slimnīcas pievienošana poliklīnikai
padalaties kāds ir Jūsu viedoklis par slimnīcas pievienošanu poliklīnikai?
Tur nav vispār ko diskutēt -jio lielāka izvēle pacientam ir kur aiziet , jo labāk... kāpēc nevienam neuztrauc, ka "Dziednīca" ir atsevišķi? Lai katrs dara savu darbu un savā vietā, un nebāžas otram virsū ...Ja vajag var izlīdzēt tapat...
Personīgi man ir vienlaga. Sliktāk no tā nebūs, bet labāk - arī diez vai.
1. ) Man liekas , ka šī diskusija ir noiets etaps !!! 2 . ) PIEvienošana vai APvienošana.....
nu cik var vienu un to pashu malt1 NU LIECIET TAI POLIKLINIKAI MIERU UN BASTA! ar varu miilsh nekljuusi . .
Nu tak ej un izsaki savu viedokli padomē!
Man patīk doma - "slimnīcas pievienošana poliklīnikai"- ... Būtu interesanti.. Līdz šim , cik sapratu , slimnīca grib pievienot poliklīniku... Domāju . ka jāpaliek kā ir , un slimnīcai nevajadzētu tērēt naudu vēl vienas ambulatorās daļas veidošanai - pietiek ar poliklīniku un Dziednīcu - tā būs lieka naudas izšķiešana...
kapec augstak komentejosa zuze ir piesitusi manu niku? vardu trukums?
Domāju, ka apvienot slimnīcu ar poliklīniku būtu labākais risinājums, jo ja tu esi slimnīcas pacients tev ir jādodas pie speciālistiem uz citu ēku, bet tā viņi bētu pieejami uz vietas.
manas domas ir , ka sen vajadzēja apvienot , jo tad būs viena vadība un nevajadzēs skraidīt no viena kabineta uz otru, lai saņemtu atbildi.
..uz kabinetiem būtu jāskraida tāpat, un vēl jāgaida , kamēr ārsts arbrīvosies no darba nodaļā...
Vien mēr būs tā , ka slimnīcas pacienti būs svarīgāki ( jo tie taču slimāki - kā nekā guļ sliomnīcā ) . Zinu , esmu izbaudījusi uz savas ādas...
to ja gribi rakstīt man tad teksta sākumā raksti man nevis vārdā , bet par skraidīšanu ir poliklīnikas ārsti ir privātprakses ārsti , tie tak paliks tur pat kā bijuši, ja vienīgais paši izlem aiziet, es biju stradiņu slimnīcas poliklīnikā, nu nekas tur sarežģīts nav . un nejau pacientu apkalpošana cietīs, paskatieties , cik poliklīnikā ilgi nestrādā lifts, vai to kāds ir ievērojis?????
rean2,a rean2...nu ko tu cepies???