Kluba "Vēriens" organizēti ceļojumi

Vai kādam ir pieredze ar šo firmu? Ieteiktu/ neieteiktu izmantot viņu pakalpojumus??

Kandake , 2010-11-02 23:20:22

Kādam jau esot gan http://www.ogrenet.lv/forums/citastemas/jautajiet/11792/

Lunis , 2010-11-03 03:27:01

braucām uz Palangu -Klaipēdu pirms pāris gadiem. Ļoti forši bija viss! Paldies!

inga , 2010-11-03 08:08:44

Noteikti neiesaku. Labāk samaksāt kādu latu vairāk un atgriezties no ceļojuma ar prieku. Man šķiet, ka tai Rūtai vispār nav nekāda priekšstata par ceļojumu organizēšanu, galvenais tikai klientiem iestāstīt, ka viss būs, iekasēt naudu, bet, kad aizbrauc galā, tad izrādās, ka no solītā ir apaļa nulle.

shamrock , 2010-11-03 11:14:49

Piebilde: Ar Vērienu braucu pagājšgad, uz St.Pēterburgu. Ar Vērienu - pirmo un pēdējo reizi.

shamrock , 2010-11-03 11:18:55

esmu braukusi un vienmēr viss beidzas labi.

anna , 2010-11-03 15:41:14

Bijām Pēterburgā - gidi bija labi, gulējām normālā, ne jau ļoti šikā, viesnīcā. Bet cena jau arī nav liela. Ko solīja, to arī redzējām.

Bobis , 2010-11-03 17:52:51

Ekskursijām nav ne vainas, bet Rūtas attieksme gan tā - visu laiku koriģē gidu kā tādu puišeli - šito dari, šito - nē!!! Grupa var labi iztikt tikai ar gidu - viņa (t.i. - Rūta)nav nepieciešama, jo tikai komandē!

aaa , 2010-11-03 19:37:03

Braucu ar Vērienu jau gadus piecus, esmu izbraukājusi ( gan individuāli, gan ar darba kolektīvu) visu Latviju, esmu bijusi Bulgārijā un AAE. Esmu ļoti apmierināta par Rūtas darbu. Protams, gadījās arī kļumes, bet ne viss ir atkarīgs no organizētāja. Paldies Rūta par tavu darbu un ekskursijām.

pesimiste , 2010-11-04 09:06:01

viss ir atkarīgs no tā ar kādu domu dosies ceļojumā un ko no tā gaidīsi. Cenas manuprāt ir diezgan zemas, attiecīgi nevar cerēt uz 5* vieznicām un citām krutām lietām.

DD , 2010-11-04 13:56:34

Paldies! :) Tieši ekskursija uz St. Pēterburgu mani arī interesē. Shamrock, kas tieši bija tas, kas Tev nepatika?

Kandake , 2010-11-06 00:44:56

Baisa sieviete vina ir skatās kā maniaks

dd , 2010-11-18 17:24:49

Paldies, kluba vadītājai Rūtai par mums piedāvātajām iespējām apceļot Latviju gan citas zemes, iepazīties gan ar dabu, kultūras objektiem gan interesantiem cilvēkiem, nemaz nezināju, ka tepat Latvijā dzīvo daudz ļoti interesantu, gaišu, gudru cilvēku no kuriem ir vērts daudz ko pamācīties. Kluba pakalpojumus izmanto arī mani kolēģi ceļojot gan individuāli gan ar klasēm. Bērniem un jauniešiem patīk, cenas ļoti pieņemamas. Priecājamies, ka mūsu pilsētā ir šāds tūrisma klubs, protams, tūrismas ir nozare, kas ir atkarīgs gan no laika apstākļiem gan citiem faktoriem un nevienmēr visu var paredzēt. Arī OVĢ skolotāji šoruden bijām un esam ļoti apmierināti. Paldies kluba vadītājai par viņas godprātīgi veikto darbu mums piedāvājot šādas iespējas! ( Lasot augstāk rakstīto, ierosinu 0GRENETAM pasekot līdzi, lai forumos neparādītos cilvēka cieņu aizskaroša informācija, šķiet, pašam rakstītājam ir dziļas psiholoģiskas problēmas, jo pat teikums uzrakstīts nepareizi...)

Skolotāja no Ogres Valsts ģimnāzijas , 2011-01-22 12:12:19

Esmu diezgan daudz braukusi ekskursijās ar dažādām firmām gan pa Latviju, gan uz tālākām vietām, arī ar Ogres "Vērienu". Arī uz St.Pēterburgu pāris gadu atpakaļ braucu ar "Vērienu". Visu, kas bija paredzēts programmā redzējām. Mūs pavadīja laba vadītāja (ne Rūta), bet Pēterburgā mūs sagaidīja ļoti jauka vietējā gide, kas pirka mums biļetes un pavadīja pa paredzētajiem apskates objektiem. Kā zināms, Krievijā biļešu cenas ārzemniekiem stipri atšķiras no pašu pilsoņiem paredzētajām. Ir jāievēro tikai viens noteikums - nepļāpāt, jo vietējie "uzraugi" ir ļoti acīgi un dzirdīgi un tad nevainojiet gidii. Bet, ka neesi vietējais, bet no Baltijas, pie kases viņi atšifrē apbrīnojami, vai nu pēc mini akcenta vai ģīmja. Gulējām mēs kaut kādā studentu kopmītnē dažu tramvaja pieturu attālumā no centra. Normāli. Brokastis, protams, nebija, kā esam pieraduši rietumu puses viesnīcās, toties nopirkt pārtiku vai paēst vietējās ēstuvēs nav dārgi. Pilsēta ar savām baznīcām, pilīm u.c. apskates vietām ir brīnišķīga un ir vērts to redzēt, labāk, protams, vasarā. Vienīgā pretenzija mums varēja būt pret autobusa tehnisko stāvokli. Tā kā ceļš līdz St.P. bija apmēram tādā pašā kvalitātē kā Ogres ielas, tad likās, ka autobuss sadalīsies sastāvdaļās - dārdēja un grabēja, bet savu funkciju izpildīja. Ar lielāku komfortu, protams, nodrošina "Impro", bet par to arī attiecīgi jāmaksā, bet vai arī redz vairāk, nezinu. Ilgstošākiem braucieniem gan es esmu izvēlējusies "Impro", bet arī "Vērienu" nenoniecinu. Lai viņiem (viņai) veicas! Būsim pozitīvi.

Lija , 2011-02-03 12:49:27

šeit acīmredzami izdzēš visas objektīvās kritikas par Rūtas darbu- tiešām baisa sieviete un ekskursijas galīgi haotiski sagatavotas. Varbūt dažas ir kādam izdevušās, bet pieredze ir daudziem negatīva. Tas kantoris ilgi nepastāvēs, neiesaku nevienam!

Velta , 2013-04-13 12:13:51

Veltin, viss ar klubu un Rūtu ir kārtībā! Braucam pat vēl vairāk, biežāk. Šodien atkal bijām ekskursijā , labi atpūtāmies ! 21. dec. brauksim atkal ,šoreiz uz Raunu, vilksim bluķi ! Būs gada atskaites balle ! Esam saradusi , sadraudzējusies ! Mums ir labi ! paldies Rūtai !Piebiedrojieties visi labi noskaņotie cilvēki ! Nav tik traki !

Margota , 2014-11-29 22:01:42

Ja vēlaties autobusu ceļojumus, tas iesaku braukt caur www.alfatours.lv
Visi autobusi gan attiet no Rīgas, bet vismaz sakarīgas programmas un cenas. Atsaucigi darbinieki arī.

Aldis , 2014-11-30 18:52:05

Kluba īpašniece nav godīga pret Jums, tūristi! Esat zelta vistiņas,kuras nes Rūtai zelta oliņas,naudu(melnu,bez nodokļiem)!

Skumīgā , 2018-07-17 15:57:11

Gribēju doties kādā braucienā un ieskatoties Vēriena mājaslapas piedāvājumā,redzu tikai vienu!!! braucienu jūlijā un vienu augustā...Tur neviens vairs nebrauc,ka tik reti notiek ekskursijas?Kāda pieredze tiem,kas braukuši?

?? , 2018-07-18 16:27:34

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet