kredīts ir pārcelta uz manu kontu, un es vēlos, lai jūs sazināties ar viņu, ja jums tiešām ir nepieciešams kredīts, un es zinu, ka viņš varēs jums palīdzēt, jo tas palīdz man ar slikta kredītu aizdevumu, un jūs varat sazināties ar viņiem, izmantojot (jamesluiosloans@yahoo.com) par uzticamu kredītu piedāvājumu šodien bez dupes un kavēšanos, un, lūdzu, es gribu pateikt viņam, ka misis Flora. K.Ward jūs aizsūtīju pie viņa.
Boot Šeit ir informācija, ka uzņēmums būs nepieciešams no jums, viņš ir ļoti labs cilvēks
Kredīta pieteikuma forma PERSONĪGĀ INFORMĀCIJA
Vārds: .....
Uzvārds: .....
Sazināties Adrese: .....
Pilsēta / Zip: .....
Valsts: .....
Valsts: .....
Dzimums: .....
Dzimšanas datums (diena-mēnesis-gads): .....
Tālrunis: .....
Ģimenes stāvoklis: .....
Nodarbošanās: .....
Tuvāko radinieku: .....
aizdevums informācija
Nepieciešamo aizdevuma summu: .....
Lai aizdevums: .....
Aizdevuma termiņš: .....
Ienākumi: .....
pieteikties
Es tikko saņēmu aizdevuma summa 5000 $ apstiprina manā kontā. sazinieties johnsonloanfirm@live.co.uk, lai saņemtu aizdevumu
Vai jums ir nepieciešams kredīts?
Vai jums ir slikta kredītu?
Jums ir nepieciešams naudas, lai samaksātu rēķinus?
Jums ir nepieciešams, lai sāktu jaunu biznesu?
Vai jums ir nepabeigts projekts, pie rokas, jo sliktā finansējumu?
sazinieties ar mums pa pastu ::;
standardloancompany1990@gmail.com .....
standardloan1990@outlook.com ......
Sveiki,
Mēs esam uzņēmums, organizācija izveidota, lai palīdzētu cilvēkiem vajadzības palīdz, piemēram, finanšu help.So, ja jūs iet caur finansiālās grūtībās vai Jums ir kādas finanšu putru, un jums ir nepieciešams līdzekļus, lai uzsāktu savu biznesu, vai jums ir nepieciešams aizdevumu nokārtot savu parādu vai atmaksāties rēķinus, sāciet jauku uzņēmējdarbību, vai arī jums ir atrast ir grūti iegūt kapitālu aizdevumu no vietējām bankām, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu mrberryjohnsonloanhome@yahoo.com par Bībele saka: "" Luke 11:10 Ikviens, kurš jautā saņem, viņš, kas meklē atrod, un tam, kas klaudzina, tiks atvērts "tāpēc neļaujiet tiem iespēju iet jums, jo Jēzus ir tas pats vakar, šodien un mūžīgi more.Please tie ir nopietni domājošiem un Dievu. baidoties Cilvēki.
Tavs vārds:
Kredīta summa:
Aizdevuma ilgums:
Derīgs Mobilā tālruņa numurs:
Paldies par jūsu izpratni jūsu kontaktu, jo mēs gaidām
Sveicieni
vadība
E-pasts: mrberryjohnsonloanhome@yahoo.com
Getting likumīgas aizdevumu vienmēr ir bijusi liela problēma klientiem, kas ir vajadzībām naudu, Kredīta un nodrošinājums ir kaut kas, klienti vienmēr ir ieinteresēti atrast aizdevumu no likumīga aizdevējam. Bet privātās kredītiestādes pakalpojumus padara atšķirība kreditēšanas nozarē, masthaven nodrošināti aizdevumi piedāvā lētu un ērtu aizdevumu internetā, mēs strādājam ar document.and mēs esam gatavi sniegt jums aizdevumu, ka jūs meklējat. no 1000 €. līdz 30,000,000.00 eiro max procentu likmi 3% gadā. atgūtu ne vairāk kā 30 gadus, viss, kas ir vajadzīgs no jums šajā darījumā, vienkārši sekot pienācīgu procesu aizdevumu un nodot visu vajadzīgo dokumentu, ka mans uzņēmums, mēs lūdzam Jūs sniegt. Lai sāktu uzņēmējdarbību, Jums ir jāaizpilda un jāiesniedz pieteikums jānosūta uz jums šajā mail.contact mums tagad masthavensecuredloans@live.com
Mēs ceram uz Jūsu atbildi. Ar vislabākajiem novēlējumiem. Tālrunis: +447035982110.
Britannia aizdevumi piedāvā lētu un ērtu aizdevumus interneta kopiena cilvēkiem no € 2000 līdz € 50 000,00, 00. Max, 3% gada temps vakuumā.
Lielbritānija piedāvā arī dažādas mājas aizdevumu atbilstoši jūsu vajadzībām un kredītu līdz 95% no vērtību jūsu mājās, atskaitot esošo ipoteke.Credit izmaksas var izmaksāt jebkurā laikā, sākot no pieciem līdz 50 gadiem. Tie ir paredzēti, lai apmierinātu cilvēku ārpasaules ar lielu interesi un palīdzēt apturēt sliktu kredītu aizdevumu Lielbritānijā vēsturi 2000.gadā tika piešķirts labāko un lielāko aizdevumu Lielbritānijā juridiski apzīmogo un sertificē Pasaules Banka,
BRITAIN klientiem aizņemties par ļoti zemām procentu likmēm un labs laiks, lai maksāt back.Mr Alice Liam burvīgs cilvēks, kurš zina, ko nozīmē cilvēku vajadzībām, kuriem pieder kapitāldaļas vienā no starptautisko zelta aizdevumus. Sazinieties ar mums BRITAIN KREDĪTU 36, RAKEHEAD Aizvērt Bacup England UK E-pasts: britannialoancompany@gmail.com Ref: BD778/12/07
sveiki
Es esmu Mr Mark Williams es esmulikumīgs aizdevumu aizdevējs , man piedāvāt aizdevuma veidu , lai personām, kas ir patiesi ieinteresēti saņemt aizdevumu no pareizā avota, bez šaubām, vai stress , ja viņi saņems aizdevumu . Tātad, ja jūs interesē iegūt šo aizdevumu no mums nav vairāk problēmas ar krāpšanu sākas atkal labi , jo man ir piešķirti , lai palīdzētu , betnabadzīgajiem unbagātajiem iegūt tur sirds vēlmes , un kā tāds es esmu gatavs palīdzēt manos spēkos labi tātad, ja jūs tiešām interesē aizdevumu , viss, kas jums būs tikai darīt man tagad ir tikai aizpildīt mūsu kredīta pieteikuma veidlapu un saņemt atpakaļ uzreiz labi un ka viss , tad mēs turpinātu darbu ar darījumu savu aizdevumu fondam okay
Sazinieties ar mums ar informāciju zemāk pa e-pastu < richardsoncliffordloaninvestment@hotmail.co.uk >
FORMA kredīta pieteikumu
Tavs vārds : .......................
Tavs Adrese: ...................
Tava valsts: ...................
Aizdevuma summa : ...................
Vecums: ...................................
Dzimums: ...................................
Nodarbošanās : ......................
Loan Ilgums : .................
Ienākumi : ..............
Mobilā tālruņa numurs : .....
Mēs ceram, kam ir ilgtermiņa biznesa attiecības ar Jums .
Best Regard
Mark Williams mr
Ko man darīt ja kreisās kājas ceļa kaulsmir mazliet izpiedies, un kad uz kādām 5 min saliec celi un pēc tam iztaisnojot viņš krakšķ, es 5 klasē nokritu uz ceļiem un sasitu viņus, tagad eju 7 klasē m un nodarbojos ar sporta dejām, ko man darīt?
Sveiki uz visu sabiedrību , Sveiki , mans vārds ir Janices wallocks no Housto texas.I nāca uz šo vietni, lai dalītos labās darbus Native Doctor ( prophetbaz ) . Es nekad ticēja mīlestība , nauda viļņus un burvju , kamēr es gribēju šī spēcīgā pareizrakstības ritentiņus , kad es devos uz Āfriku pagājušā gada decembrī par komandējumā . Viņš ir ļoti spēcīgs , un viņš var palīdzēt jums cast viļņus , lai atgūtu mīlēt vienu `s aizgājuši zaudētos , misbehaving , mīļāko meklē kādu, mīlēt tevi , Money bagātību , uzvarētāju loto skaitu , apvienojot atpakaļ pazaudējis savu mīļāko , Atvest zaudēto naudu , un burvju naudu izskaidrot par labu darbu , I ` m tagad laimīgi un dzīvo liecību , jovīrs man vēlējās precēties mani atstāja 2 nedēļas pirms mūsu kāzu dienā, un mana dzīve bija otrādi cos mūsu attiecības ir bijis jau gadiem .. Es patiešām mīlēja viņu , bet viņa māte bija pret mums , un viņam nav labu maksājumu darbu . Tad, kad es gribēju šo pareizrakstības ritentiņš , es viņam pateicu, kas noticis , un izskaidroja situāciju lietas viņam .. Sākumā man bija neizšķirts , skeptiski un apšaubāms , bet es tikai iedeva pamēģināt. Un 5days laikā, kad es atgriezās Texas , mans draugs ( tagad mans vīrs , Dr Wallocks ) aicināja mani sevi un atvainojās , ka viss tika atrisināts ar savu mammu un ģimeni , un viņš ieguva jaunu darba interviju tāpēc mums vajadzētu apprecēties un es deva dzimšanas dvīņi na .. i didn ` t uzskatu, ka cospareizrakstības ritentiņš tikai man jautāja par manu vārdu , un mans boyfriends vārdu un viss, ko es gribēju, lai viņš dara , viņš to darīja par mani ... Mēs esam laimīgi precējies tagad mans vīrs arī ieguvajaunu darbu un mūsu dzīve kļuva daudz labāk, un mēs kļuvām ļoti bagāti . Gadījumā, ja kāds nepieciešams pareizrakstības ritentiņus kādu palīdzību , e-pastu viņam par šo e-pasta adresi : ( prophetbaz@gmail.com ) ...... ceru, ka viņš palīdzēs jums out . Pasteidzieties tagad un sazināties ar viņu tagad , izmantojot e-pasta adresi : ( prophetbaz@gmail.com ) pr zvanīt viņam 2348110269154 .. Thank you very much , un es esmu ļoti laimīgs tieši tagad .. Janices wallocks
Sveiki. Man ir parplisusi aizmugurejas krusteniska saite, operaciju atlika jo paliek labaak, bet man ir jasamekle cela locitavas fiksators, es jau vairak ka stundu mekleju un nevaru atrast konkretu fiksatoru sai konkretai traumai, vai varat ludzu man palidzet ?
We offer our Loans to our clients In USD($), GBP(£) Euro(€) or ($) Singapore Dollars and in the following categories.
Auto ,Mortgage ,Business ,Personal ,Real Estate Loan.
Contact us today for easy loan with less stress. We give out loans at low and affordable interest rate... Why waste more time? Contact us ASAP so we can move on with your request.
Contact us for more information with the Contact below,
Loan Agent: Peter White
Email: lim.koh56@yahoo.com
Thank you for your response.
Yours Faithfully,
Mr. Lim Koh(C.E.O).
LIM LOANS FIRM
labdien man ir izsists ara elkona locitava,ielika atpakal bet izleca ara atkal,tadel ielika gipsi,ko lietot un cik ilga laika atjaunojas krimsli lai nelektu ara.paldies
Ko darīt, ja ir ļoti sasists elkonis un roku ir grūti pkustināt?
Ko darīt, ja ir ļoti sasists elkonis un roku ir grūti pkustināt?
Paris meneshus atpakal bija problema ar kajas kustinashanu. tika veikta operacija. tagad ir labak, bet nepietiek speka kustinat kaju. Vai ir kadi papilds vingrinajumi ko var veikt vai edieni ko var est papildus lai atrak atveseloties?
Kreisaja puse zem jostasvietas ir sapes un gulot uz muguras tirpst kreisa kaja.Kas tas varetu but un pie kadiem specialistiem griezties .
Jag vill bara säga ett stort tack till Dr.OGUN för vad han har gjort för mig, tog han tillbaka den man jag älskade och vårda av hela mitt hjärta, En man som lämnade mig för en annan kvinna för bra 3 år, med 2 kids, jag bara bestämde sig för att kontrollera vissa spell caster-talet, men alla höll lura mig, tills jag träffade Dr Ogun, som berättade för mig att allt kommer att vara över .until han berättade för mig att min man kommer att vara tillbaka i två dagar, är så tacksam idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer råd du folk att inte falla i fel händer utan att kontakta Dr.OGUN som är pålitlig och rakt forword, kan du kontakta honom via e-post lovespelltemplee@gmail.com
Om du också behöver lösningen till följande problem ska du kontakta honom också.
1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
(2) om du alltid har mardrömmar.
(3) Du vill främjas på kontoret.
(4) Du vill ha kvinnor / män att springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill knyta din make / maka att vara din för evigt.
(8) Om du vill ha ekonomiskt stöd.
(9) Hur du blivit lurad och vill återhämta du förlorat pengar.
(10) om du vill stoppa din skilsmässa.
(11) om du vill skilja dig från din man.
(12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
(13) Graviditet stava bli gravida barnet
(14) garanterar att du vinner de oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur vilket skede
(15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
återigen e-postadressen är lovespelltemplee@gmail.com kontakta honom direkt
Vajag investoru?
Nepieciešams biznesa vai personas aizdevumiem
Mēs dodam kredītu jebkurai personai vai uzņēmumam pie 3% procentu katru gadu.
Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: tkaloanint@gmail.com
Piezīme: Pirms jūsu atbildi tikai E-pasts: tkaloanint@gmail.com
==================================================
Vajag investoru?
Nepieciešams biznesa vai personas aizdevumu?
Mēs dodam aizdevumus uz jebkuru indivīdu un sabiedrību 3% procentu likmi
gadā. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pa -mail: tkaloanint@gmail.com
Piezīme: Pirms jūsu vienīgā atbilde uz šo e-pastu: tkaloanint@gmail.com
Paldies jums par jūsu laiku.
2015 SPA ®
Tracy Ageet
tkaloanint@gmail.com
2015 SPA ®
mammai ir 90 gadus veca vinai kriksk cela locitavas un ari sap pastaigat nevar jo nav speka , gimenes arste iesaka lietot uztura bagatinatajus ,bet tas nedod nekadu efektu ko ieteiktu Jus
Sveiki,
Problēma man rodas ikreiz pēc smagas (20 +-kg) mugursomas nešanas ar šauru lenci. Problēma- sāpes mazā vai lielā rombveida muskuļu rajonā. Sīkāk: sāpes izpaužas pagriežot kaklu, paceļot, pagriežot roku uz augšpusi. Sāpes ir asas, plēsošas. Dzīst vidēji divi nedēļu laikā, ja paceļu dzīšanas procesā lielāku svaru, tad atkal atgriežas sāpes. Vēlētos uzzināt, kas tieši sāp, ko darit un ko nedarīt dzīšanas procesā, no kā izvairīties ikdienā, lai atkal neiegūtu mokošas sapes.
Paldies
Labdien!Man ir problemas ar ilealo dalu,vai ari problema kur citur,esmu bijusi pie dazadiem specialistiem,neviens neko nopietnu neatrod,bet es jau vairs nevaru normali iet,pati jutu,ka gaita klusvusi savadaka,kaju nespeks,kas ka man pasai skiet ir no iegurna ilealas dalas,kajas reizem dreb,vajuma sajuta guzu iegurna apvidu,mugura ir protuzija l3-l4 ,kas ir gan uz aizmuguri,gan prieksu,ar ietekmi uz duralo maisu,spinalais kanals bez butiska sasaurinajuma,l3-l4 prieksejie ,mugurejie spondilofiti,samazinata signala intensitate,def.spondiloze,spondilartroze,ta bij aprkastits MR ,eju uz masazam,pec fizioterapeita ieteikuma vingroju majas-stiprinu muguras dalas muskulus.laiku atpakal neilgi pasezot pie datora uz parasta kresla,sak tirpt dibens un iliala dala,tada sajuta ka kads spiediens no ieksas,vai kas trauce,kapjot pa trepem saja ilealaja dala izjutu vajumu,drebosam,lodzigam kajam sanakt kapt.Pedejo 2gadu laika ir stipri samazinajies pats dibens,par 2izm.apmeram.Vai tas nav kaut ka saistits ar kadu muskulu saslimsanu vai ko citu,esu uztraukusies,kajas ir netabilitate.Iegurnis un guzu apvidus uz tausti ir auksts,varbut kada apasinosana trauceta.Bij veikta MR uz sokrailitu,tas neapstiprinajas,jo pirms tam bij dazada rakstura sapes sai dala,veicu fizioproceduru -magnetu,un KG terapija ar diclak gelu,sapes mazinajas,bet palika sis pieaugosas vajuma sajutas,nestabilitate,smagums sai apvidu.RTG guzam izmainas neuzrada ar.Ludzu,ko var darit un pie ka vel griezties?Esmu loti noraizejusies,ka nepalieku bez kajam, nevaresu staigat.
Sveicieni jums visiem, vai jums ir nepieciešama nauda steidzami, vai jums ir nepieciešams kredīts jebkāda veida, neuztraucieties sev vairāk, justies brīvi un sazinieties ar mani ar manu e-pastu johnlutherloanfirm1@outlook.com un es dos jums aizdevumu labi.
sazinieties ar mani tagad.
Man jau ilgu laiku papedi ieksa ir dezinosa(certosa it ka uz bruces spirtu uzlietu)SAPE. Ko man darit,no rita nevaru pa kapnem noiet,kad eju uz pilsetu velku zabakus uz papeziem sap mazak,brizam nemaz,bet darba stavu bezpapezu apavos,knapi nostradaju un tad ar lielam pauzem lienu majas.Ar cienu Izolda
Man jau ilgu laiku papedi ieksa ir dezinosa(certosa it ka uz bruces spirtu uzlietu)SAPE. Ko man darit,no rita nevaru pa kapnem noiet,kad eju uz pilsetu velku zabakus uz papeziem sap mazak,brizam nemaz,bet darba stavu bezpapezu apavos,knapi nostradaju un tad ar lielam pauzem lienu majas.Ar cienu Izolda
Labvakar!!! kāpēc man vakarā sāka sāpēt kreisās rokas mazais pirkstiņš? un es arī rakstu ar kreiso roku. arī kreisās rokas mazajam pirkstiņam man vakara saka sapet nags kapēc?
Do you need funding for your business? Apply now
Your success is our goal Hello, I'm Lucas Harrison, a private loan lender who provides loans to the possibility of life. You urgently need a loan to pay off your debt, or you need a loan for your business? Have you been rejected by banks and other financial institutions? You will need a consolidation loan or a mortgage? Are you looking for more, because we are here to make all your financial troubles a thing of the past. We have the means of people in need of financial assistance who have bad credit or need money to pay bills, to invest in the business in the amount of 3%. I want to use this medium to inform you that we provide reliable support and the recipient, and will be ready to provide a loan. So contact us today by e-mail at the following address: mainsfinances@gmail.com
Vai jums ir nepieciešams finansējums, lai jūsu bizness? Piesakies tagad
Jūsu panākumi ir mūsu mērķis Sveiki, es esmu Lucas Harrison, privāts aizdevumu aizdevējs, kas sniedz aizdevumus uz iespēju dzīvē. Jums ir steidzami nepieciešams kredīts, lai nomaksātu savu parādu, vai jums ir nepieciešams kredīts, lai jūsu bizness? Vai jums ir noraidīts ar bankas un citas finanšu iestādes? Jums būs nepieciešams konsolidāciju aizdevumu vai hipotēku? Vai jūs meklējat vairāk, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finanšu nepatikšanas pagātnei. Mums ir līdzekļi cilvēkiem, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, kas ir slikta kredītu vai nepieciešama nauda, lai samaksātu rēķinus, ieguldīt biznesā apmērā 3%. Es vēlos izmantot šo mediju, lai informētu Jūs, ka mēs piedāvājam uzticamu atbalstu un adresātu, un būs gatava sniegt aizdevumu. Tātad, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu uz šādu adresi: mainsfinances@gmail.com
Sveiki, Vai jūs vēlaties, lai iegūtu vieglu, ātru stresa brīvu kredītu? Vai jūs vēlaties, lai sāktu uzņēmējdarbību, iegādāties māju vai maksāt savu rēķinu utt? Ja jā, šeit ir dzīve zaru piedāvājums jūs paradis vēlaties garām, nekā šeit Halifaksā UNIVERSAL serviss Esam Currrently piedāvā ātru un ērtu aizdevumu ieinteresētajām pieteikuma iesniedzējam ar zemu likmi 4.3%, mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu veidu, piemēram, individuālo aizdevumu, investīciju aizdevums, uzņēmumu aizdevums, students aizdevums utt, lūdzu sazinieties ar mums pa: Halifax ivan department@yahoo.com
Kontakti E-pasts: halifax_ivandepartment@yahoo.com
Вам нужен кредит?
Кредитные вложения в океане в настоящее время предлагает кредиты, такие как в следующем. Главная Кредиты коммерческих и потребительских кредитов, автокредитование, кредитные компании, студенческие кредиты, коммерческие кредиты и, таким образом Вы были отклонены другими банками или брокеров? Есть ли у вас плохой кредитный рейтинг, и никто не хочет, чтобы дать вам кредит? Свяжитесь с нами сегодня по электронной почте: Oceanicworldloan@gmail.com ОКЕАН кредит теперь во всем мире.
Электронная почта: Oceanicworldloan@gmail.com
Все права защищены Реклама на сайте менеджер
Copyright © 2016
Vai jūs meklējat uzņēmējdarbības aizdevumu? personas aizdevums, mājas aizdevumu, automobiļa iegādes kredīts, studējošā kredīta, parādu konsolidācijai aizdevums, nenodrošināto aizdevumi, riska (venture) kapitāla utt... Vai jūs atteikušies sniegt aizdevumu, banka vai finanšu iestāde, kas jebkādu iemeslu dēļ. Mēs esam privāto aizdevēju, kreditēšanas uzņēmumiem un privātpersonām zema un pieņemamām procentu likmi 2 % procentu likmi. Ja ir interese? Sazinieties ar mums šodien (danieljohnhome@gmail.com) un saņemtu savu aizdevumu šodien
Sveicieni
Daniel john ieguldījumu komanda
Cienījamais klient, es esmu Mrs George Winston, Makerting direktors Sky Financial Company Limited ..
Vai esat noguris meklē aizdevumiem un hipotēkām, tu esi bijis noraidīts pastāvīgi jūsu bankas un citas finanšu iestādes, mēs piedāvājam jebkura veida aizdevumu privātpersonām un juridiskām struktūrām zemām procentu rate.If jūs interesē, ņemot kredītu, justies brīvi sazināties ar mums šodien, mēs apsolām jums piedāvāt labākos pakalpojumus ever.Just dod mums izmēģināt, jo tiesas process būs pārliecināt jūs.
Kādas ir jūsu finanšu vajadzībām?
Vai jums ir nepieciešams biznesa kredītu?
Vai jums ir nepieciešams personas aizdevumu?
Vai jūs vēlaties iegādāties auto?
Vai jūs vēlaties, lai refinansēt?
Vai jums ir nepieciešams hipotekāro kredītu?
Vai jums ir nepieciešams milzīgs kapitāls, lai sāktu savu biznesa priekšlikumu vai paplašināšanu? Vai esat zaudējuši cerību un jūs domājat, ka nav nekādas izejas, un jūsu finanšu slogs joprojām pastāv?
Sazinieties ar mums pa mrsgeorgewinstonloancompany@gmail.com
1. Pieteikuma iesniedzēja vārds ..............
2. DZĪVOJAMĀ COUNTRY ............
3. dzīvesvietas adrese: ........
4. Uzņēmuma adrese: ..................
5. AGE: ..........................
6. Nodarbošanās: ................
7. aizdevuma summa VAJADZĪGA ..............
8.Loan ilgums ..............
9. aizdevuma mērķi: ............
10. Tālruņa numurs: ..........
11.LOAN ILGUMS ................
Aizpildiet VIRS informāciju un nosūta
IT kontaktinformācijas zemāk:
PIEZĪME: Visi atbilde jāsūta tieši: mrsgeorgewinstonloancompany@gmail.com
Sveiki visiem mans vārds ir Marija williams es esmu šeit, lai liecinātu par lielu
augu pareizrakstības ritentiņš sauc Dr. oduduwa kurš palīdzēja man izārstēt manu Herpes simplex
VIRUS. Man bija inficēti ar herpes simplex vīruss 2014. gadā, es devos uz daudziem
slimnīcas par izārstēt, bet nebija risinājums, tāpēc es domāju, kā es varu
saņemt risinājumu no tā, ka mans ķermenis var būt labi. Tātad Kādu dienu es devos tiešsaistē
internetā uzzināt vairāk jausmas par Herpes simplex vīruss i nāca
pāri pārskatīt dāma, sakot, ka viņa ieguva viņas Herpes simplex vīruss
izārstēt ar A lielu augu pareizrakstības ritentiņu Called Dr. oduduwa, un viņa arī aizgāja
cik piliens e-pasta adresi un ieskaitot Dr oduduwa telefona numuru
un ieteiktu ikvienam, lai sazinātos ar Dr. oduduwa jebkāda veida palīdzību. Tāpēc es bija to
izmēģināt sazinoties viņu caur viņa e-pastu, un izskaidrot savu problēmu viņam. viņš
man teica, visas lietas man jādara, un arī deva man norādījumus veikt,
kas man sekoja pareizi. Pirms es zināju, kas notiek pēc divām nedēļām
herpes simplex vīruss, kas bija manā ķermenī got pazuda. tādēļ, ja jums ir
arī sirds sadalīti ar jebkuriem nāvējošu slimību, piemēram, herpes, HIV, jostas roze, zemu
spermatozoīdu skaitu, HPV, Vēzis, hepatīta B, ALS utt šis liels cilvēks ir ļoti
labākais, ko esmu redzējis un izsaka atzinību, un, ja jūs arī nepieciešama palīdzība
konservēšanas jebkāda veida slimības, jūs varat arī e-pastu viņam caur: oduduwaspiritual@gmail.com
Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk par viņu, pirms sazināties ar viņu pa telefonu, e-pastu man
marywilliam@yahoo.com lai es varētu sniegt jums guidlines par to, kā tuvoties viņam.
Paldies un es lūdzu viņam piešķir jums jūsu sirds vēlas, piemēram, viņš piešķīra raktuves ar
sadzīšana mani.
Sveiki visiem mans vārds ir Marija williams es esmu šeit, lai liecinātu par lielu
augu pareizrakstības ritentiņš sauc Dr. oduduwa kurš palīdzēja man izārstēt manu Herpes simplex
VIRUS. Man bija inficēti ar herpes simplex vīruss 2014. gadā, es devos uz daudziem
saņemt risinājumu no tā, ka mans ķermenis var būt labi. Tātad Kādu dienu es devos tiešsaistē
izārstēt ar A lielu augu pareizrakstības ritentiņu Called Dr. oduduwa, un viņa arī aizgāja
un ieteiktu ikvienam, lai sazinātos ar Dr. oduduwa jebkāda veida palīdzību. Tāpēc es bija to
izmēģināt sazinoties viņu caur viņa e-pastu, un izskaidrot savu problēmu viņam. viņš
arī sirds sadalīti ar jebkuriem nāvējošu slimību, piemēram, herpes, HIV, jostas roze, zemu
labākais, ko esmu redzējis un izsaka atzinību, un, ja jūs arī nepieciešama palīdzība
konservēšanas jebkāda veida slimības, jūs varat arī e-pastu viņam caur: oduduwaspiritual@gmail.com
Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk par viņu, pirms sazināties ar viņu pa telefonu, e-pastu man
marywilliam@yahoo.com lai es varētu sniegt jums guidlines par to, kā tuvoties viņam.
Paldies un es lūdzu viņam piešķir jums jūsu sirds vēlas, piemēram, viņš piešķīra raktuves ar
sadzīšana mani.
sadzīšana mani.
sadzīšana mani.
sadzīšana mani.
sadzīšana mani.
sadzīšana mani.
Sveiki visiem, mans vārds ir Selina Gregory, es esmu šeit, lai liecinātu par lielu
augu pareizrakstības ritentiņš sauc Dr. Abbe kurš palīdzēja man izārstēt manu Herpes simplex
VIRUS. Man bija inficēti ar herpes simplex vīruss 2013. gadā es devos uz daudziem
izārstēt ar A lielu augu pareizrakstības ritentiņu Called Dr. Abbe, un viņa arī aizgāja
cik piliens e-pasta adresi un ieskaitot Dr Abbe telefona numuru
un ieteiktu ikvienam, lai sazinātos ar Dr. Abbe jebkāda veida palīdzību. Tāpēc es bija to
konservēšanas jebkāda veida slimības, jūs varat arī e-pastu viņam caur: ogbudulueminspiritualtemple@gmail.com
selenagregory92@yahoo.com lai es varētu sniegt jums guidlines par to, kā tuvoties viņam.
healin
g mani
Sveiki visiem, mans vārds ir Selina Gregory, es esmu šeit, lai liecinātu par lielu
augu pareizrakstības ritentiņš sauc Dr. Abbe kurš palīdzēja man izārstēt manu Herpes simplex
VIRUS. Man bija inficēti ar herpes simplex vīruss 2013. gadā es devos uz daudziem
izārstēt ar A lielu augu pareizrakstības ritentiņu Called Dr. Abbe, un viņa arī aizgāja
cik piliens e-pasta adresi un ieskaitot Dr Abbe telefona numuru
un ieteiktu ikvienam, lai sazinātos ar Dr. Abbe jebkāda veida palīdzību. Tāpēc es bija to
konservēšanas jebkāda veida slimības, jūs varat arī e-pastu viņam caur: ogbudulueminspiritualtemple@gmail.com
selenagregory92@yahoo.com lai es varētu sniegt jums guidlines par to, kā tuvoties viņam.
healin
g mani
Thanks to God and also to dr olushola, the great herbal man that cured me of HIV/AIDS. I contacted the virus from my partner three year ago, i almost spent all i had because i was restless , until i saw people testimony about Dr Olushola recommendation online for how he has being curing HIV with his herbs, and i emailed him and he told me how to get the herb. You can contact him on +2349057353558 or email him at drolushola0@gmail.com
I have been through hell and pain,looking for a good and
real spell caster who can help me get my husband back
have been scammed so many times,by some who claimed
to be real spell casters.until i found the real and great spell
caster at the NAVEEN LOVE SPELL who helped me,and
solved all my problems concerning my boyfriend who left
me since eight months ago .and after that i also took my
friend along,who was also having the same problem
concerning her husband,who left her since five months
ago,and the problem was also solved by the same
Drjames. Can't you see! the real and great spell
caster is here,all you need to do now is to contact this
same address whenever you are in any problem
related to spell casting.It took me a very long period of
time,before i could get this real and great spell caster.So
right now drjamesdsolution@GMAIL.COM" is here,and the best
for you to solve your problems.......
( drclimentscott@gmail.com drclimentscott@gmail.com )
HE cast spells for different
purposes like
(1) If you want your ex back.
(2) if you always have bad dreams.
(3) You want to be promoted in your office.
(4) You want women/men to run after you.
(5) If you want a child.
(6) You want to be rich.
(7) You want to tie your husband/wife to be
yours forever.
(8) If you need financial assistance.
(9) Herbal care
(10) If you can be able to satisfy your wife
sex desire due
to low erraction.
(11) if your menstruation refuse to come
out the day it
suppose or over flows.
(12) if your work refuse to pay your, people
owing you?.
(13) solve a land issue and get it back.
(14) Did your family Denny you of your
right?
(15) Let people obey my words and do my
which.
(16) Do you have a low sperm count?
(17) Case solve E.T.C
(drclimentscott@gmail.com drclimentscott@gmail.com )
Rentgenā uzrāda ka ir abas gūžu locītavu spraugas nedaudz sašaurinātas, pagarinātas,subhondrāla skleroze, nelieli margināli osteofīti.Abpusēji os pubis ramus inf.sklerotiskākas zonas apm.1 cm.Secinājumā Coxarthrosis bilat. sakiet lūdzu ko tas nozīmē, kā ārstēt
Vai jums sāpes un nepatikšanas un nepieciešama steidzama kredītu? sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: williamsmarkeasyloancompany@yandex.com
Es gribu novērtēt ārstu Oria konservēšanas manu vēzi ar viņa kaņepju eļļu, es biju vietā nāves līdz atradu liecība viņa labi darbi, tagad esmu apmierināts ar prieku manā sirdī dalīties šīs labās ziņas, ka am vēža free.contact tas lieliska dziedniece ārsts Oria e-pastu uz oriacannabis@yahoo.com, esmu tik pateicīgs Paldies dakter Oria konservēšanas manu vēzi.
Laba diena
Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:
(Aiznemeji INFORMACIJA)
Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................
Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.
Ar laba velejumiem,
Jeff Michael
I THOUGHT THE PHYSICIANS SAY NO CURE FOR APD?, I AM TELLING YOU TODAY THAT DR OGHEDE CURE LUPUS WITH HIS HERBAL MEDICINE AND ONCE YOU GET CURED YOU ARE FOREVER CURED IT IS NEVER REVERSABLE.
Good-day to everyone in this site i want to use this means to also tell the world about doctor OGHEDE the man sent to this earth to help those who are in need, i was very sick all this years without solution i have try many means to get my self cured but nothing work out, so today i am here to also tell this to the people in this site that there is cure to this APD disease, i was able to reach this man through the means of a friend from UK called Elizabeth but i live in United state, i am very happy writing this,my friend told me that she meet this man personally when she travel to Africa because of this same sickness and i was so surprise to hear that from her, she explain everything about this man cure to me, that there is herbal cure and curing spell and that was the first time i hear about curing spell, so i ask her which of the cure do you go for she told that, it was the herbal cured. she traveled there and she spend 1 week and 4 days with the doctor so before she could know she was cured totally and he decide to go for test over there before traveling back home, her result was negative and even when she get home her result remain negative i was so surprise about what she told me, i have that confidence to contact the doctor, and applied for the herbal immediately so the doctor sent me the herbal here in US, and i used it according to the way the Dr instructed, now i am cured and free from APD disease if you want to reach this doctor just email him now droghedeherbalcentre@gmail.com
I want to let you know that he can cast all type of spell cast with 100% guarantee, if you have any type of problem like this or more quickly contact him for assistance okay
Do you need a cure for your Lupus
Do you need a cure for your Herpes
Do you need a cure for your HIV
Do you need a cure for your HPV
Do you need a cure for your APD
Do you have a Cancer problem
Do you need a Lottery spell
Do you have a Anier problem
Do you have Ashmer problem
please i want every one with this virus to be free, that is why i will be dropping his email address, (droghedeherbalcentre@gmail.com) Do not hesitate to email him now he is a great man. the government is also interested on this help he is providing saving peoples life, thank you for saving my life, and I promise I will always testify for your good work. you can also whatsapp him on +2348077544690.
Are you in pains and you need urgent loan today to solve it out ? or are you looking for a loan to pay off your bills or to startup your own business? contact us today urgent via email:johnwilliamstrustfirm@gmail.com
Kā es Got atbrīvoties no manas 2yrs OLD herpes.
Apmeklējiet Dr. Okoloise Herbal un pareizrakstības templi savam CANNABIS dziedināšanas eļļu.
Kontakti E-pasts: drokoloiseinnocent@gmail.com. OR
WhatsApp ON: +2348166890217
Sveiki, es esmu KELLY no Alabamas ASV. Es dzīvoju ar herpes uz 2 gadiem, i
nebija sevi, mans ķermenis ir vienmēr nieze ar sāpēm, kamēr man bija par
internets meklējot risinājumu. Kā veiksme smaidīja uz mani, es biju
lasot atsauksmes, kas ir izārstēt herpes ar pārsteidzošs
pareizrakstības ritentiņu un augu ārsts nosaukts Dr OKOLOISE MIERMĪLĪGA, sena
pareizrakstības ārstu no Nigērijas West Africa.I sazinājās ar viņu pa e-pastu uz
drokoloiseinnocent@gmail.com. Viņš man pastāstīja, ko man vajadzētu darīt, kas man sekoja
uzmanīgi. Pēc divām dienām es saņēmu manu zāles, kuras es sāku piemērošanu un
ietvaros 8days Es apciemoju ārstu kurš apstiprināja manu herpes slimība nebija
vairāk. Visi pateicoties lielisku dziedināšanas burvestību Dr. OKOLOISE. Tagad es esmu
atstājot normālu dzīvi pēc diviem sliktajos gados šausmu tāpēc es apsolīja dalīties
labas ziņas uz pasauli. Arī jūs varat sazināties ar viņu šodien, ja
vēlies ārstējama no jebkuras slimības tu kam.
Sazināties ar viņu pa e-pastu: dr.okoloiseinnocent@gmail.com
WhatsApp: +2348166890217
Viņš arī ir augu un garīgo izārstēt šādu slimību:
-CANCER
* -HIV *
DOCTOR OKOLOISE var arī izārstēt šādu slimību: -
* HERPES
* HSV 1 & HSV 2
* astma
* CUKURA
* Epilepsija
* VĒZIS
* neauglība
* Staphylococcus.
* ALS
* HIV / AIDS
*B HEPATĪTS
*NIERU MAZSPĒJA
Paldies tik daudz liels viens .. Es turpinās liecināt par savu labestību
uz Visumu.
Kā es biju izārstēt NO Herpes WITHIN 8 dienas ar palīdzību DR MAZIK
AUGU HOME Medicīnas CONTACT (DR DR MAZIK TAGAD PAR JŪSU CURE (drmazikpowers@gmail.com)
Mans vārds ir DORIS KINS es esmu no ASV, es esmu šeit, lai dotu savu liecību par
Ārsts, kurš palīdzēja man manā dzīvē. Man bija inficēti ar herpes 2016, es devos
daudzām slimnīcām izārstēt, bet nebija risinājums, tāpēc es domāju, kā
es varu iegūt risinājumu, no tā, ka mans ķermenis var būt labi. Kādu dienu es biju
upes pusē domāšana, kur es varu iet, lai iegūtu risinājumu. tāpēc dāma gāja pie manis
viņas vārds ir kutrila stāsta man, kāpēc es esmu tik skumji, un es atvērt visus viņai
stāsta viņai mana problēma, ka man ir herpes dzimumorgāniem, viņa man teica, ka viņa var
palīdziet man, viņa iepazīstināt mani ar ārstu, kas izmanto augu medikamentus
izārstēt herpes un iedeva man savu e-pastu, tāpēc es pastu viņam. Viņš man teica, visas lietas
Man vajag darīt, un arī man norādījumus veikt, kuriem es sekoju
pareizi. Pirms es zināju, kas notiek pēc divām nedēļām, herpes, ka
bija manā organismā got izzudis. Tātad, ja jums ir jums ir herpes vai kādu
veida slimību tālāk uzskaitīti un arī jūs vēlaties izārstēt, jūs varat e-pastu viņam
at: (drmazikpowers@gmail.com). VAI pievienot viņam līdzi WhatsApp;
+2348067530744)
ja Jums ir jebkāda veida šo slimību vai infekciju laipni rakstiet ārstu
(Drmazikpowers@gmail.com) vai pievienot viņam līdzi WhatsApp; +2348067530744) izārstēt
1. iegūt jūsu ex mīļāko atpakaļ.
2. Herpes simplex vīrusa
3. reproduktīvā.
4. salaušanu PAAUDZES kursu.
5. GAIDOT darbus.
6. JOB PROMOTION.
7. MONEY Pareizrakstības.
8. Garīgais PROTECTION.
9. AUGU CARE.
10. BEAUTY Pareizrakstības.
11. winning Loterija
12. Lost Mīlestība burvestības
13. Laulības šķiršana burvestības
14. Laulība burvestības
15. Iesiešanas viļņus
16. break-up viļņus
17. Izraidīt pagātnes Lover.
18. Jūs vēlaties, lai tiktu veicināta jūsu birojā.
19. Fertility Viļņus / Grūtniecība viļņus
Es apsolu viņu es vienmēr dalīties savu labas ziņas on-line, lai tiem, kas ir
kam cita problēma, kas varētu sasniegt viņam galvenokārt, ja jūs vēlaties būt
brīva no slimības.
Vai jums ir nepieciešams patiesu aizdevumu uzņēmējdarbības vajadzībām, vai samaksāt savu parādu kontaktu Kellie Vilsons tagad patiesi aizdevumu pa e-pastu: Oceanicfinance113@gmail.com
Es nevaru uzskatīt to. Lielisku liecību, kuru varat koplietot ar visiem HERPES pacientiem visā pasaulē. Es nekad domāja, ka tie varētu būt pilnīgi izārstēt herpes vai jebkuru izārstēt HERPES vīrusa jebkura veida. Es redzēju cilvēku liecības par blogus par to, kā DR UWA sagatavoti garšaugi un atveda viņus atpakaļ uz dzīvi vēlreiz. Man bija lai to izmēģinātu, un nevar uzskatīt, ka pāris nedēļās es sāku to izmantot visu manu ķermeni pakāpeniski apturēja, un man nācās iet bez HERPES narkotikām, kuras ārsts man iedeva. Tiesības tagad, es varu jums pateikt, ka pāris mēnešiem, tagad, nav bijis visas sāpes, kavēšanās attieksme noved līdz nāvei. Lūdzu, sazināties ar viņu pa e-pastu: UWAHERBALMEDICATIONCENTER@GMAIL.COM vai zvanīt viņam.
+ 2348062783081, viņš var dziedināt arī šādi:
1. HIV/AIDS
2. HERPES A&B
3. MUGURKAULA SLIMĪBA
4. VĒZIS
5. B HEPATĪTS
6. CUKURA DIABĒTS
7. CILVĒKA PALOMA VĪRUSA (HPV) SLIMĪBA
8. STD
9. LUPUS (Lupus Vulgarism vai Lupus Eratosthenes).
10. MRS....
11. FIBROZS
12. NEAUGLĪBA
13. VĀJĀ EREKCIJA (MALE)
Un daudzi citi vīrusi un jebkāda veida slimībām.
E-pasta starpniecību; UWAHERBALMEDICATIONCENTER@Gmail.com.or zvaniet + 2348062783081
Es patiešām ļoti priecājos par manu dzīvi; Mans vārds ir Vargas cynthia maye, es nekad domāju, ka es dzīvoju uz zemes, pirms gada beigsies. Pēdējos 5 gadus es ciešu no nāvējošas slimības (HIV); Es biju pavadījis daudz naudas no vienas vietas uz otru, no baznīcām uz baznīcām, slimnīcas ir manas ikdienas dzīvesvietas. Pastāvīga pārbaude ir bijusi mans hobijs, bet tikai pagājušajā mēnesī, meklēju internetā, es redzēju liecību par DR. Ben palīdzēja kādam izārstēt viņas HIV slimību, ātri kopēju viņa e-pastu, kurš ir (drbenharbalhome@gmail.com). Es runāju ar viņu, viņš lūdza man darīt dažas konkrētas lietas, ko es darīju, viņš teica, ka viņš gatavojas sniegt Mana auga, ko viņš darīja, tad viņš lūdza mani doties uz medicīnisko pārbaudi pēc dažām dienām pēc zāļu lietošanas, man bija brīva no nāvējošās slimības, viņš tikai lūdza mani izsniegt liecību visā pasaulē, patiesi esmu To darot tagad, lūdzu, brāļi un māsas, viņš ir lieliski, esmu parādā viņam savu dzīvību. Ja jums ir līdzīgas problēmas, vienkārši e-pastu viņam (drbenharbalhome@gmail.com) vai vienkārši whatsapp viņam par: 22893464014.Viņš var arī izārstēt slimības, piemēram, vēzis, diabēts, Herpes. Utt. Jūs varat sazināties ar mani pa e-pastu: vargascynthiamaye1995@gmail.com
Sveiki,
Meklējat parāda konsolidācijas aizdevumu, nenodrošinātiem aizdevumiem, biznesa aizdevumiem, hipotekārajiem aizdevumiem, automašīnu aizdevumiem, studentu aizdevumiem, personīgiem aizdevumiem, riska kapitālu utt! Es esmu privāts aizdevējs, sniedzu aizdevumus uzņēmumiem un privātpersonām ar zemām procentu likmēm un saprātīgām 3% procentu likmēm. E-pasts: lucaswesleyloans453@gmail.com
Dr Bello zāļu izārstēt ir 100% garantijas procents, kas noteikti izārstēt savu (hepatītu B un jebkuru citu slimību), viņš ir tikai cilvēks, ka es varu droši teikt, ka viņš var izārstēt jebkura veida slimību. Mana sieva bija hepatīts B vairāk nekā 5 gadus kad es satiku Dr Bello tiešsaistē, kā un kā viņš ir izārstējis tik daudz cilvēku un cik lielā mērā viņš ir palīdzējis daudziem cilvēkiem tiešsaistē, tāpēc es sazinājos ar viņu un paskaidroja, ka mana sieva ir viņa stāvoklī un redzi, ka mana sieva izārstēja ar augu izcelsmes zālēm, un tagad mēs esam dzīvo laimīgi, tāpēc ikvienam jautājumā par herpes problēmām es ieteiktu sazināties ar viņu, lai saņemtu palīdzību, un viņš jums nosūtīs zāles, un jums būs labi un labi: adeyemibello1990 @ gmail. com, viņš var arī izārstēt jebkuru slimību, piemēram, HIV / AIDS. HEPATĪTS B, DIABETIKA, VĒSTURE, HERPES E.T.C HE ir lielisks zālājs cilvēks sauc Dr.Bello man jāsaka liels paldies, lai ārstētu manu sieva slimība, es parādā jums pretī. Paldies un esiet svētīts Sir. Tas ir Mobilais tālrunis: 09035594773 vai kāds ir viņa 08107996445
Dr Bello herbal cure is 100% Guarantee percent sure to cure your (HEPATITIS B AND ANY OTHER DISEASE) ,He is only person that i can boldly say he can cure any types of Disease.my wife was having HEPATITIS B for more than 5 year when i met Dr Bello online how and how he has cured so many people and how greatly he has helped many individuals online,so i contacted him and explained my wife situation to him and behold my wife was cure with his herbal medicine and now we are living happily, so to anyone issue on herpes challenges i advised that you contact him for help and he will send you the medication and you will be fine and OK : adeyemibello1990@gmail. com he can also cure any disease such as HIV/AIDS HEPATITIS B,DIABETICS,CANCER,HERPES E.T.C HE is the great herbalist man called Dr.Bello i must say a big thanks for curing my wife disease, i owe you in return. Thanks and be blessed sir.his Mobile number: 09035594773 or what’sapp him on 08107996445
Laba diena,
Jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai sāktu lielu uzņēmumu. Tas ir aizdevumu kompānijas reitings. Nodrošināsim aizdevumu ar likmi 2%. Aizņēmējs būs kreditora izslēgšanas aizdevums. Nodrošināsim aizdevumu no 50 000 ASV dolāriem, 1 000 000 ASV dolāru. 100 000 000 USD. Aizņēmējam ir atkarīgs no aizdevuma pieteikuma iesniedzēja vajadzībām, maksimāli no 1 līdz 30 gadiem. Ja jums tas ir nepieciešams Aizdevums Sazinieties ar mūsu uzņēmuma aizdevuma līgumu vai e-pastu mums fred_foldvik2013@outlook.com par jebkuru aizdevumu, kas jums nepieciešams.
Aizņēmēju informācija
Tavs vārds ...
Tava valsts.....
Jūsu adrese .....
Jūsu profesija ...
Sociālais statuss .......
Pašreizējā situācija darba vietā
.................................. ...
Tālruņa numuri / mobilā telefona / telefona birojs
.................................. ...
Mēneša ienākumi .....
Aizdevuma termiņš
Kredīta summa
Kā Jūs uzzinājāt par mums?
Vai jūs jau esat pieteicies?
Vai tu runā angliski?
.................................. .......
Mēs piedāvājam aizdevumu, lai atmaksātu parādu, personīgo, biznesa un rēķinu aizdevumu arī,
Sveicieni.
Freds kungs
Vai jums ir nepieciešams kredīts nekavējoties? Vai jums ir slikta kredīta? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai sāktu savu biznesu, ja bankas tiek noraidītas? Neskatoties uz sliktiem / sliktiem kredītreitingiem, mēs piešķiram kredītus cilvēkiem. Privātpersonām un uzņēmumiem mēs samaksāsim gan uzņēmējdarbības, gan privātos aizdevumus ar 2% likmi, ar zemu procentu likmi, ar ilgtermiņa un īstermiņa izvēli. Ātri un droši, šodien izmantojiet un saņemiet tūlītējas atbildes. aizdevumi ir labi apdrošināti, 100% garantēti, un klientiem tiek piešķirta maksimālā drošības garantija. Lai iegūtu plašāku informāciju, sazinieties ar mums pa michaelrichard073@gmail.com un saņemiet kredītu šodien
E-pasts: (michaelrichard073@gmail.com)
We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.
We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c
DESCRIPTION OF INSTRUMENTS
1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600
2. Currency : USD/EURO
3. Age of Issue: Fresh Cut
4. Term: One year and One day
5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)
6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2
7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties
8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c
9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760
10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103
11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier
Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.
Name: Muhammed Emir Harun
Contact Mail :info.financewizardltd@gmail.com
Es izsniedz aizdevumus uzņēmumiem un privātpersonām ar saprātīgu 2% procentu likmi. E-pasts uz: (christywalton355@gmail.com), ja jūs interesē aizdevuma piedāvājums.
Sveiki
Vai jums ir nepieciešams jebkura veida aizdevums? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus zemā līmenī
procentu likme 2%
Tāpēc, lūdzu, ja jums šodien vajag aizdevumu, lūdzu, rakstiet mums tūlīt
charles_din@hotmail.com ar zemāk, lai iegūtu vairāk informācijas:
Pilnais vārds:...
Valsts: ....
Obligātā summa: ...
Ilgums: ....
Tālrunis: ....
Lūdzu, atbildiet uz adresi charles_din@hotmail.com, lai iegūtu plašāku informāciju.
Charles Din kungs
Mana sieva tika diagnosticēta par krūts vēzi 2016. gada maijā. Mēs darījām visu iespējamo, lai izārstētu šo nāvējošo slimību, bet bez rezultātiem, bet pateicoties Rika Simpsona kaņepju eļļai, ko man ieteica mans tēvocis un tikai vienu nedēļu pēc eļļa manas sieva sāpes apstājās. Mēs esam sekojuši pēdējo 3 mēnešu laikā, un es ar prieku varu pateikt, ka mana skaista sieva ir pilnīgi izārstēta. Par jūsu patieso kaņepju eļļu es iesaku Rickam Simpsonam ar e-pasta adresi: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com
Ar cieņu
Recca Balotti
Es esmu profesionāla privātā aizdevuma aizdevējs. Es strādāju kopā ar ekspertu komandu kā personālu. Es piedāvāju lētus aizdevumus ar ļoti zemu 3% procentu likmi, darījumi šeit ir lēti, vienkārši, ātri, efektīvi un veiksmīgi. Man ir tiesības aizdot visu pasauli. Es piedāvāju ātru kredīta apstiprinājumu pirmajās 24 pieteikšanās stundās. Minimālā aizdevuma summa ir 20 miljoni eiro. Apmeklējiet mūs jebkura veida aizdevumiem, finansējumam vai projektu finansējumam. Apmeklējiet mūs šodien, izmantojot jerrybestloanfirm@gmail.com
Mana vienīgā meita bija diagnosticēta kaulu vēzis 2017. gada maijā. Mēs darījām visu iespējamo, lai izārstētu šo nāvējošo slimību, bet bez rezultātiem, viss, pateicoties Rika Simpsona kaņepju eļļai, ko man ieteica mans tēvocis, un tikai vienu nedēļu pēc pieteikšanās eļļa "Manas Meitas sāpes" apstājās. Mēs esam sekojuši pēdējos divus mēnešus, un es ar prieku varu pateikt, ka mana skaista meita ir pilnībā izārstēta. Kaņepes patiesi ietaupa Live. Par jūsu patieso kaņepju eļļu, es ieteiktu Rick Simpson, ar e-pastu: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com
Labākie vēlējumi
Matilde Balotti
Kad es atradu Dr Isikolo, man bija izmisīgi nepieciešams, lai mans ex mīļākais atpakaļ. Viņš atstāja mani par citu sievieti. Tas notika tik ātri, un man vispār nebija teikts par situāciju. Viņš tikai pametīja mani pēc 3 gadiem bez paskaidrojumiem. Es sazinos ar Dr Isikolo, izmantojot savu tīmekļa vietni, un Viņš man teica, kas man jādara, pirms viņš var man palīdzēt, un es darīju to, ko viņš man teica, pēc tam, kad es sniedzu to, ko viņš gribēja, viņš nodod mīlas burvestību, lai palīdzētu mums atgriezties kopā. Tūlīt pēc tam, kad viņš izdarīja savu burvestību, mans draugs sāka man atkārtot īsziņu sūtīšanu un jutu briesmīgu to, ko viņš mani iedeva. Viņš teica, ka esmu vissvarīgākais cilvēks savā dzīvē, un tagad viņš to zina. Mēs pārvietojāmies kopā, un viņš bija vairāk atvērts man nekā iepriekš, un viņš sāka pavadīt vairāk laika ar mani nekā agrāk. Kopš Dr Isikolo palīdzēja man, mans partneris ir ļoti stabils, uzticīgs un tuvāk man nekā agrāk. Es ļoti iesaku Dr Isikolo ikvienam, kam nepieciešama palīdzība. E-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com. Zvaniet viņam vai pievienojiet viņu WhatsApp: +2348133261196
Labdien, kā jūs darāt, jums ir nepieciešams aizdevums, lai samaksātu medicīniskos rēķinus, šodien nosūtiet mums e-pastu un atrisiniet problēmas: jerrybestloanfirm@gmail.com
Apmeklējiet Dr. Isikolo Jūsu risinājumam, izmantojot vietni (drisikolosolutionhome.webnode.com).
Mani vārdi ir sophy Es gribu liecināt par lielo burvestību, ko sauc par mana vīra Dr Isikolo, un esmu bijusi precēta 5 gadus, un mums nav bērna, un ārsts mums teica, ka es nevaru dzemdēt, jo mana dzemde ir bojāts nepareizu zāļu recepšu dēļ, tas mani uztrauca un mans vīrs nebija apmierināts, un tāpēc viņš nolēma apprecēties ar citu meiteni un šķirties ar mani, man bija tik skumji, ka es teicu savam draugam par to, ka viņa man pastāstīja par spēcīgu burvju ritentiņu man deva man savu e-pasta adresi, es nekad neticu tam, ka daudz, lai gan es tikko nolēmu dot viņam izmēģināt, un viņš man teica, tas prasīs 24 stundas, lai mans vīrs atgrieztos pie manis, un es iestāšosies, es viņam šaubos par 3. dienu mans vīrs atgriezās pie manis un raudāja, ka viņš nevēlējās šķiršanos vairs 3 nedēļas pēc tam, kad ārsts apstiprināja, ka esmu stāvoklī. viņš var arī palīdzēt jums sazināties ar viņu pa personolosolutionhome@gmail.com
Tīmekļa vietne: drisikolosolutionhome.webnode.com
WhatsApp +2348133261196
jūs varat arī sazināties ar viņu, ja jums nepieciešama palīdzība šādā saskarsmē: (1) saņemtu savu zaudēto mīlestību atpakaļ
(2) Ja jums nepieciešama finansiāla palīdzība, ko sauc par bagātīgu ar 3 dienām. Hiperbāla aprūpe (3) Slimība, vīruss un slimība (4) saistoša pareizrakstība un citi jautājumi, kas jums ir saistīti ar jūsu dzīvi. Sazinieties ar viņu šodien: personolosolutionhome@gmail.com, jūs var arī sazināties ar Dr Isikolo caur savu mobilo tālruni vai pievienot viņu uz whatsapp +2348133261196 viņš ir pārbaudīts un uzticas es uz visiem laikiem būtu pateicīgi Dr Isikolo.
I used to suffer from HERPES SIMPLEX VIRUS for about 3 years. No medications or treatments ever really did anything for me (i tried them all no one work. but I was actually able to completely CURE HERPES naturally after countless hours of online research. What worked for me is as follows: I saw DR. ODUWA Information online that he normally CURE and treat disease and infirmities with his Herbal Medicine, I never really believed the people who where recommending him thou i saw on blog about 6 people where also testifying on how they were CURED by DR. ODUWA, and still Ellen recommend DR. ODUWA who uses herbal medication to CURE HERPES SIMPLEX VIRUS and gave me his email, so i mail him He told me all the things I need to do and also give me instructions to take, which I followed properly.Before I knew what is happening after two weeks the HERPES SIMPLEX VIRUS that was in my body got vanished. so if you are also heart broken and also need a help, you can also email him: dr.oduwaspellhome@gmail.com if you are infected with any disease like HIV,AIDS, CANCER,HERPES SIMPLEX VIRUS, or any other disease you can also be happy like me by contacting.....
Name: DR. ODUWA
What apps Number: +2348070685053
Email: dr.oduwaspellhome@gmail.com
I“m given you 100% GARANTEE, soon as you have getting in touch
with DR. ODUWA your problems will be solved accurately.
Thanks..
Pēc septiņu gadu attiecības ar Nasseru viņš atnāca pie manis, es daru visu iespējamo, lai viņu atgrieztu, bet tas viss bija velti, es viņu gribēju atgriezties tik lielā mīlestības dēļ, kāds viņam bija, es lūdzu viņu visu , Es apsolīju, bet viņš atteicās. Es izskaidroju savu problēmu kādam tiešsaistē, un viņa teica, ka man vajadzētu sazināties ar pareizrakstības rīkotāju, kas varētu man palīdzēt nodot pareizrakstību, lai viņu atgrieztu, bet esmu veids, kas neticēja pareizrakstībai, man nebija citas izvēles, kā to izmēģināt, Es domāju burtnīcu, ko sauc par Dr Isikolo zuk, un es viņam sūtīt e-pastu, un viņš man teica, ka nebija nekādu problēmu, ka viss būs kārtībā pirms trim dienām, ka mans ex atgriezīsies pie manis pirms trīs dienām, viņš uzrakstījis burvību un pārsteidzoši Otrā diena bija apmēram 16:00. Mani ex, sauca par mani, es biju tik pārsteigts, es atbildēju uz zvanu un visu, ko viņš teica, bija, ka viņš bija tik žēl par visu, kas noticis, ka viņš gribēja, lai es viņam atgrieztos, ka viņš mani ļoti mīli. Es biju tik laimīgs un aizgāju pie viņa, tā kā mēs kopā atkal kopā dzīvojām laimīgi. Kopš tā laika es esmu apsolījis, ka ikviens, kuru es zinu, ka ir saistīta problēma, es varētu palīdzēt šādai personai, norādot viņu uz vienīgo reālo un spēcīgo burvju lāpstiņu, kurš man palīdzēja ar savu problēmu un kas atšķiras no visi viltus tie tur. Ikvienam var būt nepieciešama pareizrakstības rīka palīdzība, viņa e-pasts: e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com. zvanu vai Whatsapp viņam par +2348133261196. Sazinieties ar viņu tagad, lai risinātu visas jūsu problēmas
Mans vārds ir Francesco Sauser. Šeit ir mana īsa stāsta par to, kā kaņepju eļļa izārstēja mana vīra kauliņu vēzi. Mans vīrs ir 64 gadus vecs, 2018. gada 1. janvārī manam vīram tika diagnosticēts urīnpūšļa vēzis, ārsts man teica, ka viņam bija maz, ko viņš varēja darīt, jo viņš neatbildēja uz ārstēšanu, un es pazaudēju visu cerību, līdz mans draugs iepazīstināja mani ar Riku Simpsona kaņepju eļļas ārstēšana. Dažus mēnešus pēc šīs Riksa Simpsona eļļas izārstēja manu vēzi. Par jūsu patieso kaņepju eļļu, es ieteiktu Rick Simpson, ar e-pastu: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com
Labākie vēlējumi
Francesco Sauser
Es nekad neticu mīlestības viļņām, kamēr es satiku manu draugu, kurš teica man viss par DR.OTUTU, kurš atnesa atpakaļ bijušo draugu, pat tad, kad viņš man teica, ka es neticu, jo es domāju, ka viņa gribēja, lai vieni ļaunie ragani nokļūtu mana nauda. Lai gan es viņai sniedzu iespēju izskaidrot visu, ko viņa pastāstīja man par DR.OTUTU, es teicu viņai, ka ir daudz scammers, kuri vēlas ņemt mūsu naudu, un es nekad nebūs upuris pat tad, ja mans līgavainis, kurš mani apprecēs Pēc dažiem mēnešiem man palika gaidīt citu sievieti, lai gan es tik ļoti viņu mīlēja. Viņa man teica, ka DR OTUTU nav viltojums, kas ir reāls un ir palīdzējis daudziem cilvēkiem mīlēt savus mīļus, tad es brīnos, kā šis burvju darbs un kādas prasības man ir jādara, pirms es varu izdarīt mīlestības viļņus? Viņa man teica, ka man būtu jādara e-pasts drotutuhealinghome@hotmail.com, un man vajadzētu pastāstīt viņai, ko es gribu. Es nosūtīju viņam e-pastu un teica, ka man vajadzēja savu bijušo vīrieti atpakaļ, es teicu, ka viņš bija mans draugs, kurš teica par viņu, kāpēc es šaubos par viņa darbu? Viņš teica, ka viņa darbs ir 100% garantijas, ka neviens nekad nav nonācis viņa templī un arī paliek tas pats. Es kļuvu dusmīgs par vārdiem, ko viņš man teica, un es domāju, ka manuprāt, jo šis DR parāda visas lietas, par kurām mēs iepriekš diskutējām. Viņš teica, pirms es varētu sākt manā situācijā, ka man ir jāuzticas viņam un jāatstāj citas raganas un jāievēro viņa norādījumi, ka es saņemšu savu mīļāko 72 stundu laikā. Es teicu labi, un es apsolu strādāt ar tevi vienatnē, pēc tam deva man veidlapu, lai aizpildītu to, ko es darīju, un nosūta to viņam ar saviem bildes un arī mana bijušā drauga bildes. Viņš mani atbildēja 30 minūtes vēlāk un man teica, ka viņa dieviem ir vajadzīgas dažas lietas, lai nodotu savu burvestību, un mana problēma ir ļoti vienkārša, ja varu piedāvāt šīs lietas. Kad es viņam jautāju, kā es varu saņemt šos priekšmetus un kā es varu viņiem to nosūtīt, lai nolasītu pareizrakstību, viņš man teica, ka man nebūtu jābaidās no tā, ka šajā valstī ir pārdevējs, kurš var nopirkt preces priekšmeti man. Tad es viņam jautā, cik tas man izmaksās, lai nopirktu visus šos priekšmetus? Viņš man teica, ko es viņu nosūtīju ar visu pārliecību, pēc stundas viņš mani sauca un man teica, ka mana problēma ir atrisināta, tāpēc es gaidīšu 72 stundas, kad mana mīlestība mani sauc pēc I Made pēc viņa vārdiem Tas bija aptuveni 1800 nākamajā trīs dienas, mani izsauca mani, ja es esmu mājās, ka viņš grib mani steidzami redzēt. Es teicu viņam, ka viss ir labs, un viņš teica, ka jā, tad es teicu viņam, ka viņš varētu nākt, mans ex nāca un lūdza piedošanu, ka viņš nezina, kas viņam nāca. Tagad es esmu tik laimīgs, jo tāpēc, ka mans draugs ir atgriezies pie manis, un mēs plānojam, ka mūsu drīzumā notiks kāzas, es aicināju DR un ļoti pateicos viņam un jautāja, ko darīt viņam kā atzinību, viņš man teica, jums vajadzētu aizmirst un glabāt mana nauda, ka tas nav par naudu, bet, lai palīdzētu cilvēkiem, kam vajadzīga palīdzība, viss, kas man jādara, ir sniegt vairāk liecības par viņu, lai cilvēki, kas to varētu saņemt, varētu arī ar viņu sazināties. tas ir, kamēr es esmu šeit šodien, lai sniegtu savu liecību. Lai Dievs turpinātu svētīt viņu un dot viņam vairāk dzīvības labklājību un gudrību. Šī ir DR e-pasta adrese drotutuhealinghome@hotmail.com. Jūs varat arī sazināties ar viņu, izmantojot viņa whatsapp numuru +2349051417394
HELLO, MŪSU NOSAUKUMS IR ERIKA BRADDOKA, Es esmu šeit, lai ieteiktu jums juridisku aizdevumu CENU, KAS IEGŪST IZMAKSAS USD 80,000. VAI VIŅA IR MR GEORGE KENNETH NO GEORGE KENNETH IZLASES INVESTĪCIJĀM, LŪDZU SAISTĪBĀ AR VĀRTIEM UZŅĒMUMU PIETEIKŠANU (georgekennethloaninvestment@gmail.com)
Es gribu sniegt liecību par to, kā es saņēmu izārstēt no Herpes Virus, es esmu Benja Nath. Mēnesi atpakaļ Manā privātajā daļā man bija daži simptomi izsitumi un blisteri. Es devos redzēt ārstu un dažādi testi tika veikti uz mani, vēlāk man teica, ka man bija dzimumorgānu herpes. Mans ārsts man teica, ka nav dzemdes herpes slimības izārstēšanas, ko es jutu slikti. Es devos tiešsaistē, meklējot iespējamu ārstēšanu pret herpes vīrusu, es redzēju Dr Sagbo amatu ar augu izcelsmes ārstu, kas palīdz cilvēkiem izārstēt no HIV, hepatīta B,
ZĀĻU HERPES SIMPLEX. Es nekavējoties sazinājos ar viņu un viņam teicu, kā es sajūta, viņš teica, ka viņa augu izcelsmes zāles var mani izārstēt. Ar UPS kurjerpastu viņš man nosūtīja zāles, un es saņēmu šīs zāles pēc četrām dienām pēc tam, kad to esmu sūtījis, un paņēmu zāles, kā to ir noteicis. Pirms zāļu izrakstīšanas simptomi apstājās. Izsitumi un blisteri žāvēti. Es devos pie ārsta un veicu citu asins analīzi, pārsteidzoši es biju negatīvs. Man vairs nav nekādu simptomu. Dr Sagbo Diba ir lielisks cilvēks, un viņa augu izcelsmes zāles nav blakus efektu. Jūs varat arī sasniegt viņu un būt brīvam. whatsapp +2347019642881.
E-pasta adrese ir. drsagbo6088@gmail.com
KĀ PIEŅEMT KREDĪTU
Mans vārds ir Pamela, Vācijas pilsonis. Mani tika apvainoti trīs dažādi starptautiskie aizdevēji internetā, un visi mani aizdeva dažas algas, kas nedotu neko un nekādus pozitīvus rezultātus. . Es zaudēju savu grūti nopelnīto naudu, kas kopā veidoja 11 598 eiro. Kādu dienu, kad es acis skatījos internetā ar asarām, es nonācu pāri krāpnieciskam cilvēkam, kurš galu galā tika piesaistīts likumīgai aizdevuma sabiedrībai CREDIT FAST INTL (capitalsfundingprestamos@gmail.com). visbeidzot, kur viņš ieguva savu kredītu. Tāpēc es nolēmu sazināties ar to pašu aizdevēju, un es nolēmu viņiem stāstīt par savu stāstu par to, cik daudzi aizdevēji mani sagrauj un neko nedara, bet mani apmāca. Es to izskaidroju uzņēmumam pa pastu un viss, ko viņš teica, bija pārtraukt raudāt, jo es ar viņiem ņemšu kredītu un tajā pašā laikā es izdarīju pareizo izvēli, lai sazinātos ar viņu. Viņi man deva 100% apdrošināšanu. Sākumā es baidos no iepriekšējās pieredzes, bet es riskēju un apgalvoju, ka esmu 76 000 eiro. Eiro Lūdzu, sazinieties ar CREDIT FAST INTL, ja jums ir nepieciešams aizdevums, lai izvairītos no sazināšanās ar šiem sliktajiem cilvēkiem un zaudētu savu naudu, kā iepriekš. Kā es saņēmu kredītu internetā. Vai jums ir nepieciešams aizdevums ātri, ātri un pieklājīgi?
Josiah Eugley kungs
E-pasts: (info.loanswithcreditfast@financier.com)
E-pasts2: (capitalsfundingprestamos@gmail.com)
Tīmekļa vietne: http://creditfastloan.int-en.com/
TEL: +1 334 377 4582
WhatsApp: +1 631 386 8061
Mēs vēlamies iepazīstināt mūsu kredīta kompāniju, piedāvājam dažāda veida aizdevumus. Mēs finansējam visu lielumu projektus. Mēs piedāvājam aizdevumus līdz EUR 5,000,000.00. Mēs piedāvājam dažāda veida aizdevumus, ieguldījumu iespējas un plānus:
* Mājas vai automašīnu aizdevumi
* Komerckredīti
* Projekti vai investīciju aizdevumi
* Personīgie aizdevumi vai parādi
* Un mēs piedāvājam finansiālu brīvību daudziem citiem.
Mūsu kredītpakalpojumi ir 100% garantēti un vairāk informācijas vai atsauces:
E-pasts: (info.loanswithcreditfast@financier.com)
E-pasts2: (capitalsfundingprestamos@gmail.com)
TEL: +1 334 377 4582
WhatsApp: +1 631 386 8061
Šī ir brīnišķīgākā lieta, ko esmu jebkad pieredzējis, un man vajag dalīties ar šo lielisko liecību, es tikai vēlos pateikties Dr. OTA par to, ka viņš ir veltījis laiku, lai palīdzētu man izlikt burvību, kas atnesa manu bijušo vīru, mans vārds ir ELZA no RĪGA, es vēlos dalīties ar savu liecību un laimīgumu ar visiem šajā vietnē, pagājušajā gadā mans vīrs atstāja mani uz citu sievieti savā darba vietā, un viņš pameta mani un manus divus (2) bērnus, viss bija tik grūti man un bērni, jo es mīlu viņu tik daudz, tāpēc es redzēju DR OTA liecības, par to, kā viņš ir palīdzējis dāmām iegūt vīru atpakaļ, tāpēc es sazinājos ar viņu un viņš palīdzēja man atdot savu vīru un nākamo dienu atpakaļ vīrs atstāja otru sievieti, un viņš atgriezās pie manis, lūdzot piedošanu ar tik daudz mīlestības un rūpes. es nekad neaizmirsīšu šo palīdzību, ko OTA deva man un maniem bērniem. ja jūs esat šeit, jums ir nepieciešama palīdzība, lai saņemtu jums mīļāko atpakaļ, jūs varat sazināties ar viņu pa šo e-pastu otaosespellhome@gmail.com Jūs varat arī to pasūtīt +393512961233, es esmu dzīva liecība par viņa varu
LOTTO, loterija, džekpots. Sveiki, visi mani skatītāji! Es ļoti priecājos par šo lielo liecību apmaiņu. Labākā lieta, kas jebkad ir noticis manā dzīvē, ir tas, kā es uzvarēju loterijas eiro miljonu mega jackpotu. Es esmu cilvēks, kurš uzskata, ka kādu dienu es uzvarēšu loterijā. visbeidzot, mani sapņi iznāca, kad es nosūtīju e-pastu DR ISIKOLO. un teicis viņam, ka man vajag loterijas numurus. Man ir tik daudz naudas par biļeti, lai pārliecinātos, ka es uzvaru. Bet es nekad nezināju, ka uzvarēšana bija tik vienkārša līdz dienai, kad es tikos tiešsaistē, kurā tik daudz cilvēku ir runājuši par to, ka viņš ir ļoti liels izlozes burvestībā, tāpēc es izlemšu to izmēģināt. Es sazinājos ar šo lielisko ārstu un viņš izdarīja burvestību, un viņš man deva uzvarētājus. Bet ticiet man, kad izlozes bija, es biju starp uzvarētājiem. Es uzvarēju 1 miljonu eiro. DR ISIKOLO patiesi ir labākais, ar šiem lielajiem Dr jūs varat laimēt miljoniem naudas loterijā. Es ļoti priecājos, ka tagad satieku šo lielo cilvēku, es uz visiem laikiem pateicos jums dr. Nosūtiet viņam e-pastu uz savu laimīgo loterijas numuru, izmantojot personolosolutionhome@gmail.com vai Whatsapp viņu +2348133261196 Sveicieni
VAJAG IZLASĪT
Sveiki Ikviens mans vārds ir Tonia, es vēlos dalīties ar savu stāstu pasaulei par to, kā es saņēmu savu bijušo vīru atpakaļ ar mīlestības burvestību, es esmu piedzīvojis tikai ar savu mazo meitu 9 gadus, mans vīrs atstāja mani un sekoja citai sievietei. es meklēju palīdzību visur Neviens nevarēja man palīdzēt, līdz pagājušajā mēnesī es redzēju vienas Vācijas sievietes reklāmu, runājot par Dr Ogundele, Šis cilvēks ir ļoti spēcīgs, viņam ir tiesības kaut ko darīt, viņš mani atnesa man. ar viņa burvestību es biju tik laimīgs, un es viņam pateicu, ka es dalīšos viņa vārdā pasaulē, lai cilvēki viņu pazītu, Dr Ogudele atnesa mans vīrs, kurš mani atstāja 9 gadus tikai 24 stundās, šis cilvēks ir super spēcīgs, es gribu jūs informēt, ka viņiem ir attiecības vai kāda veida problēma, sazinieties ar Dr Ogundele, un viņš palīdzēs tieši tā, kā viņš man palīdz. Šeit ir viņa kontaktinformācija tiem, kas vēlas sazināties ar viņu, lai saņemtu risinājumu E-pasts: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp un Viber Chat: +27638836445.
Sveiki visi, tur, es ceru, ka jūs visi esat labi? Mani vārdi ir Melissa Nicholas kundze, es nāku no Kanzasas, pirms dažiem mēnešiem es biju iesūcis sliktā finansiālā situācijā, un man vajadzēja steidzamu aizdevumu, lai samaksātu rēķinus un finansiāli atgrieztos pie kājām, jo mana pašreizējā finansiālā situācija manā bankā noraidīja lai dotu man aizdevumu, tāpēc man nebija citas iespējas, kā meklēt internetā nenodrošinātu aizdevumu, manas pētniecības procesā es biju krāpšanas upuris, un es zaudēju gandrīz $ 750, un man bija vairāk nepatikšanas, un man bija vairāk problēmu līdz ceram iegūt aizdevumu līdz brīdim, kad es atradīšu tiešsaistes ziņu par šo posteni bija kopīga liecība no Frankas kunga no Čārlstonas valstīm, kas liecina par to, kā viņš ieguva $ 50,000 no Kathy Finance Inc. pēc ziņojuma izlasīšanas Es nolēmu sazināties ar Kathy Finance Inc. e-pasts: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontaktpersona, kas kopīgota ziņojumā, mans nenodrošinātais aizdevuma pieprasījums - 350 000 ASV dolāru - tika apstiprināts 72 stundu laikā pēc mana pieprasījuma un mans kredīts tika izmaksāts manā bankas kontā bez izlaiduma.
Es vēlos izteikt savu dziļu pateicību un arī konsultēt aizdevuma meklētājus, lai tur būtu ļoti modri, jo tur ir daudzi scammers, kuru vienīgais mērķis ir apkrāpt nevainīgos aizdevuma meklētājus, tāpēc jums ir jābūt uzmanīgiem un modriem. kuriem ir nepieciešams kredīts Es iesaku Kathy Finance Inc, jūs varat sazināties ar uzņēmumu pa e-pastu: (kathyrichardfinance@hotmail.com)
Paldies, ka lasījāt manu liecību, novēlu jums veiksmi.
Jūsu,
Melissa Nicholas.
Sveiki visi, tur, es ceru, ka jūs visi esat labi? Mani vārdi ir Melissa Nicholas kundze, es nāku no Kanzasas, pirms dažiem mēnešiem es biju iesūcis sliktā finansiālā situācijā, un man vajadzēja steidzamu aizdevumu, lai samaksātu rēķinus un finansiāli atgrieztos pie kājām, jo mana pašreizējā finansiālā situācija manā bankā noraidīja lai dotu man aizdevumu, tāpēc man nebija citas iespējas, kā meklēt internetā nenodrošinātu aizdevumu, manas pētniecības procesā es biju krāpšanas upuris, un es zaudēju gandrīz $ 750, un man bija vairāk nepatikšanas, un man bija vairāk problēmu līdz ceram iegūt aizdevumu līdz brīdim, kad es atradīšu tiešsaistes ziņu par šo posteni bija kopīga liecība no Frankas kunga no Čārlstonas valstīm, kas liecina par to, kā viņš ieguva $ 50,000 no Kathy Finance Inc. pēc ziņojuma izlasīšanas Es nolēmu sazināties ar Kathy Finance Inc. e-pasts: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontaktpersona, kas kopīgota ziņojumā, mans nenodrošinātais aizdevuma pieprasījums - 350 000 ASV dolāru - tika apstiprināts 72 stundu laikā pēc mana pieprasījuma un mans kredīts tika izmaksāts manā bankas kontā bez izlaiduma.
Es vēlos izteikt savu dziļu pateicību un arī konsultēt aizdevuma meklētājus, lai tur būtu ļoti modri, jo tur ir daudzi scammers, kuru vienīgais mērķis ir apkrāpt nevainīgos aizdevuma meklētājus, tāpēc jums ir jābūt uzmanīgiem un modriem. kuriem ir nepieciešams kredīts Es iesaku Kathy Finance Inc, jūs varat sazināties ar uzņēmumu pa e-pastu: (kathyrichardfinance@hotmail.com)
Paldies, ka lasījāt manu liecību, novēlu jums veiksmi.
Jūsu,
Melissa Nicholas.
Vai vēlaties iegādāties nieru vai vēlaties pārdot savu nieru? Vai jūs meklējat iespēju pārdot savu nieru naudas dēļ, jo jūs nesaņemat finansiālus zaudējumus, un jūs nezināt, ko darīt, viss, kas jums jādara, ir sazināties ar mums šodien un mēs jums piedāvāsim labu naudu par nierēm.
mans vārds ir ārsts Nelsons, kurš ir nefrologs UBTH medicīnas centrā. mūsu slimnīca ir specializējusies nieru operācijās, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo un atbilstošo donoru.
mēs atrodamies Indijā, Malaizijā, ASV, Grieķijā un NIGERIJĀ.Ja jūs interesē pārdot vai iegādāties nieru, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu nelsonfreeman28@gmail.com
ar laba vēlējumiem
Dr Nelsons
WOW! Šī ir brīnišķīgākā lieta, kas man ir piedzīvojusi, un man vajag dalīties ar šo lielisko liecību. Es apmeklēju forumu šeit internetā 2019. gada 18. aprīlī. uz forumu .. Es nekad to ticēju, jo es nekad neesmu dzirdējis un neko nezinājis par burvību .. Neviena iestāde nebūtu varējusi mani pārliecināt par burvju viļņiem, nevis līdz brīdim, kad DR ISIKOLO man radīja brīnišķīgu darbu un atjaunoja savu laulību 6 gadus atpakaļ pie manis un atnesa mans laulātais atpakaļ pie manis tajā pašā 48 stundās, tāpat kā es lasīju internetā. Es biju patiesi pārsteigts un satriekts, kad mans vīrs nolaidās lūdzot piedošanu, un man viņu pieņemt atpakaļ. es tiešām neesmu vārdi un prieks, un es nezinu, cik daudz jums jāpauž mans atzinība. DR ISIKOLO jūs esat Dievs, kas man ir nosūtīts man un manai visai ģimenei .. Un tagad es esmu priecīga sieviete. viņa e-pastu personolosolutionhome@gmail.com Jūs varat arī to pasūtīt +2348133261196
THANKS DR CLEMENT FOR YOUR HELP ME TO WINNING eurp million NUMBERS I WILL FOREVER BE GRATEFUL CALL/WHATS APP +2347051758952 Hello My name is Teresa From Italy I am very happy to share this great real life testimonies, on How i won seventy one million,fifty seven thousand,four hundred thirty nine pounds. All my dreams came through when I Contacted Dr Peter . and told him needed a lottery spell. I have spend so much money on ticket just to make sure I win. But I never know that winning was so easy until the day I meant the greatest spell caster in the world. which so many people has talked about that he is very great in casting lottery spell, . so I decide to give Him a try.I contacted this great Dr Peter and he did a spell and he gave me the winning lottery numbers. But believe me when the draws was out I was among the winners. I won 71,057,439 pounds. Dr Peter truly you are the best in the world,with these great Dr Peter you can win thousands of money through lottery.I am so very happy to meet these great man now, I will forever be grateful to you Dr Peter, Email him for your own winning lottery numbers his email: allmightbazulartemple@gmail.com or Whats App him on +2347051758952 or check out his website http:// thanks for reading friend
Dr.clement can also cure all kind of disease with herbal medicine like
1. HIV / AIDS
2. HERPES simplex
3. CANCER
4. warts disease)
5. Hepatitis
6. chronic pancreatic
7. high blood
8. COPD (chronic obstructive pulmonary disease)
9 getting your ex back
Kā es varu to paskaidrot pasaulei, ka ir cilvēks, ko sauc par DR ISIKOLO, kas palīdzēja man atvest savu ex mīļāko un atjaunot manu dzemdē. kad visas cerības tika zaudētas .. Es un mans mīļākais pēdējos 7 gadus biju precējušies bez bērna, kuru mēs dzīvojām laimīgi. līdz kādai dienai, kad mums ir pārpratums, jo man nebija bērna par viņu, tāpēc viņš nolēma mani dzīvot citas sievietes dēļ, es biju tik skumjš un neapmierināts, un es pat nevarēju ēst līdz kādai dienai es pārlūkoju internetā, kur es redzēju dāmu, ko sauca Jessica, liecinot par pareizrakstības ritošā sastāva zvanu DR ISIKOLO, kas palīdzēja viņai atvest savu vīru, tāpēc es nolēmu mēģināt sazināties ar pareizrakstības ritentiņu DR ISIKOLO, lai es izskaidrotu visu manu problēmu DR ISIKOLO un viņš man teica, ka man nav jāuztraucas, ka viņš man palīdzēs atrisināt manu problēmu, ka mans mīļākais atgriezīsies mājās ar manu lielāko pārsteigumu tikai 48 stundu laikā, kad mans vīrs sāk mani aicināt un lūdzot piedošanu, kad man bija tik pārsteigums, ka tagad mēs esam atpakaļ atkal kā vīrs un sieva, visi paldies DR ISIKOLO, neuztraucieties, ka DR ISIKOLO ir šeit, lai palīdzētu visiem. e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com vai Whatsapp / Viber viņam pa tālruni +2348133261196
Es apsolu dalīties ar šo liecību visā pasaulē, kad mans draugs atgriezīsies pie manis, un šodien es ar visu cieņu gribu pateikties DR EDDY par prieku un laimi manās attiecībās un ģimenē. Es vēlos jūs visus informēt, ka pastāv īsta un patiesa pareizrakstības izteicēja. Es nekad neticēju nevienai no šīm lietām, kamēr neatbrīvojos no sava drauga, man bija nepieciešama palīdzība, līdz es atradu Dr. Ediju par pareizrakstības pareizrakstības meklētāju, viņš izteicās par mani mīlas burvestību un viņš man apliecināja, ka es atgūstu savu draugu divās dienās. pēc burvestības četras dienas vēlāk man piezvanīja mans telefons un tik šokējoši, ka tas bija mans draugs, kurš man nav piezvanījis pēdējos 3 gadus un atvainojies par sirdsdarbības pārtraukšanu, un man teica, ka ir gatavs būt manam muguras kaulam līdz viņa atlikušajai dzīvei kopā ar mani. DR EDDY viņu atbrīvoja, lai zinātu, cik ļoti es viņu mīlēju un gribēju. Un atvēra acis, lai parādītu, cik daudz mums ir kopīga. Rakstot šo liecību šobrīd, es esmu pati laimīgākā meitene uz zemes un es, un mans līgavainis dzīvo laimīgu dzīvi, un mūsu mīlestība tagad ir spēcīgāka nekā tā, kāda tā bija pat pirms mūsu sadalīšanās. Tāpēc es apsolīju dalīties savā liecībā visā Visumā. Viss paldies jāsaka DR EDDY par pārmērīgi lielo darbu, ko viņš ir paveicis manis labā. Zemāk ir e-pasta adrese, ja jums ir kāda situācija, kurā jums notiek sirdsdarbības pārkāpums, un es jums apliecinu, ka, tā kā viņš ir izdarījis raktuves, viņš noteikti arī jums palīdzēs. Zvaniet / WhatsApp: +2348160830324 e-pasts: dreddyspiritualtemple@gmail.com mani vārdi ir Pauline .S no Amerikas Savienotajām Valstīm
Vai jums ir nepieciešami aizdevumi biznesam, projektiem, personīgajām lietām? Es drīkstu jūs iepazīstināt ar 24 STUNDU KREDĪTU UZŅĒMUMU. Mēs esam uzņēmums, kas atrodas Apvienotajā Karalistē, un mēs nodarbojamies tikai ar projektu (-u) aizdevumu un parādu finansēšanu, tas ir, naftu un gāzi, nekustamo īpašumu, atjaunojamo enerģiju, veselības aprūpi, transportu, celtniecību, viesnīcām utt. Mēs varam finansēt līdz summa 900 000 000,00 USD (deviņi simti miljoni USD) jebkurā pasaules reģionā, ja vien projektiem var garantēt mūsu 3% IA. Pašlaik mēs paplašinām savu uzņēmumu starptautiskā mērogā, kas ir vairāk iemesls šim publiskajam paziņojumam. Lai ērti un ātri pieteiktos, laipni sūtiet īsu e-pastu uz: 24hoursloanfundsservices@gmail.com
Informācijas centrs
24 STUNDU KREDĪTU UZŅĒMUMS
I have been suffering from (HERPES) disease for the last four years and had constant pain, especially in my knees. During the first year, I had faith in God that I would be healed someday.This disease started to circulate all over my body and I have been taking treatment from my doctor, a few weeks ago I came on search on the internet if I could get any information concerning the prevention of this disease, on my search I saw a testimony of someone who has been healed from (Hepatitis B and Cancer) by this Man Dr. Silver and she also gave the email address of this man and advise we should contact him for any sickness that he would be of help, so I wrote to Dr. Silver telling him about my (HERPES Virus) he told me not to worry that I was going to be cured!! hmm i never believed it,, well after all the procedures and remedy given to me by this man few weeks later I started experiencing changes all over me as the Dr. assured me that I have cured, after some time i went to my doctor to confirmed if I have been finally healed behold it was TRUE, So friends my advice is if you have such sickness or any other at all you can email Dr. Silver (drsilverhealingtemple@gmail.com) sir I am indeed grateful for the help I will forever recommend you to my friends!!! with your lovely Email Address ( drsilverhealingtemple@gmail.com
AK MANS DIEVS!! Tas noteikti ir šokējoši un patiesa liecība. Es 2019. gada 20. JŪNIJA apmeklēju forumu šeit, internetā, un es redzēju brīnišķīgu liecību par to, kas iepriekš dzirdēts, un neko par maģiju neko nezināju .. Neviena dvēsele nebūtu spējusi ietekmēt mani par burvju burvestībām, tikai līdz brīdim, kad Dr.Wealthy to izdarīja manis labā un atjaunoja manis 8 gadus ilgušo laulību un atnesa man savu dzīvesbiedru atpakaļ tajās pašās 24 stundās, tāpat kā es lasīju internetā..es biju patiesi patiess izbrīnīts un satriekts, kad mans vīrs nometās ceļos, lūdzot piedošanu un lai es viņu pieņemtu atpakaļ. Man tiešām trūkst izteikumu, un es nezinu, cik daudz jums izteikt atzinību. Dr.Wealthy, jūs esat Dievs, kurš sūtīts man un manai visai ģimenei jums arī nepieciešama palīdzība, vienkārši nosūtiet viņam e-pastu uz wealthylovespell@gmail.com vai zvaniet uz viņa numuru +2348105150446
MG !! Tas noteikti ir šokējoši un patiesa liecība..Es 2020. gada 12. martā apmeklēju forumu šeit, internetā, un forumā es redzēju brīnišķīgas liecības par šo jaudīgo un lielisko burvestību, kuras nosaukums ir DR AYOOLA. Es nekad neticēju tāpēc, ka nekad neko par maģiju neko neesmu dzirdējis un iemācījies. Neviena dvēsele nebūtu varējusi mani ietekmēt burvju burvestībās, līdz DR AYOOLA to izdarīja manis labā un atjaunoja man 9 gadu laulību un atnesa man savu dzīvesbiedru atpakaļ pie manis tajās 48 stundās, kā esmu lasījis internetā .. Es biju patiesi pārsteigta un satriekta, kad mans vīrs nometās ceļos, lūdzot piedošanu un man, lai es viņu pieņemtu. Man tiešām trūkst izteikumu, un es Es nezinu, cik daudz jums izteikt pateicību, DR AYOOLA, jūs esat Dievs, kuru sūtījāt man un visai manai ģimenei. Šeit ir ..... Viņa e-pasts: drayoolasolutionhome@gmail.com vai zvaniet viņam uz whatsapp +31684065675 vai
VAI https://twitter.com/DrAyoola1
vietne https://drayoolasolutionhome.com/
ir labākais pareizrakstības meklētājs tiešsaistē, un viņa rezultāts ir 100% garantija.
Viņš nekad nepārstāj izbrīnīt visus, kas meklē viņa palīdzību. Viņš bez šaubām ir labākais ar saviem spēcīgajiem burvestībām. Es pateicos jums par jūsu attiecību atjaunošanu pēc 5 mēnešu pārtraukuma ar savu bijušo draudzeni. Lords Zakuza ir lielisks un spēcīgs pareizrakstības runātājs, kuram uzticos. Pat šajā nesenajā pasaules pandēmijas krīzē lords Zakuza 48 stundu laikā ar savu jaudīgo burvestību spēja atgriezt manu bijušo draudzeni pēc tam, kad es samaksāju avansa maksu 370 eiro apmērā, lai iegādātos nepieciešamās lietas, lai pareizrakstības vārdi tiktu izdarīti manis labā un pēc tam viņš pabeidza pareizrakstības sagatavošanu, mana bijusī draudzene pie manis atgriezās 48 stundu laikā, un šodien mēs vienkārši esam vislabākie sev. Jūs varat sazināties ar loru Zakuzu, izmantojot viņa WhatsApp līniju pa tālruni +17405739483, lai saņemtu jebkādu palīdzību jūsu attiecībās / laulībās.
Mans vārds ir Lilly Norman am no Germany, es nekad nedomāju, ka es atkal smaidīšu, vīrs mani atstāja ar 3 bērniem uz 7 gadiem, visi centieni viņu atgriezt neizdevās, es domāju, ka vairs negrasos viņu redzēt. Pagājušajā nedēļā mans draugs man pastāstīja par pareizrakstības runātāju ar nosaukumu DR.OGUNDELE, viņa sniedza man savus kontaktus, un es sazinājos ar viņu, un Dr Ogundele man apliecināja, ka 24 stundu laikā mans vīrs atgriezīsies pie manis pēc tam, kad es visu izdarīšu, ko viņš man prasīja Lai to izdarītu, 24 stundu laikā mans vīrs piezvanīja man, lai es lūdzu piedošanu, un viņš atgriezās ar lielu mīlestību un rūpēm, tāpēc es joprojām esmu pārsteigts par šo brīnumu. Es noslēdzu līgumu ar Dr. Ogunded, lai dalītos labajās ziņās par šo. forumā, ja jums nepieciešama palīdzība no viņa, varat sazināties ar viņu vietnē WhatsApp vai Viber: +27638836445. Šis cilvēks ir ļoti spēcīgs, un burvestība ir nekaitīga.
Labdien, dāmas un kungi! Mans vārds ir Yara Kenneth no Berlīnes, Vācija. Es vēlos pateikties lieliskajai Dr. Ogundele, ka viņa atnesa manu vīru pēc tam, kad viņu ir pievīluši tik daudzi viltus pareizrakstības pierakstītāji tiešsaistē, kuri apgalvo, ka ir pareizrakstības pielūdzēji. Bet ar Dr Ogundele palīdzību mans vīrs 24 stundu laikā atgriezās pie manis tieši tā, kā man teica Dr. Ogundele. Es gribu pateikt lielu paldies kungs, ka atdevi man savu laimi, jo viņa dēļ mēs atkal esam laimīgi. Ja ir kāds, kam nepieciešama palīdzība, es ieteiktu pēc iespējas ātrāk sazināties ar Dr. Ogundele, lai viņš, iespējams, atjaunotu jūsu zaudēto prieku. Sazinieties ar viņu un mēģiniet atrisināt problēmu 1%% GARANTĒTI. Jūs varat arī man palīdzēt pateikties Dr. Ogundele par to, ka viņa ar varu 24 stundu laikā atdeva man savu vīru. Jūs varat viņu sasniegt ar savu WhatsApp vai Viber tērzēšanas numuru: +27638836445. E-pasts: ogundeletempleofsolution@gmail.com.
Es esmu šeit, lai liecinātu pasaulei par Džonsona Millera labestību
es slimo ar herpes1 un 2, un es meklēju palīdzību
man palīdzēs, zini vienu, kas palīdzēs, kad mans draugs man pastāstīs par Džonsonu Milleru un viņš man iedeva savu e-pastu, un es sazinājos ar viņu, un es viņam saku
mana problēma, viņš man teica, ka viņam ir zāles pret herpes1 un 2 i
bija tik priecīgs to dzirdēt, un viņš mani atsaucas arī uz daudziem cilvēkiem
viņš palīdz arī ar ārstniecības augu palīdzību, es biju tik priecīga, ka ir zāles
šo herpes1 un 2 es pieprasīju produktam nākamajās 4 dienās
augu bija manā vietā ASV, es to paņēmu pēc viņa norādījumiem
pēc visa un es devos uz slimnīcu, lai veiktu pārbaudi un rezultātu
bija negatīva, un es par to biju ļoti priecīga, es vēlreiz nosūtu viņam e-pastu un paldies
viņam un es gribēju viņam samaksāt, viņš teica, ka man zināms, ka man jāņem mana nauda
prom, viņš man teica, ka man vajadzētu pastāstīt pasaulei par viņu, tāpēc es esmu tagad
šeit, lai pastāstītu pasaulei, kā Džonsons Millers glābj manu dzīvību, viņš ir vīrietis
ar savu galamērķi jūs varat ticēt viņam ar savu dzīvi un viņš
dos jums labu rezultātu, viņš arī veic visu veidu slimības, piemēram
Naudas burvestība
Veselības porcijas burvestība
Veicināšana uzņēmējdarbībā
Pievilcības burvestība
Raganu mājas
Ex atpakaļ burvestību
Garīgo dziednieku burvestība
Mīlas burvestība
Loterijas burvestība
Grūtniecības burvestība
Veicināšanas burvestība
Vudu
Precējies burvestību
Dvēseles radinieku burvestība
Aizsardzības burvestība
HIV / AIDS
Palikt stāvoklī
Izārstēt jebkura veida ķermeņa slimības
E.T.C
sazinieties ar viņu pa viņa e-pastu
adrese: johnsonmillerspellcaster11@gmail.com vai arī jūs sazināties ar viņu vietnē WhatsApp +2347054656351
Sazināties ar: WHATSAPP: +2347054019402 VAI
DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM DROŠI IR LABĀKĀ LABOŠANAS LĪDZEKLIS TIEŠSAISTĒ UN VIŅA REZULTĀTS IR 100% GARANTIJA ..
Pēc (8) astoņiem gadiem manā laulībā ar vīru, mans vīrs sāka iet ārā ar citām dāmām un izrādīt man aukstu mīlestību, vairākkārt viņš draud mani izmest, ja es uzdrošinos viņu apšaubīt par viņa dēku ar citām dāmām, es biju pilnīgi izpostīts un samulsis, līdz mans vecs draugs man pastāstīja par burvestību internetā ar nosaukumu DR WALE, kas mīlestības burvestību spēka ceļā palīdz cilvēkiem viņu attiecību un laulības problēmu risināšanā. Sākumā es šaubījos, vai tāda pastāv, bet nolēmu dot tas ir mēģinājums. Kad es sazinos ar DR WALE, viņš man pateica visu, kas man bija jādara, un es darīju, un viņš man palīdzēja iemīlēt burvību un 72 stundu laikā mans vīrs atgriezās pie manis un sāka atvainoties, tagad viņš vairs neiet ārā ar dāmām un viņš ir kopā ar mani par labu un pa īstam. Lai uzzinātu par attiecībām vai laulības problēmu, sazinieties ar šo Wale Spell Caster.
Lūk, viņa kontakts ..
Zvaniet / WHATSAPP: +2347054019402
EMAIL: drwalespellhome@gmail.com
Man ir attiecības ar savu draugu jau 2 gadu, un mēs plānojām drīz apprecēties un pēkšņi viņš mani atstāja citas meitenes dēļ, es patiešām mīlu šo puisi un nekad nevaru iedomāties savu dzīvi bez viņa. Es arī darīju visu iespējamo, lai viņu atgūtu, taču visas manas pūles, lai viņu atgūtu dzīvē, neizdevās. Šajā uzticīgajā dienā es uzgāju dažus komentārus vietnē par šo lielisko burvestību, kuru sauca Dr Isikolo, tāpēc daudzas personas apgalvoja, ka viņš palīdz viņiem atjaunot attiecības un atgriezt bijušo, man nācās ar viņu sazināties, jo viņš bija mana pēdējā cerība. Es sazinājos ar viņu pa viņa e-pastu un pastāstīju visu iemīļoto, kas ir jādara, ko es arī izdarīju, un viņš man pārliecināja, ka pēc 2 dienām mans draugs pametīs otru meiteni un atgriezīsies pie manis, un tas bija ļoti lieliski pārsteigums redzēt, kā mans draugs atgriežas pie manis pēc divām dienām. Es šodien esmu tik ļoti priecīgs, ka viņš atgriezās pie manis, un es to panācu ar Dr Isikolo palīdzību, un es iesaku, ja jums arī nepieciešama viņa palīdzība, nosūtiet viņam tiešu e-pastu: E-pasts: isikolosolutionhome@gmail.comWhatsApp: +2348133261196