Ginekoloģe Anna Krumpāne
Ginekoloģe Anna Krumpāne, Ogres veselības centrā, Mālkalnes ielā - kādas atsauksmes?
man interese kadas atsauksmes par endoklinologu,kura pienem veselibas centra,Teterovska nav izturama.
Krumpāne ok, bet to endo gan labāk citur pameklējiet
Salaspili labs endokrinologs,bet vajaga masinu,loti daudz pie vinas aizgaja no Teterovskas.
Kāpēc Teterovska tik slikta?
A.Krumpāne ļoti laba daktere.
Teterovska ir rupja, neaudzināta ,augstprātīga ārste! Viņai pašai problēmas ar psihi. Tā kā ,Ogrē nav citas alternatīvas,braucu uz Rīgu .
es ari aizgaju no Teterovskas uz Rigu,es varu arstam pat majas piezvanit,cik laba dakterite,Teterovska nebija izturama.
Gan par dr.Krumpāni,gan dr.Heldu(endokrinoloģe)tikai labākās atsauksmes.
kas par dr.Heldu ?
Pirms aizgāju pie dr.Teterovskas arī biju dzirdējusi iepriekš minētās negatīvās atsauksmes. Vairāk kā trīs gadus regulāri apmeklēju šo ārsti un nekas no tā nav piedzīvots. Ļoti korekta, laipna, savu darbu pārzinoša speciāliste. Paldies arī dakteres māsiņai,jo manuprāt viņu darbs ir labi organizēts.
Esmu 1 reizi bijusi arī pie dr.Heldas. iespaids pozitīvs.
Renāte Helda.Ir Ogres veselības centrā arī šī daktere.
KĀPĒC iedzivotajiem nesaka patiesibu par OGRES CENTRA APTIEKU .OGRĒ JAU IR 5 MĒNESS APTIEKAS ,KĀPĒC VAJAG VĒL 6 MĒNESS APTIEKU CENTRA APTIEKAS VIETĀ ? ,MĒNESS APTIEKAS IR ĻOTI DĀRGAS.KĀPĒC IEDZIVOTAJIEM NEDOD IZVĒLES IESPEJAS.
TAGAD PEC ZĀLĒM JĀBRAUC BŪS UZ RĪGU?
Arī esmu dr.Teterovskas paciente.Var būt tapēc,ka esmu dzirdējusi tikai labas atsauksmes par šo dakteri,pirmā tikšanās sagādāja tikai pozitīvus iespaidus.Laipna,zinoša,ko vēl jums vajag? Masiņa likās nelaipna,bet domāju ,ka māsiņai patiesībā nav ne vainas,jo darbs patiešām ir labi organizēts.Nav jābrauc uz Rīgu,kas arī nav mazssvarīgi.Var būt,ka endokrinologijas pacienti,kas ir tikai dabiski,mēdz būt pārlieku emocionāli?
Maza neprecizitāte-Ogrē jau ir 6 Mēness aptiekas_t/c Dauga,Mālkalnē,Dziednīcā,Topā,Pie poliklīnikas,Kartonfabrikā-tā kā Centra aptieka būs septītā Mēness aptieka Ogrē!
Kas spiež iet uz Mēness aptieku? Pārdesmit metru attālumā, tuneļa virzienā ejot, ir vēl viena aptieka, ne Mēness tīkla, ar ļoti laipnām un zinošām darbiniecēm. Izvēle ir.
Es arī esmu dr. Teterovskas paciente, tāpēc gribēju zināt, kāpēc tik daudziem viņa liekas slikta. Manuprāt ļoti laba ārste, zinoša, laipni visu paskaidro un ir ieinteresēta pacienta ārstēšanā. Jā, māsiņa gan nav nekāda saulīte, bet to var pārdzīvot.
> Lilija Nesaprotu, kāpēc ārsta kompetence būtu jāvērtē pēc tā vai viņam var vai nevar "piezvanīt uz mājām". Atvainojiet, bet ārstam arī ir personiskā dzīve.
Neiesaku dr. Krumpāni un arī Daugavpilī par viņu ir sliktas atsauksmes, esmu pati pie viņas gājusi un viss ko viņa dara - tirgo savus vitamīnus jo ir dažādu firmu izplatītāja, Daugavpilī savā praksē nedod čekus
No māsiņas bailes :)