sestdienas vakars Ogrē

Ogrē sestdien vakarā bija kādi pilsētas svētki vai gadatirgus?! Tad jau Jaungadā nakti sagaidīsim ar pārvietošanās aizliegumiem un komandatntstundām.

?! , 2020-12-21 12:27:28

Rīgā ņonem lampiņas skvēros un parkos,lai mazinātu drūzmēšanos un vīrusa izplatību.Mūsu vietējā ''laimes zemē'',protama lieta,vīruss neizplatās.Kaut gan,ja būtu policijas patruļas un stingra prasība ievērot distancēšanos,viss jau būtu labi.Par cik nekā tāda nav un paši esam bez smadzenēm,var gadīties,ka arī mūsu lampiņām būs gals klāt.

sūna , 2020-12-21 13:50:18

Nu bet toties mirsim skaistumu baudījuši!

Vitauts , 2020-12-21 13:51:22

Redzam patieso situāciju un valdības melus , tāpēc beidziet baidīt un čakarēt tautu. Esam jau imunizēti tādiem šausmu stāstiņiem - Tv to vien rāda nāves , šaušanu , slepkavošanu un citas briesmas - vairs nepavelkamies uz muļķībām par briesmīgo 19 . Paldies Helmanim , ka šajā sačakarētajā ziemassvētku laikā , atļauj baudīt gaismu un gūt vismaz kādu prieku.

oh , 2020-12-21 17:53:07

Jā,kad tauta vai tās daļa sāk neticēt savas valsts varai un masu mēdijiem,tā skumji paliek.Cienījamais oh,sirds dziļumos daļēji piekrītu.Bet vispār jau,ir diezgan drūmi,te pat gaismiņas neko daudz nevar līdzēt,kad sirdī nav Ziemassvētku noskaņas,kad visiem iespējamiem līdzekļiem tiek kultivētas bailes.

999 , 2020-12-21 18:31:10

Es arī redzu patieso situāciju - man paziņu lokā ir gan smagi slimi covid pacienti, gan nostrādājušies mediķi. Un gan smagi slimo skaits, gan medicīnas krīze ir tieši tādu oh dēļ, kuriem dzīvē ir vieglāka, ja izvēlas neticēt.

to oh , 2020-12-21 20:48:33

Galvenais ir lielīties

Gaismiņas , 2020-12-21 21:43:24

Nu paldies dievam,vismaz salūtus aizliedza pašvaldībām rīkot.Ar lampiņām pietika.Aunu un aitu bari neskatoties uz situāciju valstī,mutes atpletuši aizgūtnēm baros mestos baudīt skaistumu.Nu beidzot valsts vīri ir atjēgušies un šos pašvaldības idiotus sāk iegrožot.

Rūta , 2020-12-22 16:57:25

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet