HETERA OGRE
Ludzu,iesakiet labu frizieriti tieshi no Heteras. Ta ka agrak tur neesmu bijusi,nezinu kaadaas jomaas katra frizierite ir iipashi laba.
Gribu pieteikt pierakstu jaunam matu griezumam,ar fileshanu.
P.S.Esmu meklejusi Ogrenet citas foruma sadalaas,bet par Heteras frizieriem neko nevareju atrast!
Pladies jau ieprieksh!
Ja Liene vēl tur strādā, tad ej pie viņas!
viņa tur vairs nestrādā,laba ir arī Regīna,vismaz man patīk
nu cik var vienu un to pašu????????????laikam reakciju gaida tādu- jānorej ,cik tur ir visi slikti!
ja jau neraksta, tātad nav labu frizieru ! ;D
Zb!
Vai jautajums sevii neietver atbildi uz Tavu jautajumu?Vecejas diskusija NEVAR atrast info par Heteras frizierem.Vismaz es neatradu.Ja Tu esi tads superberns un vari to izdarit,tad,ludzu,izliidzi!Bet ja nevari,tad seedi un kozhljaa vaigus!Un neviens nav janorej,Dievs pasarg!Man tieshi otradi vajag,lai kads uzslave kadu noteiktu frizieriti!
Bet laikam Tev uriins tik taalu galvaa,ka nevari vairs jautajumu saprast!
pamelkē googlē,jautrāk būs!tapiņ,kādai konkrētai frizierītei....
A kāpēc tieši no Heteras???
Google jau esmu izmekleejusi krustam skersam.
Hetera tapec,ka visas parejas frizetavas esmu izmeginajusi.Nav nevienas tadas,kuraa gribeetu atgriezties..Bet Hetera vel neesmu bijusi.
Vienigi,ja Inga no DEA atgriezisies no dekreta,bet tas jau laikam nebus tik driiz ..:(
Tas,ka visur jau esi izmēģinājusi un nekur neesi bijusi apmierināta jau par tevi kaut ko liecina,bet nu lai jau tev veicas turpmākajos meklējumos!!!Cerams,ka savu zobārstu un ginekologu esi veiksmīgi atradusi?!
lille,neesmu no taam,kurai apmierina tikko izgajushu kursu frizierites,kas pilnveido savu maakslu uz manas galvas!
Ar zobaarstu un ginekologu nav probleemu-ja gribi,varu ieteikt ;)
vismaz puse Ogres frizētavās ir ļoti zinošas un feinas frizieres un nav starpības ko un kad beidzis,ja ir talants tad ir. cita lieta ,ja tu meklē pie friziera psihologu vai psihoterapeitu.....
Nu,tad ,LUUDZU ,iesaki!Ko velti muti dzesee?
muti nedzesēju...nenervozē.
heteri neiesaku apmeklēt. personīgi man slikta pieredze
ne kāda vaina frizētavai