ceļojumu kuponi

kads ir devies celojuma, iegadajoties kuponu?

chilli , 2012-09-27 08:23:47

domajat tos perkam kopaun lidzigus?bijam uz Tallinu.Bija pardots tik daudz kuponu,ka brauca ar dazadiem autobusiem-jauniem un veciem.Un musu autobuss puscela saluza.Beidazas jau viss labi, atbrauca cits, bet tomer iesaku uzmanities.Talajos braucienos es nebrauktu.

rose , 2012-09-27 08:56:45

Bijām vienas dienas braucienā - viss bija OK !

Anete , 2012-09-27 11:02:22

Prirku cherry.lv, viss normaali.

y , 2012-09-27 11:18:41

lieliskie kuponi http://www.kolosali.lv/

Inga , 2012-09-27 11:21:22

izdomaa, kas ir prioritaate - labs celjojums vai zema cena. Ja esi celojumu cienitaja labak perc normalu celojumu, ja gribi izmeginat pa leeto, tad pastav pastav lielaks problemu risks.
Neko, kas ir nav izdevigi firmam, neviens jau nedara, tatad ekonomija bus citur.

z , 2012-09-27 11:34:45

Varbūt firmai tas ir pat izdevīgi, ka brauc vairāk cilvēki par mazāko cenu,ja nebrauc par augsto cenu, jo nedomāju, ka tā vienmēr ir visu izdevumu + peļņas vērtībā.Peļņa būs no apgrozījuma ( ceļotāju) pieauguma.

zika , 2012-09-27 12:05:44

te var palasīt kā ir gājis citiem:
http://www.db.lv/tirdznieciba/atlaizu-portalos-uzdarbojas-kuponu-krapnieki-iespejams-aizturets-orangelife-lv-un-kupon-lv-vaditajs-376868

:)) , 2012-09-27 13:23:16

Normalai, pieredzes bagatai firmai iegut celotajus planotajam braucienam nav problemu. Pec pieredzes varu teikt, ka zvanot par braucieniem pat par lielu cenu, biletes nereti ir izpirktas. Shadas akcijas - perkam kopaa ir vajadzigas mazpazistamam (tatad iespejams mazas pieredzes un nekvalitativam firmam). Paskatijos 2 firmas, kas ved uz letajiem celojumiem no kolosali.lv, abas izteiktas mazo kantoristu firmas, kur viss krievu valodaa, es tadaam neuzticos un negribetu sabojat noskanjojumu. Ja tomer ir doma braukt, tad noteikti iemetiet googlaa konkreeto tuurfirmu un palasiet, kur taada atrodas un kadas ir sudzibas sudzibu lapaa. Lai izdodas labi celojumi!

z , 2012-09-27 13:34:53

biju nedēļu foršā ceļojumā uz Itāliju, viss bija ok un naudiņa man pieņemama....

biju , 2012-09-27 20:34:50

to z:
pilniba piekritu. paskatijos attiecigas majas lapas, patiesam uzticibu neraisa. pasam ar kuponiem nav sanacis doties celojuma. tacu ir jaizverte, kura agentura piedava celojumu, kas ari norada attiecigo kvalitativo raditaju. pedeja laika neesmu nekur braucis, izveloties celojumus agenturas, tacu draudzene panema celojumu cel.agentura altebo.lv. tas isti nav "kuponu kantoris", bet vinai esot arkartigi paticis.

teletubijs , 2012-10-01 09:08:08

teletubijam:
es pati braucu ar altebo uz tallinu!
bij riktigi kruti, man patikas!

ogrochka , 2013-01-18 15:49:23

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet