Automašīnas iznomāšana
Automašīnu iznomāšana. Meklēju caur vietējo reklāmas avīzi kur var iznomāt mašīnu. Reklamējās divas auto nomas. Ko varat ieteikt? Pie kuriem labāk griezties? Kādas atsauksmes?
Nezinu ga, to kas skolas iela laikam labāk nē.
Pazvanies paskaties ko piedāvā pa cik, un uz vietas pasties vai nav galīgi grausti, un kādi nosacījumi.
piezvanīt protams var, to jau arī izdarīju. Pa telefonu jau visi skaisti runā. Gribējās dzirdēt "tautas" viedokli.
tā jau nav, ka tikai divas autonomas, pameklē labāk un atradīsi vēl kādas 3, protams, ne jau ar tik krāšņu reklāmu kā Pārogres nomai.
Skolas ielas nomā ir dārgāk bet izvēle lielāka un autiņi jauni, atieksme man arī labāk patika nekā pārogrē.
tipa kaleideskopā: izīrē busiņu 8 vietas vai cik tur tās tonnas ! ar vai bez šofera??/ ;]]
izskatās, ka Ogreniešiem nav ko īpaši pateikt par šo jautājumu, vai tad nevienam nav nekādas nopietnas pieredzes ar ko padalīties ar "nabaga tautieti"?
Tak piezvani tām nomām un izjautā kas pa cik utt... Es savu viedokli pateicu man labāk patīk Skolas ielas noma es auto ņēmu uz 2 nedēļām un baigi normāli auto jauns un atieksme arī no darbinieku puses bija Tīri Ok soda naudu neprasija par netīru auto
Paldies, Herbe.
Jūs laikam esat vienīgais cilvēks, kas izmanto auto nomas pakalpojumus Ogrē. Ja jau citu viedokļu nav, iešu uz Skolas ielu
Es uz nedēļas nogali ņēmu autiņu skolas ielā, nekāda vaina, paņēmu škodu 2007. gada, man svarīgi bija komforts, nekāda vaina. Bija arī ne tik jaunas, toties lētākas ^ 20 ls/diennaktī. Bet kā jau minēju man toreiz vajadzēja komfortu, bet par komfortu jāmaksā! Par attieksmi nesūdzos, kam negadās.
Busiņi gan laikam tur nebija, vismaz uz vietas neredzēju..........