Es saule kosmetika
Vai ir Ogrē Es saule konsiltants??? Vēlētos šo to iegādāties? Ja kāds, zin lūdzu iedodiet tel nr.
kas ir Es, Es saule vai Es saule konsiltants ?
Ir. Internetā ir viņu Rīgas veikala adrese, kur var noskaidrot Ogres konsultantes telefonu.
Zinu vienu - Eva tel. (JĀMAKSĀ PAR REKLĀMU!)
Kas būtu vērtīgs, ko varētu iegādāties no Es saules? Kādi labi produkti utt. Ko ieteiktu?
Leontina, (JĀMAKSĀ PAR REKLĀMU!)
par ko iet runa? atbalstu amok neziņā!
Tā ir Latvijā ražota kosmētika un utura bagātinātāji. Ir ļoti daudz labu lietiņu - piemēram baldones zobu pasta, dūņu šampūns utt. Iesaku izmēģināt. Var apskatīties mājas lapā www.essaule.lv - tur var redzēt katram produktam atsaukmes... Ir izdevīgi kļūt par konsultantu....
Ir to vērts pamēģināt!
Jana (alias Maija, Elīna un mimi)! Ja cilvēks sarunājas pats ar sevi, tad iespējamo diagnozi sauc par šizofrēniju. Jau kuro reizi - SLUDINĀJUMI OGRENET ATRODAS CITĀ SADAĻĀ! BET JA VĒLATIES PĀRREDZAMU REKLĀMU, TAD PAR TO JĀMAKSĀ!
Foršāk skanētu: PAR REKLĀMU JĀMAKSĀ!
Visas preces tajā katalogā maksā par latu vairāk nekā aptiekā nopērkams, tepat Mālkalnes aptiekā nakts krēms BDK 4.00 Ls (tas kā piemēram), bet internetā 5,34 Ls! Ir vērts aiziet uz aptieku. Visi plusi tam.
Inese! PAR REKLĀMU JĀMAKSĀ!
Tieši tā - daudzas no šīm precēm nopērkamas jebkurā aptiekā vai Rīgas stacijā speciālajā kioskā.
To jibiorio! Es neko nereklamēju, bet vienkārši uzrakstu, tā drīzāk būtu antireklāma! Domāju, kaTev arī būs nepieciešami šādi krēmi, ja katru komentāru vel komentēsi! :D
Janai un liigucim!
Jūs protams varat meklēt kādu konsultantu, un iegādāyies produkciju ar uzcenojumu, bet variet arī pašas kļūt par firmas konsultntiem, lietot produkciju, daļu no kuras par konsultantu cenām ir iespējams iegādāties arī aptiekās un kioskos. Šī firma izplata daudz superīgu lietu - jautājums tikai ko tieši, kādam mērķim vēlaties lietot un cik daudz naudas variet atvēlēt šim mērķim.Ja vēlaties uzzināt ko konkrētāk, rakstiet uz e-pastu direktors.jan@aluksne.edu.lv, pastāstīšu konkrētāk! Pati lietoju šo produkciju jau otro gadu un mana veselība ir uzlabojusies, izraisot patiesu izbrīnu ārstos!
Oriflame piedāvā unikālas biznesa iespējas cilvēkiem, kas vēlas sākt pelnīt naudu tūlīt un strādāt, lai piepildītu savus sapņus un mērķus ar šo unikālo biznesa iespēju - Pelni Naudu Tūlīt un Piepildi Sapņus Jau Rīt.
Oriflame piedāvā 3 veidus, kā mainīt savu dzīvi ar Oriflame:
1. Lieliski izskatīties
Mūsu devīze - "Dabiska zviedru kosmētika" ietver sevī unikālus, inovatīvus produktus, kuri radīti, iedvesmu rodot dabā, dabiskas produktu sastāvdaļas un produktu ražošanu, izmantojot jaunākos zinātnes sasniegumus, lai jūs izskatītos lieliski.
2. Pelnīt naudu
Ar Oriflame unikālo peļņas iespēju jūs varat: Pelnīt naudu tūlīt un piepildīt sapņus jau rīt.
Oriflame piedāvā trīs vienkāršus veidus, kā pelnīt naudu. Uzzini, kā!
• Ietaupiet naudu, iegādājoties produktus lētāk! Kā Oriflame Skaistuma Konsultants jūs produktus varat iegādāties lētāk un rezultātā varat ietaupīt savas ģimenes budžetu.
• Parādiet katalogu! Pelniet naudu, rādot Oriflame katalogu un saņemiet peļņu no jūsu pārdošanas. Daudzi jo daudzi Oriflame Skaistuma Konsultanti saka, ka viņiem īpaši nav jāpiepūlas, lai pārdotu produktus, jo katalogs pats par sevi pārdod. Jums nav nepieciešama iepriekšēja pārdošanas pieredze. Faktiski lielākā daļa Konsultantu nekad agrāk nav nodarbojušies ar pārdošanu. Vienkārši parādiet katalogu saviem draugiem, kaimiņiem un kolēģiem un saņemiet pasūtījumus. Cilvēkiem patīk šis iepirkšanās veids, jo tas ir vienkārši un ērti iepirkies un kosmētiku piedāvā pazīstams cilvēks. Veicot kaut vienu pasūtījumu, jūs jau uzreiz iegūstat peļņu.
• Pelniet naudu, aicinot citus pievienoties Oriflame! Pelniet naudu, aicinot citus pievienoties un veidojiet komandu, pelnot naudu kopā. Jūs varat pelnīt līdz 21% no ikviena Konsultanta, kuru esat ielūdzis Oriflame. Tas ir veids, kā ievērojami pelnīt naudu un iegūt finansiālu neatkarību.
3. Gūt prieku
Kopā ar Oriflame jūs varēsiet iepazīt jaunus cilvēkus, iegūt jaunus draugus un ceļot pa visu pasauli.
Audz kā personība un audz kā profesionālis
Apmeklē dažādus pasākumus, apmācības un seminārus
Satiec jaunus cilvēkus un iegūsti jaunus draugus
Tiec pamanīts savu sasniegumu dēļ
Ceļo pa savu valsti un arī aiz tās robežām
Izbaudi brīnišķīgus pasākumus un aizraujošas aktivitātes
Palīdzi citiem augt, veidojot savu komandu
Pārvērt savu dzīvi ar Oriflame!
Būt Oriflame kompānijas Skaistuma Konsultantam ir viegli, patīkami un izdevīgi! Kosmētika dāvā labsajūtu, savukārt tiešā tirdzniecība ļauj īstenot sapņus, attīstīties un gūt prieku. Tā ir tikai jūsu izvēle - izplatīt mūsu kosmētiku savam priekam vai papildus peļņas nolūkos!
Kāpēc vienkārši?
Lai uzsāktu šo biznesu, kurā Jūs pats esat noteicējs, Jums nav nepieciešama pārdošanas vai uzņēmējdarbības pieredze. Viss, kas nepieciešams - Oriflame katalogs un vēlme nopelnīt. Spilgtais katalogs, Jūsu “veikals rokassomiņā vai kabatas portfelī”, mainās katru mēnesi. Tajā 400 produkcijas nosaukumi, jaunumi un aizraujoši piedāvājumi.
Kāpēc patīkami?
Jūsu klienti šajā biznesā ir tie cilvēki, ar kuriem Jūs tiekaties ikdienā. Viņi visi lieto kosmētiku un to regulāri pērk. Jūs iepriecināt šos cilvēkus, piedāvājot lielisku produkciju par pieņemamu cenu.
Kāpēc izdevīgi?
Kā Oriflame Konsultants Jūs varat : piedāvāt produkciju un nopelnīt 30%; iesaistīt cilvēkus, piedāvājot viņiem Oriflame biznesu, un nopelnīt no kopīgā grupas pārdošanas apjoma.
„Mūsu solījums klientiem skan – labi izskatīties ir viegli. Mēs to nodrošinām ar dabisku zviedru kosmētiku, ko draugs pārdod draugam.”
Katru mēnesi, veicot pasūtījumu, Konsultants saņem jaunāko katalogu ar informāciju par jaunumiem un aktuālajiem piedāvājumiem. Parādiet to saviem klientiem un atklājiet, cik ērti un vienkārši ir iepirkties no Oriflame. Viena no kompānijas panākumu atslēgām ir tā, ka mēs garantējam produkcijas 100% kvalitātes garantiju - ja kāda izstrādājuma kvalitāte lietotāju neapmierina, to iespējams apmainīt vai arī pilnībā tiek segta tā vērtība. Tātad, tas ir ļoti droši mūsu klientiem. Veiksmīgi pārdot produkciju tiešajā tirdzniecībā nav ierobežojis ne cilvēku vecums, ne darba pieredze!
Šobrīd reģistrācija bez maksas un daudz dāvanas!
Soma, maks un smarža būs Jūsu veicot tikai pāris pasūtījumu!
Laipni lūdzu apskatīt Oriflame online katalogu!
Produktu pasūtījumus no šī kataloga lūdzu sūtīt man!
Uzziniet vēl vairāk, jautājot savam Oriflame Skaistuma Konsultantam.
Oriflame Skaistuma Konsultante Kristīne Seņkāne, kons. nr. viens, trīs, pieci, nulle, divi, septiņi. Inboxa adrese kristine_senkane jeb draugos.
Iepērcieties kopā ar Oriflame!
nezinu gan, cik tā Oriflame kosmētika dabiska-man piemēram ir spēcīga alerģija pret to
Sveiki,
Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? Vai jūs esat parāds? Vai jums ir slikta kredīta? vai jūs esat noraidījis bankas, vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu savu biznesu? Mēs izsniedzam aizdevumus cilvēkiem, neskatoties uz viņu sliktajiem / sliktajiem kredītreitingiem. Mēs izsniedzam gan biznesa, gan individuālos aizdevumus ar ilgtermiņa un īstermiņa izvēli, ar zemu procentu likmi 2% apmērā par katru personu un uzņēmumu .. Mūsu aizdevumu programmētājs ir ātrs un uzticams, piemērojams šodien un saņem tūlītēju atbildi. Mūsu Aizdevumi ir labi apdrošināti, 100% garantēti, un klientiem tiek nodrošināta maksimāla drošība. Lai saņemtu papildu informāciju, sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pasta adresi: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
E-pasts: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
Magret james MD / CEO