Zobu higiēnists Ogrē
Lūdzu padalieties ar savu personīgo pieredzi ar zobu higiēnistiem Ogrē.Par Ogres higiēnistiem nav pieejama informācija internetā ar cenām,darba laikiem utt.Vēlētos uzzināt kur Jūs ejat,cik maksājat,vai bija kvalitatīvi,rindas garas?
Paldies jau iepriekš.
aizej uz kabinetu un noskaidro !
Biju pie Šmitiem pagājušajā gadā, 50 eur, darbojās stundu, kvalitatīvi. Par rindām - neatceros, pieteicos telefoniski uz 6dienu, noteiktajā laikā bija brīvs.
Tev par zobu higiēnu prasīja nevis par svingeru pakalpojumiem.
Katru gadu ar visu ģimeni ejam uz Ogres rajona poliklīnikas zobārstniecību pie higiēnistes Gintas. Ļoti labi strādā, laikam bija ap 40 eiro.
Esmu bijis vairākās vietās Ogrē. Orionā man personīgi nepatika. Vislabāk patīk pie Šmitiem. Pagājušajā gadā maksāja 50 EUR. Jāpiesakās gan laicīgi.
Ogres poliklīnikā ir divas higiēnistes un tikt var jau praktiski pēc nedēļas.
Pie Gintas Ogres poliklīnikā.Iesaku.
Poliklīnikā ir gan Ginta, gan Luīze. Agrāk gāju pie Gintas, tagad pie Luīzes (abas labi strādā).
Liels paldies
A.Balodes doktorātā Grīvas pr.29 higiēniste Dace Ozoliņa. Pieraksts pa telefonu 65047785.
nu nēēēēē.....
Kāpēc nē, man Dace Ozoliņa liekas laba zobu higiēniste. Kas nepatika?
Nu Orionā ir pilnīgs čau...ar sāpošu zobu iegāju, nelaipnas, konkrēti neko atbildēt nespēja...visam punktu pielika, kad pateica, ka vispār viņas sākot strādāt no plkst.10:00...biju tur plkst. 9:30, sāpes neciešamas, biju gatavs maksāt jebkādu summu, lai tik izrauj...nu ja negrib nopelnīt, ko tur vairs
Paris gadus atpakaļ biju un nekad vairs kāju nesperšu!Fotogrāfēja,pēc tam visu žokli sagrieza,un izrādījās ka esot kļūdijusies,bet es vairēkus mēnesus cietu!
Jūs neko nejaucat par Orionu??Orions pie 1.vidusskolas luksafora ir labākais zobu ārstniecības kabinets!Daktere Valentīna ir mūsu ģimenes zobārste jau daudzus gadus un NEVIENS no ģimenes nekad neko sliktu nav saņēmis ne attieksmes,ne ārstēšanas ne laipnības ziņā.Ļoti laipna,profesionāla un izcila daktere,māsiņa arī ir zelta gabaliņš!
laikam sajauca ar orionu, kas ir pie tirgus....... tur gan visādi gadās....
Jā izklausās gan pēc tā pie tirgus, tur gan slēpjas STM stomatoloģija tur tikai neveiksmīgi palikusi ORIONS zīme. Pats apmeklēju īsto Orionu pie 1. vsk. nekad neko sliktu neesmu redzējis dzirdējis un izjutis, bet ja nu tomēr runāji par to pie 1 vsk tad pieļauju, ka ar kādu attieksmi ierodas tādu saņem pretī.
Pie kā vislabāk poliklīnikā iet raut zobus?
Tu gaidi atbildi no kāda, kuram poliklīnikas visi stomatologi rāvuši vismaz pa vienam zobam?
Jautāju cilvēku pieredzi.
Tups...
tas par attieksmi baigi precīzi. Īpaši frizētavu klienti ņemiet vērā...