masieris
Tauta,atsaucieties un padalieties ar iespaidiem,ja esat bijuši masiera Oļega Andejeva klienti Ogres rehab.nod. Vai tiešām ,nebūdams mediķis pēc profesijas,tikai ar pabeigtiem masāžas kursiem,var būt profesionāls masieris un turklāt slimnīcā? Esmu izmisumā,pienāca rinda uz rehabilitāciju,masieris ieplānots šis kungs.Mokos ar vairāku disku trūci un dikti baidos no neprofesionaliem masieriem.Ja mans viedoklis nepareizss un viss ar masieri ok.,tad jau iepriekš atvainojos šim kungam.
Visu cieņu Aleksim kā mūziķim, bet...kā pie masiera es pie viņa neietu. Zinot,ka viņam ir lielas problēmas ar alkoholu.
Iesaku Maiju Liepu.
Laura vai Maija rehabilitācijas nodaļā;)
Laura vai Maija rehabilitācijas nodaļā;)
Gan Maija, gan Laura ir brīnišķīgas masieres. Viņu pakalpojumus izmantoju 3 mēn. Lai veicās šim speciālistēm!
Privāti sarunājat,vai kā citādi? Es iešu nodaļā ar rehabilitācijas ārsta norīkojumu .Process ilgst 10 dienas.Masieri ielika Andrejevu,es ,protams,atteikšos.Rezultātā masāžas nebūs vispār.Vienīgais nepieprasītais masieris ir Andrejevs,to tad arī visiem baž. Kā medicīnas iestādē var strādāt,tātad ārstēt,pacientus bez medicīniskās izglītības,bet ar 3mēn.kursiem,lūk jautājums,uz kuru neviens nezin atbildi.Nedrīkst,bet daži drīkst.
Rakstiet savu sūdzību slimnīcas vadībai, ejiet runāt ar reh nodaļas vadītāju. Galu galā uzdodiet šos jautājumus veselības inspekcijai! Nedomāju, ka viņu tur kāds tur nelegāli!Viņš tur jau gadu strādā, gan jau būs ieguvis praksi. Šeit neviens jums nepalīdzēs atrisināt situāciju.
Tas ir ļoti nekulturāli publiski rakstīt par cilvēku tik aizvainojošus komentārus.Jūs pat neesat bijusi pie šī cilvēka uz masāžu,bet jau nozākājat par to,ko pat nezinat!!!Kauns jūsu vietā.Neticu,ka slimnīca ņemtu darbā cilvēku,kurš neko nemāk. Un personīgas problēmas vai iespējamas atkarības netraucē cilvēkam labi veikt masāžu.Ja ir šaubas,jārunā ar nodaļas vadītāju nevis jāpazemo publiski cilvēks.
Tu pats esi nekulturāls! Ja atrastos kaut viens,kurš teiktu "super'',es uzreiz atvainotos kaut personīgi.Aizej un vienu reizi izmasējies,tad pastāsti,kā jūties.Tur iet slimi un ļoti slimi.Šiem cilvekiem tas ir veselības jautājums.Un ja kādam radīsies neprofesionālas rīcības rezultātā paliekošas sekas,kas par to atbildēs? Masieris,slimnīca,valsts,veselības departaments? Nē tak!Paša veselība,paša problēmas,kuram tas sāp! Tāpēc arī aizsākās diskusija,ka gribas pārliecināties,vai dzirdētais atbilst patiesībai,jo bail taču!Bail par drošību,veselība tikai viena! Un kas ko lobē ,man nospļauties,vienkārši negribas iebersties sūdos.
Samanta! Atbalstu-neriskē ar savu veselību. Man ir pieredze ar katru no šiem speciālistiem un atbildu par katru savu vārdu;)
Samanta tu esi psihiski slima.Labak parunasim cik tu esi laba?
Šodien pat masieris jau uztankojās veikalā. Sāks dot šovakar pa bundžām līdz pirmdienai, tad uz darbu atvilksies pohains. Laimīgie klienti.
Vīrs atbrauca no rehab.nod. knapi kustoties.Nevar ne nostāvēt ,ne nosēdēt.Un tas viss pēc vienas masāžas pie šī kunga.SOS -attopieties,cilveks protams ir jauks,cenšās ,varbūt ir gudrs,laipns ,ar labu balsi,bet viņš nav masieris!
Redz kā,ārsti vairs nav vajadzīgi,mums esi tu,cilveks ,kas prot noteikt slimības!Var būt tu arī māki ārstēt? Kāds te sakars ar to ,kurš labs vai nelabs.Runa nav par cilvēciskajām īpašībām,bet profesionālajām .Es varbūt esmu labs cilvēks,bet slikts baletdejotājs.Manas labās īpašības man tomēr neatļauj pretendēt uz solista vietu baletā.
Ločmele lielvārdes domē labi masē
Ko jūs tur ņematies-es biju pie Alex-un normāli strādāja-un jūsu zināšanai-'viņš jau ilgu laiku nedzer!
Kāpēc tu viņu par Alex saukā.Viņš tagad ir Oļegs.Alex laiki ir pagātnē.