Ginekologs

Sveiki, vēlos atrast Ogrē zinošu, laipnu ( bet ne uķi - puķi ) ginekoloģi. Nav nekādas informācijas, tāpēc lūdzu padalieties ! Dzirdētas labas atsauksmes par Aberbergu, vai tas tā ir ?

Poga , 2008-01-08 10:00:34

grivas prospektaa ir loti laba ginekologje doktorata pajumte

..... , 2008-01-08 10:05:53

Laba varbūt arī ir, bet nu garastāvokļa cilvēks gan. Ja ar kreiso kāju izkāpusi no gultas, tad labāk pie šās tanī dienā nerādīties. Aberberga arī ir garastāvokļa cilvēks, vienīgā atšķirība, ka ja slikts garīgais, tad mehāniski izdara savu darbu un viss, ja labs garastāvoklis, tad viss o.k. - gan aprunājas, gan atbild uz jautājumiem. Aberberga gan ļoti kavē, esmu pie viņas bijusi n-tās reizes un retu reizi bijis tā,ka pieņem tieši tanī laikā, kad ir paredzēts. Parasti ir jāgaida kā min. 30 min. ilgāk. Baidos, ka Ogrē patiesi labu ginekologu (profesionālajā un cilvēcīgajā jomā) sameklēt būs pagrūti.

Gerda , 2008-01-08 10:56:33

Mana daktere ir dr.Strauberga,pieņem poliklīnikā un dr.Balodes doktorātā,bet kā vēsta paruna-vienam māte,otram meita,trešam kleita,tā kā nāksies vien pašai izlemt,kura būs tava daktere!Lai veicas!

lillīte , 2008-01-08 11:01:27

Aberberga ir ljoti laba !

sundew , 2008-01-08 13:04:25

Piebiedrojos Gerdas teiktajam:"Ogrē patiesi labu ginekologu (profesionālajā un cilvēcīgajā jomā) sameklēt būs pagrūti. "

Inga , 2008-01-08 13:18:44

Aberberga ļoti slikta speciāliste.Ir nācies vilties....
Dr.Strauberga

burbulis , 2008-01-08 14:22:12

Pajumtē dr. Bogatiha ir , manuprāt, ļoti zinoša un laipna (kaut ir nācies dzirdēt arī citādu viedokli). eju pie viņas gan pēc padoma, gan biju grūtniecības uzskaitē. tikai labus vārdus...

inga , 2008-01-08 19:05:59

Tikai nedariet lūdzu neizdariet varbu vienu no savām dzīves lielākajām kļūdām- NEEJIET PIE ABERBERGAS!!!!!
Vaicāsies, kādēļ tik skarbi, tādēļ, ka es personīgi pazīstu divas sievietes kuras viņas vainas pēc, gandrīz aizlaida pie dieviem!!!
Ilgu laiku stāstija, ka viss ir kārtībā, ka nav nekādu sarežģījumu, līdz beidzot smaga operācija!!!

eeee , 2008-01-08 20:02:12

nu ta tagad kolektīvi noriesim aberbergu, vai ne, jo viena tante teica!!!!!!!labāk iesakiet kas patīk ,jo gaumes tak dažādas,bet ja ir konkrēti slikti fakti-dodieties uz madeki!

kukulis , 2008-01-08 20:40:00

vot tā vienmēr - kā mazākās sūdzības, tā uz madeki. pēc tādiem gadījumiem dakteriem jau rokas trīc un mēle raustās.

mhm , 2008-01-08 21:14:57

a ko rausties,???

to mhm , 2008-01-08 21:18:47

isteniba ir ta visi te saka arprac aberberga slikta un garastavokla cilveks-ok ir garastavokla cilveks un tadu ir daudz un ,kas ture slikts-varu pateikt vienu man taisija 2 operacijas un tikai pateicoties aberbergai es tiku pie mazula-pulejos lidz shim vairakus gadus un tad iepazinos ar vinu ogres slimnica!un vispar ja ta padoma,tad ir ta kursh nekludas???ja ari patiesham cilveks kadreiz ir kludijies tad tas nenozime ka tagad vinam jamet melns krusts virsu!protams vina ir medike un kludities ir gandriz neiespejami ,ja ari kadai taisija operacijas ,tas nenozime ka daktera del,bet gan cilveka labat del,biezhi vien daktere vispirms grib bez kirugiskas iejaukshanas izarstet,bet ja tad nesanak tad gan un ciilveki ir dazhadi ,kas slikti parcies narkozes un operacijas,nevis dakteres delj ,gandriz nomira...

pekA , 2008-01-16 14:21:05

Par Aberbergu neko sliktu pateikt nevaru. Biju pie viņas uzskaitē. Ja uzdevu jautājumus, vienmēr uz tiem arī atbildēja. Pašā grūtniecības sākumā biju arī viņas paciente slimnīcā: attieksme bija ļoti laba, uzmundrināja visas. Arī pēc mazā piedzimšanas atnāca, apskatīja, atbildēja uz visiem jautājumiem. Vienīgi piekrītu par kavēšanos. Cilvēcīgi jau saprotu, ja nu, piemēram, viņai ir operācija slimnīcā vai kas cits gadījies. Bet arī mans laiks maksā naudu;)

Bella , 2008-01-18 15:09:53

dr.Aberberga cikveks ar lielo burtu.Ja ari vina ir tikai cikveks un pie tam medike,kas strada gan slimnica nodala,dara savu darbu ar pinu atbildibu,veicot gan pienemsanas,gan keizarus,gan smagas un grutas operacijas,to dara gan diena gan ari naki ja tas nepieciesams,veic sonografijas un caursaktes......Tad nu saliekiet to visu kopa un izvertejiet vai iespejams tikt tiesi laika uz pienemsanuDziednica?Tur vina pienem gan parastas slimnieces,gan jaunas maminas,gan grutnieces............... un tad nu vel mums vel kautko nopelt un aprunat,visi esam tikai cilveki....Un tad nu padomajiet par sevi un ieskatieties sevi,vai esam pasi tik nevainojami un tiri lai citiem lietu samazgas virsu............

joks , 2009-01-23 14:47:53

Aberberga man patika man vina pienema dzemdibas..Bet pasai man ir Dr. Strauberga..

maza , 2010-02-09 13:31:12

esmu dzirdējusi,ka Aberberga mēdzot darba laikā ieraut grādīgo... varbūt pie vainas aukstā ziema...

ausse , 2010-02-09 20:35:25

man gan Aberberaga patik,un ja japagaida-lidz Rigai aizkulties ir vel ilgak un tur ari jagaida

minka , 2010-02-09 20:56:33

Vēl viens fakts, kas liecina, ka sievietes vairāk rūpējas par savu veselību... šajā forumā regulāri uzpeld nepieciešamība pēc ginekologiem, bet ne reizes - alkas pēc urologa...

Iksiņa , 2010-02-09 21:11:47

un nepieciesamiba pec frizieriem aridzan-sieviesu

un , 2010-02-09 21:18:10

Atšķirība ir domāšanā, Iksiņ! Lai gan Tu laika spēj iedomāties diskusiju, kura sākas ar vārdiem: Sveiki, veči, vēlos atrast Ogrē zinošu, laipnu ( bet ne uķi - puķi ) urologu... Bet turpinātos ar vārdiem: Labs varbūt arī ir, bet nu garastāvokļa cilvēks gan. Ja ar kreiso kāju izkāpis no gultas, tad labāk pie šā tanī dienā nerādīties. Tas arī ir garastāvokļa cilvēks, vienīgā atšķirība, ka, ja slikts garīgais, tad mehāniski izdara savu darbu un viss, ja labs garastāvoklis, tad viss o.k. - gan aprunājas, gan atbild uz jautājumiem. Viņš gan ļoti kavē, esmu pie viņa bijis n-tās reizes un retu reizi bijis tā,ka pieņem tieši tanī laikā, kad ir paredzēts. Parasti ir jāgaida kā min. 30 min. ilgāk. Baidos, ka Ogrē patiesi labu urologu (profesionālajā un cilvēcīgajā jomā) sameklēt būs pagrūti...

aksels , 2010-02-09 22:40:57

Iksiņa : Iedomājies sīku diskusiju no sērija , Es te vakar uzdzīvoju "Mērķi pašāvām" ar draugiem , kaučkā pistoles kniebiens švaks palicis vai mērķis izļurkājies , mož jaunu laiks gādāt ? IETEIKSIET specālistu kur izzspriez kur vaina ! Puikiem atškirībā no skuķīšiem vispār neko nemāca , skuķišu vismaz regulāri baida "Noķersi to noķersi šito , aizej tante pateiks vai jau nenoķeri" pie rezies tante paskatās vai kas cits nav gadijies , a čaļiem tā neviens nesaka un ja gluži nost nekrīt tad NAV STILS stressot:) Istenībā traki bet reāli .

Lunis , 2010-02-09 23:53:56

Nu pat par ginekologiem Lunim jāiespraužas diskusijā...Luni tev nešķiet,ka tā jau ir stulbības pazīme līst visur?

nu neko jau , 2010-02-10 13:10:45

2010-02-10 13:10:45 , tu zini par ko mani "mācija" medskolā brīvprātīgi piespiedu kārtā ? Trīs reizes vari minēt :):) Tu liekas esi "Latvietis rakstītājs" kam ar lasīšanu problēmas vaine , palasi kas tiek raktīts auxstāk :):)

Lunis , 2010-02-10 14:30:36

> nu neko jau
Tad jau sanāk,ka arī ginekologiem vīriešiem steidzami jāmaina profesija? :)

Zaķis , 2010-02-10 14:31:11

Neejiet pie Aberbergas stāties uzskaitē. Personīgi man nepamanīja daudzas problēmas, kuras bija jāārstē grūtniecības laikā, līdz ar to dzemdībās sarežģījumi un bērnam arī.

mm , 2011-08-10 10:38:24

nu nez , nez biju gan ar pirmo grūtniecību uzskaitē pie dakteres Aberbergas (jauks cilvēks, vienmēr atbild uz visiem jautājumiem, visu sīki skaidri maigi paskaidro), un tagad esmu uzskaitē arī pie viņas ar otro grūtniecību , biju arī viņas paciente slimnīcā, nav pretenziju.man nemaz negribas iet pie citas ginekoloģes.un ļoti gribētos lai tieši dr.Aberberga pieņem dzemdības!

hmz , 2012-08-26 14:29:46

...un ko teiksi, ja viņa tajā brīdī kad būs jāpieņem Tev dzemdības būs'" Pierijusies""...Arī priecāsies cik jauks cilvēks???Es nesaprotu kā tādus SPECIĀLISTUS kā viņa vēl zeme tur...

... , 2012-09-29 00:33:01

Es pilnībā piekrītu, ka tādus "speciālistus" kā Aberberga jau sen vajadzēja atlaist! Pašai nācās gulēt Ogrē ginekoloģijas nodaļā tikai tāpēc, ka Aberberga man pateica, ka varu neiznēsāt bērnu. Tikai citi speciālisti pie kuriem biju, neko tādu neteica un apstiprināja, ka grūtniecība norit ļoti labi. Biju ļoti vīlusies par to kāda mums daktere strādā nodaļās...Un ne es viena no tās nodaļas. Ja viņa būtu tik laba daktere, tad viņai nebūtu ierosināta krimināllieta par diviem gadījumiem, kas nav diezko patīkami...Visu cieņu tām māmiņām, kas saņēmās un nenoklusēja to ko ir sastrādājusi Aberberga.

Inese , 2013-11-04 20:58:51

Kā Jums nav kauna nomelnot tik gudru dakteri, vienkārši riebjas, Es varu pateikt tikai to labāko par Agitu, un gaidu otru bērņiņu un esmu pie viņas uzskaitē, esmu ļoti apmierināta. Sāksim ar to, ka te raksta tādās pretekles,šļuras, vecmeitas..... kurām dzīve nav izdevusies, urām skauž un dživē neo nav sasniegušas un un kuras grib nomelnot citus. Vienmēr jau atrodas pretīgas mēles, kurām skauž. Visu cieņu dakterei Agitai!

arī Inese! , 2013-11-04 21:12:07

laba datere ir Aberberga.

Aija , 2013-11-04 21:13:35

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet