Ginekologija
Vai varat man ieteik, ko dariit? Sakarā ar svētkiem netieku steidzīgi pie ārsta. Man ir tāda situācija, ka es pārgulēju ar puisi un viņam uz dzimumlocekļa uzmetās mazas pumpiņas. Vai tā varētu būt mana vaina un ja jaa, kas man kaiš?
Paldies, jau iepriekš!
www.dr.lv forums
aita,ha-ha
Var būt puisim ir jagriežas pie ārsta , uz kādu jau vajaga vainu novelt ......
vai varat kads palidzet un atbildet uz manu jautajumu?Vai sieviete kurai ka tautas valoda ir nosieti olvadi,var vel tikt pie sava bernina?
ej tachu pie ginekologa ar shadu jautajumu,nevis uzdod tautai...
nu ja muusu tautai jav patiik kaadu pagruust dziljaak meeslainee,ja ir notikusi kaada nelaime...veneeriskaas slimiibas nokert,ik vienam no mums,ir tikpat reaali kaa dabuut iesnas vai angiinu...no taa nav pasargaats neviens-taapeec,Renaat,muuzu dziivo,muuzu maacies!!!! lai tev veicas,un centies neatkaartot reiz pieljautaas kluudas,jo kurs sevi sargaa,to ar Dievs pasargaa!!!!
nosieti olvadi??maza operaacija-un beerni buus klaat kaa stiks!!!
gribu uzdot jautajumu vienam cilvecinam ar vardu ZUZE.saaki ludzu vai tev ir bijis gadijums ar olvadu atsiesanu,un pie ka gaji,kas par operaciju,cik ilgi un cik maksaja...gribetu tiesam no sirds uzzinat no kada mila cilvecina....
ja nosieti olvadi- jāveic mākslīgā apaugļošana, kas maksā apmēram 1000 latu. Bet nav garantija, ka ar pirmo reizi berniņš saglabāsies.