Mīļo Salavecīti-nogreiderē ceļu...
Negribu sūdzēties,negribu strīdēties,gribu tikai vienu paprasīt,Mīļo Salvecīti Lūdzu lūdzu nogreiderē man pie mājām ceļu,lai varu piebraukt bez zobu kapes ielikšanas.Galu galā visus gadus esmu bijis godīgs pilsonis,maksājis ceļa nodokli,bet rezultāts šitik bēdīgs:((
Es tak neprasu daudz???
Aaaa adresi nepateicu...Nu Ogrē tas ir Loka ielas atzaru ieliņas...:) Taurupes,Madlienas,Lēdmanes,Lauberes ielas u.tt.. Tad sarunāts?Mīļo Salavecīti...Luuudzu;)
Mīļo salavecit!Neaizmirsti ari Lielvārdes ielu savest kart ibā!Bedres tik lielas ka ar laivu drīz būs jābrauc!
Mīļo Salavecīt, saved lūdzu kārtībā Drogu-Kazino ēkas apkārtni! Saimniekam nav naudiņa, lūdzu palīdzi viņam!
Ja jau lūdz, tad es arī. Lūdzu, lūdzu nogreiderejiet auto ceļu Jugla - Ogre. Briesmas tur ir.
arī Kumelīšu iel + lieka šķembu krava arī nekaitētu. Pēc apgasimojuma uzlabošanas darbiem tur smilšu ceļš, kas lietus apstākļos veido grūti izbraucamus dubļus.
Man tā vēlēšanās tāda maziņa un mīļa - mīļo salavecīt iespraud xa xa dir*ā karsti liesmojošu svecīti...
Decembrī greiderēt ceļus? Kā jums ar prātu?
??? Ja decembris ir kā rudenī, kur problēma? Pamēģini pabraukt katru dienu pa bedrainu ceļu, gan arī februārī kliegsi, ka vajag greideret.
tas tavs reālais vārds - Solva? interesants, nebiju tādu dzirdējis
Tev gan mīļas intereses,ev!
Pietiek strīdēties...
Izrādās Ziemassvētku vecītis ir reāls darbonis.Man ir nogreiderēta ieliņa.Juhuuuuu...Ei tu nost.Nenopriecāties.Paldies Tev Bārdainīt:))