Ģimenes ārsti
~Nesen cilāta tēma,bet mēģināšu tomēr lūgt padomu.Ir izveidojusies dīvaina situācija.Mans ģimenes ārsts regulāri apšauba speciālistu rekomendācijas un atsakās rakstīt receptes,ja to iesaka speciālists.Var būt,ka ģim.ārstam arī taisnība un speciālisti ir dunduki,nespriedīšu,jo nezinu.Esmu cilvēks pāri pusmūžam,varbūt arī paslimot gadās.Man ir grūti,ja nevar saprasties ar ģim.ārstu,tāpēc esmu cita ārsta meklējumos.Dzīvesvieta Pārogre.Atrodu divas dakteres-Ozoliņa Laila un Daukšte Inese,uz kuru žēlastību varētu pretendēt teritoriāli vismaz.Negribu no vilka bēgot uzskriet lācim,tāpēc sirsnīgu lūdzu šo divu dakteru pacientiem padalīties domās un pieredzē saskarsmē ar minētajiem ārstiem.Gribētos vismaz cilvēcīgu dakteri,kura uzklausa,nekliedz un vismaz mēģina palīdzēt.Paldies.
Mūsu ģimenes ārsts ir dr. Daukšte. Ja netracina tas, ka Ciemupē pieņemšana ir tikai otrdienās, bet pārējās dienās Ogresgals, tad citus mīnusus neredzu. Mums ir laba komunikācija un vienmēr ir doti nosūtījumi. Citu speciālistu viedokļi tiek ņemti vērā vienmēr.
Paldies.Tikai gribēju pajautāt,ja pieņem vienu vienu reizi nedēļā,kādas rindas? Ciemupe ir diezgan paliela,pacientu varētu būt diezgan.
Par kuru tad ģimenes ārstu iet runa? Ja Pārogre,vai atkal nebūs bēdīgi slavenā Baika?
Gan jau būs.Pa visu Pārogri nav neviena cita ārsta.Ķegums ,ja ir mašīna arī nav tālu.Diez kā tur ar ģimenes ārstiem? Ķegumieši ,atsaucieties!
pārogrē vēl Hoha no kuras visi mūk...
protams,ka Baika. Es nezinu kā izdabūt savu mammīti no viņas nagiem, kā varētu pariet pie kāda cita daktera. Tur ir vāks pilnīgs, tāds cilvēks nedrīkst būt par ārstu. Pati neko nejēdz, pie citiem speciālistiem nesūta,izārstēt neko nevar. Te ir darbs Veselības inspekcijai.
Es savukārt konfliktsituācijas ar Baiku risinu tikai ar Veselības inspekcijas un Veselības norēķinu centra starpniecību.Vēl ne reizi Baikas rīcība nav tikusi atzīta par pareizu.Bez iemesla nesūdzos,bet kad mērs pilns,tad gan.Pie tam,ka neesmu trūcīga un pie speciālistiem braucu par savu naudu.Bet ir receptes kādreiz vajadzīgas,vai atkal kāds izmeklējums,kas manai vecuma grupai jau ir obligāts,tad sākas murgs.Man vajadzēja nosūtījumu pie dermatologa un acu ārsta.Rinda 3 ned.,un protams man bija argumentēti un ilgi jāskaidro,kāpēc vajag acu ārstu.Kaut tādas lietas ārstei pašai jāsaprot un jāpamudina pacients laikus izmeklēties.Baika atteica mājas vizīti vecam,slimam onkulim.Bērniem viņš bija jāatved un jāuzstiepj otrajā stāvā.Vecītim notika insults,3 st .neatliekamie reanimēja,aizveta uz Stradiem,kur onkulis nomira.Slepkava,cita vārda nav.Lai dievs sarga no šī monstra.
Mani arī interesē kā var pāriet pie cita ģim.ārsta.Labiem ārstiem droši ka prakses nokomplektētas,bet vispār ar to Baiku ir traki.Maz slimoju,bet katru tikšanos ar šo ārstu uzņemu kā mokas.Ilgi gatavojos,atlieku,ceru,ka pāries ,ka atveseļošos bez ārsta.Principā jau neslimoju,bet kā to visu iztur un pacieš tiešām slimi cilvēki,varu tikai pabrīnīties.
Viņai pacients ir sinonīms vārdam mēsls.Tādu augstprātību,iedomību ,īgnumu,kāri pazemot nekad nebiju piedzīvojusi.Sava glupuma pēc mainot dzīvesvietu izvēlējos šo ārsti pēc principa-tuvāk mājām.Nožēloju.Nezinu,varbūt arī gudra,bet pacientiem no tā maz kas tiek.
Acu ārsts ir tiešās pieejamības speciālists un nosūtījumu no ģimenes ārsta nevajag.
NVD mājas lapā jābūt sadaļai ar ģim.ārstu reģistru un uzskaiti, cik pie kura reģistrējušies, t.i., pie kura vieglāk pārreģistrēties. Dr. Daukštes (ilgākas) slimošanas vai atvaļinājuma laikā viņu aizvieto dr. Vāvere (pilsētā, Dziedniecībā), ar kuru jāsazinās dr. Daukštes pacientiem (info no lapas uz dr. kabineta durvīm).
nav brīnums, ka no Hohas bēg pacienti! Jo 37,1-37,2 jau nemaz nav temperatūra, ar kādu traucēt Hohu. Varētu domāt, ka Med.Institūtu šī daktere nav beigusi un kā blondīne visas ārstu prakses caurslīdējusi!
a kur tad Baikas k-dze tik švaka, ka līdz Rīgas klīnikām praksēs vīzdegunoties nav tikusi, tik pa Pārogri vien mākoņus stumda?
Tas sievišķis tak laikam kaut kāds monstrs ne ārsts. Žēl ka nav manējā, ātri pie vietas noliktu.
ĻOTI SKUMJI,TIK DAUDZ NEGATĪVA! VAI TIEŠĀM VISS IR TIK MELNĀS KRĀSĀS? ES PERSONĪGI ATCEROS KĀDU SENU STĀSTU, KAD DR.BAIKA AIZVIETOJA ATVAĻINĀJUMA LAIKĀ MŪSU PAGASTĀ(lai izpaliek,kādā) MŪSU ĢIMENES DR.VARU TEIKT TIKAI TO LABĀKO! AR PERSONĪGU PIEEJU UN SVAIGU SKATĪJUMU UZKLAUSĪJA UN NOSŪTĪJA UZ PAPILDIZMEKLĒJUMIEM.NEKAS NEBIJA JĀIZPRASA. lasu jūsu komentārus un liekas,ka par citu cilvēku tiek rakstīts. SKUMJI,KA TĀ...
Interesanti palasīties cik dažādi viedokļi par Baiku. Esmu pie viņas bijusi poliklīnikā 3 x kā pie kardiologa, nevienu mirkli nav bijusi īgna. Bet tas varbūt tāpēc, ka eju kā pie maksas ārstes.....
sanāk, ka ja pa maksu, tad ir OK, ja ne , tad kā sanāk,. Neaizmirsīm, ka uz spēles ir likta cilvēku veselība un dzīvība.Ārsts ar šādu attieksmi ir pielīdzināms noziedzniekam, jo ar savu pofigismu nodara tiesu kaitējumu personas veselībai.
sanāk, ka ja pa naudu, tad irOK, ja ne, tad kā sanāk. Neaizmirsīsim, ka uz spēles likta cilvēku veselība un dzīvība. Ārsts ar šādu attieksmi ir pielīdzināms noziedzniekam, jo rada tiešu kaitējumu personas veselībai.
Tā tiešām sanāk.Es arī esmu šīs kundzes pacients.Pirms 15 gadiem biju pieņemšanā pie dakteres kardiologa praksē par maksu.Patīkama,gudra likās,ļoti laipna.Kad radās iespēja un nepieciešamība,izvēlējos šo kundzi kā ģim.ārstu.Tas cilveks izmainījās par 90%.Vienaldzīga,nelaipna,nekad nav bijusi akūtā pacienta stunda.Šī stunda uz durvīm uzraksta veidā parādās,ja brauc kāda pārbaude.Realitātē nav,pamēģini atgādināt ,ka tāda pienākas ,tad ilgi negribēsies uz to pusi iet.Visi pacienti-akūti un neakūti stundām sēž visi kopā priekštelpā.Ziemā,kad ir gripas laiks,nevienam neiesaku doties uz to pusi.Inficēsieties no gripas slimniekiem,kas ar temperatūrām,klepiem utt.tur sēž pa 3st.Ja ko reāli vajag steidzami ir jādod nauda.Tas ļoti labi darbojas.Ir pārbaudīts.Tad smaida,laipna,gatava palīdzēt,gudra ,zinoša un kompetenta.Mums kādreiz bija ģim.ārste,kurai pēc slimošanas aiznesu mazu dāvaniņu,ne jau kukulim,bet pateicībai.Viņa samulsa un teica,ka neko neņem.Baika ir ar pilnīgi pretēju attieksmi.Ceļojumi,ko rīko zāļu izplatītāji,pasākumi šo firmu organizēti,dāvaniņas-lielas un mazas,tas ir tas,par ko dāma jūsmo ir gatava pārspriest ar savu māsiņu.Izklausās skarbi,bet tāda ir šī prakses vieta.
tā diemžēl ir sistēma, mūs "indē" ar tām zālēm, kuras izplata kantoris ar labākām iemaņām un iespējām palutināt ģimenes ārstu...
Tur grozās pavisam smukas naudiņas gan piemaksu,gan ik pa 3 mēn.atpūtas braucienu,gan dāvanu veidā.Piemaksas netiek atklāti sludinātas,iespējams,ka tāds peļņas veids uz pacientu veselības rēķina ir nelikumīgs,tāpēc slepens,bet viss pārējais no pieminētā ir likumīgi,protams,ja ārsts aktīvi viņu zāles rekomendē saviem pacientiem.Zinu,jo meita mācās medicīnu pēdējo gadu un piepelnās kā zāļu izplatītāja.
kā tiešām gudru zinošu ģimenes ārsi varu ieteikt Ausmu Balodi.
Piekrītu,laba daktere.Garastāvokļa cilvēks,bet cenšas sevi kontrolēt.Vienīgi Pārogres pacientiem jāzin,ka mājas vizītēs uz Pārogri nebrauc.
Daktere Baika ir gudra , inteliģenta. Beidziet apgānīt cilvēku,kad ieejat kabinetā tad jau gan noteikti savu žulti paturat pie sevis,bet aiz muguras,zem nikiem - nožēlojami...
nu sasmīdināji gan Dacīt. Akūtajai stundai un mājas vizītēm ir jābūt obligāti, tas ir noteikts ar likumu. Un kopš kura laika pacienta veselība ir atkarīga no daktera garastāvokļa?Kurā gadsimtā mēs dzīvojam? Ir gan pacienta tiesības, gan ārsta pienākums. Nevajag klusēt, tā ir mūsu veselība...
Arī pacientam ir pienākumi pret savu veselību,ārsts nevar visu izdarīt mūsu vietā. Un ja nepatīk daktere - var jau nomainīt,nevis gānīties.
nu beidzzzzz, vai tik pati neesi ta baika?
man un paziņām ir tikai negatīva pieredze un jau esam prom......
Taisniibas teikshana ir gaaniishanaas? :D
Kādu dāmu daktere Baika nav noglaudījusi pa spalvai.Te ir rezultāts.Piegānīts pilns forums.
Anonīmi visi ir varoņi.Nožēlojami!
nu ziniet, tad jau mana ārste ir tīri neko, ja tā paklausās kā citur iet! Arī cenšos retāk traucēt ģ. ārstu, bet vismaz nosūtījumus dod ļoti operatīvi. Citreiz tie šerpākie ārsti ir diezgan labi kā profesionāļi, bet cenšos to šerpumu paciest.
Piekrîtu ,,klientei,,
Nejauši te iemaldījos, jo ieintriģēja sadaļa "Ģimenes ārsti". Ziniet, šāda tipa cilvēkus esmu saticis neskaitāmas reizes un varu gandrīz ar pārliecību minēt:
1. Viņa ir vecmeita
2. Noteikti ir vēl otra (trešā) darbavieta par ļoti labu naudu
3. Raiņa "zelts velk pie zemes" ir lielākais iemesls līdzcilvēku nicināšanai.
4. Izaugusi ne visai pārtikušā ģimenē. Šo bērnības ''traumu'' pats "slimnieks" nejūt un tā diemžēl nav ārstējama.
ko tu ieteiktu darīt akūtajiem pacientiem?Paredzēt savu saslimšanu iepriekš un pieteikties jau laicīgi ,vai kā???? Gaidam no tevis ģeniālus ieteikumus.
Akūts pacients piezvana māsiņai un tā viss sakārtojas. Tikai es runāju par Akūtu,nevis par tādu ,kas tā sevi prezentē,lai ātrāk tiktu pie ārsta,apejot citus.:)
Tas notika tālajā 1986.gadā, kad mani ĀP nogādāja mani Ogres slimnīcā. Man bija infarkts, Mani ārstēja dr. Baika. Varu teikt tikai to labāko par šo dakteri. Tagad daktere ir mana ģimenes ārtste. Esmu apmierināta.
sveiki
Es piedāvā prêt ir patir € 2000 līdz € 5.000.000 in
Ļoti vienkārši noteikumi .Es arī veikt investīcijas un aizdevumi
īpaši visa veida
Es piedāvāju kredītpunktu īstermiņa un ilgtermiņa jo colaboration ar
mans advokāts, mēs nezinām, jūsu lietošanu un mūsu pārskaitījumi sniedz
banka attiecībā uz visiem jūsu pieprasījumu translation.pour drošībai
izgatavoti ierosinājums likmēm un termiņiem
maksājumu, un es būs jūsu atbalsts.
Visbeidzot, lūdzu, sazinieties ar mani pa pastu; patriebridoux@gmail.com
Tik glupu ārti grūti atrast.