Te arī ir par Ogri!
https://www.lsm.lv/raksts/dzive--stils/cilvekstasti/haoss-ogre-ka-viens-no-covid-19-upuriem-saslima-veselibas-aprupes-darbinieku-rokas.a357759/?fbclid=IwAR0TVX926Bk2GVob6sMNEwkFq4IoXLmyPlH9qZASsgqvLgwtPHAmrqFHVvk
Toties par ogrēniešu naudiņu pastkastītēs iebirusi Ogres Vēstis ar Helmaņa un Širova PR kampaņu
Izlasīju.Šausmas,kas notiek veselības aprūpes jomā,Ogres slimnīcā! Traki gan
Aktīvi sekojot līdzi visai informācijai kas ir par un ap Covid, jāsecina, LSM un Re:Baltica nav tie avoti kam var uzticēties. Ļoti daudz kas tiek pasniegts kā vajag, nevis objektīvi. Diemžēl.
"Kopš ārkārtas situācijas sākuma Veselības inspekcija regulāri pārbauda Latvijas slimnīcas un secinājusi, ka 2. un 3. līmeņa slimnīcas Covid-19 pacientu uzņemšanai nav gatavas (Ogre ir 3. līmenis)."
Kaut vai šis. Neiztur kritiku, jo 2.un 3.līmeņa slimnīcas pēc vadlīnijām nedrīkst uzņemt Covid slimniekus, visiem šiem slimniekiem jādodas uz infektoloģijas centru, kur ir speciāli aprīkots tieši Covid slimniekiem. NMPD ir jāuzņemas atbildība par to, kur kurš pacients tiek aizvests, nevis slimnīcai, kurai nav jāuzņem Covid slimnieks.
Neaizmirsti, kāda ir situācija...
LSM raksts un 'Ja tā labi padomā' komentāri lieliski ilustrē situāciju, kur Helmis un viņa vasaļi dzīvo no reālās dzīves atrautā burbulī, taisnvirziena domāšana.
Beidziet reiz gānīt Ogres slimnīcu un mediķus! Kauns Rīgai, kura ieved inficētus pacientus un par to nebrīdina. Neslavu celt pirmie! Pretīgi!
Žanete kāpēc Tu šeit tā gānies ? Ieraudzīji sevi spogulī ?
Kāds te sakars ar Helmani un viņa vasaļiem. Dēļ NMPD neizdarības MAN ir ierobežota dzīve. ES ar bailēm eju uz veikalu. MANA ģimene ir spiesta sēdēt mājās. Līdz ar pirmajiem ievestajiem Covid slimajiem, Ogrē parādijās šī infekciju slimība. Seko līdzi notikumiem, un informācijai vai labāk klusē. Izskatās pats/pati dzīvo burbulī, tikai tas ir pilns ar Černobiļas gaisu.