Psihoterapeits.
Kādas atsauksmes par psihoterapeiti vecajā aptiekas ēkā?
Paraksti par bezmaksas psihoterapiju:
https://manabalss.lv/par-valsts-apmaksatu-arsta-nozimeto-psihoterapiju-pacientiem/show
Kāds psihoterapeits tur strādā? Vai Inese?
Pēc aprakstiem tur strādā Inita Goldšteina. Kādam ir ko par viņu teikt? Ir vērts? Palīdzēja?
Ja aptiekas mājā tad Dr. Inita Lēna Goldšteina Metodes. Individuālā psiho dinamiskā psihoterapija. Kontakti. tel. 28237781. Darba valodas. latviešu, krievu. Prakses vieta. Ogre, Brīvības iela 22 (2.kab.). Ja reiz cilvēks tik ilgi strādā Rīgas Stradiņa universitāte - ārsta grāds 2006.g RSU Rezidentūra psihoterapijā - 2011.g. tad jau speciālists gana pieprasīts.
labāk aizejiet pie psihiatres Cauņas Ogres poliklīnikā
psihoterapijai vajag apm. 10 apmeklējumus= pasakaina cena un labuma praktiski nekāda
Cauņa tevi indēs ar ķīmiju,no kuras tāpat maz labuma,bet lielas blaknes.Ja depresija,tad protams jāsāk ar Cauņu.Visos citos gadījumos tikai psihoterapeits.Dzīve tik un tā jādzīvo pašam,problēmas jārisina pašam,krīzes jāpārvar pašam.Ka labuma nekāda,nepiekritīšu,jo pati esmu bijusi psihoterapeita paciente.Vai pietiks ar 10 apmeklējumiem,vēl jautājums un ka tas nav lēti,ka cenas diezgan pasakainas par 40 min.darbu,labi ja kvalitatīvu,piekrītu .
Kādas atsauksmes par Renāti Ločmeli (psiholoģi Ogres poliklīnikā)? Vai ir maz profesionāli vai tāda parasta pļāpāšana vien sanāk?
neiesaku
Cien. Renātei Ločmelei pašai vajadzīgs psihoterapeits, piedodiet
Ja steidzami vajadzīga palīdzība krīzes situācijā un naudas nepietiek apmeklējumiem,var griesties soc.dienestā.Viņiem ir valsts apmaksāts psihoterapeita pakalpojums vienam cilvēkam 10 vizītes.Griežaties droši,neatteiks,jo ir tāds pakalpojums.Pati divas reizes esmu šādu iespēju izmantojusi.Viņi nereklamē,bet ja jautāsiet,dabūsiet.Kāds speciālists būs pieejams atkarīgs no tā ar ko tai brīdī ir līgums.
Renāte L. tiešām ir nelīdzsvarota.Pēc viņas apmeklējuma, man bija divejādas sajūtas -noņēma manu radušos sāpi vienas sesijas laikā, jo guvu jaunu emocionālu(pāris reižu smagāku) traumu šis sesijas laikā no viņas smagās presonības, kas neatrisināja veco, bet vienkārši lika aizmirst. Joks protams, bet viņa ir tiešām tur, kur viņai nevajadzētu būt. Viņas padomi der, maksimas smēķētavas lociņā.
pilnīgi piekrītu!
un vēl klaču tante, vismaz man tā bija, jo esam mazliet pazīstamas, par problēmu pat netika parunāt, jo laiks beidzās.....