Via Bono
Vai Ogrē bez Via Bono ir kāda laba tūrisma aģentūra?
Liekas,ka viņiem pieder visi Ogres ceļot gribētāji?
Daugā Jēkaba Aģentūra
Ogrē varbūt nav, bet Aizkraukles kompānija vienmēr Ogrē uzņem pasažierus-Remiro Travel
es vienmēr esmu brīnījusies par to, kāpēc cilvēki tā vietā, lai paši visu sev sarezervētu internetā par labām cenām, izvēlas iet pie kāda tur tūraģenta un viņam par to samaksāt.....nesaprotu šādu aģentūru klientus
Ne jau visi pārzina angļu val.tādā līmenī, lai kaut ko rezervētu.Dažkārt arī nekas lētāk nesanāk pašiem rezervēt.
Everita,turpini brīnīties, ne vienmēr pašiem viss sanāk lētāk, īpaši jau atpūtas braucieni,čārteri tā saucamie...iekāp Rīgā, izkāp kūrortā. Ne visur ir tiešie reisi u.t.t.
Ja vēl viena otra dāma,kura nezin ko iedomajās.. es domāju Maija no Via Bono!
Kopā ar draudzeni esam izmantojušas Via Bono piedāvātos ceļojumus, nekādu pretenziju.Pirms tam ceļojām sadarbībā ar vienu Rīgas firmu.Ar Via Bono patika labāk.
Ees arī izmantoju Via Bono pakalpojumus jau piecus gadus. Neko sliktu nevaru teikt. Atsaucīgi,punktuāli...
Gribu tev piedāvāt interesantu projektu.
Nezinu vai tam visam var ticēt, nolēmu pati vienreiz pārliecināties!
ja interesē, reģistrācijas links:
http://signup.wazzub.info/?lrRef=acfe4433
Aktīvs līdz 31.marta 2012 gada plkst. 23:59
nezinu, vai tas joprojām ir aktuāli, bet iesaku paskatīties www.altebo.lv. Ļoti patika; interesanti ir tas, ka ceļojumu ir apkopoti vienuviet un ir iespējums izsekot cenām. Starp citu, cik pats pameklēju, ir dažu ceļojumi arī no Ogres (autobuss ved no Ogres uz Rīgu).
Par Ogres tūrisma aģent.: patlaban nav sanākusi saskarsme. Bet līdz šim nekādas atsauksmes vēl neesmu dzirdēji ..