Grippa
Domāju potēties pret grippu.Vai kāds varētu pateikt vai ir vērts to darīt? Vai saslimšana ir vieglākā formā? Ja ir vērts,tad kur to var izdarīt un cik tas maksā?
Kādreiz biju sapotējusies un tiešām ziemā beidzot neslimoju, bet pavasarī tiku pie tāadas gripas ar milzīgām komplikācijām, ka 1,5.mēn. netiku uz kājām. Daktere teica, ka pote bijusi citam gripas paveidam un organisms potes dēļ pastiprināti reaģē uz citu gripas veidu. Apmēram kaut kā tā... Nākošā gadā kolēģei bij identisks gadijums.
Nav jēgas potēties!
ieskatieties www.geocities.com/jaunalaikmetaberni/ sadaļā Veselība - pirms izdariet savu izvēli! Tur ir apkopoti fakti, kas tikuši noklusēti - kādas ir potēšanās sekas..
Es bērnus nepotētu, pati arī neesmu potējusies un sen arī neesmu slimojusi, bet varbūt , ka citi potējas un neizplata baciļus, tāpēc arī citi tik daudz neslimo, vai tā ir? nu pret difteriju jāpotējas obligāti, jo savādāk citus aplipini un sekas var būt traģiskas, bet nezinu īsti, kā ar to gripu ir?
Gripa attīstās, bet potes uz vienu gadu atpaliek!
kaut kas līdzīgs ;]] http://en.wikipedia.org/wiki/Psychiatry:_An_Industry_of_Death
Apēd katru dienu pa 5-7dzērvenēm un sakarini pie gultām ķiploku krellītes{ja nevar ieēst tos}.Vispār ir tik daudz vienkāršas metodes...
Regulāri apmeklēju ārsti - homeopāti un viņa noteikti neiesaka potētie pret gripu. Šīs potes 1)reti kad atbilst konkrētajam gipas paveidam, 2) grauj imunitāti un tad saslimšana ir daudz nopietnāka. Konkrēts piemērs - pirms pāris gadiem biju potējusies, visa ģimene, kas nebija potējušies saslima ar gripu, gulēja mājās ar 40 grādu temperatūru. Diemžēl es ar visu poti arī saslimu, tikai vieglākā formā, - temperatūra turējās tikai 37,5. Visi pāc nedēļas izveseļojās, bet man sākās komplikācijas - plaušu karsonis....
Vai calis.lv pārvācies uz Ogrenet?
visi nomirsim, agrak vai velu ,kas no gripa, a kas sagaidis Pasaules galu!